Gott nytt år !

Idag är det den 31 december och det betyder att det är nyår !
Jag har fixat mig hela dagen för att veta hur jag skulle se ut sedan har jag självklart umgåts med mitt hjärta :)
Ikväll blir det käk med familjen och sedna bär det av till hille och PARTA!  Kommer bli asnice :)   Hörs imorgon och gott nytt år på er !

Då var denna dag gjord

Alla söta älskade !


Imorse var jag ganska trött efter att ha vaknat ett antal gånger under natten :)
Alexander skjusade hem mig för jag var tvungen att fixa mig för jag skulle ner på stan med mathilda baby och fika med henne :)  Det var skit länge sedan vi sågs eller egentligen inte men det känns som det.

Mamma skjusade ner mig så jag träffade mathilda på gina. vi kollade runt lite sedan fika och jag fick äntligen prata av mig lite som jag kännde att jag var tvungen att dela med mig av =)  Love you baby <3
Linnea kom efter en stund för hon skulle köpa blommor till mathildas mamma, sött :) 
Jag tog tjugo över sju bussen hem och tro inte fan att ipoden hade slut på batteri efter typ tio minuter :o Det hatar jag ! Får man sitta helt alone och vara seg..

Fick kina mat när jag kom hem och sedan har jag suttit vod datorn och bara tagot det lugnt och hunnit umgås lite med mor och far också, tro det eller ej :)  Nu sitter jag på samma ställe och dricker lite te också :)   Kanske tar en tur till hjärtat och umgås med han och jens jag får se :)   puss på er !

Överlycklig!

igår vad jag ju på lager 157 med alexander och jens men jag hittade inte så mycket.. Dom har ju en skooutlet bredvid så jag var in och kollade lite och hittade mina älskade skor som jag ahr kollat på länge och nu stog dom framför mig för halva priset!  Taget, tack :) Jag älskar dom!




När vi hade varit där klart så kastade vi oss kina mat och sedan rullade vi mot faluncentrum och det var -23 grader där ;o vi höll på att frysa ihjäl! Vi skyndade oss iaf in och hittade wesc butiken som va var där för.. Fyfan vilken besvikelse, skit liten och nästan inge kläder alls :/   Men men, vi letade efter alla andra affärerna men hittade dom inte. Tills vi provade gå ut genom en annan ingång så hittade vi gina tricot och alla dom vanliga affärerna men då hade osm stängt för klockan var 5 över sex ! kul!   Vi åkte hem och stannade i valbo på hemvägen där jag köpte en jacka och en tröja (: 



Kom hem och var jätte nöjd över dagen och mina köp och så får jag syn på den nya modellen av peakjakcan som hänger bakoom  mig :o  Fyfan vad glad jag blev!  Jag fick en svart fin jacka av pappa :D   Tack så jääävla mycket! <3



Inge falun idag

Det blev inge falun för det var så dåligt väder vilket inte jag tycker. Åkte till valbo och sega. Jag tröstshoppade en bh och en kamerastrumpa =)   Nu sitter jag hemma och ska kolla på greveholm och gräva ner mig i sängen utan godispåsen eftersom den är hos alex :/    kisses

God morgon!

Idag bär det av mot falun för lite shopping med hjärtat och jens :) Ska bli najs. Vi skulle egentligen till stockholm jag och alexander men det gick inte så bra eftersom vi alltid ska göra allt in i det sista. Så igår när vi skulle boka biljetter till bussen så var det fullt och även imorgon och på onsdag, yeeeh!
Så vi har bestämmt att vi tar en tur till falun ist till lager 157 och till en wesc butik där någonstans =) 

Har nyss duschat och fixat klart mig så nu ska vi kasta i oss frulle och sedan bär det av. Vet inte rikigt när jag kommer hem men mot kvällskvisten typ.
Ha det så nice i gävle, CIAAO!

Middag hos faster



jadu äntligen hemma :)



Hej alla söta !


