BOLLNÄS MED ALEXANDER

Sorry att jag inte har skrivit nått men har inte haft tid och har spenderat tid på annat.
Igår åkte jag och alexander till valbo för att köpa en blu ray spelare och självklart vad ju jag tvungen att kolla på köpis också och handlade lite som vanligt. Åkte hem och köpte käk och sedan plaserade vi oss framför tv resten av kvällen, jag han även slinga håret också eftersom jag skulle sätta i håret idag men det blev inte så det blev flyttat till imorgon :)   Nu ska jag åka till Bollnär med bus och kolla bilar! puss



Jag älskar dig ♡

USCH... SNART HELG

Rastlös. Fruktansvärt rastlös!    Jobbat idag och stressat som en tok men hade tur att kattis kom:) Slutade halv tre så åkte hem och la mig i sängen skulle egentligen vara med Louise men hon fick jobb så får se om jag ska umgås med henne sedan. Imorgon är jag ledig.. eller har sovmorgon iaf får se om jag behövs. Orkar inte jobba imorgon eftersom jag ska ta den här lördagen också och det är egentligen min lediga!

Vill göra nått!!! Sakanr bus också.. hmm puss

LiTE ViN SÅHÄR PÅ EN TiSDAG

Tjohooo! Jim ringde och sa att han skulle komma till mig så jag alex fanny och jim åkte ut och knäppte kort på bilarna och jag fick även en del av min fotouppgift gjord vilket var på tiden. Linn ville att jag skulle mer med på lite party så jag följde med och nu sitter jag och dricker lite vin med henne hemma hos Dennis och det är nice. Men alexander ska ju upp och jobba imorgon så jag lär hem snart men får iaf mysa med babe vilket aldrig sitter fel så det får man vara glad för..att man har någon att komma hem till och mysa med. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer med det ser man.. blir lite som en överaskning ;)   God natt på er och så sött! puss

i LOVE SHOPPiNG!

Äntligen har den kommit ut i butiken!  Gina 249 :-

H&M 49,50:- /st

Gina 149:-

H&M 79,50:-

Monki 250:- / rea 40:-

Hittade en jätte rolig hobbybutik som jag gick runt i ett bra jävla tag. Älska att fixa och dona lite och hittade detta som jag inte kunde dra mig ifrån. Lite småfix till naglarna! Love it!

Navelpiercing 100:-/ st

 

 


GOD MORGON!

God morgon skönheter! Blev inte så att jag skrev igår när jag kom hem, kom hem ganska sent och jag var svintrött och somnade ganska fort. Nu är jag uppe på bena ny duschad och ska snart käka frulle med baby för han är ledig idag :) Funderar på om jag ska spendera dagen till att städa tvätta och fixa lite och kanske åka och köpa färg till cykeln så jag får den snygg också.

Igår blev det lite smått och gott som fick följa med hem och bilder kommer uppp när jag har käkat frulle. Att jag inte lär mig, jag bara handlar handlar och handlar hela tiden och jag har fullt ÖVERALLT! Får varken plats med saker eller kläder men ändå ska jag köpa nytt hela tiden.. men är väl antagligen så när man har pengar och inte kan hålla i dom ;) Hörs snart puss

Ny duschad och det bjuder vi på!


SHOPPiNG SHOPPiNG SHOPPiNG

Fika och shopping med farmor och nu rullar jag till sandviken med hjärtat och gör av med mer pengar =) Hörs när jag är hemma!

SÖNDAGS MYS

Nu kryper jag ner i sängen med popcorn film och hjärtat ♥

NY KATEGORi


Ja precis, tänkte jag skulle försöka underhålla er läsare med någonting annat "Sanningen om mig" kommer den nya kategorin att heta och jag kommer berätta saker som ni kanske vet eller inte vet om mig. Kommer uppdatera det när jag har nått spännande att berätta för er. i hope you like it!


