Underbar helg, tack alla!

Jag säger bara.. kanonhelg! Tredagars och jag har haft skit kul men gårdagen var roligast. Inte uppdaterat så mycket och pallar inte ta all för jag är helt slut som människa. Haft en pissnatt och upp och jobbat imorse.. imorgon är en dag att se fram emot.. IMORGON HÄMTAR ALEXANDER NYCKELN! =D  Nu ska jag mysa med hjärtat och bara dö! :D

PARTY!

Men tjenare alla gobitar! Jag har inte haft tid att blogga idag så jag kör en snabbis nu.
Var ut igår med Sandra och Fanny och det var ganska kul förutom allt jävla skit.. att folk orkar.
Imorse var jag inte så snygg och jag mådde väl ganska sådär.. men tog mig upp till redaktionen och tog på mig jobb direkt så jag har varit igång hela dagen faktiskt så jag är ganska imponerad hur fan jag orkade det.
När jag kom hem så kastade jag mig i sängen och sov i två timmar och sedan upp och käka och ladda om.. samma visa varje gång. Sminket, kläderna, hur ska jag har håret ATT MAN ALDRIG LÄR SIG! Nu är jag iaf klar och väntar på att pappa ska bli klar så ska människan åka buss första gången i sitt liv ungefär.. HAHAH! Möter Lollo på bussen och sedan drar vi vidare till Mathildas pappa och förfestar för ikväll är det våran kväll. Vi ska fira alla efter som vi fyller år med en månads mellanrum så tar vi det ikväll för inatt fyller ju LOLLO ARTON! Så vi ska ha så jävla kul och jag hoppas ni också får en kanon kväll.
Tror att jag ska införskaffa mig en ny frisyr snart.. hahha.

Religionsprov_ sedan då?

Godmorgon. Morgonen har varit seg och jag har bara legat och dragit mig hela morgonen med hjärtat bredvid mig. Käkade en lugn frulle och åkte till skolan. Nu sitter jag i skolan och sjlvklart går igenom internets alla jävla sidor och läser lite på religionen som jag har prov på snart. Efter det så slutar jag nog och det verkar som om ingen är i skolan idag och då menar jag ingen.. men då kan jag känna mig extra duktig! ;) Önska mig lycka till, det kan behövas!

Godnatt

Nu har jag gjort det jag skulle göra ikväll så nu hoppar jag in  i duschen och sedan kryper jag ner i sängen och pluggar lite till och kanske läser den förbaskade boken! Godnatt <3

Pluggar till religions provet imorgon

Igår insåg jag att jag hade religions prov imorgon jag och känner att det kanske inte var det roligaste jag ville göra denna vecka. Jag har noll koll och jag hatar religion? Borde man inte få välja bort alla ämnen som man inte tycker om i skolan? Jag sitter och pluggar nu och det är 54 frågor.. jag håller på och skriver klart dom nu och sedan är det bara att plugga på.. pust! Tur att jag har hampus som plingar i telefonen hela tiden så jag kan variera mig =)

Måste kasta mig i duschen och fräsha till mig om jag ska upp till skolan imorgon och självklart har jag lämnat städningen till sist.. jag hatar att städa!
Pöss

Då välkomnar vi förkylningen.. IDIOT!

Ja kanske man ska säga god eftermiddag? Idag har jag varit hemma och sovit HELA DAGEN. Mådde inte som jag ville i morse och där med stannade jag hemma och umgicks med sängen lite..för mycket. Legat och soviit till häften av dagen och kollat two and a half men. Nu måste jag städa läsa ut en bok och frågan är om jag ska till skolan imorgon för annars måste jag plugga? Hur ska man kunna veta hur man mår dagen efter men som jag känner nu så är jag inte på topp!   Varför måste jag alltid få en redig förkylning när jag har någon bestämt? Skulle på Petter imorgon och fredag skulle vi fira mig,Louise och Mathilda men det kommer jag inte kunna göra men får hålla tummarna! Sedan på lördag fyller ju Louise så vill ju gratta henne också men som sagt vi håller tummarna och hoppas på att det sker ett under :)

Nu ska jag kasta mig på städningen.. jag tror att det är det som har gjort mig sjuk, ih!
Igår hade jag jätte trevligt och mysigt hos Lina och vi käkade Pizza och glodde framför tv! Underbart att komma iväg och bara vara :)

Drar mig mot Lina

Ny vaken och känner mig ganska hängig men ska springa upp med hunden en stund och sedan fräsha till mig lite så ska jag åka till min vän Lina och ha lite tjejmys och hon bjuder på pizza! Hur gott är inte det ?! Kommer bli myys :D

Mår som en påse med hundskit



Idag är jag oslagbart snygg! HAHAH :D
Ont i magen, sväld i halsen och känner mig helt borta.. ovanligt. Jag är alltså inte på topp idag och jag kommer nog ligga sjuk imorgon. Hjärtat, brosan och mamma var också dåliga så det kommer väl sluta med att alla ligger hemma och tycker synd om varandra. Jag har tagit mig till skolan eftersom jag har sista graf lektionen i B idag och det måste göras klart och sedan har jag fotoprov som jag verkligen inte ser fram emot men det måste göras tyvärr..
SLutar halv fem idag igen och så ska jag åka hem och städa och bara tycka synd om mig själv!

Man är inte ensam trotts allt..

"Jag trodde det bara var vi tanter som fick höra det"

Relaterat

Jag vill tacka Mathilda Clerkeborn för hennes fantastiska krönika i Arbetarbladet 21 oktober. Det kändes som om du beskrev allt jag gått igenom, men vi känner ju inte varann.

Jag trodde att det bara var vi gamla tanter som fick höra ”inte är det nåt fel på dig heller”, men där hade jag tydligen fel.

Vet någon om det finns någon av manligt kön som man inte tagit på allvar eller tycker man inte att männen ”gnäller”? Är de mera produktiva?

Den arga tanten

 

Detta hittade jag i tidiningen idag och blev förånad eftersom jag trodde att mailen skulle bombaderas med en massa negativa kommentarer över min krönika i arbetabladet. Det känns tyvärr skönt att veta att det inte bara är jag som blir illa behandlad.. för det är det man utesluter till slut. Det känns kul att folk uppskattar det man gör och att folk verkligen läser det man lägger ner energi på men självklart är det tråkigt att det är fler som blir så illa behandlad och så ska det inte vara!


MOBILER TILL SALU!


HTC Touch HD


Sony ericsson aino
Såld

Samsung GT (Rosa)
Såld

LG KU990

Om du är intresserad av någon av dessa telefoner så skicka gärna ett mail så kan du få originalbilder och mer information!  [email protected]

Namnring


Seriöst.. Hur snygg är inte denna då? Jag blev kär.. JAG VILL HA! GEMIGGEMIG!!!

Måndagmorgon!

Hej alla söta! Dål uppdatering nu i helgen men har lagt min energi på att festa om jag säger så. I lördags blev det party igen och vi hamnade hos Sandra med Fanny och en massa annat folk.. skumma folk. Vid halv ett var vi inne i stan efter att ha väntat på taxin i en timme. Hade skit kul och det det var verkligen värt det fast jag tvekade i början. Åkte hem vid halv tre tiden och sov eftersom  jag skulle upp och jobba igår.
Alexander kom och hämtade mig och åkte till valbo och jag impuls köpte en mobil faktiskt HAPPY GIRL! ♥ Super nöjd och glad! Sedan åkte vi hem och la oss i sängen och kollade på two and a half men och käkade gotta!

Imorse vad jag död och hade piss ont i magen men jag stitter i skolan iallafall :) Snart svenska och sedan samhäll och sedan blir det polhem och sticka med Linnea och Mathilda! HAHA :)  Hörs sedan pöss ♥

Svar

Farmor om Linn Holmgren 18 ÅR!:
Underbart fin vännen, hur kort blev det i bak?

Svar: Jag har lockat det så det ser kortare ut det blev inte så kort men jag funderar på om jag ska kapa det som förut.. känner att jag är redo och mogen för det nu ;D HAHA! Love you <3


Så kort blev det men man ser att det fortfarande är slitet i topparna, så får se hur jag gör :)

Kanonkväll igår!

Hej alla söta! Gårdagen var kanonkul, började med att vi åkte hem till Linn och fick god mat och så. Umgicks med alla söta som var med och helt plötsligt var klockan halv tolv och vi skulle ta bussen in till stan för att dra oss vidare till heartan. När vi kom dit så var det gansak lugnt och Becka fick glida in på en räkmacka med mig (turens om hon har)  Träffade mycket folk som jag kände och det var kul.. hittade även en full kusse som man självklart måste umgås lite med. Sedan finns det dom som man bara inte orkar se men det är bara att bita ihop, hahah! Kvällen slutade bra och jag tog faktiskt bussen hem? slå den ni! HAHA :D Träffade Emma på bussen så det blev en trevllig bussresa hem och sedan fick jag äntligen krypa ner i sängen med hjärtat. 
Imorse var jag ganska sliten och trött men mådde ändå hyffsat bra. Gick upp och käkade frulle och sedan fick jag för mig att jag skulle köpa en telefon men hann bara in på köpis en snabbis innan min mage höll på att packa ihop så vi fick åka hem utan telefon idag. Händer väl att jag får för mig att köpa en telefon någon annan dag.. normalt. Kastade mig i sängen direkt när jag kom hem och somnade så alexander tröttnade på mig och fick för sig att han skulle hem och fixa med bilen.. sällan. Så nu är jag ensam och funderar på om jag ska tvinga mamma till att laga mat och sedan får vi se vad kvällen bjuder på! Vad gör du ikväll? ♥

Linn Holmgren 18 ÅR!

Hej alla pumor! Nu har jag duschat och rakat bena och fixat mig. Väntar på att Louise ska komma och hämta mig sedan drar vi till Linn och förfestar och sedan utgång. Ska bli riktigt kul faktiskt, men nu måste jag fixa det sista men bjuder på en outfit. Pöss
Ser jag helt ok ut eller? Lockigt hår, hiss eller diss?
Ha en trevlig kväll!

22 Oktober

Prima hela dagen och ska försöka bli klar så vi kan lägga det på hyllan. God mat i magen också,  chicken bis! Åw, så nu är jag mätt och belåten. Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Hörs sedan Pöss!

Min kväll har spenderats till att fixa blogg!

Nu har jag suttit i tre timmar och fixat Michaelas blogg snäll som jag är och jag är ganska så mosig i huvudet just nu men det blev ganska bra, jag är inte speciellt nöjd men huvudsaken att hon är nöjd :) Nu kan det bli nått i magen och sedan kasta sig i sängen! Vill inte se denna dator nå mer ikväll. Pöss och Godnatt!
Självklart bjuder jag på för och efter bilder också.. inte så pjåkit va? :)
Är du också sugen på en ny bloggdesign så hör av dig så ska vi se vad vi ka hitta på.

OnePiece

För hur mysig såg inte den här ut då? Jag älskar dessa små söta saker men äger tyvärr ingen själv men är bra sugen och så hittar jag dessa som är i flis tyg som skulle vara hur mysiga som helst att krypa ner i soffan med! Men jag tycker inte att det är värt att pejja över tusenlappen, eller värt och värt jag har kanske inte dom pengarna som jag skulle kunna kasta på den eller tycker du det?

Visa intresse för det du gör..

Fick sluta tidigare idag och drog ner på stan med Mathilda och Louise för att införskaffa en present till Linn som vi ska fira imorgon. Gick och kollade en stund men jag tröttnade ganska fort så vi tog tre bussen hem och jag fick äntligen gör mat till min lilla mage och brosan hade tur som kom hem precis så han fick lite han med. La mig i soffan och där har jag legat hela kvällen under filten och frysit och kollat på repriser i mängder.
Gick nyss ut med nalle för att han skulle bli nöjd och nu har jag kastat mig framför datorn som vanligt och fick ett sms av Lina som ville att jag skulle komma på tjejkväll.. åw såå mysigt!hade nog velat haft det idag också :) Pöss på henne! Nu ska jag kanske försöka fillura ut vad jag ska ha på mig imorgon och sedan bara mysa framför datorn.
Är det någon som har läst arbetarbladet? Min krönika kom till användning denna vecka så nu sitter jag som in graderat i pappret fin som en liten fluga =D Haha. För att se klicka här.

Sitter helt seriöst med tårar i ögorna..