Lite seg så där på att sätta mig vid datorn och skriva.. Men igår drog jag iaf på fest till mathilda med lite mysigt folk.Jag mathilda linnea sebbe jonas simon emmy och julia. Men vissa skulle på krogen så vi andra skulle på fest på nynäs med lisa och aida men när vi kom dit så sket det sig och han blev sur som bodde där men det löste sig till sist.. Vi röjde på och tillslut säger han att han ska hämta sin hund och att festen var slut?  Hallå bra där :o

Vi gick till nord ost til typ rami och det var ju inte skit mycket folk precis, men vi hade nice iaf och kom därifrån vid fyra tror jag (=  Sedan hem och käka nudlar och sov med hjärtat :) <3

Lite bilder från fredagen =)


Idag vaknade jag med alexander som var på lite dåligt humör så jag tvingade med honom till valbo och shoppa =D  Jo, tjena!  snacka om att tänka samma som alla andra. Vi snurrade i tjugo minuter och allt var kaos men vi fick en plats till slut och vi kunde ta oss in där det inte var mindre folk..  Gina tricot gick jag in och vände kan jag säga.
Men jag hittade lite smått roliga saker. Så får vi se om det blir stockholm på måndag eller inte, beror väl mäst på mig antar jag =/

Vi åkte vid halv fyra för att jag skulle till åsa och käka med familjen. Jag fick good mat och cheesecake med hallonsås ! :o   ÅW fyfan vad det var gott =D  Kollade lite på tv och jag blev skit trött och har försökt att hållt ögorna öppna tills vi skulle hem för åsa och ulrika och håkan skulle på party så då sa hon hejdå och skickade ut oss ;D  Nu sitter jag hemma och ska väl fixa lite och sedan kasta mig i sängen med en bra film, äntligen !

 

Dagens köp:

Tröja         - vera moda
Trosor       - vera moda
Leggings    -Cubus

Ny kamera !

Nu har jag varit och köpt en fin ny kamera till mig =D Jag tror jag är nöjd men jag hatar att vänta på att batteriet ska ladda klart :/  Nu vet jag inte vad som händer, kanske kan bli party eller om jag ska spara det till imorgon :)  ih. Imorgon ska jag till min älskade faster och äta med familjen och mysa med dom igen (: 

Vad händer ikväll ? :)


God jul!

Hej alla söta :)
Ja man får väl säga god jul då :) Jag tyker verkligen inte att det känns som julafton :o Men nu har den varit iaf och min dag har varit bra.

Jag pappa och hugo åkte och hämtade farmor och åsa så tog vi en sväng på stan så vi var hemma vid halv två och drack glögg och mös.  Sedan var det ju kalle anka som man måste se varje jul även fast det inte är bra, det var till och med så att jag höll på att somna i år,  oj ! Efter det så var det mat och jag kastade i mig mycket som vanligt så jag blev proppmätt..  hih ! Det är ju så gott ju =D   Sen var det julklappsöppning!  Inte så mycket klappar i år men fick mycket pengar och fina saker =) Jag är nöjd och jag tackar sååå mycket :)

Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen och vänta på att älskling ska komma till mig.. saknat han massa mycket ikväll :/   men nu kommer han till mig iaf :) Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag :)

Bilder på vad jag fick kommer upp imorgon :)

23 december

god morgon :)

Sovit ganska länge idag tills mamma ringde och väckte mig vid tolv :P Gick upp och käkade och sedan kom alexnader med tårta till mig =D  nu ska vi gå ut med nalle sedna fixa oss och dra ner på stan (:

Jag fick ett par jeans som jag älskade av hjärtat även en tröja som han ville att jag skulle ha som faktiskt var ganska nice. Sedan köpte jag lite nytt smink bara som jag behövde.


Sista dagen i skolan detta år !

åw,  nu är jag äntligen hemma efter en stressig men rolig dag på estraden.
Det började med att ni skulle ner på stan och hämta blommorna och sedna var vi i full gång. Det avr svin kallt och vi var stressade. Vid kvart i tolv stog alla utanför så vi fick släppa in alla och ingen hängde av sig kläderna.. Kul att stå i garderoben då :o   AJa, allt gick bra och det var kul! Det är så jävla skönt att ha det gjort nu, det är ju lixom ett protjekt som vi har hålt på med i ett halv år nu =)    SÅ NU ÄR DER LOV!! fyfan vad skönt.

Åkte till valbo med alexander och gjorde av med penagar ;)  nu ska jag städa så det kommer bilder sedna , puss

Nu gäller det!

God mogron!

Idag gäller det, det är talangjakten idag ! Jag är lite smått nervös tänk om allt inte fungerar och ja ni fattar. Men jag gör det jag ska göra så kan ingen gnälla på mig iaf (:  Ska åka ner på stan nu på morgonen och hämta blommor och kläder så vi är väl vid estraden vid tio ungeför.  Det är insläpp vid tolv så vi hinner ju få till allt innan hoppas jag ;D
Jag får skriva mer sedan när jag kommer hem :)

Nu ska jag fixa mig och jag vet inte vad jag ska ha på mig ;o känns inte så bra !
Efter talangjakten så ska jag nog till valbo med hjärtat och handla julklappar (:   kärlek till han <3

shit!