SÖNDAG OCH SLUT PÅ JOBB _VECKAN

Jobba jobba jobba. Nu är jag så less på att jobba. Jag är trött och har ont i hela kroppen men som tur är så var det sista jobbdagen för denna vecka och nu är det äntligen vardag och jag får vara ledig. Dagen har varit seg men vi har jobbat snabbt märkte jag sedan men aja.. små saker som kunde ha gått bättre.
Nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen och sedan mysa framför datorn tills maten är klar och sedan lägga mig framför tv och kolla snabba cash kanske eftersom jag inte gjorde det igår ? Frästen ska jag få kanon god mat! Pappa ska göra sin kinagryta och den slår verkligen allt :)  Får se om jag kommer iväg imorgon och fixa pass ist för legg eftersom jag ska ju utomlands i höst så kanske jag ska slå två flugor i en smäll lixom :) Annars får jag se vad som händer.  Ha det gött !

VAD TYCKER DU?

 

Nu klickar jag hem nytt löshår och denna gång gör jag nog slingor eftersom jag äntligen har hittat någon som kan göra det! När det har åkt i kommer jag nog färga hela skiten i mörkblond som på bilden. långt och lockigt kan dte bli snyggare? Eller har jag fel ;'D


KROPPEN KÄNNS SOM ETT ÄPPLE?

Goddagens folket! Igår kunde jag verkligen inte sova och jag som skulle vara duktigt och lägga mig tidigt men jag låg och vred och vände på mig så jag fick damp och hampus kom och hämtade mig. Åkte in till stan och träffade älskling och annat trevligt folk.. spenderade den mesta tiden på eriksson innan jag började känna mig stressad och åkte hem och sov. 

Imorse var jag död och det var även mitt hjärta som skulle vara snäll och skjutsa mig eftersom pappa inte är hemma. Började iaf halv tio och har haft en heldag med Louisebabe. Vi har tjoat och dunkat musik för fulla muggar och stressat som djur.. löningshelg, jag hatar det! Fick iaf sluta halv fem och skulle vänta tills ljudtekniken var klar men han hade dragit utan att säga hejdå, smart kille när han viste att jag väntade på honom. HAHA.
Nu sitter jag och kollar runt lite och dunkar musik och planerar även för my super sweet 18 som kommer äga rum snart äntligen! Ska försöka skicka iväg inbjudningskort snart också men det är så jävla mycket skit just nu så jag vette fan hur jag ska göra.. Tråkigt men sant. Får se om jag kan skrapa ihop lite folk ändå :)
Vad händer ikväll då? Dricka eller bli det lugnt ? Jag funderar på om jag kanske ska göra mys framför tv med snabba cash som jag har sparat på :'D   GAAAAH!


FREDAGSMYS MED MiG SJÄLV

Fixat naglarna så dom är så fina så samtidigt som jag hittade kladdkaka i kylskåpet som såg frästande ut och självklart kunde jag inte låta bli äppelcidern pappa hade köpt.. alkoholfri?  Rolig sådär han. Tända ljus och gammal örongodis dunkandes i högtalarna! Nu är klockan elva och jag funderar på om jag ska kasta mig i sängen och försöka få någon sömn innan jag ska upp och jobba. GOD NATT!

LiLLEBROR CLERKEBORN

Du är ganska ful men tycker om dig ändå!  Haha :)


MATHiLDA REKOMENDERAR

Det är många som undrar hur mitt hår kan se så hyffsat bra ut fast jag bleker sönder det så mycket.. och min hemlighet är faktiskt gliss oil. Den är underbar!  Man kan ha i i blött, tort och plattat hår och det ser fräsht och inte alls lika slitet som det egentligen är. Håret blir inte fettigt och det luktar gott och det är inte alls lika dyr som dom hos frisörerna. Den går på ändast på 59:- och kan köpas i en vanlig konsum affär. Jag rekomenderar starkt!


FREDAG OCH HEMMA ?


Jadu.. spendera kvällen hemma framför datorn? Skulle ju vara skönt men det hade ju varit kul att vara ute och göra gävle osäkert också. Får se om jag kanske kanske umgås med Hampus om han vill ha sällskap eller om jag åker till Sätra och umgås med Linn. Ska ju upp och jobba imorgon så skulle behöva sova lite kanske "/   Men snart är det Augusti då jag bara jobbar mina söndagar som vanligt, Alexander har semester och jag fyller år!!  Skönt!

