ÅRETS FÖRSTA BIKINIRAND OCH BILTRÄFF

I lördags ringde Rebecka och ville att vi skulle umgås så jag kammade till mig (fast jag mådde som om jag skulle ha knarkat hela natten) Åkte in till stan och bytte buss och träffade becka för att åka vidare till Forsby för att sola!
Hoppade av vid konsum och köpte glass och tog sedan en promenad hem till mig och la oss i solen och bara gottade oss och jag skaffade även mig årets första bikinirand vilket inte kändes helt fel.

Vid fem tiden höll jag på att dö av hunger och hoppade in i duschen för att sedan åka in till stan och släppa av rebecka och jag fick preminär åka "Bosse" pappas bil, för att sedan träffa Janne och Åke så åkte vi till tensdopet och mötte upp alex för att äta. Kastade i oss maten och seda vidare för att tvätta alexanders bil och åkte sedan till sandviken för årets första bilträff.. men mer än så kan man inte säga. Kallt, folk åkte lika fort sm dom kom så vi var inte kvar så länge :) Men det var mycket trevligt iallafall.

PROVJOBB FÖR HB I FREDAGS

Kvällen efter Goya var inte slut vid åtta tiden utan Linn Skjutsade hem mig för att hämta kläder och batteriladdare till kameran och sedan kom alex och hämtade mig i stan så jag fick åka hem och byta om för en natt med jobb. Åkte till Heartbreak vid tio tiden så jag fcik kasta i mig mat och sedan var det bara att börja.. fota Nationalteatern . Jag skulle provjobba som vimmelfotograf och jag hade jätte kul och det gick bra trots att jag var svintrött, hade ont i hela kroppen och ville bara hem.

HÅRVISNING PÅ GOYA






Jag åkte till salongen till nio tiden och satt och kollade när Linn fixade håret på Sofie och sedan vad det min tur och det gick ganska fort eftersom jag har ganska lite hår (kort) Efter det var det sminkning på alla och fix innan det sista. Jag häftade klänning och gick utan bh också, haha! Trodde jag skulle dö men dom höll sig inne.
Åkte ner till Goya och gick omkring där i tre timmar och gjorde inte så mycket men tillslut kom alla och det var genrep för vart vi skulle gå och så och jag trodde jag helt seriöst skulle dö! Jag ville springa där ifrån.. men det gick bra och det blev bara roligare och roligare.





Precis innan visningen skulle börja så fick Linn knäppa ett kort på en stressad Mathilda som var solbränd och som svettats hela dagen men det ser ju het okej ut.. skulle ha kunnat sett värre ut om jag säger så! Gick ut och hade rktigt kul och jag fick på mig en krage som var gjord av pengar på insidan och för att hålla upp denna så hade Linn sytt ihop två t-shirtssom jag fick ha som halsduk, varmt? JA!

Tack så mycket för att jag fick vara med och det var en underbar men stressig och nervös dag!

JAG LEVER!

Jag lever! Jag har inte haft tid och när jag väl har haft det så har jag leget utslagen i soffan därför kommer det bli några sena inlägg nu så ni inte missar nått ;) Vädret har varit sjukt bra dessa dagar och det är underbart att sommaren är påväg och jag längtar nå otroligt :)

SNABB UPPDATERING

Fått en liten paus nu så jag kan skriva av mig lite. Håret och sminket är fixat och nu håller vi på att fixa mig klänning eftersom jag inte ska ha någon bh.. uppsh. Hoppas med hela mitt hjärta att detta ska gå kanon =)

Hårvisning

Godmorgon skönheter! Ska no packa det sista sedan drar jag mig mot john Bauer skolan och ska bli stylad och fixad in för hårvisningen. Kommer bli en kanon dag/kväll och självklart har jag kameran med mig. Ska försöaka kasta in ett inlägg under dagen!  Puss

UNDERBART VÄDER!

Vad ska man säga, underbart väder och det gick både bra och fort med nationella. Satt i solen ett tag innan jag åkte ner på stan för att luncha med mamma innan hon skulle på möte. Gick ner på stan och skulle köpa en jacka men då fanns den inte i stan :/ Så får åka till valbo och köpa den någon annan dag men fick med mig en jätte söt väska hem som det kommer komma en bild på så fort som möjligt.

