091031 halloween

Hej alla söta!

Jag ville bara berätta att jag lever och att mitt modem har grävt mer sig och svikit mig hårt! Fick nå konstigt strömavbrott så allt blir till porrbelysning och datorn och tv flimrar! tack för det.

Idag är det sista oktober och det är första november imorgon! fyfan vad fort det går, det var ju nyss jag fyllde år lixom.. menmen, nu är det mammas tur att fylla år på måndag och hon blir hela 42 år :D haha, tant! Idag har vi storstädat hela huser jag och mamma. Hon har flyttat tillbaka till sovrummet igen ( efter operationen med fotenm fick hon sova på soffan för hon var tvungen att sova i lutning) så vi åkte till jysk och köpte nya täcken och kuddar till pappa och henne, så nu är hon överlycklig där hemma =)   Jag har fixat gästrum och städat hallen uppe hos brosan samtidigt som jag har skitat ner inne hos honom :) HAHA . Vi åkte och handla oxfile och gjorde god mat idag när pappa är borta, haha han blev inge glad när han fick mms av mamma med god mat medans han är borta i eskelstuna, jag saknar honom!  men imorgon kommer han hem som tur är :)

Så ska jag berätta igår så var jag med louise och kollade tapeter till hennes lägenhet och lite små saker. Sedan åkte vi och hämtade jocke och jansson på jobbet och till lägenheten och kolla lite. Finfin lägenhet. Åkte hem till jocke och lagade fin mat och sedan till jockes bandy träning och sedan till gårdskärs match sedan skjusade louise hem mig till alex. Då sover han och jag kommer inte in, jag ringde två gånger och och knackade på fönstret men han sov, jaha vad gör man dårå ? Jag ringde louise igen och hon hämtade mig och skjusade hem mig. så när alex kom till mig idag så hade han rosor och shit med sig för han kännde sig dum för att han hade somnat. Naw, love yaa <3   Nej nu vet jag inte vad som händer, är ganska trött och ska upp och jobba imorgon ( ända dagen alex är ledig ) så igentligen vill jag vara hemma med honom imorghon..   Aja, ha en trevlig halloween kväll och ta det lugnt där ute ;)

...

nu sitter jag i sängen ensam igen , alex åkte nyss.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu..

091029

hej alla söta!

Jag är lite arg sådära! Jag ligger i sängen och väntar på alexander men han lär ju jobba över idag igen! och jag som trodde att jag skulle på mysa lite med honom idag men nejnej. Jag underhåller mig lite med musik och läser bloggar. Igentligen borde jag läsa den jävla boken som jag ska läsa klart till nästa vecka tror jag (a) men jag tycker inte riktiigt om att läsa.

När mamma kom hem idag så fick jag för mig att jag ville ha tacopaj, som alla kanske vet så älskar jag det! Så jag kastade mig på alla ingredigenserna och satte igång och jag kan säga att det blev mumma! Till och med pappa tyckte att det var supergott så han har i matlåda och jag har så jag kan käka imorgon :D  ( glad flicka)

Imorgon är det fredag och jag ska nog umgås med louise imorgon, åka och kolla på lägenheten och sedan kolla på tapeter tror jag, så imorgon har jag nått att göra iaf. Tänkte att jag skulle ringa till min farmor och fråga om hon ville ta en fika imorgon men kerstin kommer så det blir nog inget. Jag kan meddela att jag saknar åsa också faktiskt. Jag brukar ju vara hos henne varje tisdag men jag har inte varit där på två veckor och det känns konstigt!? Jag längtar faktiskt till jag får åka dit för jag älskar det jag gör och jag får ju umgås med åsa i flera timmar! Happy tilda :D

Ikväll är det tvkväll som alla vet! iaf för mig.

20,00  mammaspojkar  tv4
21,00  inlåst                 tv4
22,00  debatt mellan linda rosing/ kissie        svt1

091029

tjenare!

Idag är det torsdag och snart slut på lovet. Det känns som jag inte har gjort någonting fast jag har ju igentligen hunnit med massor. Jag är ganska trött och slliten och ingen vill leka med mig, jag känner mig ensam.

Imorse vaknade jag av att nalle hade panik nerdanför sängkanten och skulle promt upp i sängen och slickade ihjäl sig. så jag klev upp och gav honom mat och fixade frulle till mig själv också när jag ändå var i farten. Sedna blev det att städa hela huset av någon anledning och sedan bar det ut att städa, krattade lite och så.
Mamma kom nyss hem och vi hade fått skolfotot jag säger bara , HAHA! Jag ser förjävlig ut i håret! Men det bjuder jag på. Nu ska jag försöka kasta i mig något att äta och sedan ska jag vänta på alexander och jag hoppas att han inte jobbar över idag igen :)  ha det nice, bajs!

snyggaste knölen i fejan och äckelhår!





Jag säger bara blää!


091028 Ullaredresan

Tjenare alla, nu är jag hemma !

Jag är väldigt sliten och seg men jag klagar inte, det var lätt värt det!

