ALLT OCH iNGENTiNG


Tack så mycket Mathilda för designen! Jag orkar inte göra den själv så mathilda fick roa sig med det idag medans jag åkte iväg med Louise. Vi skulle sola men det var så mycket folk så vi åkte och köpte en glass och satte oss i solen ist. Åkte hem till mig och kollade på resor till i höst för då blir det förmodligen Gran canaria =)  Alexander kom precis så nu väntas det på mat sedan ska vi iväg och roa oss på äventyr.

I LOVE YOU BEBIS ♥

Mathilda is guest blogging!!!!!

Hoppas du blev nöjd med bloggen, annars får du säga till, sja frsöka fixa en till grej sen men det hinner jag inte nu. Puss på min älskling.

Älskar dig pluppen, du är bäst





Tack så jätte mycket bruden! Du är så duktig så, Älskar dig

SÅ JÄVLA SKÖNT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!  Fick VG i Mediakommunikation, hade VG på alla proverna och uppgifterna och MVG på Talangjakten. SÅ JÄVLA SKÖNT OCH DET SKA JAG FAN FIRA I HELGEN!!!  Plus att jag är klar med A kursen i foto!    HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPY BRUD!  =D

JAG ÄLSKAR DiG <3

Gick in på skolmailen och skulle kolla efter betyg och hittade detta från min underbara pappa! Han är sååå sööt.

Jag älskar dig <3


HAHA

Jag säger bara.. mogen!

TiLLÅTER VÄDRET CURiSiNG ?

Gårdagen blev lugn. åkte till Osten för att umgås med folk för jag var inte på nå party humör. Träffade mathilda babe och sedan rullade vi in till stan och jag fick äntligen träffa Ronya :) Alex kom och hämtade upp oss och vi skjutsade hem mathilda sedan åkte vi hem till Alex och hämtade mina saker. Tog nått varv i stan och drog den vanliga mc donalds picknicken sedan hem och sov.   Klev upp och jobbade imorse med Louise och det gick väl bra och det var inte så farligt bara att det var någon som hade skitigt utanför och det var inte lite heller :o FYFAN!  Jag vägrade att ta reda på det så det fick louise fixa :D Skulla ha filmat henne HAHA!
Alex kom och hämtade mig och vi åkte hem till han och kastade i oss nått i magen och sedan somnade jag som vanligt en liten stund. Alex väckte mig efter en stund för vi skulle åka och byta bil (: Åkte tillbaka hem och skulle tvätta bilarna men det gick inte så jävla bra för det spöregnade! Nu har pojkarna gått ut och jag och Irma ligger inne i värmen :)  Ikväll blir det nog att åka till sandviken för curising och träffa folk och dricka lite... kan bli annat också men det visar sig =)

FREDAG

JAG KLARADE PROVET ..tror jag iaf. Det gick bra och jag skrev ganska så mycket på varje fråga och la ner mycket energi så fan om jag inte klarar det här. Alexander kom och hämtade mig så vi rullade mot systemet och sedan hem. Kastade på sex drive men jag somnade och vaknade för en stund sedan och har äntligen fått mat i magen :)
Nu är ju frågan om man ska ladda och korka upp för en kanonkväll eller om man ska ta det lugnt ?  Är ju sugen på att åka och fiska och umgås med folk runt en brasa och dricka lite.. får se.

iTEM KLOCKA, iGEN?

Kärlek till dessa klockor! Tror jag ska göra ett nytt försök att få hem en liten älskling men vet inte om jag ska ha en lila som sist eller om jag kanske vill ha en rosa? HAHAHAH!  Och till dom som vill köpa en egen kan klicka in här!

 

Hittade även ett ipodskal som var lila såklart men vit var också snygg.
Kan du klicka hem här.


BARA EN VECKA KVAR!

Gårdagens tjejkväll blev trevlig med några påsar, trevligt sällskap och mysigt väder. Införskaffade mig en tunika tjofrääs? en jeansjacka och en kort tjocktröja :)  Åkte hem till mig och hämta saker och sedan bar det hem till hille där jag blev tvingad till att plugga eftersom jag ahr psykologiprov snart men jag kan det hyffsat. Ska försöka sätta mig och läsa igenom det igen snart..  Somnade ganska fort och ville inte komma upp ur sängen imorse.
Alex kom hem vid nio och käkade frulle med mig och skjutsade mig in till stan :)  Hade sista danslektionen i mitt liv, eller vi pratade bara så det var skönt! Han med en runda på staden och införskaffade mig mer skit :D Hoppade på bussen mot skolan och kastade i mig käk och fick veta att vi inte hade någon svenska lektion så jag sitter och dunkar musik och är inne i min egna lilla värld. Slutar vid två och då är det bara en arbetsvecka kvar i skolan och sedan åker jag iväg med Louise och veronika på en shoppingrunda i två dagar.. LÄNGTAR SOM FAN!  Sedan är det SOMMARLOV äntligen som jag har längtat att komma ifrån skiten =D  

Ikväll får jag se vad som händer, kan blir party och det kan inte bli det men man får se vad kvällen bjuder på =) Ska upp och jobba imorgon och på söndag också :'o  Men det är pengar!  Imorgon är det även cruising i Sandviken så får se om man kanske tar en tripp dit eller hur man gör :)   Puss & Kram  

En stor fet kladdig kyss till Mathilda babe idag för hon behöver verkligen det! <3

GiRLNiGHT iN THE CiTY


Hunnit plugga lite och kastat i mig käk. Ny duschad och har precis fixat klat mig för nu kommer babe och sedan blir det ner på stan för för en tjejkväll, haha ! :)

KLAR KLAR KLAR



SEX OCH SAMLEVNAD, SERiÖST ?


Sovit som en gud inatt.  Börjar morgonen med att inte höra att alarmet ringer så jag sov lite över tiden. Fick skjuts av mamma till skolan och började halv nio idag för att ha sex och samlevnads undervisning bara att hon inte skulle komma förens klockan nio så jag var där i onödan! Suttit dä roch lyssant på skit som man har hört ett x antal gånger förut :o Att dom fortsätter?

Nu har jag graf en liten stund och sedan har jag två timmars håltimme och ska nog umgås med min underbara mathildababe och kankse åka ner på stan och käka kanske :) Nu ska jag lämna in dom sista "stora" uppgifterna sedan har jag bara nå skrivsak kvar. GÖTT!

RESULTATET i MÖRKRET

Kassa bilder med det bjuder jag på för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i ny bäddad säng.
Fyfan jag har ont i hela kroppen och har städat i timmar bara för att jag promt ska göra en massa andra saker också..  God natt!


STÄDA RUMMET KANSKE

Nu är det så stökigt i rummet satt man tänker inte längre att man måste städa och man bara lastar på mer.. men nu får jag helt seriöst inte plats i sängen längre! Måste göra nått åt det och det är fort. Drar på musik så kanske det löser sig.