BiLDER FRÅN EN HELG HOS PATRiK


JOBBA - JOBBA - JOBBA

Upp och jobba imorse och jag var död, verkligen död.Det var svinkallt imorse :o  Det avr tolv grader hemma när jag åkte in till stan. Det är sjukt att det kan gå från trettio till tolv lixom.  Gick bra, fick god mat och slutade ganska hyffsat fast jag gjorde små grejor. Skulle åka till sundsvall idag efter jag hade slutat så därför jag skyndade mig så  mycket men det blev inge av för alexander skulle hjälpa sin pappa.. så får ta det en annan dag kanske. När jag kom hem somnade jag och alex åkte så jag har nyss vaknat och fått mat i magen. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, är sugen på att åka till louise men är inte så lätt att ta sig dit tyvärr, så ska jag jobba imorgon också.. blää! 


FULL RULLE HELA DAGEN!

Jag blev kidnappad imorse av louise som ville att vi skulle åka och busa i marma så jag gjorde väl ingen motstånd så jag kastade på mig kläder och hoppade in fint i bilen. Åkte hem till henne och pussade på Maja innan vi åkte till marmaby till Louises föräldrar och latade oss. Åkte och kollade om Micke var hemma men han var hos åsberg så vi åkte dit och slog oss ner i soffan och kollade film med dom. Micke har ju brytit nacken så han var lagomt roas, stackarn! Ringde till Hampus för att överaska honom på jobbet så vi åkte ut mot militärområdet och träffade han och Gusten. Åkte hem till marmaby igen för att träffa jocke som var där.. kollade på när Roger byggde ljudbygge i kian tills jag hittade jordgubbar och la mig i hängmattan där jag låg ganska skönt, men där fick man inte ligga länge innan man skulle iväg igen och den här gången annica som hade slutat så vi åkte till henne och pratade med henne innan vi skulle rulla in till stan för att köpa snabba cash!  ÄNTLiGEN.. som jag har väntat :D   Har nyss fått mat i magen så nu ska jag städa innan jag ska hoppa in i duschen för att sedan kasta mig i sängen och kolla film! KRAM


UMGÅS MED LiSA i SANDViKEN

God morgon! vaknade ganska sent idag och hade turen att alex låg kvar i sängen. klev upp och käkade  frukost med honom och sedan åkte han och ja la mig i sängen och löade innan jag hoppade in i duschen för att fixa till mig. Alex kom tillbaka efter en stund så han skjutsade mig till lisa där jag sitter nu. jag sitter här medans lisa fixar sig lite vet inte riktigt vad vi hittar på men vid halv fem ska vi iaf iväg och tömma plånboken igen, vad kan det vara?  PÖSS



KLiPPNiNG OCH SHOPPiNG MED LiNN


Cyklade till Linn såå hon klippte håret på mig som verkligen behövde och det var skönt att bli av med det slitna men det blev lite kort. Hoppade på cykeln och drog med mig Linn ner på stan fast den latmasken tog bussen. Shoppade en massa och käkade lite men kunde inte vara kvar mycket längre för det hade jag inte råd med. Cyklade hem och tog tag i mitt rum som inte var så värst fint men det är fortfarande inte klart.. haha! Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid baby. Imorgon tönkte jag kasta upp bilderna från helgen och shoppingen :)   God natt! ♥

HEMMA FRÅN STUGAN MED LIVET I BEHÅLL

Tjolahopp!  Åkte hem från stugan igår och det var väl inte riktigt det jag ville men men. Har haft en underbar helg och det var skönt att få komma iväg och göra nått annat än att jobba! Kom hem vid sju tiden igår så jag och alex åkte hem till hille och hämtade bubben och sedan bar det av hem till mig. Äntligen fick jag träffa tussen som jag har saknat så mycket och det var nog första gången han var glad att se mig också.haha. Åkte och köpte kinamat, haha kan säga att det var jävligt gott att äta nått annat än korv med bröd som jag har käkat hela helgen ;D