Jag kom hem igår efter en underbar resa 62 mil ner i sverige med mysigt folk och mycket pengar och stora förhoppningar. Jag klev ju upp klockan två på natten i söndags och louise och veronika kom och hämtade mig och vi började rulla ner mot stockholm där vi skulle hämta upp en söt liten brud som var polare till veronika. Bara att hon trodde vi skulle åka på dagen på måndagen så henne ringde vi och väckte och hon fick kolla till en mack där vi väntade. Vi köpte varmshoklad och sträckte på benena. ah, det var ju iaf 20 mil avklarat, bara 42 mil kvar..
Vi rullade och jag blev rastlös satt lite vid datorn men fick damp eftersom jag hade en såndär " dongel" och den fungerade inte så jävla bra så jag kastade huvudet på kudden och somnade. Jag vaknar när det börjar bli ljust ute och klockan var väl kanske runt 7 men hade bara sovit i en tre kvart, så då viste jag inte riktigt hur jag skulle fördriva tiden.

Vi kom iaf fram när klockan var halv två, det spöregnade och vi skulle stå i en kilometers kö men det flöt undan ganska bra så vi kom in kanske vid halv ett eller nått. Jag blev helt till mig och jag blev skit stressad och trodde inte att jag skulle hinna med allt. Det var sjukt trångt och folk bara tröck sig fram ? vad tänker dom med lixom. jag hittade ganska mycket kul och det var såååå billigt! Jag och louise gick med varandra lite då och då det gick lixom inte att gå tillsammans för man ville kolla på olika saker.

Första dagen gjorde jag av med 1900 spänn och det kändes bra, men jag och louise gav upp vid 6 tiden för då var vi så less, då hade vi kollat i butikerna runt om också. Jag köpte en liten krustång hos en frisör men det blev inget från sexbutiken ;) Jag och lousie gick iaf till veronika och hämtade nyckeln till  bilen så skulle vi dra oss till stugan som vi hade hyrt på ullareds camping och det gick ju bra ? nej inte ett dugg! men vi hittade till slut. En liten upp täcksfärd så där :) vid halv åtte åkte vi till ullared igen och hämtade upp caroline och veronika och åkte och köpte pizza och träffade charline! fyfan vad kul det var att träffa dig bruden , underbart <3 Hon åkte 7 mil på kvällen bara för att träffa mig en snabbis.
Vi åkte till stugan och käkade pizza och charline och magnus ? tror jag åkte hem efter ett tag och vi skulle sova men veronika hade hela soffan med saker och då menar jag hela! halva stugan bestog av påsar. Men vi kastade oss i sängen vid 10 och då hade jag nästan varit vaken i 20 timmar i sträck så jag dog på en gång kan jag lova !

klockan sju på morgonen var det bara att kliva upp och åka och shoppa igen så vi var vid ullared vid 8 så vi slapp att stå i kö. Det var lugnt där inne och man kom förbi lite bättre än dagen innan. Vi kollade lite och så sedan var vi nöjd vid 11 tiden för det kom bara mer och mer folk och jag orkade seriöst inte det. Vi gick och käkade innan vi skulle åka och sedan rullade det hemmåt. Jag gjorde av med ungeför 3 tuden spänn under dom här två dagarna!
På vägen hem så var vi trötta och ville bara hem men fick stå i kö innan stockholm då var det två krockar och vägarbete! kul.. sedan rullade det på och vi släppte av caroline och rullade hemmåt mot vår lilla stad.

Jag har haft det så fruktansvärt kul och det var underbart att komma ifrån gävle och shoppa ! det var inte sista gången kan jag säga :* Jag är nöjd med alla mina köp och hade viljat köpa mer men det var fullt i bilen.
Det blev inte så mycket bilder men jag bjuder på det jag har :)



Här är kön som var skit lång det var flera kilometer och kringlade sig hit och dit


Det var 62 kassor totalt! det var helt sjukt och ändå är det så fruktansvärt långa köer



Min kundvagn från första dagen som jag verkligen hade pulat ihop allt för att det skulle få plats


En t-shirt som jag tyckte alexander skulle vara snygg i !

Här är en av min favorit tröja! Jag älskar den underbara färgen, grrr!

så älskar jag denna underbara väst

En fuskpälsväst som jag tyckte var okej, men jag vet inte riktigt.. vad tycker du ?

fina sängkläder blev det också :D

Det är en fis i rymden av allt jag har köpt  men jag orkar inte lägga upp allt .kanske kommer senare .
Nu ska jag hämta min plånbok hon veronika! tjaa.


Jag har köpt:
* fyra baslinnen
* två linnen med knappar
* ett långtlinne
* Fyra tjocktröjor
* ett par leggings
* sex par trosor
* Tre par strumpor
* två par sängkläder
* Pälsväst
* plånbok
* tre skitsnygga smörknivar
* Två t-shirtar
* En väst
* två pyjamasar
* kallsonger
* shampoo och balsam
* hårspray
* snoddar
* halsband
* läppsyl
* klocka
* en stickadtröja
* krustång m.m

En hel dag med shopping och mer imorgon!