SANDViKEN

Blev lunch på sibylla med Frida och Elin ( mina trogna läsare eller hur var det ;) ) Alexander kom och skulle hämta sina nycklar så jag följde med till Sandviken en snabbis för han skulle göra ett jobb. Så jag sitter vid datorn och dunkar musik så länge i väntan på att han ska bli klar och som vanligt tar det ju ingen lång tid alls.. nejnej haha!

Får se vad som händer sedan, ska iaf sola vid sex tiden typ och sedan kankse det kan bli till att åka och fiska om det blir nått och om jag har orken eller om jag ska försöka vara hemma och städa och umgås lite med familjen.

BARA FÖR ATT


God morgon torrbollar
! Haft en lugnt och underbar morgon med sovmorgon. Legat och dragit mig extra länge och fick även besök igen efter en stund. Käkade frulle sedan kastade jag mig i sängen igen. Hoppade in i duschen vid elva och dunkade musik och fixade mig. Hoppade på tolv bussen mot skolan för att härja lite och träffa brudarna :) Nu har jag svenska sedan idrott utomhus :o Hatar det. Mot kvällen blir det Sola med Louise och umgås en stund med henne :)

Kan berätta att filmen jag såg igår hette "the last song" och den var bra :) Jag och Madde satt och grinade som tokar på slutet.. haha sällan jag :) Den rekomenderas iaf!

BLONDiE

Som det ska vara ?

Har färgat håret och äntligen blev det lite blont iaf. Nyss fixat mig och nu ska jag rulla ner på stan för att gå på bio med Mathilda och Madde men jag vet inte vad jag ska kolla på :'D Hahah.


Kato feat. Jon - Turn The Lights Off

MC DONALDS i MAGEN JUST NU! Jag gick och köpte en mc chicken meny till lunch och det satt fint :) Nu sitter jag och äter karameller och spelar spel på facebook och lyssnar på musik. Ska snart cykla in till stan och sedan till farmor en snabbis :') 

Tänkte att jag skulle bjuda på en låt under tiden :


DET HAR REDAN GÅTT ETT ÅR

God morgon. Härligt väder ute men som vanligt blåser det lite kallt men det blev ingen jacka för det inte. Stressade som en gös imorse eller egentligen inte.. haha. Klev upp väldigt mycket för sent men eftersom jag inte har någon ork till att varken sminka mig eller fixa håret så går det ganska fort :)

Nu sitter jag på Praktiken med Åsa och ska sätta igång och gära klart min "uppgift" som jag fick av Conny. Men innan det blir det datorn och sedan frulle :') Bara att jag glömde min frulle hemma och ingen matlåda heller (a) upppsh!  Hungrig Mathilda kan jag säga :) Slutar lite tidigare eftersom jag ska på synundersökning och sedan hem och käka smörgåstårta för Nalle fyller ett idag. HAHA, tror mamma tog chansen att få käka smörgåstårta! Sedan blir det till att städa rummet för fyfan hur det ser ut. Fick knappt plats i sängen igårkväll ( okej, inte rikigt men nästan ) Puss & Kram



Det är ingen vanlig dag för det är Nalles födelsedag HURRA HURRA HURRA! :)


ÅRETS FÖRSTA FiSKETUR

Skoldagen gick väl som den gick. Hade iaf foto första lektionen och jag och brudarna inveg den med en stund ute i solen och det behövdes verkligen! HHAHA :'D   Satte igång med allt och lyckades få till en bild iaf så någon gång i veckan lär jag stanna kvar och fixa en framkallning så jag kan lämna A kursen så jag hinner få betyg på den.  Hade mediakommunikation med mia och det gick väl mindre bra, seriöst det går inte :o  Människan lär ju ha nå fel. Fick sluta en timme tidigare så det tackar vi för. Hittade en Hampus när jag klev utanför dörren så jag följde med han och Gusten, köpte glass och mös i solen :)  Han skjutsade hem mig och jag kastade mig i soffan med chips ist för att gå ut och gå som var tänkt.. och helt plötsligt blev jag trött och mitt dumma fan la mig nere i sängen.  SOOOMNA! Pappa väckte mig när maten var klar så jag gick upp och käkade och sedan ner i sängen igen.   Alexander kom vid sex tiden sedan bar det iväg mot fiskning. Underbart väder och jag hittade en perfekt sten där jag göt ner mig. Fick låna Addes spö och JAG FICK FISK! :'D Happy girl, haha! 

Nu sitter jag hemma hos Alexander och är ganska så lagomt med trött!  Imorgon blir det att åka till Gavlegårdaran igen och umgås med Åsa och lär sluta tidigare också för ska åka och kolla synen till körkortet så jag får skicka iväg dom där förbannade papprerna :)  Puss & kram så länge 

BILDER FRÅN DAGEN :








Haha blev nå vajsing med kameraljuset men det bjuder jag på :)


GiVE ME!

Mumma!    Fina kläder både här och där :)

Blev nå jävla skit med färgerna på kläderna, dom är inte så skrikiga..


KÄRLEK!

 

JAG ÄR KÄR!
Hittade dom här snygga skona igår från Ed hardy och jag vill verkligen ha dom!
Funderar på om man kanske ska flörta lite med pappa men han är så jävla less på mig med alla mina skor så jag tror tyvärr inte att han är villig att köpa dom till mig..  Men jag vet att du vill pappa!  eller hur ? :'D

 


FUNGERANDE SAKER, JA TACK!

MENÅW
.   Kan någonting vilja fungera för mig tack! Ska försöka scanna in bilder men inte fan vill det fungera :'D HAHAH kommer aldrig bli klar..   Dunkar musik som vanligt och väntar på att per ska försöka hjälpa mig utan att jag skriker på han. Jag är bajs hungrig och jag vill shoppa!  SNART ÅKER VI!!!

OH YEAH!


God morgon! Jag var pigg som ett djur när alarmet ringde i morse men låg och drog mig en stund iaf :) Klev upp vid sju och tog det lugnt för en gångs skull. Börjar nio och har foto och ska försöka bli av med skiten nu så jag har det ur världen. Snart kommer min bäbis som jag saaaaaaknar så!  Whie.   P&K

KÄNNER MiG SOM EN MÄNNiSKA iGEN



Nu har jag mat i magen och är ny duschad och jag känner mig som en ny männsika igen!
Snart kommer Alex och hämtar mig så blir det till att umgås lite :) Puss!

i'M ALiVE

Jag har min vilja med egna val. Jag väljer själv hur jag vill leva mitt liv och ingen annan kan bestämma det.
Dom som vet är dom som bör veta och jag gör det för mitt eget bästa. Någonting i mig är det som vill och en annan del inte, för det du gjorde gjorde ont! Jag har tänkt, tänkt och tänkt en massa och vi har pratat väldigt mycket.      Som sagt, jag skiter i vad ni säger och jag bryr mig inte ett piss!  Dom som verkligen älskar mig ställer upp för mig och förstår mig och det är jag tacksam för.
Fuckoff bitches!