Nu sitter jag framför datorn och fixar lite, och dunkar musik. Ska väl snart försöka mig på att laga mat tills hjärtat kommer hem sedan blir det slappa tills träningen ikväll vilket kommer bli skönt som fan! puss

UPPE MED TUPPEN FÖR ATT SKRIVA NATIONELLA



Byxor - Cubus/ Tröja - HM/ Skärp - Ginatricot/ Öronhänge - By my self

God morgon mina skönheter!
Mathilda är uppe med tuppen för att inte komma försent efterom jag har svenska nationella idag men vi får se om bussarna vill komma i tid.. Har fixat mig, matat magen och ska snart knyta skorna innan jag springer till bussen men skulle bara kasta in ett snart inlägg (även idag) Kommer inte kunna skriva så mycket idag men vi hörs senare. puss

JUST NU

..tänkte kasta in ett lite snabbt inlägg. Var till Ikea med Alex och käakde god mat och köpte förvaringslådor och sånt så vi har stor städat och tvättat, så nu ska jag lägga mig i soffan en stund och kolla bog brother och sedan dör jag! Ska skriva nationella och sedan blir det afro =)  Godnatt!

BILDBOMB!

Nytt hår, nytt linne, nytt öronhänge och en ledig dag.. kan det bli bättre? Skit nöjd med håret och med det åker jag hem till mamma och pappa och skrämmer dom och sedan drar jag en sväng till valbo med älskling!




SPRiNGANDES MELLAN ALLT OCH ALLA..

Dagen har varit ganska lugn.. för lugn kan jag säga.

Vid ett tiden åkte jag iväg och kastade i mig mat innan jag åkte till john bauer och fixade mitt hår och hade trevligt folk runt om mig så jag ska inte klaga på dom timmarna :) Alexander kom och hämtade mig efter det och jag åkte och hem och tvättade och diskade innan jag kastade på mig klädena och åkte iväg och solade och gick på yoga.. Så nu är jag slut som människa och ska nu försöka göra matlåda åt alex så jag kan små äta lite själv innan jag dör framför big brother! :)

NY HEADER IGEN!



haha, jag kunde inte låta bli.. tyckte inte riktigt om den andra headern så jag har idag suttit och lagt ner tid på en ny för jag hade inget speciellt att göra.. eller? Men nu fick det bli såhär så får vi se om det blir nå mer ändringar av text och färg men lite annorlunda iallafall.

Nu ska jag springa iväg och få nått i magen och jag ska träffa Fanny hjärtat som jag inte har sett på år och dar! Så ska pussas lite på henne och kladda mat på na, ih!

LiTE ATT GÖRA?

AVSLUTA MENINGEN  (tidsfördriv)

Jag är sämst på att försöka vara seriös när det väl gäller
Om jag var ett djur skulle jag vara panda
Jag kommer alltid att vara mig själv
Det finaste som finns är mig på morgonen! ;D
I sommar ska jag leva livet
Sist jag grät var när jag var ledsen?
När jag bakar så bakar jag kladdkaka
Min mobiltelefon är den som känner mig väl!
När jag vaknar på morgonen vill jag bara ligga kvar.
Just nu tänker jag på att jag är hungrig och vill sluta
Bebisar är illaluktande små varelser
Idag har jag halsduk på mig, i april?
Ikväll ska jag träna
I morgon kommer jag ha en riktigt lång sovmorgon
Jag vill verkligen att det ska bli sommar!

MAMMA TROR iNTE ALLS ATT JAG SKA FYLLA 19!



Haha detta svar fick jag av mamma.. tack! ih :)

12 APRiL 2011

Jag klev faktiskt upp i tid imorse och jag var ganska glad över att jag var uppe innan sju! Första gången på flera månader tror jag =o Gick upp och kastade i min en tallrik flingor och klädde på mig och la mig bredvid alex igen för han tyckte att jag skulle göra det så skulle han skjutsa men men det slutade med att han reste sig och gick iväg och där låg jag.. sovandes så skönt. Tur att det är folk som har koll på mig så jag vaknade av ett sms vid tio över åtta och fick eld i baken! Nu sitter jag framför denna dumburk och kommer göra det hela dagen och får se vad jag hittar på att göra =)

TRÄNiNG OCH RALLY KÖRNiNG

Jag är helt slut och jag trodde helt seriöst att jag skulle dö! Var iväg och tränade med Rebecka och Linn nu på kvällskvisten och började med löpning till uppvärmning och sedan blev det spinning och core, och jag höll på att spy. Snacka om att man känner att man inte har varit helt pigg i kroppen men jag får faktiskt klappa mig på axeln och tycka att jag har varit duktig.

Har nyss hoppat ut ur duschen och ska nu kasta mig i soffan med flingor och mjölk och kolla big brother innan jag kastar mig i sängen för en fullspäckad dag. Imorgon blir det skola och sedan iväg till Linn och efter det ska jag hinna äta, sola och sedan träna.. att jag okrar (gör jag det?) Kommer nog somna gott ikväll och det hopaps jag att ni också gör puss.