Hellu alla underbara!

En hel dag med en hel del shopping :) vi kom fram vid halv tolv och jag och louise gav upp vid 6 tiden.
Har väl iaf två påsar med kläder, massa till mig och alexander och en tröja till hugo och en pyjamas till mamma för det tyckte jag att dom var värda iaf ;)  Köpte pizza och träffade charline! Så jävla länge sedan sen sist så det var nice :)  Åkte till stugan som var proppfull med en massa påsar. Så nu är den modevisning på full nivå och det börjar bli lite fint iaf :)  Ska väl snart kasta oss i sängen och sedan blir det upp tidigt imorgon igen vid 7 tiden och shoppa en stund igen tills vi ska åka hemmåt som jag inte ser fram imot, typ bara 60 mil.. avundsjuk va ?
Saknar min alexander också! men nu ska jag leka med kära louise!  ring och bryr er om mig! love.

091026

hej lovers!

Nu är klockan halv sex ovh vi har åkt bil i tre timmar nu (: Vi har precis hämtat upp en kompis till veronoka i upplandväsby och nu börjar vi närma oss stockholm!  yeeehe. Jag klev upp kvart i två och var piss som en gris. Haha inte riktigt likt mig (:   vi kommer vara framme vid nio på mårgonen och då blir det shopping! Skriver mer sedan :)   kiss

Kvällsinlägg

tjenare!

Jag är sjukt trött. Jag har jobbast idag och vi var bara två och det såg förjävligt ut.. menmen.
hunnit med att åkt till valbo med hjärtat och köpt en dataskärm till honom och sedan chickenbits på mc donalds! MUMS. Nu ska jag packa det sista och sedan kasta mig i sängen och sova, sedan är det bara att kliva upp vid ett igen (Y)  jag tar med mig både dator och kamera så vi hörs!

Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. Jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta, hela min kropp eller och hela mih själ. Sedan första dagen jag såg dig så var du det finaste! Du var underbar och bara utstrålade nått som ingen annan har gjort. Jag kännde direkt att , du är min! Du var han som man alltid har väntat på och där stog du bara , mitt framför mina ögon. Jag var skit nervös och viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag glömmer aldrig den dagen, då jag bestämde mig för att dig ska jag ha. Dagen efter träffades vi på en fest och det kvällen var nog den bästa dagen i mitt liv, eller det var det!  Jag är så fruktansvärt glad att du orkar stå ut med mig, mitt gnäll, tjat och mina extremt otrevliga dagar som jag har. Men även fast jag är det så älskar jag dig långt långt där inne och det är inget som försvinner. Att du orkar lyssna orkar trösta och orkar med mig över huvudtagen det fattar jag inte?  att du inte har lämnat mig för länge sedan förstår jag inte heller..  Jag vill verkligen att du ska finnas för mig lika som jag finns för dig! Det kommer alltid att vara du. Jag vill flytta ihop med dig, skaffa mig ett lyckligt liv, skaffa barn och hela rubbet! Du är han, han som jag vill leva mitt liv med. 
Jag vill att du ska veta det, Alexander Åberg att jag älskar dig mer än du anar och mer än vad jag kanske visar! Du är mitt allt ♥       Jag hoppas att du förstår lite av alla bokstäver jag har skrivit! Det förtjänar du, du är en underbar människa och det skulle finnas fler av dig!     ...  090128 minnet för livet


Kameran fungerade..

Och här kommer bilder.

Jag tackar för denna kväll brudar och självklart grattis till louise och linn! =)


Hemma från hippiepartyt!

tingeling i blåbärsskogen!

Haha, där fick jag allt till det. Jag har precis kommit hem från sätra. Kvällen har varit nice som fan och jag har träffat mycket mysiga folk. Vi käkade god mat och god tårta och underhöll oss med dricka och sång. Det har blivit mycket skoj och tok =)  Men som vanligt är jag skit trött och jag har lite ont i huvudet faktiskt..  det är ju tråkigt men jag ska upp och jobba imorgon och jag har nycklarna vilket betyder att jag måste vara där först! HJÄLP!  På vägen hem när jag gick från 2:an till min buss så känner jag att jag är alldeles blöt på jackan och då har vinet läckt ur PÅSEN!? hur fan kan det göra det ? så kameran, extra batterierna laddningsbara ( som är pappas, uppch! ) Och hela jackan är full i vin plus att det är svimmingpool i väskan, kuuul! Det var bara för att jag kollade på en kamera idag och verkligen vill ha en ny, så därför tyckte jag att den gammla kunde gå sönder efter som jag har haft den i över tre år. Och dom tog mig verkligen på orden också !  Bilder kommer imorgon om den fungerar vill säga !

Aja, men kvällen har iaf varit bra och jag är nöjd och nu ska jag kasta mig i sängen och sova och sedan ladda för att åka en sju timmars lång bilresa ner i göte yeeeehhhaaa. frästen jag ska träffa min efterlängtade charline på måndag också !  ( LÄNGTAR)  Hörs imorgon!  god natt.