GÅRDAGEN BLEV BAJS

Gårdagen var väl inte kanon om jag säger så. Det regnade och det var skit dåligt väder och jag var trött och klagade på allt så vid åtta tiden fick jag äntligen åka hem. Kasta mig i sängen en stund innan Alex kom och hämtade mig. Jazze och Jesper var även med, vi skjutsade Forn. HAHA!     Sedan åkte vi hem och sov :)  Upp och jobba imorse och han var gullig att skjutsa mig och nu har jag äntligen fått kommit hem. Jag är skit trött och vill DUSCHA!  och det ska jag gära nu P&K

CRUiSiNG iKVÄLL

God morgon party queens! Jag är trött som ett as men samtidigt på topp.
Louise kom och hämtade mig när hon hade slutat igår. Vi åkte hem och hämtade grejor och dricka sedan bar det av och det blev en solning på vägen :) Åkte in och handlade och joakim bjöd på käk när vi kom hem =) Fläskfile med pommes, mums!  Hoppade in i duschen och bärjade fixa oss, men inte fan gick det snabbt eller, hahha! Vid tio var vi klara och fick skjuts av jocke och niklas till hille :) Trevlig kväll med trevligt folk! Övernattning och mys.
Idag bär det nog av till söderhamn med Ronya Fredriksson och Ulf Clerkeborn :'D  Kvällen kommer bli gryyyym!

ÄNTLIGEN HELG!

Men nu är det äntligen helg! Så skönt ska det bli men inte får man sova ut heller men det bjuder jag på :) Just nu sitter jag vid datorn och väntar på att Louise ska sluta så jag får leka lite med henne. Ska åka och hämta saker hos mig först, sedan ska vi hämta saker till jocke skulle jag tro. Efter det blir det solning och hem och laga mat :'D Mums!  Kommer blir så jävla gott att äntligen få nått i magen :) Hoppas att vädret håller i sig och att jag får en härligt kväll, men det tvekar jag inte på.        Har ju även lust att göra andra saker också men får väl se hur det blir med det..   Hoppas ni får en nice kväll iaf! ;')

FUCKOFF!

MEN KUL JÄVLA HORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Less riktigt less för det behövde jag ju verkligen?

Celine Dion - Think Twice

:)



HAPPY FACE


Hej alla söta! JAG KOM UPP UR SÄNGEN HALV SJU IDAG! :D Men jag insåg att jag inte ville vara vaken då så cartoonnetwork åkte på och jag bestämmde mig för att jag inte ville kliva upp och vara med på dansen. Jag somnade om och mamma ropade på mig vid halv åtta och ville att jag skulle kliva upp vilket jag vägrade och hon fick psyk så jag klev upp grinig och klädde på mig och åkte iväg och var med på dansen iaf! Börjar gå bra nu och det är ganska skönt att få träna av sig i några timmar. Hade skit ont i magen så det var väl ett minus men men. Duschade och tvättade håret sedan insåg jag att jag hade varit så smart att inte tagit med mig nå skit till håret!! :O så nu har jag blött hår och lockigt.. BLÄ.

Har precis kommit till skolan och kör en datasväng som vanligt :) Börjar om en stund ochjag är snor hungrig men har ingen lust att gå till matan själv eftersom Mathilda och Louise redan har börjat. Men jag dricker vatten är och ser glad ut, varför käka när man kan vara hungrig! HAHAH, förlåt kunde inte låta bli (a)     Har svenska och ska kolla klart på filmen och sedan har jag psykologi med genomgång bara så det blir en lugn slut på dagen.   Underbara Louise kommer och hämtar mig när hon har slutat och då blir det ut på äventyr och fixa lite saker sedan blir det käk och korka upp :')  I like it!

Idag ger vi ett stort grattis till Alexander som fyller 20 år :)

...

Tjo tjena hallå! Gick skit bra att städa, haha eller inte! Fyfan jag kan fan inte göra dom sakerna jag ska göra. Jag kastade upp allt i sängen och dammsugade och tyckte tydligen att det räckte :'D La mig i sängen och kollade på hockey och precis när jag tänkte hälsa på john blund så plingade det i telefonen och nu är jag ute på äventyr med trevligt sällskap :) Är på väg ut till bergby en sväng sedan får man se vad som händer men man ska ju upp imorgon och dansa sedan skolfan. Men imorgon får jag umgås med mina små älsklingar i skutskär!! YEAH!

MUSiK OCH STÄDNiNG PÅ HÖG NiVÅ

GLÄDJE :)


SOMMARVÄRME

Åw fyfan.         Åkte ner på stan en stund med mathilda och louise för att fördriva tiden tills vi skulle börja invidiuella. Köpte glass och mös lite. Gick till dansen och var inte speciellt taggad på att vara med men jag avr med iaf ( stolt ) men det var innan jag märkte hur varmt det blev med så många i den lilla lokalen och när det är kvaft ute.. Jag trodde jag skulle dö! Skönt att ha fått röra på sig lite. Kom hem för en stund sedan och har matat magen med köttfärssås och spagetti, mums :) Nu ska jag väl försöka städa och tvätta lite. Får se vad som händer sedan :)
Har lust att sitta ute och götta men varför göra det när man kan göra tråkiga saker ? ;'D  


BOKOMSLAGERNA

Nu är jag äntligen klar med klar med bokomlagerna. Den till vänster är originalet och är bäst men jag hade ingen lust att lägga ner energi på att knäppa kort, så jag har lånat mina från google.se. Man får göra det till det bästa och det här var vad jag kunde slänga ihop.Vi fick inte göra vad vi ville för så lätt ska det ju inte vara. Vi skulle göra en med bara text och hur lätt är det att få det snyggt med bara text lixom? Sedan skulle vi ha en med en bild.   Nu har jag fått en massa nytt som jag ska göra och vara klart bland annat nästa vecka.. Vi tackar och tar imot! ;)


DUNKA MUSIK, WHIE

YEAH! Duktig sådär jag. Jag öppnade indesign när jag kom men har jag gjort nått? Vad är det för fel att läsa bloggar och bara slöa då? HAHAH! Vad less jag blir på mig själv och när jag inser att jag inte har gjort så mycket så är klockan snart tio och då är det fikatime :') Dunka musik och försöka bli klar med skiten tycker jag låter lite tråkigt men som en bra ide.
Jag håller på dör! Vad är det för jävla väder? Det är skit kvaft och det går ju inte ens att andras ju och den där lilla tomten som sitter och pillar mig i halsen ska jag strypa! BLÄ. Nu får jag tydligen nå annats skit som jag ska göra också.. ojojoj!

GOD MORGON

God morgon! Trött trött trött. Kastade på mig mjukisarna och myser ner mig i sängen en stund till.
Vill bara ligga hemma och sova.. men det kan man inte heller göra. Ska gå till bussen om en stund sedan blir det till att sitta vid datorn och dunka musik med brudarna och se om nått bli gjort :) Kisses!