Alexander åkte iväg och jobba imorse som vanligt och jag fick sova ut idag. Ska hoppa in i duschen nu sedan ska jag käka lite frullle så sätter jag mig på bussen ( eller kanske ska jag cykla ) och tar mig till Linn och klipper håret eftersom min hårvärld är kaous! 


i STUGAN MED DOM UNDERBARA ♥

Gårdagen blev det en massa vin och goda drinkar. Vid ett tiden tror jag att jag hälsade på john blund och har sovit som en gud inatt. Vaknade ganska tidigt av louise larm och sedan mitt egna jobblarm som jag hade glömt att stängt av, smart! Klev upp vid tio och gnuggade sömnen ur ögorna och gjorde frulle och mös i solen. Bytte om och tog flytbryggan ut på vattnet och solade och badade tills magen började kurra på oss.. åkte in till stugan igen och gjorde tacos som satt fint som aldrig förr.      Nu sitter jag vid stugan och louise och alex är ute och metar för jag pallade inte, känner mig ganska så trött. Ikväll blir det väl kanske bastu och drickande så får se hur kvällen slutar! MÅÅÅÅÅRS ♥

i STUGAN MED DOM UNDERBARA ♥

Kom till stugan vid sex tiden och packade ur alla grejor ifrån bilen och pumpade upp madrasserna och det tog inte låg tid innan vi kastade oss på dom och plaskade ut. Underbart skönt och det var tjugotvå grader i vattnet så vi låg där tills Olle ( alexanders morfar ) kom så vi satte oss på altanen och knäppte en kall och njöt av kvällssolen.

Nu har vi slitit ut sterion och dunkar musik och dricker lite med en massa skratt. Blir väl snart till att kasta sig på flytmadrassen och bada en stund innan vi ska ut med båten och fiska lite. MYS! Blir nog korv med bröd mot natten med mysoverallen på sig och umgås ännu mer och ladda för en underbar dag imorgon.  

"Den sjutonde augusti nittonhundranittiotvå föddes en flicka vacker som få
Åren dom gick och flickan växte hon fick mig att se vad livet har att ge
när jag såg henne för första gången på gavlefesten jag tror det var
sa jag till mig själv - henne ska jag ha
Jag träffade henne efter ett tag det var nog världens bästa dag
Du och jag blev ett par och en dag jag gjorde ett misstag
Jag mådde så dåligt efter detta att jag tänkte hur jag ska orka
att jag kan leva med detta är inte lätt men nu har jag fått dig
och allt känns så rätt Du kan texten i min musik
Du vet vad jag vill och med det vill jag fråga om jag får vara din prins? "



Så underbar min pojkvän är! ♥

NU ÅKER JAG TiLL STUGAN MED BUSFRÖNA

Klev upp och jobbade imorse med louise hjärtat. Gick fort och smidigt idag så vi slutade tidigt vilket är skönt eftersom jag lär ju packa. Ligger hemma hos Alex och väntar på att han ska blli klar någongång sedan bär det av till mig och sedan stugan! Ska bli underbart skönt att på komma iväg lite och det är min första lediga helg på över ett år! Så ni får ha det så fint i Gävle PÖSS ♥

FÖRBJUDA ATT JOBBA NÄR DET ÄR SÅ VARMT?

Äntligen får jag pusta ut. Nu har jag varit och gjort mitt sista jobb och samtidigt träffat Hampusboy ( alltid lika trevligt ) Jag tror jag aldrig har varit så jävla irriterad på denna värme men borde inte få jobba när det är så här varmt för man dör ju fan! Man är klibbig och helt genom blöt och man känner sig inte speciellt fräch. Nu har jag kastat mig i sängen och kollar på tv medans baby spelar bilspel på datorn, mogen kille? ihi :*  Kommer nog inyte flytta arslet här ifrån förutom till duschen som kommer bli underbart.. verkligen underbart! ♥