Sedan vet jag att jag har fått en ny läsare, MiN FARMOR!  Vet att du kommer läsa detta och jag kan passa på att säga att JAG ÄLSAR DIG! puss <3

091024 HIPPIEPARTY HERE I COME !

hej alla söta!

Nu har jag fixat mig in för kvällen och nu ska jag snart åka på party! Det kommer bli skit kul hoppas jag :D
Ha det nicce ! kiss

 

Jag är för jävla snygg asså!


091023

Hellu darlings!

Sitter i skolan som vanligt men det är ju iaf fredag så imorgon blir det sova och PARTY så klart! Jag har haft bild i två timmar och ätit en ganska så okej mat idag. Snart har jag svenska och sedan valbo med älskling! Ska shoppa presenter och kanske hittar nått spännande :)  Det är ju faktiskt löning! Skriver mer sedan! byyye

Konstnär nästa ?

Jag är ju så jävla bäst! det här skådade jag på bilden idag av lera. Var väl inte riktigt min starka sida men det liknar ju iaf någon form av människa, eller? Men den är ju inte klar än utan det ska jag hinna klart med imorgon :o Sedan ska vi bränna och måla.

Så här ser den ut från sidan, haha! Jag diggar näsan hårt inte skit stabil precis!


YEEEH! JAG DiGGAR DET!




Jag diggar dom! Jag har hittat ett par skit snygga glasögon som jag ska ha på lördag och jag tycker dom är cool. Men det är ingen som tycker dom är snygga och jag ser förjävlig ut i dom tydligen, är det så farligt ? Men jag är ju inte en glasögon brud precis. Men ni kan väl iaf kasta in en kommentar om det =)

Jag ligger nu i sängen och kollar på mammas pojkar som jag höll på att missa, fast jag igentligen ska läsa psykologin men det vill jag inte nu efter som jag har längtat efter torsdagen. Sedan är det ju inlåst också! Så jag får läsa imorgon innan lektionen, hahah!

091022 Tre timmars håltimme, tack!

Hej alla älsklingar!

Hur är det med er? med mig är det sådär, är fortfarande inte riktigt kry sedan sjukdagarna. Tog mig upp till skolan imorse iaf. Träffade älskade mathilda på stan och åkte till skolan. När jag kommer till skolan så sitter det en lapp på dörren till salen jag ska vara i att göran är borta och att vi ska jobba ensama? sällan dålig information jag blir så jävla less ? Hur jävla svårt är det att prata med eleverna igenligen :o
Jag och mathilda var iaf duktig och gjorde det vi skulle göra så jag är typ klar nu bara att det blev fel med sista uppgiften och jag får damp! Varför kan det inte bli som det ska från början, nej så nu lär jag göra om det..

Jag gick till heartbreak och käkade vid elva och det var gottgott. Potatisgratäng med kycklingspett och rödvinssås! Hoppade på bussen och träffade linn som jag ska till på lördag. Ska fira hemma och louise då med PARTY! Vi ska ha hippistema och jag är TAGGAD!
Hoppade av vid skolan och nu har jag håltimme i två timmar och sedan bild i tre timmar, ibland älskar jag mitt liv noot.

Sedan blir det nog hem och slappa i min underbara säng och kolla tv. Jag skulle igentligen iväg med lollo ( marma) och kolla på en lägenhet som dom kanske ska få !( GRATTiS bruden (: )  Men hon blev dålig så får se hur det blir med det. Nu ska jag försöka fixa med uppgiften!   ha det nice , kärlek!

Så här jävla snygg kommer jag känna mig på lördag! Känner mig lika taggad som han är glad ;)


Milet cyrus- Party in the USA



Hemma sjuk idag igen men jag börjar må bättre så jag har iaf gjort någon nytta idag, städat! Och jag kan inte sluta lyssna på den här den är sååå bra! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan kommer alex hit , whiie!

Hemma idag igen O_o

-jag är trött, less, sur, arg!  Allt är enbart jävla skit!

Var ju på personal fest med heartbreak igår och det slutade ju som den slutade. Det började iaf med att jag åkte till heartbreak vid nio och jobbade. Men vi gjorde inte allt utan det fick lollo göra idag, men iaf. Bussen gick vid halv 2 och självklart var det ju anders som körde ( en som bor i forsby) så det bar av till oslätfors. Vi skulle ha fem kamp. Skjuta 9mm , duva, sjunga fyrljuling och sedan nå mer vapen. Jag för som in i helvetet och jag var enbvart less. iaf så vid halv 6 så hoppade jag in i duschen för jag frös så mycket och vi lämnade skogen vid 6. Vi rullade till vävaren och blev bjuden på mat och dricka och jag tyckte inte om maten så jag åt vitlöksbröd och oliver och drack cider hela kvällen och ett plus i kanten var ju att vårat lag vann bara att tomas hade räknat fel så vi kom två ? kul ><  Vid 9 tiden åkte lollo hem och jag också för jag var så jävla trött (a) Alexander kom och hämtade mig sedan blev det sooova! I morse när jag vaknade så mådde jag mindre bra. Var helt jävla död, slut i kroppen och jag mådde piss. Så jag har legat hemma och sovit hela dagen och kan bli så imorgoon också, vet inte riktigt än.  Men nu ska jag krypa ner i sängen igen och sega...   blää!