Dålig julbelysning :o  Ni måste kolla in länken !

http://existenz.se/out.php?id=19373

Nu är det inte långt kvar till julafton =)

ja nu är det inte långt kvar till julafton och  jag är sjuk som vanligt, men igår och idag var jag riktigt dålig :/
Jag känner mig bättre nu efter att ha kommit hem ifrån estraden, fyfan vilket strul. Jag kom dit vid två med tröjorna som ivars tryck har tryckt fel :o Inte alls nöjd men vi lär ju använda dom nu efter som vi har ju inga andra.. Sedan strulade allt med ljud och så ,så vi låg fyra timmar efter i planeringen. Det avr ju folk som var där som skulle ha genrep men det gick ju inte speciellt bra. Jag åkte iaf hem vid fyra.

Nu har jag hunnit ätit tacos och korv med bröd :D mums ! Vissa dagar kan jag verkligen trycka i mig hur mycket som hälst som om jag inte hade någon botten =D Jag har även hjälpt mamma med att laga julmat (: Så nu ska jag städa rummet och sedan fortsätta att hjälpa mamma :)  kram på er !

PARTY HERE I COME !

Idag har jag varit med mamma på oves, dollar , willys och ica :) Shoppa lite fina saker. Jag hiittade hårfärg, öronhängen och en fin prydnadsgrej i lila efter som jag ska ha lila ist för grön har jag bestämmt. Jag mamma och hugo lagade mat och det blev mums! Sedan kom alex så vi färgade håret och nu har jag fixat mig för kvällen. Är lite sent ute menmen , bättre sent än aldrig lixom ;)  ALexander kommer och hämtar mig snart sedan blir det hille och kanske träffar jag mer folk :)  Själv känner jag mig lite halv för jag har baggie för det är så jävla kallt :D  kiss


Skoltime




Jag hittade fina kort på mig och mathilda på hennes blogg som jag var tvungen att ta och därför får hon lite reklam av mig också ! :)

Vad händer en fredagkväll ?

god kväll alla !

Vad händer ikväll ? Jag har nyss ätit och vet inte vad jag ska hitta på :o  Skulle kunna festa men jag ska ju göra det imorgon lixom, vet inte om jag pallar köra en två dagars när jag inte är frisk heller ;)  Men jag är ingen människa som kan ligga stilla i en säng i en hel helg ! HAHA! Aja, Alexander kommer väl snat antar jag eller jag hoppas innan jag börjar klättre på väggarna.  Ha en nice kväll! kyss

kyss


Puss och ha en fin dag!

Jag älskar dig <3

WE ARE NiCE °°,

Ihi, älskar denna flicka ! <3

Bakom kuliserna i dagens arbeta =)








God morgon gott folk!

Idag kan jag berätta att jag har graf nu och vi har knäppt kort till vårn affich men det är inte vi som ska vara med utan vi har bara knäppt så vi kan göra en grund. Vi är så jävla snygga och jag diggar min skiss som jag har ritat (:  Haha, Vi lyssnar på musik och stör hela salen :D  melike!  

väldigt sugen!

 

Hitta nått riktigt snyggt du också =]

*

Det var verkligen nödvändigt att åka till skolan i fem minuter, haha. När jag kom till skolan fick jag veta att jag skulle bara snacka med hasse ( min svenska lärare ) Jag låg bra till i svenskan iaf och jag hade gjort allt. Lite stolt över mig själv efter som jag har varit sjuk dom flesta svenska lektionerna. Efter jag hade pratat med han så gick jag och träffade louise och mathilda. Sedan väntade jag på bussen så  jag tog tio i tvåbussen hem :) Gick ut med nalle en stund och det var svinhalt, haha. Gick in och gjorde mat till båda mig och nalle, jag käkade köttbullar med mos brunsås och lingonsylt . Det var gott :) Jag har diskat och städat i köket och nu ska jag försöka fixa rummet mitt, sedan ska jag äntligen lägga mig i sängen och ta det lugnt efter som jag mår inte specieltt bra. Ska egentligen inte städa men jag känner att jag måste.. Får väl se om jag ska till skolan imorgon , jag behöver men jag får se om jag mår bättre  =)   puss

Nu drar jag till skolan

Nu är jag klar och ska gå till bussen om en kvart (: Och jag får träffa mathilda !  whhiie !



091216

God morgon mina skönheter!