TALANG MATHiLDA, TALANG

Kolla vilken fin tavla jag kunna fippla ihop i måndags för att fördriva tid på sånt jag inte ska göra :) Tycker bilden är så jävla snygg och hon är inte så oskylldig hon heller ( Jennifer Lopez ). Den kommer sitta under min svarta hylla ovanför sängen. En liten klick på tillvaron :'D


IF YOU DREAM


Ja oj vad jag var med på orientering idag
. Ingen skulle vara med men jag tänkte att jag skulle vara duktig att vara med iaf, men nej då blir man stoppad av en trekille som ska snacka mobil i tusen år och tillslut frågade han hur gamla vi var och insåg att han inte kunde ge oss et abonumang, idiot! Kanske är lättare att fråga hur gammal man är innan man lägger ner energi på skiten!  haha :o  Så vi missade bussen och det var länge tills nästa skulle gå så vi gick och fikade och snackade lite :)   Jag och mathilda gick och kollade lite, stans största lodisar. Är helt seriöst på stan varje dag efter skolan men det klagar jag inte över :'D Köpte upp dom sista pengarna på hildebrands sedan kom Hampus och hämtade mig, jobbade som en jävla galning och skulle hinna åka och kolla synen men tjena, jag jobbade över lite så jag kom tio minuter sent och vad säger tantfan då, tyvärr du är sen och vi har plockat ihop. Sedan var hon så fruktansvärt otrevlig under den korta stunden jag var där inne så jag fick damp! JÄVLA BITTERFITTA! Åkte hem till hampus igen och käkade sedan bar det ut till bomhus och träffade pöjkarna.
Ny duschad och ny äten med tacos ligger jag nu i sängen och kollar i kors :')   God natt


KAN MAN ELLER INTE

Jaha, vad fint att jag fick veta om jag klara de samhällspro vet! Varför kan dom inte rätt skiten så man vet om man lär göra om skiten!?!?   ÅW. Nu sitter jag bravid mina brudar och ska väl snart iväg och springa vilse. I LIKE IT ALOT!
..humöret har sjunkigt ganska styckt nu och känner att jag skulle vilja suga ren hela huvudet och ta bort allt.




PAAAAARTY!



ÅW längtar till helgen.. som vanligt!  Dunkar party musik och taggar som fan!
På fredag blir det till att sola med Louise och sedan kan det nog bli lite vin men vet inte mer vad vi ska hitta på eller vart vi hamnar. Men det spelar ingen roll om vi sätter oss på en sten i skogen, vi skulle ändå inte tänka på vaart vi är eller vad som händer. HAHA, så blev det sist iaf, tänte inte ens på att vi väntade på race för vi hade så trevligt ;) Menmen som sagt får man se, skulle villa träffa alla andra och även fira dig..
Mathildababe
vill jag också ha tid med men hon håller på att packar en massa saker eftersom hon ska flytta lite, men inte gör det oss nått eller! Stockholm, here we come bitches! ;'D    På lördag kan det bli söderhamn för min del om det är fint väder och om jag har orken vilket jag hoppas :)


SAKNAR MITT HÅR BAAAAAJS MYCKET!
Kan någon göra nått åt mina störningar? :')

Morgonrundan

Fick skjuts av mamma till skolan så nu är jag i skolan en timme innan jag börjar men det lider inte jag av. Får ta min morgontur vid datorn som jag älskar! Dunka musik och vara i sin egna värld, kan det blir bättre? 
Han byta kläder också innan jag åkte, hahha. Nu ligger halva garderoben i hela rummet som vanligt. konstigt nog har jag gjort halva sängen till en garderob och det är sååå fint :) Blir väl till att städa sedan skulle jag kunna tro, haha.
Fick sms av min snygging att hon kommer hem till gävle idag och jag har en fullpackad dag!!  FAAAAN. Men kan kanske slita ur några minuter av dagen på att få träffa henne för det skulle behövas :')
Idag ger vi ett stort grattis till Niklasboy och Lars som fyller år! Synd att jag inte får vara med och fira någon av doms födelsedag men det är inte mycket att be för. Men det hade ju inte suttit fel med lite tårta som kan sätta sig på magen :'D    HAHAH!

Skola

STENDÖD! Det är allt jag kan säga, men jag är uppe och påklädd iaf. Jag har verkligen inga vardagskläder! Jag hittar ingenitngt, eller så är det för att det ligger på golvet?  Jag sattsar iaf på leggings och en tjocktröja och hästsvans som jag av någon konstig anledning har hela tiden..  Skitsamma. Ska gå till bussen om en stund och ta mig till skolan för att ha samhällskunskap och orientering hela eftermiddagen!! JAG HATAR DET.  Träningskläderna är men så jag ska faktiskt vara med och sedan blir det direkt åka och jobba sedan blir det synundersökning, tyvärr så måste jag skriva klar skiten som jag inte gjorde :P  Jag har sååååånt flyt..  noot!


Skön och kort dag

Hej alla underbara! Dålig uppdatering idag men det bryr jag mig inte om :') 
Var på praktiken idag och var inte där så länge började nio och hade lunch elva. Åkte till proffis och käkade och sedan tillbaka och satt i massagestolen i en timme typ sedan skulle Åsa ha möte så jag valde att åka hem för jag var så jävla trött. Kom hem vid två tiden och solen ville inte vara framme då enbart för att jag ville sola! Gick ner och la mig i isrummet och sov i några timmar tills pappa väckte mig och ville att jag skulle komma ut och vara social. Gjorde mat med dady och sedan kastade jag mig i sängen för jag skulle kolla på hockeyn med pappa men det tog inte lång tid innan Hampus ringde så jag klev upp och bytte om sedan kom han och Oskar och hämtade mig och for till valbo en sväng.  Blev till att umgås med dom en stund sedan hem till Jonstorp och käka köttfärsås och spagetti, lika gott som vanligt :'D   Bestämmde mig för att jag skulle ta en tidig kväll för jag tänkte att jag skulle skriva en uppgift men ist blev det tvätt och städning. Imorgon har jag en fullspäckad dag och ska även jobba :)  God natt skönheter!

.. det du gör fel gör jag rätt

sömn..

God morgon babes! Igår kom louise och hämtade mig så åkte vi iväg och solade. Superskönt! Jag följde med henne hem för jocke skulle ha bilen vilket han tydligen inte skulle, haha. Vi satte oss och kollade på djävulsrallyt. Haha, skapligt underhållande när johan Palm skulle köra och han har inte ens körkort ;'D Inge pinsamt! Tog bussen hem vid halv elva och när  jag satt och väntade på bussen så kom det en kille som stannade och frågade om jag var singel och hur gammal jag var och jag fattade ingenitng.. han ville ha en dejt? Hallå, Åka runt på stan klockan elva på en måndags kväll med rutorna nere och dunka musik lockar nog inte speciellt mycket, folk! HAHA.  När jag kom hem kastade jag mig in i duschen och sedan ner i sängen :)
Jag sover alldeles för lite nu för tiden, tror inte att jag tycker om att sova. Jag gör allt för att hitta på saker som jag måste göra men tillslut tar det slut och jag måste ändå sova. Måste försöka vara hemma mer och sova! Imorse hade jag ställt klockan på kvart över sex och hade så jag kunde snooza och ett larm klockan kvart i sju. Jag vaknade och kände mig ganska levande iaf, satte på tvn.. och somnade om! Mamma ropar halv åtta och undrar om jag inte ska kliva upp..   Nu sitter jag hos Åsa och ska umgås med henne idag sedan skulle jag vilja ta en tripp till babe i uppsala, men jag vet inte om orken finns.    P&K

IDIOT!

FANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!!  JAG HAR TAGIT BORT ALLA BILDER PÅ BLOGGEN MIN DUMMA IDIOT!
HAHAHAHHAHA, jag dör :'D   Som tur är så har jag bara tagit bort dom gamla och det var väl kanske lika bra men ändå :o

Alexandra burk - Hallelujah

Nu har jag suttit och lyssan på mathilda när hon "sjunger" och tog på mig hörlurarna och hittade denna underbara låt med en underbar sångare :) Måste bara lyssna!


Ja, då var det måndag

Idag får jag umgås med min babe!



God morgon
! Mamma ropade på mig och skrek att klockan vad halv åtta och jag fattade ingenting och frågade mig själv varför fan jag skulle veta det tills jag insåg att det var måndag. Glömde tydligen ställa alarm igår, bra! 
Blev till att kasta på sig slappkläder och fick till och med ta av mig jackan när jag gick till bussen för det var så varmt, underbart väder :)   Träffade louise på bussen som har varit i grekland i en vecka. Foto hela förmiddagen och som vanligt så invigde vi dagen med en massa prat ute i solskenet. Nu har jag tagit mig in och ska skriva nå skit och vill bara UUUT! P&K

Väldigt lång helg

Blev inte så mycket skrivande igår och inte idag heller tyvärr.  Igår jobbade jag och jag var ganska less på värmen och ville bara hem. Åkte hem och kastade mig på mat och gick ut och satte mig i solen. Fick för mig att jag skulle visa mamma nya bikinin så jag tog på mig den och la mig i solen och självklat somnade jag och var lite öm på kroppen sedan, haha ! :)   Åkte och köpte kebab och fettade i oss det innan jag hoppade in i duschen och kastade mig i pappas säng. Jag och mamma låg och kollade på rosa pantern, så jävla sjuk film :)  Tills Alexander kom.  Skulle egentligen på race men det var någon som var lite seg.. inte jag! Träffade hampus en stund sedan blev det hem och sova :) Imorse ringde klockan och kan säga att det var inte uppskattat, ih.

Dagen har varit helt okej, gick bra att jobba och när jag kom hem så åkte jag och pappa och handlade för god mat :) Gick ut och satte oss i solen och jag av någon anledning skulle sola så jag tog fram solsängen..  och somnar. Vakande lagomt till maten var klar och det blev tacos för mig del :) Ny duschad och skit trött har jag änligen hamnat i sängen efter en hockey kväll hos mamma och pappa ;)  Nu ska jag krypa ner i sängen och sova,    Godnatt!

Goood morning



God morgon
alla dönickar! Sovit som en gud inatt och är faktiskt inte så trött, lite bara men det är ju för att jag är nyvaken (a) Nu ska jag iväg och städa efter alla äckliga jävlar. Men får göra det med baby och så ska jag fetta en fet billys till frulle, i love it!  Haha. Sedan blir det hem och kasta mig i sängen skulle jag tro, länktar redan :)  Have a nice day P&K

.

Haha. Ni är full med skit allihopa!  Jag är så jävla less på eran skit snack, prova att göra nått åt dt.
Sluta säg en sak och gör en annan. Säg vad ni tycker och stå för det för fan.

Jag orkar inte höra och släpp mig bara, jag vill inte! Kan jag få göra vad jag vill utan att någon ska ha koll och veta allt så fort man gör nått. Jag har släppt allt och skiter fullständigt i det.  Skulle kunna förstöra så jävla mycket, så bete dig för fan!

Fredag = Party

Fick ett samtal ifrån patrik och blev ditdragen på party och jag tackar ju inte nej. Så jag fixade mig och kastade mig på bussen in till stan och mathilda hann inte med bussen, smart äs :)  Gick in på bowligen och snackade lite med bowlingkungarna en stund. Mötte upp mathilda och tog bussen mot hille.  Haft en trevlig kväll som vanligt :) Vid två ringde jag Hampus så han kom och hämtade oss så vi gled in till stan och käkade på mc donalds och träffade en massa folk på ericsson.  Nu ligger jag i sängen ensam och ska upp och jobba om några timmar, hade ju häldre legat kvar i sängen hela dagen!      God natt!




Skitsnack och sallad

Sovasovasova. Det är vad jag har gjort halva dagen. Det har ringt och plingat i telefonen ett x antal gånger idag.
Vid ett tiden gav jag upp och gick upp och fixade mig och tog bussen till stan för att träffa Åsa och farmor för lite skitsnack och en sallad :) Länge sedan sist!  Gick omkring lite och kollade och tog fem bussen hem. Nu ligger jag i sängen och kollat på The city och degar framför datorn.. börjar fundera på vad jag ska göra med min kväll, om det blir party, bowling eller mys bara?  Kanske måste bestämma mig snart!  Har lust att träffa Alexander så får se hur det blir :')  P&K

Andra avenyn och chips



Åkte ner på stan vid sju tiden och solade, underbart! Åkte hem till Ronya och kollade in hur hon bodde eftersom dom har ju nyss flyttat till strömsbro ( närmre mig, wihoo ) Fick även träffa den omtalade Linus som vad så trevlig såå ;) Snackade lite och kollade på film, men eftersom det är torsdag så går bussarna bara till tjugo över elva och fick nöja mig med det så då rullade jag hemmåt. Hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och jar äntligen fått öppna min efterlänktade chipspåse och cola!  Så ska fetta och kolla på Andra avenyn.  God natt!

Lämnar huset en stund

Åw, min snygging ringde till mig så jag funderar på om jag ska skita i solningen och hoppa på bussen till strömsbro! :D  YEAH!

haha, kan man ?

YEEEZ!  Nu har jag nått min maxvikt. Gått ner 10 kilo sedan jag blev sjuk. Den senaste månaden har jag gått ner 6 kilo och det är skönt men nu börjar det inte bli snyggt över bröstkorgen men vill ha bort skiten på rumpan och lårerna. Har gått ner en jeans storlek så det är bra, men mer ska det tills jag ska tvinga på mig bikinin.  Ska väl börja bygga muskler snart också men magmusklerna ( som jag inte trodde att jag hade )  har börja kommit fram lite iaf så det är bra :) HAHA!   Har jag tur så överlever jag sommaren ;o

Fettistorsdag :)


Tjoho igen!
Pappa fixade frukost till mig och det var väldigt gott, länge sedan jag uppskattade en frukost. Gick ner och la mig i sängen med datorn på magen och kollade på repmånad för tredje gången den senaste veckan.. men hade det mest för att ha något att halvsova till (a)  Pappa tyckte att jag skulle kliva upp och följa med och handla så jag kastade på mig myskläderna. Som vanligt när jag är med så kommer vi hem med en massa som " kan vara bra att ha" att dom aldrig lär sig att det är livsfarligt att ta med mig!  Pappa har gjort godsallad och marinerat kött så det blir grillning ikväll med hemgjord klyftpotatis!! Jag kommer äta ihjäl mig :D  Och till lilla mig efter maten så har jag köpt goda chips och två liter cola som jag ska trycka i mig tills jag spyr och tills jag orkar hitta på nått att göra ;'D Haha, ha en nice kväll för det ska jag!   P&K


Du är otrolig!