Lugn lördag

Hej babes!

Sammanfattar mig kort om går dagen. Åkte till valbo med louise och kajsa sedan hem til mig så jag fick duscha och sedan blev det åka till jocke och hämta honom sedan till sandviken och kolla på hjockes match, jag kajsa och louise var skit trötta så vi satt och skrattade hela tiden. Självklart vann dom men jocke spelade inte men det var kul (: Kom hem vid 10 tiden och jag var skit trött men jag klädde på mig och gick till bussen ni regnvädret och åkte till alexander. Så jsg sov hos honoom.

Idag har jag inte gjort så mycket jag har typ sovit hela dagen. Jag käkade frulle vid typ tre och pappa kom och hämtade mig vid fyra. Duschade och gjorde  mig klar sedan bar det av till farmor och fira hemme. Käkade god mat med god kladdkada till efterrätt ! Så nu ligger jag hemma och alex hämtar mig snart, ska träffa hans polare.  tjaoou !

God natt !

Nu gör mathilda god natt för ikväll! Jag är trött och det är ju fredag imorgon så man lär ju vara på nice humör och det kan man inte lova om man inte sover. Så jag säger god natt och sova gott ! också säger jag godnatt till min stackars sjukling som jag hoppas blir frisk snart <3

Mammas pojkar och inlåst! love it

Kom hem från alexander vid halv åtta, pappa fick komma och hämta migg för jag var så jävla hungrig och trött. När jag kom hem kastade jag i mig stuvade mackaroner och korv som vanligt ( vi äter alltid det) men det gick i. Satte mig i soffan och försökte umgås med min familj ett tag, så vi kollade på halv åtta hos mig ( tycker om att kolla på matlagnings pogram efter som jag själv älskar att laga mat) ihi. Skratta ni men så är det. Sedna blev det ju mammas pojkar och det är så jävla pinsamt att kolla på! är det bara jag som tycker det?  hur beter sig folk igentligen ? jag fatttar inte vad tuttlisorna ska dit och göra, dom är bara där för att få synas i tv och ha kul. tycker så synd om dom tjejerna som verkligen vill hitta en kille ( ni får tycka att jag har fel men det är min åsikt).

Sedan tänkte jag på vad viktoria W sa, att hon har ett skelett i garderoben så jag var lixom tvungen att kolla upp det.
Det Slutade med att jag gick in på tv4.se och kollade det och det visar sig att hon har vikt ut sig, vad kommer mammorna tycka om det ? Det kommer bli kul att se! Haha, man är ju underhållen i en timme iaf. Nu sitter jag och kollar på inlåst som jag också är helt fast vid och det är ganska fränt att se hur det verkligen är. Men det kan inte vara så jävla kul. Jag skulle aldrig klara av att vara instängd jag skulle få panik och bli psykistk störd.





Förskole-"fröken" Victoria W är inte så oskyldig som hon verkar. Här berättar hon själv om skeletten hon har i garderoben.

Du pratar i andra programmet om något skelett i garderoben. Vad är det för något du döljer?
- Det är det att jag har vikt ut mig i tidningarna Moore, FHM, Slitz. Det kanske inte är så många som tror det om mig när man träffar mig. I FHM var jag med för två, tre år sedan. Slitz och Moore var jag med i detta år. Att jag var med är ingenting som någon visste om förutom ett fåtal kompisar.

Men det måste ju bli ganska uppmärksammat nu när du är med i en dokusåpa?
- Ja, jag tyckte det var ganska jobbigt när jag fick reda på att det skulle bli en stor grej. Hade jag inte varit med i Mammas pojkar hade det aldrig blivit lika stort.

Vad skulle hända om en svärmor fick veta något sådant tror du?
- Jag tror inte att de skulle ha någon jättestor åsikt om det EFTER att de lärt känna mig, men jag tror de skulle bli chockade till en början. Men allt som allt tror jag inte att det skulle bli något jättestort problem.

Varför var du med i de tidningarna?
- Det var någonting jag gått och funderat på ett tag. Jag var nöjd med mitt liv i övrigt och jag tänkte "varför inte?". För mig var det en sådan sak man måste hinna göra innan man dör. Andra hoppar bungy jump av samma anledning. Det blir kul att titta på bilderna om några år. Och förhoppningsvis kan de leda till några andra saker.

Vad menar du med andra saker?
- Det kanske kan leda till andra jobb, typ värdinnejobb, eller ansvara för event och liknande. Man får kontakter som kan hjälpa en i framtiden med olika saker. Provar man inte så vet man.

 

Ja man kan ju undra hur svärmor kommer ragera och om hon kommer få säga det själv eller om någon annan tjej kommer säga det bara för att förstöra.


Hej alla söta!