Nu har mathilda klivit upp ur sängen och har hinkat i sig massa te.. Känns som jag har en tennisboll i halsen och jag är inte speciellt pigg heller men jag ska dra mig till skolan iaf, jag vill träffa mathilda :) Jag börjar tjugo i ett och sedan slutar jag svenskar tjugo i två (:  haha ! Sedan idrott men jag sak inte vara med efter som min hals inte vill leka med mig. Jag kommer seriöst på ig i idrott på grund av att jag har varit sjuk så mycket och om jag är med blir det bara värre så det är ingen lösning det heller >< 

Ska fixa mig lite nu sedan skolan och antar att jag ska leka med älskling idag igen (a)  Har ändå inge bättre att göra..
Nu är det inte långt kvar till julaftorn om ungeför 7 dagar! Åw, vad mysigt.

Sängdags

Nu är jag hemma efter en sväng på köpis med hjärtat! Jag fick halsduken av pappa, tack ! <3
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen brevid älskling :)  Sedan har jag jätte långa sovmorgonen imorgon =)

HAHA!

Du slutar aldrig förvåna mig.. Du har seriöst nått fel i huvudet.
Du förstår inte mycket och du verkar inte bry dig så mycket heller, HAHA ! Det är ju för fan skrattretande. Att du inte känner dig dum och skämms fattar jag inte .. Säger man nått till dig så det ända du säker är ok och mm.. HAHA ! prova att lyssna på vad andra sähger till dig så kanske du kan förändras och bli en bra människa. Men du verkar inte ha nå problem med att du är den du är och jag skulle ta livet av mig om jag vore du.  Lyckta till att du kommer ha några kvar runt om dig i framtiden =)

Favoriter just nu


Planer för tisdag

 

Jag har varit ute med hunden i snön
och han drunknade typ, HAHA ! han hoppade omkring som en groda.
Bara att när jag kom in fick jag borsta bort snöklumpar och torka och föna.. Kul att göra det varje gång han har varit ute ;D  Skulle fixa mina leggings med nitar på sidan men det gick inge bra, dom gick sönder och nitarna lossnade. Så ett råd mathilda:jag vet inte om jag skulle sätta det på klänningen ;/

Igår fick jag en fin rosa mysig pyjamas av alexander, tack hjärtat ! <3 Den är ungerbart skön och jag känner mig som en liten flicka i den :) ALexander kommer till mig när han har slutat så då ska vi kanske åka till valbo igen och käpa en halsduk och ett par nya leggings som jag hittade igår :)  Jag vill även ha en finfin klänning men jag har nyss köpt en men endå :D SÅ har jag hittat jättefina tofflor till min fina pyjamas !   Får se vad jag kommer hem med !   love


Snö till jul ?


God morgon!


Det är sjukt mycket snö ute och det är nice=) Nalle viste inte riktigt vart han skulle ta vägen när jag släppte ut honom ( hans första vinter ) Jag tror han stog på bron i 10 minuter och bara stirra och sackta tog sig neråt :)
Jag är iaf hemma idag för jag är ledig! Sedan mår jag inte speciellt bra, ont i halsen och i huvudet och är slö i kroppen :/ Nu ska jag klä på mig och sedan ut och gå med nalle :)  

Nu kanske vi får snö till jul iaf (: Hörde att det skulle snöa jätte mycket tills på torsdag typ så jag hoppas det är kalt så det håller i sig så det finns lite vitt på baken :)

Tidsfördrivning

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? lite då och då

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej
4. Dog någon som stod dig nära? nära och nära men ja
5. Vilka länder besökte du? sverige :D
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? ja :(
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 28 januari <3
8. Vad var din största framgång 2009? haha jadu
9. Största misstaget? Jadu, gjort många
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja hela håret ;P
11. Bästa köpet?Datorn och telleboobo ! 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Det jag ville
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja, ,alexander !
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? fast car :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du hade gjort mer?
jag vet inte riktigt
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit
18. Hur tillbringar du julen? med dom käraste
19. Blev du kär i år? OM JAG BLEV!
20. Favoritprogram på TV? Andra avenyn och guds tre flikor
21. Bästa boken du läste i år? jadu, gillar inte böcker så speciellt mycket ;)
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte :o
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar och små saker
25. Något du önskade dig men inte fick? systemkamera
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? umgicks med familjen och dåvarande kille .
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? haft med fanny hela året
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Min egen
29. Vad fick dig att må bra? Min älskade pojkvän och mycket kärlek =)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Mathilda lindstöm
31. Vem saknade du? fanny
32. De bästa nya människorna du träffade? Hillefolket och mina nya kära :)

Då var det måndag igen -_-


Hej alla söta !