Du är en sån jävla underbar brud. Jag trivs otroligt bra med dig och du finns alltid och orkar lyssna. Du är den som lyser upp mina dagar, du är anledningen till att jag har humöret och att jag står där jag gör idag!  Kärleken till dig är stor.. Mathilda Lindström, Jag älskar dig <3


.. and we like it!

Fick ett telefonsamtal från Fanny igår som tyckte att jag skulle komma till hemma och fira och dricka vin. Så jag kastade på mig smink och klännigen och fick skjuts av dady, snäll som han är:) Lyckades hitta en snygging på söder också, hahha!  Mycket trevliga tjejer och ljuv sång och dans. Vinet smakade lika gott som vanligt om inte godare ;) Vid tolv tiden så åkte vi in till stan och några dog på krogen och några till andersberg.  Jävla idiot! Hoppade på ett bussen till stan och tog bussen hem.. Kvällen var trevlig men det slutatde inte så kul men men, smällar man får ta.

Självklart somnade jag halvt avkläd, sminket på och tvn! Vaknade vid sex av att någon skickade sms och inser att jag visst somnade när jag egentligen inte skulle sova! Haha, så jävla trott!  Nu får jag se vad jag ska göra, ska nog höra av mig till min snygging och se om man kanske får in en träff. Annars handla med pappa och kanske ta en dusch? JA tack..

















Tack för en värd kväll!

-.-

Hemma efter en rätt så jävla seg dag och jag har inte haft det bästa humöret men sån är jag. Kan väl inte säga att det blev så bra, att dom inte lär sig efter alla misstag? Vi fick in en massa pengar till canserfonden och röda korset så det är ju bra. Nyss Lagat mat åt pojkarna och även jag är mätt så nu vet jag inte om jag ska orka fixa mig eller om jag ska ta en lugnt/nykter kväll?  Det lä väl visa sig :)

.. and i like it!



Men god morgon.
Trött som ett as men det var ju inget nytt. Fick skjuts av mamma till skolan och glömde telefonen i bilen! Hur fan ska jag klara mig utan telefon en hel jävla dag, inte nog med det så ska hon jobba över också..  fullträff hörde jag.  Idag är det Onsdag och slutspurten på skiten vi håller på med och det är ju även helg, långhelg! Ikväll kan det blir party med Fanny och dom andra brudarna om inte så kan det nog bli mys med en film och trevligt sällskap :)  Får se om jag överlever dagen..  P&K

Vilken otur med lite nytt..

Louise kom och hämtade mig när jag hade tröttnat på skolan. Åkte och käkade kebabtallrik och det var så fruktansvärt gott! Satt ute i solen och pratade lite och sedan fick vi för oss att vi skulle till valbo och KOLLA.. Men som vanligt så är det jag kom kommer hem med en massa. Blev ett par vanliga jeans som jag kanske gör lite roligare och så hittade jag en tröja som jag blev kär i så den fick också följa med hem :)  Lina ringde och frågade varför jag inte satt och drack vin med henne så jag åkte till henne och firade Fanny.  Kul att träffa alla igen!

 


HAPPY BIRTHDAY

GRATTiS GRATTiS GRATTiS VÄRLDENS BÄSTA FANNY JANSSON!  18 FUCKING ÅR! <3


Dagens stress

Jag och mathilda skrev ut 400 stycken flyers och skar till dom sedan vandrade vi utåt. När vi kom in till stan insåg vi att dom inte hade öppnat än så vi gick till heartbreak och hämtade tejp och sedan bar vi oss upp för söderbacken och delade ut på vägen, utanför konsum och ica :)  Vi gick och skämtade om hur vi skulle säga om vi råkade ge till någon som snackade engelska.. Vi kom fram till att vi inte skulle ge till dom. Så kommer vi upp på söder och ger en kille en flyers och han kollade på pappret sedan mathilda och frågade var det var, PÅ ENGELSKA!  Jag höll på att dö och sa kolla inte på mig och mathilda förklarade för honom att hon inte kunde förklara det på engelska och han ba: men försök iaf!  HAHA, typiskt :D    Gick och satte på bilar och tog en paus hos graaanmaa och fikade och tog en tripp i huset och gav ut. Gick in till stan igen vid elva tiden oc h shoppade en bikini och köpte en hamburgare som vi fick trycka i oss på vägen.   pusta ut, ja tack!   Nu sitter vi och gör skyltar som vi ska sätta upp i hela media.. Klar nu och vad gör man nu då om man slutar fyra ?

Glädjeskutt?

God morgon. Kom upp i skaplig tid och jag är på bra humör och glad! :) 
Mathilda är i skolan och det är jag väääldigt glad över och vi ska stå och dela ut flyers halva dagen som tyvärr är mindre roligt. Sedan ska vi förberede för en modevisning som kommer att hålla hus på media imorgon, vi ska även ha loppis också.. Skit töntligt men vad gör man inte.  Efter skolan ska jag få umgås med Louisebabe och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske baka och ha det allmänt mysigt?  
Jag kan meddela att jag har fått ett tredje jobb och det ska bli kul, bra betalt och där jag känner mig som hemma :D Kommer nog börja på torsdag redan, det kommer bli att jag jobbar när jag har tid antingen efter eller före skolan.
Känner att jag börjar komma på fötter igen och livet rullar på! Det är en kort vecka och det blir nog party för underbara fanny imorgon som egentligen fyller år idag, GRATTiS BRUDEN! <3  sedan torsdag kan det bli dubbla jobb och helgen blir nog lugn med en massa mys och film :')  Ska jobba lördag och söndag så få se om jag kanske kan hålla mig från alkohol och party? Jag ska göra ett försök iaf :'D  P&K

Hjälp.

God morgon. Jag sov över ovanligt nog.. Jag är skit trött inte ett dugg taggad på livet och varken mathilda eller Louise är här!  Ta mig härifrån.

PARTY BABY!

Jag är duktig som har med min kameran men jag är inte så duktig på att komma ihåg och knäppa kort under hela kvällen... Sedan försvinner kameran och det visar sig att det är någon annan som har fått med sig den hem. Det där med att man ska lägga in bilderna på datorn är inte heller en grej jag är duktig på ;'D  Men här kom några bilder som är från nägon lördag till en annan..