Fyfan vad jag hatar bild! Det är så jävla tråkigt och jag är talanglös på att rita. Aja, fick iaf två bilder klara så nu är det ur världen. Fick sluta tidigt också (tack tant) så alex kom och hämtade mig så söt som han är, så nu sitter jag hemma hos alex och har ont i huvudet och är trött. Alexander ligger och sover så  jag vet inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att jag lägger mig brevid och somnar jag också.Sedan blir det hem och ta det lugnt med bby!  kiss

091015 skoltime

Hej babes!

Sitter i skolan och har haft graf hela förmiddagen, så vi har gjort någon övningsuppgift. Gick väl bra bara att det tog mig hela dagen för det ville inte bli som jag ville ! Men nu är jag klar iaf. Igår så skickade jag bilderna på mig och alex till min skolmail så nu har jag skrivt ut som på skolan så jag ska sätta dom i fina ramar och sätta upp på rummet! Väldigt fint än några andra tavlor. Det blir lite med personligt och det tycker jag om. Nu ska jag, mathilda och louise ner på stan och käka mc donals och jag ska käka chickenbits!  muums. Sedan blir det till baka till skolan vid två och ha bild och jag gjorde aldrig bilden igår så hon kommer blir mindra glad på mig, HAHA !
Slutar fem idag så jag ska umgås med älskling och mys amed honom hela dagen! kanske blir en eller annan film med massa godis =)  Imorgon har jag tre lektioner som är korta så jag slutar två imogon och då blir det Valbo med Louise och Kajsa så jag ska kanske köpa ramar. Jag får inte köpa så mycket mer nu för jag åker ju faktiskt till ullared om en vecka ungerfär :D Så måste spara pengar och spara saker att köpa, HAHA ! Nej nu ska jag åka ner på stan. byebye Lovers !

091014 Kvällsinlägg

Nu är jag hemma efter en mysig kväll med lisa på mingel & bar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen synd att vi inte träffas så mycket nu för tiden men det ska vi ändra på som vi säger jämt när vi träffar varandra. Hon har ju skaffat egen lägenhet och det har hänt mycket sedan sist, så vi kanske ska umgås på fredag om det inte blir för sent eftersom hon ska jobba men annars ska vi nog umgås lite och förmodligen sova över för det kan ju bli sent, som vanligt =)  Nu är jag hemma iaf och ska krypa ner i sängen snart och jag saknar mitt hjärta som jag hoppas att jag kommer få pussa på imorgon!  Men ni får sova så gott för det ska jag !  god natt .

P.s Får inte glömma att min kära farmor fyller år idag! grattis tant :D 66 år. Ska till henne på lördag och käka precis som alla andra lördagar i oktober, HAHA !

091014 18:41 stan

Nu har jag fixat mig och ska ner på stan och träffa snygglisa! Sjukt länge sedan, vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag gissar på en fika och det ska bli nice !  hörs sedan kiss




sliten men glad mathilda!

Ny header för tillfälligt!

Det är en ny header för tillfälligt! Det ska fixas men blogg.se vill inte samarbeta för tillfället =(
Blir riktigt less. Aja nu ska jag käka fläskpannkaka! mums

091014 sjuk!

hejhej!

Idag är jag hemma sjuk och det är verkligen inte kul. Ont i huvudet , seg i kroppen och dessutom har jag en extrem mensverk.. underbart! Jag har nyss klivit upp, nalle har sovit i sängen med mig men jag tror han har drömt lite. Sötnos! Jag har massor jag ska göra idag så måste springa tjaao!



Osis+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Hej alla söta!

Tänkte jag skulle komma med en ny kategori: Mathilda rekomenderar.
Idag vill jag visa extra mycket uppmärksamhet till osis+.


  • Lätt puder som ger textur

  • Matt effekt

  • Medium kontroll & separation

  • Hållbar stadga

  • Naturlig känsla

  • MYCKET VOLYM

  • Ingen känsla av "klet" i håret
  •  

    Användning
    Pudra en liten mängd i handflatan ochgnugga
    händerna mot varandra.
    Kamma igenom med fingrarna i torrt hår, lyft in i botten.
    Ger matt finnish och naturlig känsla.

    För extra lyft applicera direkt i botten.
    För extra separationapplicera mer puder i små mängder
    däar det behövs.

    För ytterligare stadga.
    Fixera med spray.

    Jag älskar den och den gör underverk!
    prova du också. Den finns hos frisörer och kostar runt 169 :-

    Det rekomenderar jag!  lycka till =)


    Nytt i rummet

    Igår vad jag och hjärtart till ikea och jag hittade hylla som jag skulle ha mina saker på

    ist som jag hade innan. Fick inte plats med allt, men nu står allt på samma ställe! Rena kapet: 299 kr


    091013 Ledig tisdag

    Hej alla söta!

