ÅRETS FÖRSTA BIKINIRAND OCH BILTRÄFF

I lördags ringde Rebecka och ville att vi skulle umgås så jag kammade till mig (fast jag mådde som om jag skulle ha knarkat hela natten) Åkte in till stan och bytte buss och träffade becka för att åka vidare till Forsby för att sola!
Hoppade av vid konsum och köpte glass och tog sedan en promenad hem till mig och la oss i solen och bara gottade oss och jag skaffade även mig årets första bikinirand vilket inte kändes helt fel.

Vid fem tiden höll jag på att dö av hunger och hoppade in i duschen för att sedan åka in till stan och släppa av rebecka och jag fick preminär åka "Bosse" pappas bil, för att sedan träffa Janne och Åke så åkte vi till tensdopet och mötte upp alex för att äta. Kastade i oss maten och seda vidare för att tvätta alexanders bil och åkte sedan till sandviken för årets första bilträff.. men mer än så kan man inte säga. Kallt, folk åkte lika fort sm dom kom så vi var inte kvar så länge :) Men det var mycket trevligt iallafall.

Kommentarer
Postat av: frida

Hejsan, har frågestund på bloggen :)

lämna gärna en kommentar!

Kram

2011-04-26 @ 16:56:46
URL: http://ppyret.blogg.se/
Postat av: a

följa varandra på blogloviN?:)

2011-04-28 @ 21:18:26
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

följa varandra på blogloviN?:)

2011-04-28 @ 21:18:28
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: lovisa

Har du haft en bra torsdag hittils?:)Vill bara tipsa dig om en tävling där du kan vinna en valfri vara från brandsinfashion.com!

du kan välja mellan badmode,väskor,plånböcker,skor,jackor,smycken,klockor och MYCKET MER! av märken som dior,chanel,ed hardy,converse mm.

vill du anmäla dig? klicka då här:

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-05-05 @ 15:26:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback