Hellu! Måste bara prova att blogga från mo...

Hellu! Måste bara prova att blogga från mobilen och se om det funkar så jag kan uppdatera lite oftare :) nu ska jag iväg på bus. Puss ;]


MiN UNDERBARA PRiCK



Ville bara säga att.. Jag älskar dig

STUDIOBESÖK = HEJ DÅ!

Studiobesöket blev inte så långt.. Mathilda hade precis sminkat klart mig och vi skulle börja fota så kommer det någon jävla brud och ska ha studion för att hon har bokat den men vi har lektion? Ska vi behöva boka varenda gång så är det ju segt och hon gick inte ens media? Någonstans lär man kunna dra gränsen. Aja, alex kom och hämtade mig och vi åkte hem till mig så jag fick kasta ihop mina saker sedan åkte vi hem till Bomhus och han stack iväg lika fort igen och på träning. Så jag spenderar lite tid framför datorn som jag absolut inte har gjort idag men vad gör man inte för er läsare. Ska städa lite och vänta på att alex kommer hem för då bär det av till valbo och vad ska jag göra där? ;)

KLAR OCH NU BLIR DET FOTOSTUDIO

Nu är jag klar för dagen och är ganska nöjd med resultatet tror jag iallafall.. Klockan är snart tre och jag och Mathilda ska försöka ge oss på vårt PA om vi har orken och om det går bra. Sedan ska jag hem och hämta lite saker sedan ska jag hem till älsklingen hade jag tänk och mysa lite med honom. Kan bli lite gotta och en film tror jag, det är iallafall vad jag är sugen på! Ih, hörs sedan Pöss ♥



.. men ni får inte veta hur den blev ;)

NY HEADER OCH DESiGN



Idag sattsade jag på att göra en ny header när min hjärna hade slagits ut av allt jävla tänkande med affischen och biljetter och shit. Som vanligt så får jag för mig att göra en massa annat för att ta en paus och idag blev det en blogg design och den är mig upp i dagen! Min favorit färg och det kanske man märker på bara tröjan jag har på bilden.. och så har jag turen att börja gilla mina ögon eftersom dom är gröna! Ännu en hiss idag eller vad tycker ni?

Musiken som spelas i mina öron idag

Jag måste bara lägga upp den här låten för jag tycker den är så bra men egentligen så är det refrängen som gör hela låten.. det är svensk hipphop men idag får det en stor fet hiss! Måste lyssnas.

Highwon - Från hjärtat


Jag och Louise är så kreativa idag!






Jag och Louise är duktiga idag och ska försöka göra affischer till Polhems frisörprogram men för vad får ni inte veta.
Louise resultat överst och min underst. Självklart har jag min söta hund tussen!

GiVE ME


Kolla in denna underbara väska Åsa, vad säger du? Den ska bli min!

- 11 Grader

Godmorgon! Sorry att jag inte skrev så mycket igår men somnade och sedan somnade jag igen ;)

- Pappa kom och hämtade mig vid halv ett igår för jag hade glömt bort att jag skulle på återbesök på hälsocentralen och satt där i ett tag men fick sällskap av min snälla far iallafall. Gick bra förutom att jag fick en dansk och att det inte såg så speciellt mycket bättre men jag lider inte av det så jag behöver inte få pencelin än så länge. Pappa skjutsade tillbaka mig till skolan så åkte jag till polhem med mathilda, Louise och Linnea för att ha invidiuellt val. Blev klar med min Halsduk så det kommer det bild på senare. Pappa kom och hämtade mig igen efter att jag hade slutat så jag följde med honom för han skulle panik klippa sig, blev så fin så med allt hår ;) Åkte hem och fixade mat, fiskpinnar och potatis! Jag var svin hungrig så jag åt jättemycket så jag mådde illa. Kände mig lite hängig så jag kastade mig i sängen för att kolla tv men somnade och vaknade av att alex kom och mös med mig! Spelade super mario och åt godis innan vi somnade.
Så igår hade jag en pappa dag med andra ord och det är alltid lika mysigt (spelar ingen roll vad man gör så är det mys)

Nu sitter jag i skolan och ska ha graf så skriver av mig lite senare idag! PÖSS

Svar

faster om I need you:
jag vill åsså haaa!! Var köper man den?

Svar: Haha, tänk att jag nästan kunde veta det, då ska du se den andra väskan jag vill ha.
Den här kommer ifrån H&M =)

Kan man kalla det jul musik?

Ja vad ska man säga? Kanske inte den bästa jullåten genom tiderna eller vad säger du?

Sean Banan - Gott nytt jul


Idag levererar Rihanna musiken

Rihnna - What´s My Name? Feat Drake

Rihanna - S&M

Rihanna - Complicated

Rihanna - Man Down


Långt vs Kort hår


Tänk vad lite hår kan förändre en människa. Jag diggade att ha längt hår men det är ingenting för mig i längden men jag tror jag diggar kort mer.. kanske en tabbe att klippa av sig till vintern kanske men jag älskar det! Ångrar mig inte en sekund!

kommissarie späck



Hjärtat överaskade mig igår och kom hem till mig utan att jag viste om det. Han hade med sig kommissarie späck och godis så vi kastade oss i sängen för att mysa och se filmen som vi har velat sätt hur länge som helst.. men den sög verkligen! Riktig bevikelse. Filmen var så överdriven och skulle ha konstiga överdrivna saker i varenda scen.. Jag och Alex skrek rakt ut och vart skit less och vi som hade köpt den också.. men nu har jag sett det och kommer inte se den igen!

Betyg: M av MMMMM

Ny design kommer snart

Håller på med en ny design så det kommer vara lite rörigt tills det är helt klart men har gjort så att det inte märks så mycket (= Håll ögorna öpna för den nya!

I need you

Denna söta underbara kommer att klickas hem inom en snart framtid till lilla mig! Kärlek.