FÅ JOBBADAGAR DENNA VECKA EFTERSOM JAG ÄR LEDiG i HELGEN

Ännu en dag i värmen och idag fick jag sällskap av alexandra som tur vad och fick även träffa busfröt Louise. Gick ganska fort idag och han till och med att göra en massa extrasaker och slutade innan tre iaf! Alexander kom och hämtade mig så vi åkte och handlade och lagade mat så nu ligger jag i sängen och kollar top model och kökar godis men bara lite (a)  Väntar på att få åka iväg och jobba en sväng igen och sedan blir det väl hem och kasta sig i sängen och slappa och somna tidigt som jag har gjort dom senaste dagarna.. men jag får pengar iaf så jag kan göra nått kul för :)    


EN DAG MED EN MASSA SAKER GJORDA

Dagen har varit lugn eftersom jag nu går på pencelin så jag och alex har bara gjort nytta idag. Åkte in till stan för att fixa kort till legetimation men kul att nordea stängde tidigare, haha. Åkte till dollar, öb och rusta för att införskaffa flytmadrasser och strandspel till helgen. Åkte hem och fixade lite och sedan till åbyggeby för att hämta upp Lollo och ett kvällsdopp så klart. Det var väl halvskönt i vattnet men alla dessa mygg tar kål på mig, jag ser ut som en uppäten groda. Har nyss ätit en helt-ok wok som satt fint i magen. Nu ligger jag i sängen bredvid bus och ska snart sova eftersom det är jobbartime imorgon.. blä. Sedan blir det extrajobb också sedan är det fredag och då åker vi till stugan över helgen som ska bli underbart!   Sovgött folket!


14 JULi

Tjenahopp!  Har inte uppdaterat på länge men jag har aldrig haft tid att suttit vid en datorn men ska försöka att skärpa mig. Solen skiner för det mesta och jag försöker ta vara på den extra mycket när jag är ledig vilket är skönt. Spenderat dagarna med sol, bad god mat och dryck.  Nu ska jag snart ta mig till hälsocentralen sedan kan det bli till att lägga sig i sängen.. kul!    Ska även försöka att hinna fixa legitimation idag om jag har orken..

.. vad är det för fel på folk?

JOBBET TAR LiVET AV MiG i DENNA VÄRME!

Upp och jobba imorse och det gick verkligen inte bra för mig.. slutade med att Alexander skjutsade mig för jag var så jävla trött så jag fick inte till nått alls så jag missade bussen. Det har gått jävligt segt och tack för spyan över HELA VÄGGEN! Det var verkligen det jag ville ha mot slutet på dagen när jag nästan var klar.. Tur att jag jobbade med Louise annars hade jag hängt mig någonstans. Kom hem och fick kinamat och sedan kastade jag mig i soffan bredvid brorsan och båda somnade.. Vaknade av att hugos polare stog och skrek åt honom, yeah!     Nu ska jag försöka städa rummet, ta mig en dusch och fixa lite kanske. Försöka invänta en pojk men han vet man ju aldrig när han kommer så jag får roa mig själv tills dess ♥

GÅRDAGEN MED MiNiGOLF OCH RACE

Minigolf är kanske inte riktigt min.. grej? Åkte iväg till skutskär till mina små nötter och spelade minigolf med dom. Det var svinvarmt och jag hade svarta jeans ( inte speciellt smart ) Och självklar vann ju inte jag då men det hade jag inte räknat med heller men jag kom inte sist iaf, ih. Åkte och käkade på tre små rum som var ny öppnade så vi var ju tvungen att prova där killarna var inte speciellt nöjd men jag tyckte det var helt okej. Åkte sedan ner till garaget för att hjälpa Åkerlind med supran eller ska man kalla det suprorna ?
Självklar så var ju jag tvungen att springa in på preem och köpa lärre medans Louise hämtade partymuggarna för här skulle det drickas.. men gick inte så bra. Vi åkte iväg på träff för att invänta race och det blev av också, inte speciellt spännande  och jag fick inte dricka heller.. hmmm och det gick inte så bra för Almgren heller.  Åkte hem till Åkerlind och satte och där allihopa och degade och det bara small till för mig och jag blev skit trött och hängig så vi åkte hem och jag somnade ganska så fort.