Jag hade verkligen inte orken till att inte äns lägga mig vid datorn efter som jag mös med min underbara älskling!
Lördags natten var nice, men jag var trött redan innnan jag lämnade hemmet :o Men det gick ann.. Filmerna vi fick se var up in the air, olddogs och SNABBA  CASH! Så jävla bra var den men jag hade önskat att jag hade varit mer pigg och inte hade suttit ocgh hoppats på att den skulle ta slut nu, nej men nu. Det vart en lyckad kväll. Vid halv sju kom alexander och hämtade mig (: Sedan hem och sov. 

Igår låg jag och hjärtat i sängen hela dagen och mös och bara tog det lugnt :) SKulle egentligen till ikea för alex skulle byta några saker men vi hade ingen ork. Jag fick kina mat men åt typ inget då heller menmen.. Idag är jag ganska pigg faktiskt, det hade jag inte räkna med ;)  Nu har jag foto så jag sak knäppa klart min rulle och sedan ska jag fixa lite saker på datorn =)  


Filmfilmfilm

Nu är jag på bättre humör och jag börjar ladda för filmfilmfilm!  Dagens mathilda är inte så jävla snygg men det är lockigt hår , alexs gamla mysiga tröja och en par mjukisar :)  Jag tänker fan inte sitta med jeans och finaste gå bort klänningen och klackskor!  nono.  Jag ska gå till bussen om en timme ungeför kanske kastar in ett till inlägg då :)  kiss

28/1-09

Glöm inte att jag älskar dig!


Bara några få timmar kvar

fyfan. Jag är hemma nu efter två timmar i varma vädret..
Nu ska jag hoppa in i duschen och få tillbaka kroppsvärmen, sedan ska jag väl käka. Jag är piss hungrig men har ingen matlust idag. Om jag har tur hinner jag sova så jag blir på bättre humör och få bort huvudvärken så jag orkar natten kram

solasolasola

Nu åker jag ner på stan och solar hörs sedan !


jag älskar dig <3

Huvudet mot kudden

God morgon gott folk.  jag har vaknat och somnat i en evighet nu.. Jag har inte sovit nå bra och jar drömt hemska drömmar så jag är trött och har ont i mitt huvud. Jag som skulle sova länge idag för jag ska ju på lucia movie night ikväll med louise och linn men jag är verkligen inte på topp idag..  Jag är arg, grining, sur irriterad, ledsen och besviken bara det förklarar ju hur lust jag har att lämna sängen. 
Igår låg jag och väntade på att alexander skulle höra av sig för jag trodde att han ville sova hos med men det slutade med att jag somnade, så imorse när jag vaknade första gången så kollade jag om han låg bredvid mig men det gjorde han så klart inte :/ 

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, tror att det fortsätter med att ligga i sängen och underhålla sig på nått fint vis. Hade ju inte gjort nått om man fick fälja med far på kryssning med allt roligt folk, det var till och med att en gamal kärlek skulle med så det hade ju varit kul..  Menmen jag tycker tydligen inte om v:8 enligt jannee.. pfffh!
Jag är inte speciellt hungrig heller och jag ska iaf äta med mamma ikväll (: Ha det mys!

Fredag

äntligen hemma i sängen. Jag och lousie och bakat fina lussekissar och dom blev skitgod!
Så fick vi jätte god mat, grillat grillspätt, nej ni läste inte fel. Min kära mamma har grillat till mig idag =) Det var underbart gott. Vi följer inte traditionerna med att man sak käka julbord i december utan vi grillar ute i kylan :D
haha, vi kastade i oss maten och sedan åkte vi till älvkaleby och kollade på lucia cupen.  Marma kom 3:a tror jag men dom var duktiga speciellt jocke.   Jag tackar louise för en mysig dag/kväll! <3

Det roligaste jag har haft idag det var att mitt ex har börjat dejta sina polares ex, haha ! Det är det lägsta man kan göra.. Jag vet inte hur roligt jag och louise har haft åt det! Smarkille.

Nu ligger jag hemma i sängen ny duschad och ensam för alexander drog på krogen när jag trodde att jag skulle få åka hem och mysa lite men nejnej, så nu sitter jag här ensam och har tråkigt fast jag är jäävligt trött också. Saknar mathilda stackarn som skulle festa men det gick inte så bra så jag tycker synd om henne. Mja det är typ vad jag kan komma med just nu.  Eller jo! Erik grönvall vann idol 2009 iaf och jag tyckte verkligen att han var värld det =] Väldigt kul för honom och han tog upp sin pappa på scenen och sedan tog han upp sin flickvän och sjöng för henne, mycket fint tycker jag.  Grattis till honom.  Ville du att calle hade vunnit ?