Klickade hem ett par linser

Klickade hem dessa linser helt plötsligt.. det blir nog kanon bra. haha! Har undrat länge hur det ska ser ut så jag var tvungen att trycka hem dom. Det är inte färg linser utan förstärker sin egna färg och ger en glittrig effekt så jag var ju bara tvungen. Du hittar dom HÄR.

Jag skulle kunna hoppa av trötthet!

Jobbat idag och jag var svin trött när jag vaknade och hade till och med sovit över lite.. svin mycket att göra eftersom det har varit lönings helg och jag hade ingen vidare lust med det idag. Var klar vi fyra och jag insåg att hava sveriga stog utanför heartbreak för att vänta på invigningen av bocken? Det var lixom inte första gången bocken uppstog? Men folk tyckte tydligen att det var jättespännande.
Idag är jag hemma i Forsby och ska sova hemma för jag har inte fått riktig sömn på väldigt länge så det ska bli skönt men saknar hjärtat - För vi har faktiskt 22 månader idag
- Igår var vi ute och lekte lite med Fille för han har ju införskaffat sig en 740 som leksak till vintern så vi åkte och sladdade och hade oss. Jag spelade för det mesta spel men annars träffade jag Linn och Becka lite då och då. Han till och med med en krock också.. halv ont i ryggen man annars bra.
Nu ska jag städa och tvätta, för det gör jag aldrig när jag är hemma? Men jag tror det är för att jag aldrig hinner städa klart av någon andlening.
..Jag har haft en nycket helg, btw!

God morgon!

God morgon eller god förmiddag kanske? Igår blev det ganska sent och pojkarna satt uppe väldigt länge. Vaknade vid halv fem tiden av att dom höll på dö för att dom garvade så mycket om energidrink och trött klockan halv fem en lördag natt (söndag morgon) så förstår man att dom tyckte att det var kul.
Vaknade vid elva tiden och somnade om och vaknade av att mamma ringde vid ett tiden och skulle hämta mig men jag var inte så villig till det. Klev upp och satte mig bredvid alex vid datorn och det tog inte lång tid innan viktor vaknade.. och dom skulle visa vad det var som var så kul igår. HAHA! Sjuka människor det finns, där emot visade dom ett klipp om en kille som slår på hjärnrör och jag måste bara lägga upp den på bloggen för ni måste bara se den!
Dålig kille eller vad säger ni?

♥ Shopping

Gårdagens köp blev ett halsband, två ringar och en jätte mysig tröja - Ginatricot
och en roling stones T-shirt - H&M

♥ Fredags mys framför datorn och tv!

inatt har jag inte sovit ett piss så jag skickade sms till Göran och bad snällt om jag fick komma senare vilket han tyckte var okej. Kom till skola vid halv elva och satte mig och skrev en krönika som jag kom på inatt när jag låg och filosoferade så nu är jag klar med den! Satt och diskuterade med Louise om ett repotage som vi ska göra så vi har en skiss på det nu så vi ligger bra till och det är skönt :)

Alexander kom och hämtade mig vid tre tiden för han skulle åka och byta sitt playstation 3 så jag hakade på. Fixade det och träffade Fanny en snabbis. Åkte hem till mig en sväng och pratade med pappa och hämta mina dator. Jag fick ett par skor av pappa idag också för att jag inte ska frysa om fötterna, han är för sööööt!TACK! Åkte och handlade och träffade Mamma också :) Åkte hem och lagade fläskfile med pommes och det var underbart gott! Att jag inte blir kock förstår jag inte :o Alexander skulle åka och hämta Viktor efter maten så jag passade på att krypa ner i ett varmt bad med ljus, ansiktsmask och ett glad cider (a) Och gud vad skönt det var! Passade på att raka benen och bara ta det lugnt. Ganska skönt att vara själv ibland och bara slappna av.

Nu har pojkarna kommit hem och har gjort om hela vardagsrummet till ett datapalats så alla sitter framför en varsin dator och jag har ossy och drix på (jag älskar det pogramet och självklat är det tecknat från Cartoon) Man kan välja själv vad man vill se, spola och pausa! I LOVE IT!
Han tyckte dock att dom var för billiga så jag skulle få ett par till om jag hittade ett par som jag ville ha! Är han inte underbar? ♥

♥ Mina nuvarande naglar


Jag har ju glömt att visa min senaste naglar som gjordes. Ville göra nått anorlunda och jag älskar ju grönt så det blev nått åt det här hållet och jag diggar dom.. nu är det bara att tänka ut till nästa gång om jag inte ska sluta göra vill säga. Jag tycker det är mycket roligare att göra egna men mina naglar gick ju sönder så då blev det här en nödlösning till långa naglar eftersom jag känner mig helt handikappad! Nu har dom växt ut så får se..

Bild lånad av amanda

♥ Dagens hiss!


Jag har börjat digga leggings igen. Jag hade en period i mitt liv jag bara hade det men sedan blev det jeans och jeans är ingenting som passar min kropp om jag säger så. Men jag har slagit upp ögorna för alla fräsiga leggings som finns nu. Fick där emot ett par av alexander i veckan från Jc som jag har letat väldigt länge! Det är dagens hiss!

♥ Söta små svarta



Söta små svarta som jag gärna klickar hem och tror dess värre att det kan sluta med det! Försöker leta "vinterskor" så som pappa vill kalla det men det finns ju för fan inte i min storlek!! DAMP. Då tänkte jag att det finns på internet men inte det heller.. jag får leva i mina uggs till jag hittar min storlek och om jag inte gör det så snor jag ett par, så håll i dina skor hååååårt!

♥ Spets i höst



♥ I like Rihanna



American music awards höll till i veckan och Rihanna var självklart snyggast!
Den lockiga och röda frisyren är underbar och klänningen var inte så dålig den heller! YOU GO GIRL!



Min pojkvän är också underbar! Jag fick ett presentkort av honom på scorett så jag kunde köpa mina underbara "allväderstövlar".. så insåg han att det var fel skor han tänkte på så han blev jättebesviken på själv att han inte hade satt in summan på dom skona han menade egentligen. ih, så söööt! Men jag tyckte det var urgulligt av honom! Jag älskar han massa med mycket!

5# Sanningen om mig.. och min pappa

Jag har det ganska bra. Jag har bra kontakt med mina föräldrar och jag vill nog säga att jag har en underbar kontakt med min kära pappa som jag har vuxit upp med och som alltid har ställt upp och fixat för mig, det är inte många som har det, det finns dom som inte har kontakt med sin pappa alls, några har inte ens en pappa. Vissa har en pappa men som inte allt finns när man behöver honom men min pappa finns i alla lägen! Alla fina minnen med honom på alla bilutställningar i flera timmars väntan, alla timmarna i tvätthallen innan utställning. Alla långa bilresor och allt roligt bara han och jag har gjort.. det är nått fint som man alltid kommer att komma ihåg och som ingen kommer att kunna ta ifrån mig.. men jag saknar det. Samma värdelösa humor och har våran attityd.. det är ändå nått jag gillar som har satt mig i skiten i vissa lägen men jag har lärt mig med åren att hantera och det har även du, pappa. En jobbig och hård uppväxt som man inte kan glömma men du har förändrats med åren som jag verkligen ser i dig.. du har kommit en bit på vägen men har mycket kvar att lära. I vissa lägen känner jag mig som en mamma för att du inte ska få dina utbrott men jag gömmer mig inte längre.. utan ställer mig rak i ryggen! Du är världens bästa och jag älskar dig mest av allt och du kommer nog aldrig förstå nog hur stor plats i mitt hjärta du har.. men jag hoppas att jag en dag kan visa det.
Det som har påverkat mig på den senaste tiden är att din pappa inte kan se vilken fin människa du är och att du blev så mycket bättre än han och att du verkligen har blivit nått som han inte har och du har gjort i det som du älskar.. Son, sambo och pappa.

♥ Mathilda tipsar


För att undvika att få slitet hår är det bra att använda anti repair shampoo och balsam. Hårinpackning minst tre gånger i veckan tycker jag lönar sig.

När du torkar håret efter att du har duschat ska du inte lägga håret mellan händerna och gnugga utan tryck bara ur håret eller ta håret längst ut och tryck ihop det uppåt (det funkar verkligen)

Sluta platta/locka och föna håret på vardagarna utan bara till speciella tillfällen och fest. Det sliter mer än vad man tror och ska man promt ska utsätta håret för värme använd värmeskydd.

Klipp håret så ofta du känner att du behöver för ddu kan aldrig klippa dig för ofta. Om du inte vill klippa mycket så klipp bara topparna, sex veckor brukar vara en bra tid att klippa sig igen.

Hårfärg finns det en uppsjö av och man vet inte riktigt vad som är bra eller inte. Jag rekomenderar att inte färga med tillexempel H&Ms egna hårfärg för du förstör håret och tappar glansen helt. Jag har hittat en hårfärg som är utmärkt, täcker till 100 % och som det är 0% amoniak i, sliter ingenting på håret och det bli som nytt!

 


♥ Megan fox



Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag älskar denna kvinna! Så vacker och perfekt kropp. GIVE ME!

♥ Hemma och umgås med soffan

Hellu alla goda. Natten har varit ganska så omtumlande.. Snöstorm utanför sovrumms fönstret och jag har drömt en massa och vaknat lite då och då.. så med andra ord kan vi dra slutsattsen? .. att jag är hemma idag. Ont i huvudet, halsen och är allmänt död så jag hade ingen större lust att kliva upp och åka till skolan.

- Jag underhåller mig med att kolla på tv och funderar på om jag ska slå på en film medas jag in väntar hjärtat att han ska sluta ♥ Om jag har tur kanske jag får åka till valbo och in förskaffa mig två par skor (a) måste det om jag ska kunna gå ut i detta väder. Börjar må bättre så kanske orkar med det en snabbis =)

Snöstorm i Gävle

Hjärtat kom och hämtade mig som tur var annars hade jag blåst iväg. Fyfan vad det blåser.. inge snöstorm! Kan ni tänka er att jag har stått och puttsat fönster med snö upp till knäna och en stege på det.. men som tur är så lever jag. Höll på att klippa en liten lastbil i rondellen på brynäs för bilen hade ingen vidare lust till att stanna även denna gång hade jag tur :)

Studiedagen spenderades i Lexe

Gårdagen var ganska slapp.. gjorde mina affischer och sedan blev det en hel del fika och slappade för det mesta. Alexander kom vid åtta tiden lite sent men bättre sent än aldrig men han hade ju en liten present till mig (a) Sötast i stan! Rullade hem till mig vid halv nio tiden och skulle käka för jag var svin hungrig och pappa var snäll och lagade mat till oss, stekt potatis korv och ägg! MUMS. Jag kastade mig i sängen ganska fort eftersom jag hade jobbat hela dagen och sedan skola på det så jag såg dubbelt.. alexander tyckte väl inte att jag var så kul men tror att han somnade ganska snabbt han med (:
- Idag hade jag studie dag men som vanligt så vilar jag inte en dag utan jag jobbar.. idag har varit en riktig skit dag! Jobbat som ett svin och var inte alls på bra humör, allt gick piss och saker bara ramlade runt mig. Kom ifrån Lexe vid halv fyra tiden så det var skönt och det första jag gjorde var att kasta mig i sängen och halvsov.. tills pappa ropade att det var mat så då är det bara att kliva upp och käka men det var super gott så nu är jag svin mätt. Får se om man träffar karln nått idag annars blir jag hemma och dejta sängen i tid.

- Öppethus

Ledig dag men inte jag. Upp och jobba klockan åtta i andersberg sedan rullade jag till Lexe med mamma och började på en flyttstädning där ist. Gått bra och fått mycket gjort och det belönades jag med tacos i magen. Mamma skjutsade mig till skolan vid fyra tiden för nu ska det pluggas? Har lektin klockan fyra på eftermiddagen.. Öppethus! Så vi ska sitta och ha lektion medans folk går och kollar på oss..
Imorgon är det studiedag och då blir det inte heller sovmorgon utan det blir jobb för fulla muggar! Men man får se det i peengar och det gillar vi! Nu kommer skolan fyllas av småbarn och jag kommer väl dö där vid sex tiden ><

Måndag och lika död som vanligt.

Hellu alla goá! Imorse vad jag skitdöd och jag kom inte upp ur sängen men som tur var så hade jag sovmorgon och kunde kliva upp och duscha i lugn och ro så det var skönt.. hann dock inte käka frulle men ibland får man offra sig lite. Tog sjugo över nio bussen till skolan och hade svenska men följde jag verkligen med på vad som hände på lektionen? Nej, för idag gjorde Mathilda nått som hon inte har gjort på länge.. hon somnade på lektionen och jag tror inte att jag har gjort det sedan jag gick i nian-ettan? Lite skönt och jag led inte så mycket av det. ih, busigt!

- Nu ska jag ha samhäll och sedan har jag inviduella och slutar halv fem och då ska jag hem till min mamma för jag ska sova hemma så jag får skjuts till jobbet imorgon (: Hörs senare.. PÖSS!

Inflyttningsfest 2010

Bilder ifrån inflyttningsfesten.. några av hundra bilder! Hade en skit bra kväll dock lite otaggad i början men det tog sig fint Tack alla söta ♥

Brukar du känna lika?

Asså shit vilken jävla brud, okej att man får damp när man inte vet vad man ska ha på sig men hallå?! Hon lär ju helt seriöst ha stora fel! HAHHAH :'D

- EEEHY!

EEEHY! Inte uppdaterat så mycket i helgen, haft bättre för mig efter som jag faktiskt har ett liv utanför bloggen. Igår blev det hem till mamma och pappa och lagade god mat som dom uppskattade och sedan blev det mysoverall med ett glas rött i handen framför tv med mamma tills Linn skickade sms och ville att jag skulle med ut, så kan kastade på mig skorna och åkte ut och sladdade lite och busade :) Åkte hem ganska tidigt för var trött som ett as!

- Idag klev jag upp och jobbade och slutade vid fem tiden och pappa kom och hämtade mig. Var så jävla sugen på att åka ut och brumma bil men hade ingen lust med det idag i detta väder och det skulle nog inte mamma heller gilla. Tvättar och ska kanske försöka städa lite sedan kan det bli så att jag sover hemma men det verkade som att jag inte saknas så jag får mysa i min egna säng!

Vad gör vi, Nu kör vi!

Öpnat drickan och har fixat mig, blev enkelt idag men det får duga när man bara är hemma. Trevligt folk och jag börjar bli taggad.. denna kväll kan bli kanon! Jim Jazze Lina Erik Linn Fanny Alexander Viktor och någon till och snart kommer Sandra också som jag ska supa under bordet! =)  Ha en trevlig kväll Fölket.




Gårdagen i bilder

PARTY ALL NIGHT LONG!


Slick is the.. ?

God morgon alla söta! Imorse var jag jävligt trött och som vanligt slog jag av alarmet så jag försov mig som vanligt.. Vaknade halv tio och hade panik! Duschade lite snabbt och kastade i mig macka så fick jag skjuts av hjärtat. Sitter och har Prima idag och ska skriva en krönika men vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. men det kommer väl snart.

- Gårdagen var väl nice, lite stressig och krånglig men det gick ann. Jag och alexander åkte till systemet och sedan till sätra för att hämta Linn så hon följde med hem till Bomhus. Fixade oss och drack lite innan vi skulle ta elva bussen till Fanny på Brynäs. Där var Fanny, Sandra och Nathalie så vi satt där ett tag tills vi skulle dra vid tolv tiden. Det var ju förfan snöstorm men det gick ganska bra förutom att jag höll på att frysa ihjäl. Det var ganska lite folk men ändå skönt för man kom fram utan att någon ville kasta in än i väggen. Dasnade och hittade några små pojkar som vi ofta brukar träffa på slicka var och varandan helg.. bjöd på fanta och rose och så skulle jag tydligen ha shotrace med en av dom och det var ju fint.. så där tio minuter innan stängning men han trodde inte att jag klarade av det och det var ju gratis så bara att visa var man går för. Linns brorsa kom och hämtade oss och skjutsade hem mig till Bomhus vilket var mycket snällt och sedan kröp jag ner i sängen bredvid en sovande alexander (:

Ikväll blir det väl inflyttningsfest kan jag tänka mig om karln har nått sug på det, själv skulle jag kunna spendera min kväll i soffan med en påse chips (a) Men isåfall hoppas jag att mina små söta kommer ikväll också! Synd att Mathilda ska till stockholm och Louise är sjuk. Taggad?  Näee..

PAAAARTY!

Korkat upp och inviger lockigt kort hår men Linn! Kvällen spenderas alltså i dimman! Pallar inte skriva nå mer och hinner inte heller men ha en trelig kväll och jag hoppas vi ses i dimman ;D

Färgen blev.. BRUNT!

Sova över lär ju vara det som jag är bäst på? För jag lyckades nämligen idag också men kom bara en halvtimme sent som tur var (: Hade religion och fick sluta tidigare, jag diggar inte religion speciellt mycket om jag säger så. Gick och käkade och det var fisk så jag blev glad men det var currysås till? Vad fan är det då, det äter man ju till kyckling.. aja fick i mig lite mat så nu sitter jag och väntar på sista lektionen sedan blir det ner på stan med bästa fanny sedan nya naglar!



Färgen denna gång blev.. BRUNT!  Pappas val ;D
Jag ska egentligen inte ha denna frisyr men måste nog klippa mig lite till..

shopping och underbar dag med hjärtat!

TJollahopp! Min dag har spenderats genom att sitta rakt upp och ner idag. Inte gjort speciellt mycket men fick iallafall sluta vid tolv så mamma kom och hämtade mig och hon hade max med sig till mig så jag och Nalle käkade max i baksätet till hemlingby. Flyttstäd med brudarna och det gick finfint och det var kul också (: Fick ihop några timmar tills alexander kom och hämtade mig. Åkte till valbo för att spendera pengar eller alexander fick för sig att han skulle köpa playstation 3 sedan fick jag lite kläder också (a) Tack underbara!
När vi kom hem kastade vi i oss mat och slängde i hårfärg medans vi städade lite så nu är jag inte alls mig lik (kommer upp bilder imorgon) Nu ska jag göra mig klar och hoppa i säng för en dag imorgon.

- Min pappa får ett plus i kanten för att jag fick en massa pengar idag, till bland annat naglarna imorgon. Love you!

Onsdag, inte många dagar kvar till helg!

Svinkallt, ont i halsen/ont i huvudet, trött och jag hatar att åka buss! Det går så jävla segt och bussarna kommer aldrig i tid och jag ville bara ligga kvar i sängen i morse. Expo hela dagen men nå jävla skit som jag inte får som jag vill.. men det är ju som det är. Har ingen svenska idag så det är skönt så det blir att åka på en flyttstädning och sedan får man se vad som händer. Imorgon fick jag tid till naglarna och min underbara pappa betalar! Loveyaaa ♥ Tror att det blir till att ta en städning imorgon också åt FavoritLena på hennes nya salong så då får man träffa henne också (: Kan det bli krogen imorgon?

Dags för att nussa kudde!

Slagit besökarrekord idag också! Nu nussar jag ner huvudet i kudden för att pallra upp imorgon och för att se min morgon frille.. vilket jag kanske inte kommer att gilla?  Godnatt

Efter klippning



Just nu ser håret ut så här har inte fixat det som det egentligen ska vara och jag tror att det ska bli mörkt eller ska det vara blont? Vad tycker ni, hiss eller diss?

Spännande dag förr miss clerkeborn

Nu är det gjort! Jag har inge hår kvar och jag har inte satt mig i ett hörn och brytit ihop än.. faktiskt! Jag tror det blev bra och jag trivs nog i det men det kan ha blivit lite för långt det längsta men får se det när man sak försöka göra nått med det. Skönt att man kan ha en massa olika roliga saker med håret så det är nice! Kommer nog bli mörkbrunt om jag har otur, tror det kommer bli mycket snyggare än vad jag har nu. Folk vill att jag ska ha isblont hår men jag vill ju inte börja förstöra det lixom och är ganska trött på det.
Fick skjuts ner på stan av Linn och träffade Fanny och solade lite innan vi gick till bussen.. bara att bussen kom aldrig så vi spenderade tiden med att köpa choklad och flumma runt busshållsplatsen, haha! Slog på tv och hittade 112 på liv och död och min kära pappas bil (Bosse) var med så det var ju kul! :)
Nu väntar jag på pizza och det blir mys framför tv med Fanny och alex  (:

Nick Pitera

Hittade tre gamla godingar som jag diggade sönder förut. Han är otrolig människan och att han kan sjunga så mörkt och ljust, helt sjukt! Jag stengillar det, tummen upp!


Lite att göra?

Vad kan du inte lämna huset/lägenheten utan? -Jacka, mobil och nycklar
Vem är du kär i? -Alexander.
Har du på dig strumpor just nu? -Ja?
Har du varit på bio under de senaste 5 dagarna? -Ja det har jag nog (:
Är du varm? - HAHA, runt 35.5
Vad är det sista du druckit? -Mjölk
Vad har du på dig just nu? - Älsklings mjukisbyxorna, randig långärmad,strumpor, trosor,bh och mössa.
Senaste maten du åt? -chicke kebab och ris, MUMS!
Har du köpt några kläder/objekt under den senaste veckan? -Näe faktiskt inte! :o
Vilket är ditt favorit djur? -Min lilla lurvtuss till hund
Din drömsemester? -Thialand
Värsta skadan du någonsin haft? - Föruton fel i hjänan så lär det vara jack i knät
Saknar du någon just nu? - Minapäron.
Vad är ditt hemliga vapen för att locka det motsatta könet? -Hallå har du sett mig eller?
Vilka är dina planer för ikväll? -Klippning och sedan mys med FANNY!
Nästa resa du ska ta? -Hem?
Vad vill du veta om framtiden? -om jag fortfarade har samma problem ;)
Bär du någon parfym eller cologne? -alltid!
Vad lyssnar du på just nu? -Alla andras musik i klassrummet?
Samlar du något? -Trosor?
Senaste gången du blev stoppad av en polis? -Några år sedan..
Vad står det i ditt senaste sms du fick? -Ja ;) från Linn
Gillar du stark sås? -Alltid, helst till pannkakor!
När tog du en dusch senast? -Vill du ens veta det? 
Vad gjorde du 00:00 i natt? -låg i sängen och puttade på alexander :D

M iS FOR MUSiC

Kesha - We R Who We R

Jag har blivit lite dålig på att kasta upp mitt örongodis men ska försöka att få med det också för det tycker jag själv är kul att hitta på andras bloggar och hoppas att ni uppskattar det.


I like the white snow!

God morgon skönheter! DET ÄR VITT PÅ MARKEN OCH DET ÄR MYYYYS! Njöt när jag fick kliva ut genom porten i morse.. nästan så jag ville göra en snöängel men det hade blivit lite pinsamt om någon skulle se mig. Bussjävlarna har ju fungerat idag.. nej! Min buss kom tio minuter försent och jag var i stan fem över halv? Och självklart fick jag stå och vänta på en buss pisslänge så jag kom försent också.. man kanske ska fika körkort innan sommaren, jag kommer ju dö om det ska bli så här i fortsättningen. Har graf hela dagen och ska bråka med en jävla affisch sedan ska jag nog försöka kontakta mig med Linn för lite bus =D  Senare idag blir det Fannytime och det ska blii såååååå mysig! Själv ikväll också för alex ska träna så då kan man busa till det ordentligt! ♥




Detta hittade jag när jag stog på min balkong för en stund sedan.
Jag är helt happy över att det snöar för det är så mysigt och man fryser extra mycket när man ska gå från bussen men då vet man att det snart är jul och nyår.. kan det bloi mer roligt! ih. Nu blir det film med hjärtat innan jag hoppar i säng Godnatt! ♥

Sjuk brud!