Jag har suttit och läst paulinas blogg och ser nått som jag tycker är väldigt tråkigt.. det är slut mellan henne och Hugo igen och Paulina har varit otrogen.. hur fan kunde hon det, md NEMO dessutom?
Jag gick in på Hugos blogg och läste vad han hade skrivit och det tog mig så hårt.. jag började grina. Så hårt och tuff som han "lossas" vara så sitter han och skriver hur gulligt som helst och skriver i sin blogg hur han mår.
Jag känner inte ens männsikan och det låter sjukt men jag blev så tagen och kan det ha med vad man kan ha varit med om tidigare?

Rädslan finns ju där hela tiden.. men man kan inte sattsa på nått man inte tror på.


I loved you first


Självklart älskar jag denna karl väldigt mycket! MiN ALLDELES EGNA RÄKA

Nu har jag haft den jobbigaste lektionen idag och sitter och väntar på den sista som börjar om 40 minuter och är ensam för dom andra har börjat men inte är jag ledsen för det int.. sitter och lyssnar musik och kollar runt :)
Vet inte riktigt hur jag ska spendera min dag idag men ska ner på stan efter skolan och kolla lite med Louise.
.. och sedan vill jag säga att jag tycker om min pappa extra mycket idag! ♥

HAPPY!

God morgon skönheter! Börjar morgonen med att sova över lite.. nehe? HAHA. Skulle ha samtal med renee och det gick väl bra så det känns fint och jag ligger bra till med allt. Nu sitter jag bredvid mina pullor Mathilda och Louise innan jag sak iväg på lektion. Det är sviiiinkallt ute och jag fryser ihjäl tur att jag har klätt på mig som om jag skulle åka till alaska!

Idag är jag glad och känner mig på topp och det känns skönt :)
Och vill slänga en djup tungkyss till alla mina nära och kära! Jag diggar er! =D

it feels good

Jobba jobba jobba.. skönt ändå faktiskt med tanke på att jag ville att någon skulle tvinga in mig på en gym idag så fick jag iallafall lite träning.. haha! Man ska se allt positivt. Det gick bra och faktiskt ganska fort (:
Gick in och pratade med Lena och kollade lite på bonde söker fru och det ändå hon gjorde var att garva åt dom, ih!
Gick och knackade på dörren till en vän som jag satt mig ner och pratade med och jag kan säga att det var en klump i magen som försvann.. har väl inte mått hundra av det och bara se hur någon annan mår dåligt är inte heller kul när man inte kan göra nått åt det. Tror att det blev bättre om inte så var det skönt att få höra från någon annan och kunna prata om det.. jag känner att det kan bli bra och det mår jag bra av. Jag tycker om dig!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sedan kan det bli sängen om jag inte fastnar här igen vilket det finns risk för :)
Pöss ♥

Kladd kladd och åter kladd

Hej alla söta! Varit på järnvägsmuseumet hela dagen och kladdat kan jag lova. Eftersom vi var där hela dagen så åkte jag iväg och åt sallad med min älskadekarl (: Ååååw så gott det var. Åkte tllbaka och kladdade vidare men helt plötsligt försvann alla och det var bara jag, louise och mathilda kvar så vi målade klart den sista väggen. Mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till stan för att göra naglar som blev asbra (kommer bild sedan)
Nu ligger jag i pappas säng bredvid mamma och kollar på cartoon innan jag ska iväg och jobba en stund sedan blir det hem i sängen igen :) 

- Bildbomb

Riktigt snygga originalbilder bara för att jag hade tråkigt framför spegeln och pallade inte redigera..HAHA! Bjuder jag på för jag är sååååå fin :D

Påfyllning av sminkförådet

Igår införskaffade jag mig lite småroliga saker.. eller saker jag behövde och det var smink och smink tillbehör! Ny eyeliner, maskara, puder, pudertuss och nya penslar. Underbart att få nya saker men dock blev det inte det jag ville ha för det hade jag inte råd med just denna månad så det här är paniksmink :) Borstarna var nog bäst!

Gjort nytta idag.. inte alla dagar man göra det


En resbild som är till foto och kommer vara med på utställningen på järnvägsmuseet.

Dagen har varit lång och jag har varit tött, irriterad, arg och alldeles glad! Hur kan man få ihop det?
Jag har gjort mycket nytta idag och jag känner mig faktiskt duktig. Har varit i mörkrummet och fixat kontakt kartor som både är drygt och tråkigt men nu är några gjorda iallafall. Nu sitter jag och väntar på hjärtat att han ska sluta sedan ska vi iväg och kolla möbler och sedan hem och käka! Jag är vråååål hungrig. Vi hörs sedan :)

Dagens verk!


Det här har jag suttit och stressat med idag(min hemsida) för att bli klar! Nu får jag en fin belöning... MAAAAT!

Mathilda är så duktig så!


Min morgon vad kanske inte den jag hade förväntat mig.. sov över ganska så mycket!
Kastade mig upp ur sängen och panikfixade mig och jag var helt sväld i ögorna av någon anledning så jag var tvungen att sminka mig och jag hade verkligen en fin morgonkaluffs kan jag säga så jag fick göra en paniklösning. Fick skjuts till skolan så jag kom sisådär en timme sent och det var inte skit bra eftersom vi håller på med hemsidan som jag inte ligger så bra till men men .. vad ska man göra då. Snart blir det lunch och sedan har jag foto med brudarna så blir väl till att stå i mörkrummet hela eftermiddagen och sedan tror jag att det bli hem och försöka att göra någon nytta.

Nu är det verkligen höst..


MÅNDAGMORGOON!

Godmorgon! Sitter i skolan och fipplar lite med PA och har redigerat några bilder så får hoppas på att det kan bli nått bra av detta! Nu ska jag ta med min kameran och lek turist HAHA! Hörs sedan 

PÖSS ♥

Bilder från farmor med en kass kamera och mamma till fotograf

..Jag älskar dig

Moalitz små söta!

Kolla in dessa små skruttar då! Hur söt är dom inte?
Jag vill ha hem en till så man får uppleva bäbis tiden en gång till!

UPPDATERA!