Bjuder på en film på Almgren när han leker med fyrhjulingen


UT i SOLEN MED MiNA FAVORiTER ♥


Åw idag fick jag sluta tidigt och det var skönt för jag ville hem och kasta mig i solen.
Började åtta imorse och idag fick jag hjälp som tur var för idag var det ganska mycket att göra. Fick apgod lunch, helstekt fläskfile med potatisgratäng och bea.. farligt. Åkte med Louise hem för hon skulle hämta nått av mamma och jag fick den glada överaskningen att få tvätta stacketet ( var ju inte precis det jag hade sett fram emot ) men snäll som jag är så hjälpte jag henne men tröttnade ganska fort så jag kastade mig i solsängen och halvsov som är så underbart.

Nu är jag ny duschad och väntar på babe för att sedan åka och umgås med Louise och Jocke med minigolf och käk sedan blir det ögon/öron godis ikväll, vad kan det vara?  ♥



SNART EN NY DAG i HELVETET..

Min dag belev inte så mer spännande sedan sist jag skrev.. Jag låg kvar i sängen tills mamma kom hem så jag kastade i mig mat med henne sedan kastade jag mig i soffan och har nu förpassat mig till sängen igen för att sova.. ingen trött brud. Ska göra kväller nu och somna till sex and the city.. ensam :/     


Älskar dig hjärtat ♥


JOBBA - JOBBA - JOBBA

Fyfan vilken jävla dag. Stressade till bussen imorse och hela dagen. Det har verkligen runnit av mig och jag började få ledverk lite lagomt sådär när jag hade halva skiten kvar! Jag har gjort hela heartbreak, tur att Lollo kom och hjälpte mig på slutet annart hade jag dött..

Nu ligger jag ny duschad i sängen och väntar på att tabletten ska verka så jag kan upp och stå på bena igen :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, tror att jag bara blir hemma.

 


EN DAG i BRÄMMEN MED LOUiSE BABE

vaknade av att Louise ringde och undrade om vi inte skulle åka och bada så jag klev upp och kastade i mig en skål flingor och packade lite. Hon kom vid tolv tiden så vi åkte mot dollar och köpte solkräm och sedan åkte vi och kollade på viktoriabadet men det var så mycket folk så vi åkte ut på udden på brännen och la oss där och slöade och flumma runt. Det blåste som fan så vi smörjde aldrig in oss eftersom det aldrig brännde nått men ångrar det lite nu, haha. Nu sitter vi hemma hos annika ( Louises kusin i marma ) och ska käka nybakad äppelkaka :D  PÖSS så länge

PÅFYLLNiNG AV SKOHYLLAN.. iGEN

Äntligen står dom i min skohylla där dom hör hemma!


JAG OCH ALEXANDER HAR GJORT LiTE NYTTA iDAG

Alexander kom till mig när han hade slutat och jag fick för mig att jag skulle städa bubben så slutade med att jag stod i bilen och kastade saker och Alexander fick ta emot allt. Åkte till renhållningen och kastade skiten och även lite annat som vi hittade i garaget ( vi är så duktiga så ) och som vanligt så ska jag göra nått så ska jag göra det ordentligt på en gång så det blev till att panta en massa burkar så vi kastade in det och även lite mer som skulle på återvinningen.. haha, tror aldrig att folk har stirrat så mycket, det var fyra omgångar fulla kundvagnar med burkar. Men fick ihop trehundetjugo kronor iaf.

Alex åkte hem när vi kom hem så jag hjälpte pappa med maten och fixade lite i köket så nu är jag apmätt! Men gott var det. Nu ligger jag i sängen och slöar och funderar på om jag kanske ska orka att städa för att sedan få hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen =D     

Shoppade lite igår när det ändå var så tråkigt väder så ni får se min nya piercing som jag införskaffade mig.. en lila! Men den är lite kort men det är snyggare än att se staven, eller ?


You are the one and only

SÄNGLiGGANDES, VAD HÄNDER iDAG ?