 


Vårcrusingen

Hej hopp! Jag har inte skrivit dom senaste dagarna och det har sina orsaker. Men förhoppningsvis så kommer jag vara igång i veckan igen. Igår var det den 8 maj och det innebär att det är skit god hamburgare på mds som väntar på mig! Åkte dit vid ett tiden och träffade en massa trevligt folk. Var väl inte nå speciella bilar men jag hade nått att göra iaf. Träffade även lilla Per som det var länge sedan man prata med men han hade inte så mycket tid för han sprang mest omkring och dömde bilar. Vid fyra tiden kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Jannes garage och träffade han och "Bella" och även Bulten :) Vi grillade hamburgare och snackade lite skit men det var ju så jävla kallt. Jag hade tusen tröjor, vinterjackan och mössa och vantar :D Jag hittade mina underbara i söderbacken så jag sket i pappa och umgick med dom för det var vääääldigt länge sedan. Åkte upp till ericsson och kollade på bilar och snacka skit även där. Tyckte att det hände för lite och det fanns ingen spänning så jag drog in Niklas i bilen och åkte hem och hämtade en massa vin!   Jag och Louise hade väldigt trevligt fast det inte blev nått race efter tredja försöket.
Vaknade upp i sätra i morse och var väl inte så pigg, tyvärr. Men det är bara upp och klä på sig och upp och jobba och det var inte bara liiite att göra....  Fyfan jag var helt slut. När jag kom hem kastade jag min på telefonen och ringde till Mathilda.. hade mycket och prata om eftersom vi inte har setts på över 24 timmar :)  Love you girl! <3  nu blir det käk med pappa sedan får jag se om jag orkar göra nått.

Blev inte så mycket bilder. Tror jag glömde bort kameran helt där ett tag, konstingt nog :)


Minnen, minnen, minnen

Kollade igenom min bilddagbok för jag skulle leta efter en bild och hittade en massssa  gamla minnen, förälskelser och vänner. Så jag bjuder på mathilda genom 2007-2008!

Någongång i 2007

Nyår 2007

Mantorp med pappa sommaren 2007

Gjorde mitt första misstag att klippa lugg!

Kapade av mitt långa hår... ångrar? JA!

Sommaren 2008 med den saknade Fanny..

Gammal vän.. 2007?

En tripp till Gällivare med ida :)

Skolavslutningen i 9:an

Underbara tiderna med pappa!

Första gången jag helblonderade håret

Bruna linser..

Smala tiden efter insjuknad..

Första slingningen till blont ?

Isabelle Cederson!

Göteborgs cupen med Strömsbro if

Haha, sjukt kul att sitta och kolla igenom och läsa vad man har gjort varje dag i några års tid.
Ingenting är i ordning för det pallade jag inte. Kan ju inte säga att jag är skit snygg men det bjuder jag på :)

Svar till Malin

HAHAHAHAHA! Vad roligt, när du säger det så :D   Det är många gånger jag tänker det samma och ibland är det nästan läskigt!    Pöss <3

Bokomslag


Nu är jag klar med det första bokomslaget som bara skulle innehålla text och nu blir det till att ge sig på den med bild och det har jag ingen aning om hur den ska se ut! Men det kommer väl med tiden. Nu blir det nog en efterlänktad fika med brudarna och sedan tillbaks till dumburken..  Pöss

Soooov över, ej bra!

God morgon. Sov över för att alarmet ville inte fortsätta att väcka mig så jag vaknade alldeles för sent. Tur som jag har skulle mamma vara hemma och jobba så hon var snäll att skjutsa mig, Tack!  Nu blir det till att sitta vid datorn hela förmiddagen och skulle behöva vara med på dansen men jag kommer dö! Så jag skippar det idag....  Blir kanske iväg och käka eller så. Ville göra naglar men pappa var inte villig att betala det så är inte så glad, trodde att det kanske skulle fungera men nejnej!   BLÄ.

Nattdejt med John blund

Tänkte att jag skulle kasta in ett sista inlägg innan jag ska nattdejta johnblund :)
När jag kom hem efter jag hade tagit en sväng på stan med mathilda så kröp jag ner mellan mamma och pappa i sängen och kastade på " flickan som lekte med elden". Har sett den tidigare men den var lika bra ändå och vi satt som tre tysta murrveldjur. Hampus kom och hämtade mig vid nio så vi åkte och käkade burgare och träffade polare till han. Skulle spela kubb men alla banga bara för att det var så kallt så vi fick roa oss med varandra ist. Vid halv elva tröttnade vi och han skjutsade hem mig. Tog en varm dusch och kastade på mig pyjamasen och kröp ner i sängen och nu ska jag sova tänkte jag (:  

Imorgon blir det upp och hoppa och åka till skolan för imorgon ska vi göra klart novellboksomslaget och jag ska väl göra klart mitt bokomslag så jag kan lämna in det. Har invidiuellt val imorgon också men jag ska inte vara med eller jag kan inte.. Så får se hur Hanna reagerar på det (a)   Kan nog bli så att man har trevligt sällskap och en god bit mat :')  God natt!

Klar med skiten

Nu har jag gjort alla proverna och jag hoppas att jag klarar det! Tror det gick ganska bra men det vet man ju inte förens man har fått svarerna. Var iväg och bowlade med Mathilda och Johan också och jag ledde hela men på slutet slog Johan mig med tjugo poäng, jävla skit! ;D  Väntar på att Mathilda ska skriva klart sedan ska vi åka ner på stan en sväng tror jag och sedan blir det nog hem :)

Då kör vi

God morgon.
Sovit som en kratta inatt, trodde jag skulle brinna upp och att huvudet skulle explodera. Somnade inte i tid som jag skulle behövt gjort och har legat och vridit och vänt på mig typ hela natten. Vaknade av sms imorse och var pigg. Var tvungen att gå upp på toa och då var det kört att somna om. Ändå klev jag upp försent och fick stressa! Bra där mathilda.      Har precis kommit till skolan och ska väl försöka plugga igenom det sista på samhällskunskapen och så får de gå som det går, det jag kan kan jag. måste hinna med att ha på mig mascara för jag ser helt död ut!  Sedan blir det svenska och kanske en lunch på stan? För idag blir det bowling med mathildababe och sedan tillbaka till skolan och sitta och skriva två prov!  Önska mig lycka till för det kan behövas ;o ...   Får se vad jag hittar på efter, kan bli sängen med en film men det vet man aldrig :)  Trevligdag!

Drop in the ocean

 

Ron Pope - Drop in the ocean


Plugga.. varför ?

Säger bara stabilt. Pluggandet gick ju jätte bra, började med att jag skrev någon rad sedan gick jag ut och busa med hunden på ängen. Kom hem och gjorde te och satte mig ner och försökte med skiten, men jag kan verkligen inte.. Satt och läste igenom det och det var till och med så att mamma satte sig ner och försökte förstå sig på allt. Gick igenom allt sedan stängde jag igen böckerna och åkte ut ist. Pallar inte sitta hemma och speciellt inte när jag har varit hemma hela dagen.