Jag hatar alla som är så jävla kass på att uppdatera? Varför har man blogg då för!!!!!!!
- ...ih, bara för att jag har tråkigt :)

P!nk - Raise Your Glass

Söndagar är ganska värdelösa eller jag använder dom till att jobba och umgås med pojkvännen men om man har det då, vad gör man då? Jag kommer inte ihåg det! Haha. Men det brukar bli att man hamnar framför datorn och sitter och klickar på uppdatera knappen om och om igen på facebook och man sitter och väntar på att klockan ska gå så man får hoppa i säng någon gång så det blir måndag.
Men eftersom du sitter vid datorn denna söndag och självklart klickar dig in på min blogg så tycker jag att du kan lyssna på denna låt som min käre pöjk visade mig i veckan som jag börjar spela mer och mer. Tycker om p!nk och jag gillar tidigare låtar med henne också. Liten onödig text sådär men du hade ju nått att göra i tre minuter iaf ;D

En räddad lördagskväll med Lina :)

Gårdagen var mysig. Åkte hem till Farmor och firade henne med mat och en massa gott så man verkligen var proppmätt. Vid nio tiden rullade vi hem och mamma skjutsade mig hem till Linn för jag skulle panikklippa mig och det blev väl bra.. kort men det behövdes. Nu kanske håret kan må bra så det håller växten den växer till sig.
Väntade in tjugo över bussen ifrån stan och inser att min buss inte går förens en timme men som tur så skickade Lina sms och undrade om jag ville komma till interpool, så varför inte. Hon hennes syrra och några fel var där så vi satt och pratade tills dom skulle dra så jag och Lina kolla på varandra och insåg att vi inte kunde sitta kvar så vi gick till Old saints och träffade Rickard och Erik och några andra som va lite off och som till och med skrämde Lina ;) hahah. Det var mycket folk och jag och Lina satt mest och kollade på alla som var fula, stupfull och äckliga :D Vid ett tiden fick jag nog och åkte hem med hjärtat och sov :)
Imorse var det bara att kliva upp och se glad ut för att åka och jobba och med den oturen jag har så får jag åka buss och det såg ut som ett helvete på heartan. Men fick extra hjälp av kussen iaf (:  Nu sitter jag hemma och är ganska seg men funderar på om jag ska städa och göra nytta och kanske ta sig en promenad (imorgon börjar det på riktigt) Då blir det hård körning med bantning för nu jävla ska jag bli.. snyggare än vad jag är (om det går vill säga) Hih. Puss på Lina också!

Gratis bio

Jag har hört och sett mycket om gratis bio och folk är väldigt nöja med det så jag slår på stort och blir medlem jag också :) Vill du också det så klicka här!

Nu är jag vaken och på bena!

Jag är seeeg idag! Igår blev jag pisstrött och somnade direkt när jag kom hem och det var underbart.. men som vanligt när jag är ledig så vill alexandr helst väcka mig vid tio tiden. Jag gick upp och käkade och sedan åkte hem så jag gick ner och la mig igen så nu är jag vaken :) Ska ju till Farmor vid fem tiden så jag ska kanske funderar på vad jag ska ha på mig och så! Sedan blir det till att klippa sig ikväll och efter det blir det till att umgås med Lina så får se vad som händer, fest eller nykter?

Drar mig vidare

Såhär ser min kväll ut. Ny duschad och myskläderna är på och det känns skönt faktiskt! Nu ska jag vänta in bus som är snäll som skjutsar mig och sedan blir det vin! Ha en trevlig helg ♥

Ser fram emot en mysig fredag med vin och Louise!


Vid halv sex tiden åkte jag från skola
n!?  En fredag, då har man fan hunnit däckat och vaknat igen.
Sprang in och lämnade kostymerna som vi lånade och sedan fick jag självklart skjuts av min underbara så nu ligger jag i sängen och kollar på ben ten och väntar på mat! KINAMAAAT :D Sedan ska jag iväg till Louise och dricka vin och har hon tur så tar jag med mig ost och kex också :)  Funderar på om jag kanske ska ta med kameran så ni kan få känna er lite delacktig av kvällen. Hur spenderar du din fredagshelg?  Hemma eller roa dig?

Dagens underhållning






Såhär har min dag sett ut i bilder. Vi har alltså provat kostumer till halloween som ni får se sedan.
Jag och louise och mathilda har haft ganska så kul idag med mest oseriösa bilder om man säger så. Båda är skit trött och vill hem men ändå sitter vi kvar sist som alltid ;D

- Jag ser allt i bara en synvinkel


Ljuva toner

Jag bara älskar denna låt och inte nog med att Alice gjorde den så otroligt bra så man ryser i hela kroppen..
I LOVE IT!  Har letat efter originallåten och hittade den nu så jag kastar upp den också, men jag tycker fan Alice är bättre.

Alice
Regina Spekters (original)


Handledarkursen avklarad!

Min rumpa är fyrkantig, jag har ont i bena och jag är trött.. vad har jag gjort?
Jo jag har nyss kommit hem från en handledarkurs som jag och mor har suttit på i tre timmar utan pappa dessutom.. känns ju mindre kul. Jag och mamma spårade ur ett tag och fick skrattanfall vilket var lite pinsamt men det bjuder man på. Så nu är det snart bara att tuta och köra så får vi se när jag har tid att lägga ner extra energi på det :)
Mamma och jag åkte och handlade för jag blev så jävla sugen på lakrits så nu sitter jag vid datorn och diggar musik med min lakritspåse och känner mig.. ganska nöjd faktiskt!   Hur spenderar du din kväll? ♥




Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

En låt som jag och alla andra har fastnat för lär ju vara den här. Tycker den är en liten färgklick i vardagen och den måste spelas i hörlurarna/högtalarna ett tag framöver och jag tycker du ska göra detsamma! =)


Dagens mathilda bildbomb


Hejsan mina skönheter! Dagen började med en sovmorgon jag kände att jag behövde men sov faktiskt inte utan jag låg och kollade på tv och tog det lugnt. Mamma fixade te åt mig (snäll som hon är) så jag fick i mig frukost idag också och han även välja ut andra kläder än mjukisbyxor ih :) Hade bara en lektion idag och det avr religion så jag har lyssnat på film och spelat spel haha. För en gångs skull var det god mat i skolan så jag drog efter mina kära klasskamraten och käkade så jag känner mig nöjd och kan stanna kvar i skolan och göra lite nytta hade jag tänkt. Ska gå in i mörkrummet och börja fixa lite där så jag har kommit igång med det och sedan ska jag och Mathilda ut i det mysiga hörtvädret och knäppa kort till PA så vi har kommit igång med det också. 
Vid fyra tiden ska jag på handledarkurs så jag kan börja övningsköra så jag får kortet i handen inom in snar framtid!

Ett stycke bloggdesign till dig!

Nu har jag suttit och fixat Linas bloggdesign hela kvällen och jag hoppas verkligen att hon är nöjd med den för det är faktiskt ganska svårt att göra en till någon annan.. men det blev väl bra?

- TÄVLiNG!

Klickade in mig på denna blogg som jag gör varje dag och hittade en liten tävling som jag blev helt hyper av att se HAHA! Så självklart ska jag vara med och vill du också det så klicka dig in hos Helen.

Ronya Fredriksson!

Var inne på facebook och såg min vän Ronya som hade lagt upp en låt och det är första gången hon ställer sig framför micken!  är det musik så måste man kolla.. och det var en låt som hon själv har gjort och jag fick ont i magen när jag hörde den. Blev rörd men den var så fin! Miss yaa bitch ♥
Klicka på den extremt korta länken för att lyssna (vilket jag tycker att du ska göra) http://www13.speedyshare.com/files/24673466/download/Roxy%20-%20K%C3%A4rlekshistorien.mp3

Varför kan jag inte få känna mig på topp..

Jag är helt död.. mår inte speciellt bra och skulle ha åkt och städat salongen idag men känner att jag inte orkar det idag. Så jag har legat i soffan och nu tänkte jag att jag skulle göra någon nytta också så jag satt mig vid datorn? hmm.. ja det kan man ju få tolka hur man vill. Får se om jag kanske tar en powernap och väntar in älskling kanske?


Järnvägsmuseet hela morgonen

Hej alla söta! Har spenderat min morgon på järnvägsmuseet och fixat lite så nu är jag i skolan och ska läsa svenska en sista gång innan jag ska sätta mig och göra provet.. men känns inte speciellt bra om jag säger så. Sedan blir det hem en stund och sedan iväg till salongen och städa och jag hoppas det går fort för jag vill hem!  Skriver mer sedan när jag har tid ♥

Grattis lillebror till 14 år!

Dagen har fungerat bra och jag har framkallat alla mina rullar och hittat dom som var borta. Var kvar i skolan till halv fem, ganska segt men visste att jag skulle få tårta när jag kom hem! Mums. Min bror fyller år idag så vi och släkten har firat han med smörgåstårta och maräng tårta i min mage.  Mamma hjälpte mig att plugga lite svenska eftersom jag har prov imorgon så jag ska sätta mig ner och läsa igenom allt och så en sista gång innan jag somnar.. jag känner att jag skulle kunna somna ståendes. Hörs imorgon godnatt!
.. visa att du är bättre själv då

Grattis brosan som här var söt och fin men nu.. mindre söt! HAHA.


Kungarna av Tylösand

Vad tycker ni om Kungarna av tylösand som går på tv nu för tiden? Är det bara jag som tycker att det är pinsamt och synd om dessa människor? Dom kommer ju aldrig kunna leva ett riktigt liv och kunna få jobb.. tror inte att det är så många som skulle vilja ha dessa människor på deras arbetsplats och kunna bygga upp en familj med det som dom har gjort. Tänker kanske mer på Nemo som knullar med den första han ser och helst ska hon ha stora tuttar vara blong och helst fjorton. HAHA, fattar inte vad man får ut av detta. Är jag ensam av att tycka detta?

Günter - Famous

Här är låten som är med i serien..Vad tycker du om låten?


Rasmus Seebach - Engel

Det var länge sedan jag la upp musik så här kommer en som spelas mer och mer för mig och inte nog med det så är den väldigt fin. Jag älskar danska, mysigt språk!


Ingen bra start på morgonen

Igår var jag och Alexander till valbo och kollade i en massa möbelbutiker och hittade massa fint men det kostar. Han bjöd på middag på ikea och det var mysigt! Åkte hem till mig för att packa ihop saker och sedan bar vi av hem till hille där vi skulle spendera våran natt. Eva fick två fina elefanter av oss i sten som var sjukt snygga så hon var snäll och bjöd på stekta bananer och glass!

Idag är jag död och jag känner mig inte så hundra.. men jag har hamnat i skolan och sitter och har graf med trötta läraren.. fyfan. Nu sitter vi och går igenom dåliga och bra hemsida. blä!

Hjälp mig med färgval

Nu har jag funderat och funderat lite till.. Jag vill inte vara blond för det är så förstört nu och det har gått av mer nu än vad det någonsin har gjort så det är ett tecken på att håret inte mår bra och att jag inte kan fortsätta såhär. Så jag funderar på om jag ska förtsätta att lägga i mellan blonda slingor och kanske kasta i någon mörkare så kommer det bli mörkt till slut men som jag har sagt tidigare så kommer jag tröttna om jag färgar brunt på en gång så jag kör det sagta så hinner jag ha många hårefärger och då har jag en hårplan på ett tag framöver. Jag är lite smart sådär jag :)



Mega blont långt hår, kort gulblont, blont med mellan blonda slingor?


Brunt eller svart?

Inga kanobilder för jag sitter i skolan och tog dom jag hade.. har en massa andra bilder med andra hårfärger också men jag tror att jag vill hålla mig runt detta. Snälla hjälp mig?

Någon som är intresserad av ny bloggdesign?

Nu har jag haft svenska och jag har svenska prov på onsdag och det handlar om olika författare förr i tiden och det tycker jag är så intressant.. not. Kommer gå åt skogen för jag är inte så duktig på att plugga saker som jag inte är så intresserad av eller jag är inte så duktig att plugga över huvud taget men det måste ju göras. Nu sitter jag och väntar på att alexander ska komma så ska vi åka och käka maax! Gud vad gott och jag är aphungrig.

Jag har en funderar och undrar om det är någon som är intresserad av en ny design till bloggen?
Självklart gratis och du får gärna säga hur du vill ha det så det är bara att hojta till :)

I love it when you smile



Godmorgon eller god förmiddag? Jag tog det lite lugnt i morse och bara mös i sängen för jag var så jävl trött (som vanligt) Har försökt att fått tag i Mathilda hela morgonen men hon svarade inte så jag åkte till skolan och ringde till Louise och undrade vart hon var och hon säger att hon sover? och lika med Mathilda men ingen har sagt det till mig och vi har ju PA på morgonen så jag får spendera lite tid för mig själv framför datorn ist då tills jag har svenska.
Igår vad jag duktig och gjorde klart saker till skolan och jag brukar aldrig kunna plugga på helger så jag känner mig lite duktig!