    Idag är jag trött och extremt seg. Jag är ju ledig idag men ist för att sova så har en hund bråkat på mig för att han inet ville vara ensam. Så han pep lite när han hade vaknat och kände sig ensam så jag vaknade så kunde han somna om för då viste han att jag var där. haha, knäpp hund. Jag gav väl upp där vid 10 och klev upp och käkade frukost och sedan ner i sängen och la mig igen. Har legat och kollat på tv och käka lite godis ( lite busugt ) . Det finns seriöst inte ett piss att kolla på när det är vardags förmiddag ? Bara en massa tv shop! jippi det älskar ju jag. noot

    Tvättmaskinen går för fullt och jag är ny duschad så jag ska sätta mig med en uppgift som jag ska lämna in på måndag så jag har den gjord. Vi skulle gå till ett företag och interjuva dom hur deras mediakommenikation ser ut. Men lärarna på min skola kan fane mig inte kommunisera ? Sjukt! Blev så förbannad på dom igår men det orkar jag inte skriva ner för det skulle bli en hel bibel :D Ha en bra dag för det ska iaf jag :D lovely!

    Men man kan ju inte hata någon som är så sööt !


    091011

    hej alla !

    hur är det med alla ? Jag är inte på topp. Går dagen var väl sådär, käkade iaf god mat sedsan belev det körslaget och några glas vin innan jocke och lollo kom. vid halv elva tiden orkade jag inte varta kvar så vi åkte in till stan och köpte max. Satte och vid lidl och käkade sedna hem. Tog en varm dusche sedan tillbringade jag resten av  min kväll i sängen med sims. somnade väl vid halv två kanske. Skulle upp och jobba imorse men jag hade varken lust ork eller humör, mådde inte så bra heller så jag klev upp ur sängen vid ett och käkade frulle och nu ligger jag här igen som jag förmodligen kommer göra resten av dagen/kvällen.
    Ja, helgen har väl varit sådär kunde ha gjort roligare saker menmen.. får parta nästa helg ist. Imorgon är det måndag och det är skola igen, jag har verkligen ingen lust! Fast på tisdag är jag ledig så det är underbart!

    Nästa helg vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska iaf inte ligga inne hela helgen iaf. På fredag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på lördag ska jag till farmor och äta igen. HAHA ! både åsa, hugo och farmor fyller år  innom tre veckor så det har blivit tre helgen med mat och firande :)  Iaf så ska jag nog parta med brudarna tror jag det snackades om. Så ska man ju jobba på söndag igen :s  Jag är så less på att jobba men man vill ju ha pengarna men man vill inte jobba precis! bläää.  Men snart är det avresa till ullared så då lär man ha mycket pengar med sig men det blir nog att tigga lite pengar av mor och far :) haha. ha det nice !  kiss

    091009 KÄRLEK

    Du är den mest underbaraste personen som finns!
    Jag älskar dig över allt annat på jorden och du är som en stjärna från himlen!
    Alexander åberg <3    28/1-09 ..ett datum att minnas <3


    091009

    Hej alla kära !

    Kan berätta att den här dagen har varit underbar! Fixade mig och drog ner på stan för att träffa
    louise. Vi fikade och pratade lite anmält. Det var mycket trevligt kan jag meddela. Sedan blev det en sväng på stan då det blev ett smalt nitskärp och två par öronhängen. Hon äkte hem med halv 5 bussen så jag gick och kikade runt lite och sedan kom alex och hämtade mig. Så vi åkte till valbo där jag fyndade ett linne/tröja, leggings och hårfärg :) Hade så jävla ont i fötterna efter en lång dag så vi åkte hem till mig och packade lite saker eftersom vi ska vara hos alex i helgen och sedan blev det hem och käka tackopaj! och aafnhfnhaklscfmaocfj vad god den var! Älskar den. Så nu sitter jag med färg i huvudet och förmodligen ska vi till fhilip olsson som har party. Ha en nice kväll!  / Clerkeborn



    resultatet!  Lägg märke till min snygga tröja..

    stan




    nu dra jag till stan tjaaou!

    091009

    Hellu!

    Förlåt för att jag inte skrev nått igår men jag kom inte in på blogg.se :@
    Men nu är jag tillbaka iaf. Vaknade av att jag hade en hund i ansiktet i morse och eftersom jag är ledig så ville jag sova så jag blev lite smått irriterad.Jag klev väl upp kanske vid halv elva eller nått. Käkade någon macka och somnade om igen på soffan framför tv. Nu är klockan 12,51 och jag är ny duschad och ska fixa mig för att åka ner på stan för att ta en fika med louise. Så det ska bli mysigt. Sedan blir det hem och packa och bo hos alex i helgen för hans föräldrar är borta och jag ska få TACOPAJ! Alex mamma har gjort 2 stycken till oss :D  hon är snäll (a)
    Få se vad som annars händer idag, imorgon ska vi iaf hem till mig och fira min lillebror som fyller på måndag.
    Nej nu ska jag fixa mig skrever mer sedan lovely!

    091007



    god morgon i stugan!