Åkte hem till Hampus och käkade lite sedan till garaget i Hille och fixade nya lysen på bilen och kollade även hur det gick för Moses. Nu har jag precis kommit hem och ska göra mig klar, ta tabletter och krypa ner i sängen och burra ner huvudet i kudden. Skönt.  Inatt har jag sovit ganska bra faktiskt på ganska länge, kom i säng i tid och somnade fort. Men det är ju bara för att man är sjuk som kroppen stänger av.  Imorgon blir det en sovmorgon och sedan till skolan och sitta och göra prov hela dagen med bowling som avbrott och sedan tillbaka och sätta sig och skriva igen! Så jääävla tråkigt och det kommer gå skit.  Godnatt skönheter!

Tyck till och hjälp mig

 

Jag har suttit och kollat på en massa bilder om vilken hårfärg jag ska ha och jag kan inte bestämma mig! Av ren nyfikenhet så undrar jag vad NI tycker?
Mörkhårig eller blond av nått slag ?


Sjuk



God morgon..  SJUK! Kul och jag har verkligen inte tid att ligga hemma och knarka iren precis. Jag som skulle till Gavlegårdarna för första gången på aplänge men det sket sig ju. Känns som att det kommer bli lite jobbigt att sitta och plugga till tre prov som jag även ska skriva imorgon? Hur fan ska det gå? Jag som inte kan konsentrera mig i vanliga fall och nu ska jag göra det när jag är sjuk ? Good luck.. Om jag har tur så mår jag bättre imorgon så jag kan åka till Uppsala med bus, men det är väl tveksamt!

Just nu sitter jag och dricker the och slöar framför datorn, ska försöka få i mig lite yoghurt iaf så jag har nått i magen med tabletterna. Behöver någon som tar hand om mig och myser med mig..

Hur orkar ni ?


Era dumma idioter
! Ja då blev man indragen i ett grupprum och snacka med lärarna för att jag är så respektlös. Haha, seriöst!   Fick sluta tidigare så jag, mathilda och louise satte oss i solen och umgicks en sista stund innan bus kom och hämtade mig. Fick åka fin bil till valbo och hämta hans bil sedan blev det till vianor och byta däck och där hittade jag en herr Jansson också :) Blev till att åka till folket i garaget. Trevligt folk med massa skratt :'D  Nu är jag hemma och ska väl egentligen plugga men går inte så bra skulle behöva sällskap..  Om jag hinner kanske jag ska slinga håret också men jag vet inte om jag orkar.
Min hals tar livet av mig! Hostar så det känns som jag hat feta köttsåret. Knarkar halstabletter så snart ser jag väl ut som en :) JAG VILL HA CHEES DODLES eller?



Haha, I lördags skulle jag ha på mig mascaran när jag kom till Osten. Men jag heter ju Mathilda och glömmer skiten! Osminkad på fest? Som tur var så räddade josse mig ifrån den hemska synen (y)

Yeah

Haha, foto var det ja! Som jag sa så började vi lektionen med att sitta ute i solen och snacka skit när vi känner oss nöjda är det bara att dra sig innåt och börja jobba. Gick igenom med Per och jag har inte alls så mycket kvar som jag trodde. Jag hade en hel mapp med bilder som jag tror att jag klarar mig på :) En liten lättnad, kanske? Så nu har jag gjort klart mitt bokomslag i foto och kom därmed på att jag inte har gjort klart det på grafen! Ojsan, men det är faktiskt inte mitt fel!  Nu ska jag in i framkallningsrummet och kopiera upp rörligbild sedan är jag nästan klar med A kursen! YEEEAH, mathilda har gjort det igen ;'D  Snart lunch och kan bli att jag åker ner på stan och käkar med louise och kanske mathilda om hon blir av med sin lunchdejt ;)  Kisses


Helgens festligheter

Foto: Cajsa Wallinder


Ny vecka, nya tag

GOD MORGON!  Jag kommer verkigen inte upp på mornarna när jag ska kliva upp, vid halv sju med andra ord.Skulle behöva ha en väckar klocka som kalle anka har när han är på campingsemester, men vart köper man en sån? Ont i halsen för jag har hostat sönder den, ont i huvudet och mina ben ska vi inte prata om. Ingen ansträngande mathilda idag så det fick blir dom sköna adidasbyxorna och en vanlig vid tröja, och solbriller och enbart lite puder. Skönt att jag inte behöver ha smink nu när jag har börjat på färg på kroppen :) Jag hann iaf käka frulle i morse och det är väl ganska bra så jag kan hålla humöret uppe ett tag. Fick skjuts av mamma så jag slapp stressa till bussen och det var snällt. Nu sitter jag vid datorn vilket är ett MÅSTE på morgonen, väntar på louise och mathildababe! Sedan blir det till foto hela dagen, men tror nog att det kan bli alldeles för mycket uteslapp när det är så fint väder ;D Have a nice day!

Solen med skolbok

Nu ska jag ut och sätta mig i solen och försöka göra nått skit av proverna jag kommer ha på onsdag.Jag gör ett försök. Mobilen är självklart med :)


------

Gårdagen, ett kapitel för sig

Ögorna kändes tung. Försökte få upp ögorna men det gick inte. Svullnaden låg fortfarande kvar. Kallvattnet ilar i ansiktet och känner hur det rinner längs med armarna. kollar mig i spegeln och ser ett ansikte, inte det ansiktet som alltid har varit innan för ramarna. Känner en klump i magen och tyngden på bröstet, när kommer det att släppa ?



Tack för en fin kväll!

TJENA!   Igår skulle jag äntligen komma iväg och hoppade på cykeln, när jag har cyklat två meter så känner jag att det är lite luft i däcket och ropar på dady så han får pumpa i mer. När jag kommer runt hörnet så smäller det och däcket ligger typ brevid fälgen :D Det var brosan som hade bytt ny slang och nytt däck men det gick inte så jävla bra. Blev skit förbannad och hugo meckade ihop någon jälva cykel så jag kom iväg iaf,HAHA! Inte skit stabil cykel men jag kom iaf fram.  Träffade en massa trebligt folk som vanligt och kvällen var kanon!  Jag sa till mig själv att jag inte skulle cykla hem men det blev så iaf för att det var någon som hade åkt hem och sovit? Cyklade barffota och det var kalt som fan och jag hade ont i knät. Men hem kom jag iaf. Plupp skulle komma och hämta mig för jag skulle sova hos han men jag somnade och han hade ringt som en galning men jag hade tydligen inte vaknat så det kändes ju kul ;s 

Idag är jag helt sönderslagen och jag kan inte ! Jag vakande tidigt i morse och hade så jävla ont i kroppen. Haha, betyder det att jag hade kul igår ? ;) Somande om och nu har jag vaknat som en människa. Pappa frågade om jag ville åka till buddys och käka så får se om dte blir så. Annars vette fan vad som händer ikväll. Nykter eller supa ? Det är ju frågan.