Mys helg med min underbaraste ♥

Hellu lovers! Bion igår var ingen höjdare, jag kunde verkligen inte sitta still och jag bara satt och väntade på att det skulle ta slut och det är inte så det ska vara? Åkte hem och la oss i sängen med massa gotta och kollade two and a half men och dom är såå underbara. Jag blev skittrött och somnade ganska fort men det var underbart att kliva upp i morse och att det inte känns som att någon har försökt att dödat mig. Idag vart det jag och Malin och efter som ingen annan kan ställa upp och jobba men som tur var så var Helena gullig och kom ner och hjälpte oss.. Det var hur mycket som helst. Slutade vid tre tiden och Alexander kom och hämtade mig så åkte vi hem och la oss i sängen.
Nu har jag nyss varit ute med Nalle och han är så duktig. Går fot bredvid mig hela tiden även om det kommer hundar! Ligger och väntar på att hjärtat ska höra av sig så sedan blir det nog mys framför tv ♥

- Laddar bio med Alexander

Ätit middag med familjen med en snabb men god mat (: Fixade chips och godis och gled ner i soffan och kollade på film! Inte varje dag man gör det om man säger så. Nu har jag duschat och ska åka på bio med älskling.. ska kolla på The other guys så får se sedan om det var värt det eller ej och jag har inte hört någon som har sett den heller.
Slapp brud men jag hatar att sitta i jeans och fin kläder när man ska på bio.. varför gör man det egentlligen? Jag mår bra i mina mjukiskläder!  Jag har även nya naglar som jag la ner energi på igår.

Lördagsmys?

Gårdagens party var trevligt. Först hem till Lina och träffade en massa nya ansikten och sedan blev det krogen och träffade sandra och hennes gäng huset brevid så vi gjorde sällskap ner på stan (: Men när vi kom ner till heartbreak så drog alla? Kul, det var jag Alex och en kille till och sedan sandra och dom då men dom tappade jag bort. Träffade kussebullen så umgicks med henne och linda och dom så det var trevligt. Kvällen kunde ha slutat bättre och jag kunde ha mått bättre  men men.. Imorse mådde jag inte speciellt bra och har legat i sängen hela dagen och ingen har varit hemma vilket har varit underbart.
Nu åkte hjärtat hem så får se vad jag ska göra, en dusch och gör mig till en ny människa men det blir nog inge party ikväl tyvärr. Ska upp och jobba imorgon också så funderar på om jag ska dra med älsklling på bio ♥ Hur spenderar du din kväll?

FREDAG OCH PARTY!


Denna dag är jag så snygg och jag har mitt snygga kors i örat också!

Sovmorgon eller man kan ju kalla det vad man vill.. varit vaken till och från sedan sex i morse men hoppade på tio bussen in till stan för att göra enkäten till prima. Nu sitter jag i prima och dunkar musik för fulla muggar för ikväll blir det party hos Lina och jag är riktigt pary sugen eller håller på och blir iallafall =)  Hoppas att jag inte blir kvar i skolan speciellt länge så ska jag hem och fixa mig och kanske måste ha någonting nytt att ha på mig?! Vet inte vad jag ska ha på mig.. Men hittar nog nått snyggt bland allt (=

Underbara djur

Jag kunde inte låta bli när jag såg den! så himla söt, låter så mysigt!
Apropå hundar så kom R-kullen för två veckor sedan (alltså nalles syskon) och mamma var och pussade på dom idag. Blev inge avensjuk alls.. var ett tag sedan nalle vad så liten nu! Skulle egentligen ha fått en till hund Roys Roys heter han (vet inte stavningen riktigt)men han hamnade hos en annan tjej men hon hörde av sig förra veckan och ville inte ha han så han stackarn har ingenstans att bo så han kommer att vara på foder hos oss någon gång i bland men man kommer ju bli kär i honom!

Om lägenheten

Jag har fått några frågor om lägenheten och alla bara skriker rakt ut så jag kör väl ett svar rakt av!
Lägenheten ligger i Bomhus ungefär vid Bomhus centrum och det är en tvåa. Det är alltså Alex som kommer flytta och jag kommer stanna hemma ett tag till men förmodligen kommer jag att bo hos Alex väldigt mycket och jag känner att jag inte är redo att klippa navelsträngen från mamma och pappa haha :) och ekonomin finns inte för det därför har vi valt detta :) Den kommer stå tom nästa vecka så då slår vi förmodligen oss ner och ser vad vi ska lägga energi på (:

- Slömys i sängen

Gick bra på museet och det är verkligen ingenting man kan gå och kolla på bara ändå.. men jag fick det jag skulle få gjort så nu är det ur världen (som egentligen skulle ha varit klart gör lääänge sedan) Gick in till stan för att käka och det fick bli kinamat inne på nian men det slår fan inte kinavagnen! Det gör ingenitng! Nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem och kollat på tv och suttit vid datorn och kollat runt en massa. Ska skriva rent analysen och skicka iväg sedan men det får jag vänta med tills jag får ork.. och lär även läsa bok också :)

- Länsmuseet med bror, plågsaaamt!

Jag slutade halv elva och jag har suttit kvari skolan tills nu. Har fixat och klippt till skiten till foto och nu har jag skrivit klart etiken så jag har skickat iväg det. Ska hoppa på bussen till stan nu och möta upp bror som jag ska släpa med till länsmuseet och göra min utställningsanalys och plåga honom efter som jag plågas med det. MOOHAAHAHHAHAHA!
Sedan bjuder farsan på käk, muuumsigt! Hörs sedan om jag lever :D

-Rösta på mig sötnosar!

Nu är det dags att rösta för veckans bild inne hos emma så in och rösta!!
På mig såklart nummer 1 :)

- YEEEAH

-SÅ JÄLVA SKÖNT! ÄNTLIGEN HITTAT EN LÄGENHET!! Så nu är man helt till sig och lägenheten står tom nästa vecka så det kliar i fingrarna!

Nu sitter jag i skolan och är mer död än levande.. som vanligt. Nu PA och sedan religion och slutar efter det. Ska dra med mig bror på länsmuseet för jag måste göra en utställningsanalys som skulle varit inne för ett tag sedan. Sedan kan det bli buddys för pappa bjuder. ih.