Hemma med en efterlänktad lousie :)

hellu :)

Nu sitter jag hemma med louise och letar lussebullee recept, men vet inte riktigt vad man ska ta.. Är det någon som kan länka eller skicka ett bra recept, skulle uppskattas :)  ciao!

091211

Jag fryser!
För sov mig i morse mamma ropade tjugo över sju och jag hade tydigen stänkt av alarmet i sömnen.
Klev upp och såg ut som en zombi, HAHA ! Åkte till skolan med mamma för att fixa en kamera innan jag skulle på bilden.
Nu är jag klar med min fina sak som mamma ska få i julklapp tror jag (: Nu sitter jag och väntar på min älskling mathilda sedan så är det svenska och sedan psykologi som vi skulle ha nå skit i som mi grupp inte har gjort ! :o uppsch.  aja, louise kommer och hämtar mig efter jag har slutat då ska vi hem och mysa och baka lussebullar och så :)  myyss!

God morgon i stugan..

Kunde inte sova igår fast jag var så jävla trött, mycket tankar och lesshet.
Med det kom jag inte upp i sängen heller så jag blev lite sen så jag fick åka med mamma som tur var.  Jag är helt risig och inge smink har jag heller men det skiter jag i.

Nu har jag graf som vanligt på morgonen och hela förmiddagen sdan har jag bild hela eftermiddagen och det kommer ta kol på mig så jag får se om jag orkar med hela dagen annars tänker jag åka hem och gräva ner mig. Alexander ville att jag skulle med till ikea också men jag vet inte om jag pallar det..

Bjuder på gamla mathilda bilder

Tider jag saknar och om inte det utan håret också..


Slappdag

God kväll alla fina :)

Efter att jag hade slutat min sista lektion idag så frågade conny mig och mathilda och vi ville med till estraden och kolla lite in för talangjakten och så. Så vi åkte dig och kollade och jag tror det kommer bli kanon men det kommer blir mycket jobb.. Vi har ju kommit ganska långt men det är mycket kvar. Vid tre så var vi tillbaka vid skolan så jag och mathilda gick till bussen direkt och åkte ner på stan.  Jag sprang in på cubus en sväng för jag skulle köpa ett par glasögon som jag hade sett tidigare men jag var ju så jävla dum så jag köpte dom inte och nu fanns dom inte :o  ( jag ångrar mig mycket ) Jag frågade om dom skulle få in dom men hon viste inte för dom hade redan fått dom i tre omgångar .

När jag kom hem kasatde jag mig in i duschen och det avr varmt och skönt! Mamma kom hem och hade köpt en ny kamera, men inte till mig :( Lite dålig stil tycker jag. Jag kastade in potatisbullar i ugnen och stekte bacon till mig och pappa så vi blev glada i magen (=  Jag kastade mig i soffan och kollade på katten gustaf och sedan kom lollo och jocke på besök =D väldigt länge sedan jag träffade dom fina filurerna. Jag och lollo bestämmde att vi skulle baka lussekissar på fredag hos mig och det ska bli myys! dom åkte och klippte sig och jag låg kvar i soffan tills nu.. Kollar på bonde söker fru med pappa, hahha ! vilket jävla pinsamt pogram.

Jag skulle egentligen lägga mig i sängen och kolla på oskyldigt dömd och somna framför tv men det sket sig kan jag säga, men jag är så jävla trött och jag är less.. men det slutar nog med att jag hamnar där inom kort för det är ju trots allt skola imorgon ! graf och bild så jag slutar fem imorgon...  underbart!

Give me!

junkyard.se  699:-


091209

tjooo!

Sitter i skolan och både mår och känner mig som en tupp!
Mensverk ont i huvudet och halsen är fan paj.. så har jag simning på idrotten så det känns ju stabilt så säger man att man inte ska vara med så halshugger hon en. Jag får se om jag ska vara med mathilda och louise ska inte det så det är ju skit kul!  Efter skolan blir det hem och kasta sig i sängen och käka lussekissar som jag har fått av alexanders underbara mamma som var såååå goda! :D

Igår vad jag och alexander på ikea och han bjöd på mat, så sööt :) Kollade lite så jag köpte två lila ljus och han en lampa. Sedan blev det köpis så jag köpte en GA.MA PLATTÅNG! Tack mammi :)  <3

091208

God morgon gott folk :)

Jag är väldigt trött och jag känner mig inte så pigg. Ont i huvudet och väldigt seg sådär.
Jag sitter iaf hos åsa och myser med henne. Fick ett sms av alexander och han fråga om han fick bjuda på mat och det säger man ju inte nej till (=  Så jag ska få mysa med han idag! Happy mathilda.