HAHAHAHHA! Tror ni jag garvade lite eller? Prova att lägga ner eller byta låt? Det här gjorde fan min dag ;D


- Skön dag!

Uppsattsskrivningen gick väl sådär.. det var en massa saker som störde mig och jag hade svårt att få till det bara för att jag hade en massa papper framför mig som jag skulle få ihop nått av?  BAJS! Slutade vid tolv och åkte till heartbreak och jobbade lite fram till två då jag har invidiuella på polhem så mamma skjutsade mig dit hann inte mer än komma innanför dörren så skriker Linnea - Men vi har ju ingenting idag, kom på det när jag kollade in i andra rummet.. inte en pers. Åw, kul! Men fick lite jobb gjort iaf på heartan men drog till bussen som ett skott och hittade en Louise som skjutsade hem mig. Hon följde med in och kollade på lägenheten och pratade en stund.. trevligt värre!

Nu har jag kastat in en form med lasangetter som snart är klar hoppas jag och skyndar jag mig inte så blir väl den också svart >< Mat i magen och sedan kommer jag sjunka ner i soffan och mysa!

Spännande! Jag bara älskar det.


Får se om det blir riktigt kort eller om det blir lite längre.
- Pappa kommer hata mig efter detta,ih!
Imorgon säger vi hejdå till mitt äckliga fula hår! Imorgon far jag till Linn och ser vad hon kan trolla framoch om hon kan så tror jag att det kan bli en liten Pink/Rihanna av mig (a) Men kan inte bestämma mig om det blir mörkt eller ljust, vad säger ni? =)


Monday morning

Godmorgon! Sitter i skolan efter en timmes bussresa? seriöst. Här går det inte undan eller..
Klev faktiskt upp innan sju idag och känner mig lite stolt. Hann käka frulle och fixa mig så jag ser ut som en människa. Uppptäckte att det vart lite kallt om fötterna med convers men det är bara att bita ihop för snart kan man inte ha dom alls.

- Fick veta att jag kommer ha min uppsattskrivning om en timme men som tur är så är jag redo till tusen.. eller? Jag har iallafall ett ämne och jag har alla papperna som jag sak ha, elller det är vad jag tror iallafall. Får se vad dagen bjuder på, ska ha inviduella idag och jag är klar med min halsduk som jag har stickat så jag ska finslipa på den sedan ska jag förhoppningsvis sätta igång på mitt nästa projekt! =)  Skönt att vara i skolan efter två veckors ledighet ( varju sjuk hela förra veckan ) så idag får jag träffa brudarna.

Jobba

God morgon! Kvällen igår var trevlig men jag var skit trött och inte på nå bra humör så jag gjorde kväller vid tio tiden medans mina söta vänner gick ut och partade men så är livet. Sovit i min underbara säng inatt och ville inte kliva upp ur den imorse.Nu ska jag åka till jobbet och slita ur den sista kraften ur kroppen, tjaao!

- Give me!

Vill och måste ha! SNÄLLA!

Pöss

Hemma i forsby och ska få träffa mina favortier farmor och faster, som jag har längtat! Får se vad denna kväll bjuder på, vad ska ni spendera eran kväll med?

- ...

Vakna, äta och soffa som vanligt. Idag blir det hem och umgås. Är inte på topp humör och tror inte att jag kommer att blogga så mycket idag men det visar sig, kanske ska ut och ta en promenad eller fixa mig och åka hem? Det visar sig. Tjaou bitches!

Födelsedags firande för far.

Legat i soffan och softat tills alexander kom hem. Hoppade in i duschen och klädde på mig lite så jag luktade gott och såg ut som en människa. Lämnade bomhus för att åka hem till forsby och jag trodde att jag tog en tidsmaskin till norrland.. fyfan vad snö det var?! Jag skrek i bilden - Alexander, kolla vad mycket snö det är! Vi är i norrland.. tror jag?  Han var inte alls så fullt imponerad på det. Kramades lite med mamma och nalleboy som jag har saknat såklart!
Fixade överaskningsfest med garagetfolket och han blev väl glad? Tror inte att han brydde sig så mycket av att jag var där. Tror inte att han lyssnade speciellt mycket av vad jag sa men han hade ju annat att lyssna på. Som ett svart lamm åkte jag och alex där ifrån och det var mest att mamma blev lite ledsen av att jag åkte och det gjorde lite ont i mig.. inte van att vara ifrån dom så mycket som jag har varit nu.
Imorgon åker jag hem igen för att göra ett nytt försök för att få kontakt med karln och fär väl ta med mig en liten present så han kommer ihåg mig ;p
Annars har vi handlat lite men självklart inte det vi behövde (men det är jag inte förvånad över) Köpte med oss kinamat hem och mumsade på det sedan har jag kollat cartoon och diskat/städat medan alexander har suttit och snackat med polare vid datorn, social kille? Tror han insåg att jag inte var så happy så nu har han satt sig i soffan så jag ska väl krypa ner igen och se om man somnar eller om man får vara vaken ett tag till. Imorgon är jag ledig!



Du är underbar och får mig att må som en prinsessa

- DiSNEY CHANNEL!