    Har sovmorgon idag och jag är förkyld som vanligt, kul! Blir ingen idrott för mig idag.
    Sovit med älskling inatt. Så skönt att ha någon bredvid en som värmer en eftersom jag fryser så enormt.
    Idag blir det skolan med samhällskunskap och svenska sedan ska jag förmodligen åka till skutskär och hälsa på min kusin från stockholm som har kommit hem och hälsat på. Han har ju fått en dotter så vi ska dit och kela ;)
    Har inte träffat honom sedna jag var typ 7. Nu lär jag springa iväg love!

    091006 Reportage

    Hej underbara!

    Har nyss kommit tillbaka efter att ha varit och gjort ett reportage på carola spa och jag fick ansiktsbehandling med massage och det var underbart. Hon gjorde rent och jag fick en djuprengörande ansiktsmask och sedan en handuk som sedan tog bort allt. Hon masserade in med någon oljeliknande kräm och sedan en mjukgörande kräm. Det var jätte mysig och trevlig lokal mitt på brynäs! Man kan även ha tjejkvällar med bad, massage och olika behandlingar. Jag tycker verkligen ni ska ta er tid att kolla på hennes hemsida www.carolaspa.se.
    Jag tyckte det var underbart så jag ska verkligen dit igen! kan säga att en ansiktsbehandling på 30 minuter kostar 290 kroner och det är ju ingenting.  Här kommer några bilder också.  Lovley <3

     
     
     
     


    Efter att hon var klar så fick man något att dricka och sedan fick man ta fika om man ville.
    Jag somnade nästan och jag rös i hela kroppen, det lär ju förklara en hel del!


    091006

    Hej alla!

    Hade inte riktigty tid att skriva så mycket i morse eftersom jag skulle iväg. Jag var dötrött i morse så jag sov en timme till och det var underbart. ville bara igentligen ligga hemma idag och mysa i sängen och kolla på film men det kan man  inet göra en tisdag när man ska till praktiken. Har nyss käkat frukost och druckit ett glas te så jag blir varm i kroppen.Om ett tag ska vi åka och göra ett repotage och sedan ska vi ner på stan och käka lunch. Sedan blir det tillbaka till gavlegårdarna och jag ska nog göra om en reklam. Men nu har jag inte tid att skriva mer för nu måste jag jobba!   kisses


    091006 Dagens







    Kör en mjuk och skön stil idag. Det är -4 hos mig och jag vill inte frysa
    idag! Jag har gosiga mjukisar en stickad tröja och mina underbara
    nya fina skor =)  Ingen speciellt frisyr heller..  jag är ju trots allt som
    jag är. Nu ska jag åka till gavlegårdarna till åsa på marknadsföringen
    och praktisera. Det ska bli nice!    lovley!

    091005

    hej underbara!

    Idag har det varit en mysig dag. Hade foto i morse med mathilda
    och louise. vi knäppte färgbilder med analogkamera och blev hungriga i
    kylan så vi gick till konsum och köpte macka och köttbullar :D haha!
    eller mathilda köpte det :) vi gick in och och framkallade bilder 
    som vi ska kopiera upp nästa gång typ ! :D   ny ligger jag i sängen
    och kollar på robert gystafssons nya dvd ganska så bra (:
    Älskling slutade nu så han är på väg till mig så ska vi käka
    sedan ska vi till ikea och kolla lite (:    lovley<3


    Jag är ju så himla snygg ! nooot  det är godis tänder :D

    091003

    God morgon lär jag väl säga. Ligger i sängen med älskling nu och
    har nyss käkat frukost. Ska åka till åsa om en stund och fira henne
    sedan hem och sega, ska jobba imorgon.  bläää

    091002

    God morgon.
    Idag är det fredag alltså sista dagen innan helg och det är
    underbart! mådde inge bra imorse så jag tog en liten sov
    morgon. så jag ska ta 11 bussen med louise till skolan och
    ha svenska och sedan psykologi. Efter jag har slutat ska jag gymma
    umgås med fanny och självklart med hjärtat <3  Ska bara ta det
    lugnt ikväll tror jag, inget annat planerat.  lovley!

    Älskar dig alexander åberg <3

    091001 idoltime

    hejsan alla söta!
    Lollo kom och hämtade mig vid halv fyra så vi åkte till
    kevin ich veronica och fikade lite med dom, sedan hem till
    jocke och hämtade honom sedan till ola och lollos kusin.
    Åkte och köpte pizza sedan hem till lollo och fetta i oss.
    och det var riktigt jävla gott ! sitter hemma hos jocke nu¨
    och kollar på idol och sedan blir det hem och sova skulle
    jag tro :)  hoppas ni ha det bra looove <3


    091001


    hej alla sockertoppar !
    Sitter i skolan med min underbara mathilda och göra afficher
    till talangjakten och det går inte skit bra precis. Jag har ju fan
    ingen jävla fantasi ! jag får ju panik. Jag skulle igentligen börja
    tio över två men jag åkte hit med mathilda för att få det gjort.
    Duktiga tjejer!  Nu ska vi förpassa oss och försöka få mat i magen
    och sedan vet jag inte riktigt vad som händer förmodligen dator
    igen ;) haha, härligt liv  nooot . kiss!




    Så här blev min, inte speciellt snygg men jag har gjort en iaf ;)