Tjollahopp! Vaknade ganska tidigt och som vanligt fick jag väcka hjärtat för han sov över. Låg och mös en stund sedan dukade han fram frulle till mig söt som han är. Han åkte efter en stund och jag gick ner och la mig och kollade på tv men somnade, ovanligt?  Nu ligger jag och kollar på unga mödrar samtidigt som jag kollar runt lite. Finns inte så mycket att göra i dag i detta väder eller det gör men jag är inte sugen på att göra nått. Blir väl till att städa och fixa lite :)

JOBBA JOBBA JOBBA OCH NYA BECK

Hejhopp! Imorse ringde klockan vid sex och jag var sten död eftersom jag inte kunde sova.. Ringde hit alex igår vid halv två tiden och vi åkte och köpte en gott och blandat påse på mc donalds som satt fint innan jag somnade. Alexander var så gullig och klev upp imorse och skjutsade mig till jobbet och fick åka där ifrån gansak tidigt. Åkte hem och käkade sedan kastade jag mig i sängen för att kolla på tv men som vanligt så somnade jag och vaknade av att alexander kom och undrade om vi inte skulle åka! Haha, klev upp och klädde på mig sedan bar det av till ockelbo på marknad och filurade lite. Köpte en red bull keps och en rockstar keps till bror och jag och Alex köpte åtta godisremar, ih. ( inte bra ) Åkte iväg och köpte pizza och umgåtts med familjen och nu ska vi äntligen få lägga oss i sängen och mysa framför nya Beckfilmen :)   Godnatt!

HUR FAN SKA JAG ORKA UPP iMORGON?

Legat ute och solat och badat med louise sedan tio i morse. Nu har jag äntligen fått duschat och ska hoppa i säng snart för någon har fått för sig att vi ska börja sju imorgon.. bingo!  Pallar inte skriva nå mer idag.

DUNKA DUNKA DUNKA.. MUSiK!

Nu är jag klar för att fara. Ska vänta på att Louise hör av sig så blir det till att umgås och ha trevligt och hoppas på att kärleken hör av sig snart!
Ha det bäst ♥


EN KALL SNART ELLER ?

Har precis kommit hem efter en tur med Louise ut till sandtaget och badat och självklar njutit av den underbara solen! Och med den turen jag har så hittade jag käk på spisen så mätt är jag också, kanon! Patrick ringde och ville att jag skulle kika förbi och det lät ju inte helt fel så jag ska hoppa in i duschen och göra mig sommarfräch (: 
Undra vad som kan hamna på denna kropp till kvällen då? Det får vi allt lista ut :)


SUNSHiNE SUNSHiNE SUNSHiNE

Det är sol sol sol sol sol.. men ingen jävel vill dela den med mig. Antingen så jobbar alla eller är sjuk eller utomlands.. kul!  Men jag får umgås med mig själv och får tjata på broder att han ska åka och bada med mig.. hmm


i FÖRSÖKERT TiLL ATT STÄDA

Jag fattar inte vad det är för fel på mig.. städa? Jag kan för fan inte ens städa! Jag gör allt annat än det jag ska göra och kommer ingen vart eller så får jag för mig att jag ska slita ut alla skåperna och rensa dom men även där hamnar annat i vägen så ja.. vad ska man säga? Jag kan inte konsentera mig på det jag ska göra.

Varit och kastat saker med mamma idag och självklart var vi tvungen att åka till mormor och käka upp alla bullarna och snacka skit och vi hann till och med med en tur till dollar innan dom stängde.
Köpte lite småkramms som vanligt. Nu funderar jag på om jag ska köra en slutspurrrt med städningn innnan jag hoppar in i duschen och sedan inväntar älskling om han hittar bilnycklarna vill säga ^^   God natt!


URLÄCKER TRÖJA FRÅN ASADOUR.SE

Var in på Kenzas blogg och hittade denna snygga tröja som jag självklart föll för som är gjord av asadour.se

 

 


FiNNS DET NÅGONTiNG BÄTTRE ÄN ATT SHOPPA ?

Igår blev det till att göra av med pengar och undefär såhär blev det. Kastade in fyra nya klockor till samlingen oh lite onödigt kraffs. Får se om det kanske kan bli en kamera till veckan också..