Pöss♥

- KONSTRNÄREN MATHiLDA

Jag kom upp ur sängen kvart över sju idag! Åw, fan rekord! Ih, men sedan att jag var som en zombie vad ju en annan sak men jag fixade mig inte idag så jag hade tid att lägga mig i sängen och kolla på cartoon ett tag så då var jag nöjd.
Nu har jag Expo hela förmiddagen (som vanligt på onsdagar) sedan har jag svenska och slutar två och om jag har tur så händer det roliga saker idag, ska iaf träffa Fannybabe som jag inte har umgåts med så mycket den senaste tiden så det ska bli nice :)


Ser ni vad fint jag kan göra? Vi håller på med färger och förklara vad dom betyder och står för och så ska man göra någonting som har med grönt att göra och jag gjorde ett löv för att jag skulle få kladda lite med tapetklister och tidningspapper, lite barnvarning men det är så mycket (a) HAHAH! Den är så jävla ful så vill ingenting fungera när jag gör nått men det är ju som vanligt :D

-Min pappa vet hur man gör mig glad!


- Någon som är frivillig?

-Om jag vill ha detta då, vad gör man då?

- FRÅGESTUNDENS SVAR

hur långt vill du komma med din härliga blogg? :)
Vad är det bästa med att blogga?
Varför älskar man besökare?
Vad fick dig att börja blogga?
hur vet du att du fortfarande är kär i åberg?
och hur fan får ni det att funka så bra?
en till fråga.. NÄR SKA VI RÖJAAAA?!! <3
grymt fint hår! hur har du fått det så med klippning och färgning :)
har försökt många gånger att klippa ungefär så, men ingen frisör klipper rätt..
Vilken bellman historia är roligast enligt dig? :P
Vad tycker du är bra med ditt liv just nu?
Vilken är din favoritfärg på tapetar i södra japan?
Hur långt vill du komma med din härliga blogg? :)

Svar: Jag är inte ute efter det speciellt mycket men självklart vill jag ha folk som läser bloggen och inte skulle det skada om den skulle bli större än vad den är idag.
Vad är det bästa med att blogga? Varför älskar man besökare? Vad fick dig att börja blogga?

Svar: Jag började blogga för jag ville kunna skriva av mig om mig själv och vad som händer i mitt liv och även för att släktingar som åker hipp som happ utomlands kan följa mig dagligen.
Jag tycker om att sitta och knappa på tangenterna och se vad som kan komma ut ur ett par fingrar och ibland blir man förvånad över vad som egentligen hamnar på dataskärmen. Besökarna gör ju så att man håller suget uppe och bara måååste uppdatera flera gånger om dagen så dom älskar jag!
Hur vet du att du fortfarande är kär i åberg? och hur fan får ni det att funka så bra?

Svar: Det vet man! Jag har jämt längtan efter honom och jag blir alldeles varm i kroppen när jag är med honom och han gör mig glad och han får mig att må bra helt enkelt. Det går inte att inte älska denna människa! Det gäller att man har ett bra förhållande till varandra och att man litar på varandra, att man kan kunna prata om allt och att man säger till om nått inte känns/är bra så man får diskutera saken och se vad man kan göra bättre.. Kärlek är inte en dans på rosor man måste lägga ner energi och respektera varandra.
Grymt fint hår! hur har du fått det så med klippning och färgning :)
har försökt många gånger att klippa ungefär så, men ingen frisör klipper rätt..

Svar: Tack, kul att höra! Jadu.. Jag är ganska envis när jag väl kommer till en frisör och vill ha det perfekt även om det inte blir så alla gånger. Man får förklara noggrant och hojta till när man vill ändra på nått (det gäller att man kommunicera med frisören. Oftast så klipper jag mig hos folk som vet hur jag oftast vill ha det.
Färgningen vet jag inte alls hur jag lyckas med. Det börjar med att får för mig en eftermiddag att jag vill ändra hårfärg sedan flyter det bara på med mina experiment. Allt handlar om att våga :)
Vilken bellman historia är roligast enligt dig? :P
Svar: Den frågan har jag inget bra svar till för jag har inte sån stor koll på dom om jag ska vara ärlig.
Vad tycker du är bra med ditt liv just nu?

Svar: Jag har en underbar pojkvän och familj som stöttar och finns i alla lägen som jag älskar mest av allt och att det går bra nu sista året i skolan.
Vilken är din favoritfärg på tapetar i södra japan?

Svar: HAHAH! Den frågan tror jag nog att du själv inte har något svar på ;)
Jag hoppas att alla är nöjda med svarerna! Försökt så gott jag kunde, var det här någonting som ni tycker att jag ska ha fler gånger?  Hiss eller diss?

Länken går till Frida!

Nytt trosföråd?

Nu har jag varit riktigt duktig att vikt tvätt och parat strumpor så nu ska jag ta tag i mitt egna liv, rummet vill säga och sedan vill jag ha maaaat!
- Insåg att jag är tvungen att förnya trosförådet viket man gör lite då och då men jag vill kasta hal skiten och köpa nytt. Tur att jag ska till Ullared snart så jag får byta ut lite :)

-SHOPPOHOLIK

Tror jag ska försöka införskaffa mig någonting nytt till helgen eftersom jag är bjuden på fyra fester.. hur ska jag hinna med det? Självklart vill alla att jag ska komma på deras fester för jag är så kul att festa med! Ih, men jag får se vilka jag väljer ut, vilket jag måste göra tyvärr. Känner att jag måste kasta på någonting som jag inte haft förut liksom.. men jag har sagt att jag inte skulle handla någonting denna månad men hallå? Hur ska jag kunna klara det? Jag måste för att överleva!
Skulle vilja ha en svart klänning för det äger jag inte. Jag har en massa klänningar och vissa som jag inte har använt men bara i en massa färger.. när jag tänker efter är alla rosa ;s ett linne och en bustier som är skitsnyggt att ha under kavajen så får se om jag kanske kan få hem någon av dessa och vem som är villig att betala? ;)

- Städning och vikning av tvätt


Kortare stav och kulor med rosa och lila sten i . (syndes inte så bra på bilden dock hahha.! )

Har inte blivit så mycket skrivande idag har jag känt men jag om vi har tur så kanske det blir mer ikväll. Jag har varit svintrött och ganska så dryg eftersom jag blir det när jag blir trött.. eller jag blir över happy ;) Jag satte iaf musik i örona och gjorde det jag skulle så jag har kommit kanonlångt så nu ligger jag bra till (låg efter för jag har ju varit sjuk) annars brukar jag vara ganska så duktig på att inte ligga efter. Hade Foto på eftermiddagen men som vanligt så får jag och Louise gå ifrån lektionen och göra det vi ska för vi är ju såååå duktiga! HAHA, så vi knäppte upp två rullar på väg in till stan så då har man det gjort också, skönt.
Nu är jag hemma och poppar musik för fulla muggar och viker tvätt, verkligen det man vill göra när man kommer hem, men någon måste ju göra det och då får det bli jag..haha stackars mig men jag är duktig! Och har man tur kanske man kan få ett par skor för att man är så duktig eller? ih. Om jag har tur så hör Lina av sig och vill fördriva lite tid med mig med en fika, det skulle ara trevligt! :*
PÖSSS ♥

- Mia ?