..Haha, alex och jag var och hämtade denna söta sak som Oskar har fixat ihop till alex och jag vette fan vad jag ska säga.. den är ju inte speciellt liten precis och jag funderar vart fan han ska trolla bort den någonstans? Men jag var iallafall tvungen att prova såklart så jag kastade mig ut ur duschen och kände mig ganska fokuserad och bjuder på två bilder :) .. sedan att ställningen är anpassad för alexander så jag sitter inte skit bra om jag säger så!

i ETT SKAL

Har haft samhällskunskap och inte gjort speciellt mycket förutom att vi har fått en uppgift (igen) Är ganska less på dessa uppgifterna som vi får.. Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Just nu sitter jag vid datorn och fördriver tid och leker lite med foton för att fördriva det ännu med, haha. Fick bli lite små pyssel på denna bild.

FUNDERAR PÅ EN VÅRJACKA..



HM - 299 :- / 199 :-

Nelly.com - 599 :-

VARFÖR SLÖSA BORT EN MORGON i SKOLAN?

God morgon i lingonskogen! Måndag och lika trött som vanligt men ko i tid iallafall, typ första gången på två veckor (: Har haft svenska och väntar på samhällen nu sedan blir det invidiuella och försöka bli klar med mina jävla leggings som bara bråkar med mig! =o 
Efter det ska jag hem och kasta i mig mat och sedan iväg på ett kvällspass med Rebecka och det kommer bli jävligt skönt (: Hörs senare puss

NJUTER AV MiN SÖNDAG MED HJÄRTAT!

Nu har jag lagat jättegod mat och är proppmätt så nu ska jag äntligen få rulla ner i soffan och njuta av en söndagskväll i lugn och ro med min älskade! (första gången på tre veckor) Imorgon är en ny vecka och morgon dagen kommer vara skitjobbig som alla andra måndagar ;)


iM iN LOVE



Ginatricot - 499 :-

HELGEN FÖR MIG BESTOD AV JOBB

Jag lever och har haft en fullspäckad helg!

I fredags efter att jag hade slutat så gick jag till alderholmen och jobbade och sedan kom hjärtat och hämtade mig så åkte vi hem och bytte bil sedan till gör det själv hallen och tvättade och städade bilen så den blev fin! Åkte hem till mamma och pappa och umgicks med dom en stund innan vi åkte hem och la oss i sängen och stendog!

Igår så var det bara upp och jobba i det fina vädret men hade sällskap av Ingela vilket var otroligt trevligt och dagen blev lång. Alex hämtade mig och vi åkte hem och la oss i soffan ett tag och jag fixade lite och jag fick svin god mat av hjärtat. Fixade mig och sedan rulllade vi ut och träffade folk och åkte ven en sväng hem till mamma och pappa och umgicks med dom (igen) och sedan rullade vi ut och jag kom hem vid ett tiden och kastade mig i soffan med mina efterlängtade chips som jag somnade med en kvart senare.

Imorse klev jag upp och åkte till jobbet och det gick riktigt fort idag, underbart! Åkte hem och fixade mig så rullade jag och alex till valbo, vilket var länge sedan. Vi köpte ett par varsinna converse så äntligen har jag mina marinblåa älsklingar =D  Fick även med mig en "onepiece" från Gina så som jag myser omkring i nu! Har hadlat mat och ska snart laga mat men först blir det big brother i soffan! =)  ..Långt inlägg men fick bli så :)

Blåser bort

Mardrömmar! Jag hatar dom.. Jag har haft fruktansvärda mardrömmar hela natten och har inte sovit mycket alls.Har väckt stackars alex ett antal gånger och det har inte försvann aldrig! Var svintrött imorse så jag tog en sovmorgon och åkte till skolan vid elva tiden så nu sitter jag i skolan och har multimedia men mår inte bra för fem öre så jag funderar på att åka hemmåt för här får jag inget gjort!Desutom så är det storm ute och kallt. blä.  puss

Nya naglar

Mina nya naglar som jag gillar skarpt!
Jag har nyss kommit in från äventyr och hittade äntligen min kamera som jag har letat efter hela dagen och när jag kommer hem kom jag på att den ligger i väskan som jag använder hela dagarna vilket jag har gjort i ett antal månader.. haha! Nu ska jag skippa BB och krypa ner i badet för att slappna av lite för att ladda för en fullspäckad dag imorgon! God natt puss.


Tävling

Var med och tävla om en bikini från brandsinfashion du med hos Lovisa !

Svar

Jag har fått många kommentarer om vart bikinin kommer ifrån och denna kommer faktiskt här ifrån :)

Underbart med sol!