Flytta eller inte, det är frågan

Ja, nu är ju frågan hur fan man ska göra :o

Idag blev jag erbjuden en lägenhet inne i stan som jag får hyra i andra hand och jag vet inte om jag ska ta den.. Jag extrajobbar bara lite och tjänar inte mycket alls i månaden, runt 3 000 kr. Hyran går på 2500 och det finns ingen internet. Alexander och jag är ju sugen på att flytta ihop men jag vet att jag kan egentligen inte göra det nu för jag har inte pengar för det och jag har ju det bra hemma.

I början på januari ska killen flytta ut så jag har tills dess på mig. Jag vill iaf prova på och se hur det är och om jag skulle skärpa mig med pengar eller så, men det kommer bli hårt men Alexander har ju större inkomst så han kommer ju klara sig iaf. Får se vad Mathilda bestämmer sig för .

Där är han !

Igår när jag kollade på riverside så var den här killen med och jag hittade han nu och fattade varför han var med ;) Han är ju så söt och jag diggar hans röst (: Så vill jag ha mössan :D


Nyårs klänning klar, YEEEH!

Hejhoppp!

sorry att jag inte har skrivit men jag har inte haft tid eller suttit vid datorn :)
Idag blev det skola och sedan stan med mathilda och louise och jag fick en klänning av pappa till nyår som jag även kan ha i vanliga fall, blev ett par leggings också. Åkte hem och la mig i soffan och somande ganska fort. Vaknade för en stund sedan av att alexander ringde och ville bjuda mig på mat men skulle precis sätta mig och käka hemma :/  tack endå bby <3 Nu har jag ett rum som jag måste få någon ordning på det är inte vackert :o Jag mår inte så speciellt bra heller och jag hasr ju praktik imorghon med åsa så får se om jag är pigg imorgon. Nej nu ska jag fixa rummet, önska mig lycka till ;)

 

 

Vad tror ni om detta till nyår med guldarmband och guldöronhängen ? :)


Party ?

Tror det kan ha blivit ändrade planer.
Mathilda och dom skulle till alex polare idag igen och det fick jag veta typ nu och alex ska tydligen också dit.
så jag vet inte om jag ska dit eller inte :o  Men dom säger att det kanske blir av men om inte då ? fixat mig i onödan...    blllä! Jag som ville vara hemma och sova typ men kan inte om alla andra ska ut . Får se hur det blir.

lördagsmüs med mamma

 


Igår blev det fest eller en stund iaf. Det började hos mathilda satt och chillade lite sedan drog vi till osten i hille :) Det var riktigt nice, men dom skulle ju så klart på krogen så vi åkte ner på stan och gjorde typ ingenting. Jag åkte hem med alexander vid halv två. Köpte mc donalds gott som fan, hom och kastade mig i sängen och somna =)

Klev upp vid kanske 12 tiden kastade mig i pappas säng och kollade på tv med mamma.. Kastade på oss kläder och drog ut och och fixade gran ris och rönnbär till försterlådorna :)  Men vi kunde ju inte låta bli att åka til rusta heller så jag köpte shampoo och balsam och lösnaglar (:

nu har jag nyss käkat mat och jag har hjälpt pappa med och det var svingott som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på film med mamma =)  Imorgon blir det jobba också,  utan lollo :(

bedårande vackert!

Finahänder.se

091204

jag är verkligen skit snygg om mina händer..
På bilden skulle jag göra en bild där man spryar färg på en mall så blir det skitsnyggt om man gör som man ska :o Jag var inte så duktig på det så det blev inte så bra och när man sprutade färg så rann det på händerna och det gick inte att få bort :o   Det kommer inte gå bort på ett tag så jag kommer se ut så här i helgen!  Yeeeehs!
Nu väntar jag på mathilda som kommer om ett tag=)  hoppas att jag får gå och käka för jag är dö hungrig, hann inte käka frulle efter som jag kliver upp så jävla sent. Har svenska och psykologo och sedan ska vi till konsum inne på nian och hämta massa godis till talangjakten :)  Förmodar att jag sedan åker hem och kanske blir det fest ikväll :)

julklappar ?