Har ni sett Mia och Klara? Älskar denna männsika så härlig och så ser man detta och det trodde man aldrig!


- Hej skittrött

Jag är verkligen svintrött idag och jag är heeelt död! Denna dag kommer bli tung och om jag har otur kommer jag flippa ur senare mot dagen.. och jag slutar fem idag, YEAAAH!

- FRÅGESTUND

Jag tänkte ha frågestund där du kan fråga precis vad du vill, det första som dyker upp i huvudet.
Det finns inga dumma frågor. Så kasta in en fråga innan du checkar ut.
Jag utser sedan den som har ställt den bästa frågan och som sedan får en länk!

# 4 MÖRKRÄDD

Noooha! Varit ute för att försöka knäppa kort men det var lite för mörkt för att kunna få bra bilder och tålamod till att stå i mörkret när man är mörkrädd.. Visste ni det?
Jag hatar mörker och speciellt när man är ensam. Jag bara tänker på allt äckligt som kan dyka upp bakom mig och våldta mig kanske.. haha. Nej men alla äckliga gubbar (så kan man kanske inte skriva)eller att man bara skulle råka stöta på någon mitt i allt ihop. Usch, nej då håller jag mig hellre till ljusa områden :)

- SOVMORGOON!

Godmorgon! Fick en liten sovmorgon idag för mathilda skulle fixa sina naglar idag på morgonen. Så fick mysa med hjärtat ett tag och äta frulle i lugn och ro. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska. Tänkte jag skulle kasta in ett inlägg så ni vet att jag lever lixom. Ha en fin dag ♥

Har min underbara pälsväst idag fast jag kände att enn vinterjacka inte hade suttit fel! :)


- Ny header

Nu har jag sitter och redigerat bilder och försökt skapa nå vackert av det jag hade i galleriet och fick ihop detta. Ganska nice och det får vara tills jag inte har nått att göra nästa gång. Vad tycker du, bättre innan?

- JOBBAJOBBAJOBBA

- I morse var det bara att kliva upp och jobba och det var myyycket att göra och det gick segt kändes som att man inte kom någon vart. Kom hem för en stund sedan och kastade mig i sängen bredvid baby och nu har han åkt hem en sväng och jag ska försöka göra någonting nytt med bloggen.. undra hur det kan sluta!

- Spenderar min kväll hos underbara ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för ska hem till min underbaraste Åsa om ett tag!  Kiss bitches ♥

- Gillar det lite grann.

- Jag älskar att få hem saker i brevlådan, stora som små.
Igår fick jag hem min Goodiebag med lite små saker i som jag ska testa tänkte jag.

- Lördag med strålande solsken

God morgon! Det är strålande solsken och jag känner mig hyfsat pigg och glad idag. Råkade somna innan nio igår kväll och där tog min kväll slut men tror att det var det jag behövde. Jag var skit grinig på allt och ingenting men idag är det mycket bättre! Vakande runt elva och klev upp och käkade en god frukost och nu sitter jag nere hos mig med datorn och känner solen i nacken.. kan det bli bättre? Tänkte jag skulle fixa lite hemma sedan kanske ta med mig kameran ut och se om man kanske hittar nått fint. Vid fem tiden ska jag till min underbar faster och fira henne med ett glas vin ♥ Ha en trevlig dag!

- RiHANNA - WAiT YOUR TURN

Tycker bara denna brud är så jävla snygg!

Veckans bild, lite annorlunda för en gångs skull

Jag blev erbjuden att bli veckans bild hos så varför inte när jag ändå bara sitter här :)


Jag bidrog med denna bild från i somras som jag bara tycker är så mysig. Jag valde en bild som jag tyckte var lite mysig och sket i att kolla vad alla andra hade lagt upp.. Fel drag?

Fredagsmys

Denna dag har jag känt varit ganska mindre bra. Mått som en strimlad bacon, läkare och inte gjort så mycket tyvärr. Jag sitter hemma och laddar för en alkoholfri fredag hemma i mitt lilla hus på landet och jag känner pizza lukten i hela huset.. jag älskar hemgjord pizza! Ska kanske njuta framför en film och om jag har tur så får jag sällskap, eller?
Ha en trevlig kväll och roa er åt mig med ♥

- SVAR

ottilia om Nu hänger det där det ska hänga!:
Skit snyggt det vart i håret! vad var det för slingor du hade i, alltså vilken färg ? :D


Svar: Tack så jätte mycket! Väldigt kul att höra efter som jag tvekade själv där ett tag men börjar digga det mer och mer. Jag köpte en mellan blond färg men som blev nått helt annat än vad jag hade tänkt mig att det skulle bli. Det är ganska snyggt när det är grådisigt =)

Jag färgar med essential color och älskar denna hårfärg! Den är underbar för den luktar väldigt gott och den har inge ammoniak vilket är bra för håret. Jag färgade med 215 "mellan blond".

Fredag och kroppen säger nej.

Hellu bitches! Sitter i skolan och har Prima som vanligt på fredagar och det går riktigt bra, ska börja med nytt nu och kommer bli så jävla kanon bra.

Imorse mådde jag inte så bra och pappa dampade och skrek för att jag skulle kliva upp och det slutade med att han sprang ner och tände taklampan och sedan och det sista jag hörde vad, ihih.. från tappen. Taskigt tycker jag. klev upp ur sängen kvart över åtta och kastade på mig myskläderna och åkte iväg på redaktionsmöte och sedan in till donken med Louise. Mår mindre bra idag, Fått nå fel i munnen så får se om hälsocentralen ringer snart.
Det är fredag och jag har ingen lust att sluta fem vilket jag nog inte tänker göra. Ikväll blir det lugnt för mig, kanske plugga lite och bara ta det allmänt lungt och stillsamt, Kroppen tilllåter inget annat. Mysa med mamma kanske ? Fullfart för er?