Solen skiner och humöret är på topp!
Började sent idag och har haft korta lektioner vilket var nice. Ätit sallad i solen och gottat mig innan jag skulle iväg och fixa naglarna och fick trevligt sällskap! Dom blev kanonbra och jag är jätte nöjd och denna gång fick Amanda bestämma själv vad hon ville göra =) Nu umgås jag med trevligt sällskap och har ett stot leende på läpparna! :) Bilder på naglarna kommer inom kort =)

Kanske måste?


Jag är riktigt sugen på denna snygga bikini som kommer sitta som ett smäck på min bruna, tränade kropp i sommar, haha!

Jag kan göra nytta också, tro det eller ej!

Haft graf hela dagen och har fått gjort klart saker som vi har haft kvar och jag har hunnit med mycket idag, Facebook, Bloggen, fixat header till bloggen, letet musik och dunkat en hel del samtidigt som jag har dreglat lite på garaget.org men.. jag har faktiskt gjort skolarbeten! Känns riktigt skönt så nu är det inte såå himla mycket kvar att göra vilket känns som en lättnad. Nu kanske jag inte behöver plugga när jag sover, ih ;)

Slutar om tjugo minuter och då ska vi på ett möte allihopa och snacka i en timme ungefär sedan kommer mamma och hämtar mig så jag kan hämta träningsväskan och annat behövligt sedan drar jag på träning med Rebecka och vi drar en solning när vi ändå är på g, sedan ska jag hem till hjärtat mitt och pussa på honom och ska överaska honom med en kladdkaka också, ih! ♥

NY HEADER FÖR TILLFÄLLIGT

Jag har suttit och funderat på vad jag ska göra med headern men har inte kommit på nått.. men idag orkade jag inte se den gamla så jag har försökt att göra en ny och den blev väl sådär. Men den får vara tills jag orkar göra någonting åt det.     Vad tycks?

NÄR STÅR DENNA PÅ MIN UPPFART?



Lånad från garaget.org så länge ;)

ps. Pappa, kolla vad han har gjort med bilen :o
http://www.garaget.org/?car=97925&image=1540750

SNOOP DOGG - SWEAT(DAVID GUETTA)


NYA SKOR, TACK!



Det var länge sedan jag klickade hem ett par skor och funderar på att man kanske ska fixa ett par snygga vårskor snart.

MÅNDAG OCH NY VECKA!

Idag blev jag hemma för var inte på topp imorse men nu så!
Har ätit gormefrulle med hjärtat och har plockat ihop lite saker eftersom jag ska röra mig hemmåt till min underbara familj där hemma, så ska sova hemma inatt :) Får se om det är någon ide att man tränar idag men det visar sig! Ska försöka kasta upp bilder också men har lixom inte sån ork ;)

UPDATE

Fått lite mat i magen och diskat har jag hunnit med också ;) Nu ska jag hoppa in i dushen sedan blir det kanske bb annars blir det sängen på en gång :) Imorgon blir det skola och ett träningspass! puss

SÖNDAGSMYS!

Jag lever! Dog ganska snabbt igår efter en härlig hemmakväll framför tv :)

Jobbat hela dagen och fyfan vad trött jag var men blev klar ganska fort och jag fick hämtning av Hampus för han skulle med till alex. Har tagt det lugnt och legat i soffan och kollat på matprogram, ih! Hampus har åkte och Alexander ligger i soffan och sover (: Så söt så! Själv sitter jag fortfarande i soffan och har stödätit lite tills alex vaknar och jag får mat =D Ikväll blir det bara mys för det är ju söndag! Trevlig kväll. puss

LÖRDAGSMYS

Var ut med underbara tjejorna igår och hade en riktig kanonkväll och åkte hem vid två tiden och fick med mig mat hem också tackvare älskling! Hoppade i säng och somnade gaska så fort. Imorse ringde klockan vid 11 tiden så gick upp och kastade i mig en mummsig frukost och sedan fick jag skjuts in till stan för att unna mig lite.

Har nyss ätit och ska hoppa ner i sängen igen tror jag.. mår inte fullt så hundra idag men det förvånar mig inte ;) Min lördag blir lugn och imorgon blir det jobb! Puss

FÖRSTA APRiL OCH DET FIRAR Vi MED ALKOHOL!

Första April och tiden rullar förbi en.

Skönt, nu vill jag möta solen varje morgon och hoppas att detta väder försvinner fort! Dagen har varit seg och jag har varit helt slut men fick åka hem tidigare så det var skönt, så jag har kastat i mig mat och fixat mig så nu sitter jag och drar i mig lite alkohol =D Ska snart dra till Rebecka och umgås med henne och Linn så kvällen är räddad så vi ses i dimman! :)