Jag har äntligen fått disney channel.. som jag har längtat och tjatat i mina dagar. Tur att jag har en sån underbar karl som fixar det för min skull!! Har suttit fastklistrad hela dagen framför tv och ska hopppa in i duschen snart för att göra mig i ordning så jag kan åka hem och pussas på min underbara pappa som fyller år idag! :)
Kvällen kommer nog spenderas med myskläder i soffan och har jag tur får jag laga god mat också (:

Hemma idag med

Hemma idag också. mår väl inte så mycket bätttre men idag har jag kunnat tagit mig upp ur soffan iallafall på eftermiddagen och bakat en kladdkaka till karln men det slutade med ett rökmoln av bränt i lägenheten men det är bara att äta och se glad ut =) Väntar på att alexander ska komma hem sedan blir det mat och idag ska jag få DISNEY CHANEL!  Hoppas jag iallafall.

Imorgon är det fredag och jag måste vara pigg imorgon för jag måste till skolan och sedanmåste det bli party på kvällen.. men det visar sig om det blir nått och vilket folk som ska få komma ;) nu ska jag krypa ner i soffan igen! :)

Present av min underbara!

var iväg en snabbis och handlade och införskaffade oss taklampor. Nu är alla uppe och jag hoppas jag kan få av alexander jobba byxorna och få ner han i soffan och kolla på film och tycka synd om sjuka mig.

- Han var så söt idag när han kom hem och hade handlat "lite" plåser och tre speciellt för mig, hello kitty, cars och skavsårs plåster för det tyckte han att jag skulle ha ifall jag köpte nya skor som gjorde ont. SÖÖÖT!



Ibland är han för söt.. han kan dom små kneperna som gör mig glad :)

- We are the world

Mathilda drog på en gammal goding igår och man kan ju inte sluta att lyssna på den och jag bara ryyyyyyser!
Många många kände artister är med och sjunger för haiti nä'r dom var i kris och rappen är ju en ganska cool grej som jag tyckte var bra för varför ska dom inte få köra sin grej?


- Välkommen snön och mitt mående!

Det är helt sjukt.. min kropp känner av när vädret ställer om sig för fort som igår, svinkallt, blåste och snöade så imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra, huvudet höll på att explodera och jag hade ont i halsen. Somnade om och vaknade lite senare och mådde sämre.. ont i kroppen, svättades som en gris och drömde sjuka drömmar. Vilket betyder att jag är på väg att bli sjuk eller är? Ringde till alexander och sa åt honom att köpa ipren och komma hem och självklart gjorde jag det.. Började grina helt plötsligt för vad jag hade drömt eftersom mina närmsta godingar var med i drömmen (bland annat min bror som var väldigt liten och bara skrek på mig) och jag kunde inget göra.
Hjärtat gjorde te och frukost till mig och mådde genast lite bättre efter iprenen och mat i magen. Jag är fortfarande seg och har hjärlklappning så jag kommer spendera dagen i soffan med film och godis om jag kan svälja? =o

Inköpt

Fina lampan, snygga mattan som jag har lurat på alex och gardiner.

Detta fick följa med hem idag och imorgon ska vi ut på äventyr igen och fixa lite mer saker!

Trevligt sällskap med rallykänslor

Sandra och söta Betina.
Grafen gick väl bra idag, började som sagt på ny kurs och fick veta lite vad vi ska hålla på mig och det lät ganska bra faktiskt. Tråkigt att vi inte kommer ha Göran hela tiden men det är smällar man får ta. Kommer bara ha graf hela tisdagarna och sluta halv tre så det är skönt och dag fick vi sluta tolv för Göran skulle iväg så det tackar vi för!
Mötte upp Fanny och åkte hem till mig för att gå ut med hårtussen och fixa lite sedan tog vi bussen vid två in till stan för att möta upp Sandra och Betina? (hennes underbart söta hund) Hoppade på bussen och åkte hem till bomhus och lagade mat och slappade i soffan. Väldigt trevligt med sällskap och lite skratt, tack brudar!

Alexander kom hem efter träningen så vi kastade oss i bilen och tog en tur till IKEA i detta rusk väder.. hahha vi låg och körde femtio för alla andra vägrade köra om men alexander växlade ner och drog om alla i hela sjuttio HAHA! Jag höll på att dog det är inte ofta han åker så sakta lixom. Gick igenom IKEA ganska fort för vi plockade det vi skulle ha och det var bara en kvart kvar till dom stängde men inte fan hindrade det oss inte.
Nu har vi plockat upp allt och satt upp alla gardiner och lampa i vardagsrummet.. äntligen! Så snygg och jag fick den lampan jag ville ha (happy brud). Jag gjorde kycklingsallad som vi mumsade i oss och nu ligger jag i soffan och ska snart krypa ner i sängen för att kunna komma upp till skolan imorgon.

I love it!

- Jag säger bara waaow! Jag bara älskar den..

Jag följer inte idol men hittade denna och jag blev helt tagen och rös i hela kroppen.. är det fler än mig som gör det?
sedan var det lite roligt att det är Andreas som har skrivit låten.


Får man säga att denna bild är lite rolig?

.. eller vad tycker du? ihi

Städa?

Sitter hemma i mitt rum.. helt ensam och mår dåligt över hur fan det ser ut! Hur fan lyckas man? Jag är helkass på att städa det också. Saknar hjärtat och vill vara hos honom men samtidigt som mamma och pappa vill ha mig hemma.. lite svårt att vara överallt samtidigt.
- Imorgon blir det skola och börjar på C-kusen i grafen så det kommer bli spännande och sedan om jag har tur ska jag leka med fannyhjärtat!

September och Petter - Mikrofonkåt

Imorse kollade jag på vakna med the voise och petter var på besök och snackade om" så mycket bättre" och undrade vad fan det var? Gick in på min kära vän Linas blogg och hittade detta.Vad går detta programet ut på? Jag bara måste se..

Rätt skön låt och diggar septembers röst!


Hemma och degar framför tv

God morgon allihopa! Idag är jag hemma från skola för jag är inte helt pigg vilket jag inte var i helgen heller men har jobbat ändå och tror att det kan vara därför ( jag har ju inte världens stillsammaste jobb precis) La mig i soffan innan alex åkte och han fixade filmer till mig så ska kolla på toy story 3 och monsters inc nu, ih! Får ju inte cartoon och disney chanel för ens på fredag.. lite ledsamt!