idag frågade mathilda mig vad jag önskar mig i julklapp. Först kände jag mig som ett frågetecken sedan kom jag väl på nått men det är ju absolut inte som när man var liten när man tog fram papper och penna och fyllde ett helt jävla a4 papper lixom ? vist skulle jag kunna göra det idag också men jag vill ju önska mig nått som jag kan ha möjlighet till att få lixom..  Så jag har funderat nu och har kommit på några saker som jag skulle kunna tänka mig att få :


* Kamera
* smycken
* Ansiktsbehandling
* Christina Augileras nya parfym
* Ga.ma Plattång
* present kort Gina tricot & HM
* ipod touch
* smink



Ringen

Jag provade ringen nu och den kändes bra i butiken men nu vet jag inte om den kanske är lite för stor, jag tror jag ska in och prova en som är mindre imorgon .


Home sweet home

En varm mysig säng och plättar i magen med gustaf på cartoon , UNDERBART!
Jag har nyss kommit hem efter en lång dag i skolan med bild i tre timmar som ett fint slut, kanske ?
Har iaf gjort klart min gips sak eller grunden åt minstonde :) Nu ligger jag och väntar på min sockertopp <3

Idag hade jag tre timmars håltimme så jag och mathilda drog ner på stan och hon käkade med sin pappa. vi träffades efter ett tag och kollade lite, hon köpte ett armband. jättefint =)
Jag har köpt en ny ring, en gästrikering i silver. Tack älskling !<3


 

Mathildas



Min fina gubbe som jag har gjort i lera ( skitsvårt därför ser den ut som den gör) Natta ville att jag skulle måla den och idag orkade jag inte höra tjatet så jag målade och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det slutade med att jag gjorde en micheal jacsson =)  Vad tycker ni om mitt fina resultat ? =D

Min extremt fina målning jag gör som också slutade med att jag pajjade som vanligt :D

God morgon

En underbart snygg morgonbild på mig.

Det är ungefår 1000 minus
grader ute och jag det är svin kallt :o Men inte får man nå snö heller. Det är tur att det är lite frost på marken så det blir lite vitt iaf för det är väl ungefär vad man kommer få i vinter.
Har suttit i en trång buss ganska länge med mycket kläder och det blev inge varmt ? JO! Jag har nyss kommmit till skolan och mathilda har sovit över och louise är hemma idag så jag får klara mig själv ett tag =o hur ska det gå?  Jah har iaf graf nu så jag ska fortsätta på min illustration ( stavning ? ) Den är inte skit snygg om man jämför med bilderna göran har visat, HAHA ! 

Kan berätta att den nya plattågen jag köpte är TRASiG! Första gången jag skulle använda den så slutade knapparna och displayen att fungera men då drog jag ur sladden och satte i den igen så funkade den. Men igår fungerde den inte alls ? Stabilt, så idag ska jag köra ner den i halsen på någons stackare. Jag ska ha pengarna tillbaka så jag ska nog köpa en ga.ma ist (=  Ha en fin dag en sån här underbar dag , haha !  ciao

Tyck till

Ny header.

Nu har du chansen att tycka till om min blogg ? vad tycker du om den egentligen i helhet ?



Julstämning till 100 %


home sweet home.

Nu har jag varit på stan och ätit med Mathilda och det var trevligt, blev inte så långvarit efter som hon jobbade och hade bara lunch rast. Åkte hem på tjugo över två bussen och kom hom till en tuss som blev överlycklig av att se mig så vi gick ut och gick och nu julpyntar jag lite på rummet. Jag har en alldeles egen julgran också =D Jag tycket den passar in såå fint.  Jag lyssnar självklart på magnus carlssons julmusik, me love.  

Jag är snart klar med allt städande så sedan ska jag kasta mig i sängen och kolla på riversides igen och mysa i sängen innan alla andra kommer hem och stökar :)  Men det possetiva är att man får mat =D  Matberoende javisst!

Jag orkade inte ta fram kameran så det fick bli cam bild, njut ! HAHA



Dagens

Nu drar jag ner på stan ciao!


Tröja- Bikbok
Leggings- Gina
Armband- Gina
Klocka-Ur & penn

 


Nya shoes

God morgon små fina!

Idag är jag ledig och har sovit ut lite extra. Jag har nyss varit ute med hunden och nu ska jag fixa mig för jag ska ner på stan och käka lunch med mathilda hjärtat =)  Sedan lämna pengar till louise för biljetten.

Glömt berätta ju att jag har köpt nya älsklingar ! Jag älskar dom!