Pöss ♥

IMORGON SKA JAG HEM OCH PUSSA PÅ SÖTSAK! ♥






Jag hatar värdelösa filmer..

Ätit tacos och myst med hjärtat framför en skitkass film.. fyfan vilka värdelösa filmer det finns, helt menings löst!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och ladda för en dag imorgon och hoppas på att den inte blir så jobbig men det känns inte skit kul att gå till halv fem första dagen men det är bara att bita ihop och se glad ut. Har iaf en håltimme så det känns fint!   Godnatt folket ♥

Klippa eller ej?




Jag tycker om dessa bilder.. det gör jag faktiskt och jag tror det är för att jag ser bra ut i håret för en gångs skull och så fort jag ska fixa det så gör jag det kort.. är det meningen att man ska klippa av det då? Vad tycker du?

Svar!

trogen läsare om Söndagsmys:
kan du inte lägga upp bilder på lägenheten? så man får se hur de ser ut :)



Svar: Kastade precis upp bilder och hoppas att det duger ;)

Min vecka med flytt

Tänkte att ni skulle få en till in i min vecka som har varit om ni har lust med det vilket jag vet att ni har! :)
I mångas började jag och Alexander köpa en massa saker till lägenheten och det har vi gjort hela veckan egentligen.. i onsdags tog vi alla saker från Hille och började fixa med allt och sov även i bomhus den natten. Skönt och mysigt! Nu börjar vi blir klar med allt det är bara småsaker som gardiner och lite sånna saker men det kommer det med.


Köket innan och under tiden vi flyttade in.


Vardagsrummet

sovrummet och alexander som kollar läget.

Soffan och alexander som försöker bygga ihop den medans jag sprang omkring som en kanin :)

Soffan klar och jag bara älskar den, som jag har längtat! Tv på plats också. Så har jag fått en väldigt snygg matta som ligger vid soffan men den får ni bild på senare :)

soffa och bord

Mysiga svart muggarna som jag blev kär i och dom underbara muggarna jag fick av Eva!

badrum före och efter

sovrummet med lite detaljer.

Söndagsmys

Jobba jobba jobba. Det är vad jag har sysslat med idag och det var inte det roligaste. Såg ut som fan och jag var trött och ville bara hem eller trött var jag väl inte med hade inte suget till det om jag säger så. Alexander kom och hämtade mig när jag hade slutat och då hade han varit på Jysk och köpt köksbord och ny skrivbordsstol så det var kul. Åkte till willys och handlade en massa gotta ( mycket mat eftersom jag äter som en gris, ih)

Väntar på att få ställa mig och klaga en god middag, kan ni gissa vad?! Ledtråd.. Någonting jag älskar och kan leva på. Sedan blir det en massa mys med babe framför tv ikväll! Imorgon är lovet slut och det blir skola igen och hoppas att det kommer att bli roligare nu när vi är av med några ämnen eller vad man ska säga. Hoppas ni får en kanonkväll!

Kanonhelg!

Fyfan vilken kväll vi fick till igår! Jag hade skit kul och höll mig på topp hela kvällen. Började hemma hos Lina med lite folk och sedan bar det ner till interpool för att träffa Mathilda en snabbis sedan sprang vi typ ner på stan till saints för att dra en shotbricka och sedan trippade jag och Lina vidare till Heartan och partade loss. Träffade några som jag har träffat lite då och då ute så det var kul och full blev vi ockås.. fyfan.

Imorse när klockan ringde ville jag ta livet av mig.. jag var fortfarande full och mådde piss och skulle iväg och jobba? kanske inte det roligaste.. haft en jävla stress och skit dag rent ut sagt och jag är svintrött. Men det är bara att hålla käften och rulla in pengarna. Alexander kom och hämtade mig runt fyra tiden så åkte vi hem till mammi som jag växlade några ord med innan jag tog mitt pick och pack och drog igen. Hem? och fixa sig fort som fan och sedan ner på stan för att äta med Alexander, Lina och Erik och släng dig i väggen var gott det var (tror jag det var fler som tyckte haha )
Nu lutar det mot en dusch och sedan kasta sig i soffan innan man ska sova och imorgon är det jobb igen. Som ni kanske märker så är datorn på plats och internet sitter som smulan i kakan.. hmm. GOD NATT!

Bilder från gårdagen







Tack för en kanonkväll!

Sorry men jag lever

Hej alla söta! denna vecka har jag inte uppdaterat nått eftersom jag har haft flytten hela veckan.. ingen dator och inget internet men nu så ska jag ta tag i allt igen! Allt är på plats och allt är snart fixat vilket vi gillar! 
Idag var jag på jobbet klockan sju! Slå den ni, jag som inte ens kommer upp till skolan till halv nio.ih.
Fyfan vad det var skitigt idag.. 1230 pers igår på Petter och det syndes kan jag säga. Gick och införskaffade mig en kortare tungstav och fick två naglar fixade av snälla amanda så jag klarar mig i två veckor till (: 

Ligger ny duschad i soffan och ska snart åka till min mor och far sedan blir det party med bästa lina! Ska försöka kasta in bilder under veckan också men det händer nog tyvärr inte idag! Ha en kanon kväll.. det ska jag (:

Soffan färdig montrad!

Tagit en paus i den färdigmonterade soffan och ska hjälpa hjärtat att skruva ihop lite. Fyfan vad bra det känns och det är jätte fint! Imorgon åker det sista in och det kommer upp bilder så fort som möjligt när jag har tid (: KRAM

.. Måste säga grattis till min mamma som fyller hela 42 år! Älskar dig <3

Första november tvåtusentio

Första november.. betyder att det är en ny månad med nya tag. Nyckeln till lägenheten och även där kan börja om på nytt igen. En månad närmre jul och det känns väl bra?  Dagen kommer vara nice och tror att det kan bli en soffa och kanske en säng om jag har tur (:  Vi får se vad dagen bjuder på så hörs vi sedan PÖSS