UPPSALA!



Jeans - Ginatricot skjorta - Ginatricot

Nu rullar jag och kärleken till uppsala och shoppar pussar! :D

HAHA, PINSAMT!

 



Haha, jag satt och letade efter en låt på Youtube och kommer in på dessa godingar! Haha, som man lyssnade för många år sedan när man var mindre men hur mycket minnen dyke inte upp då? Eller är jag ensam om det ;)

SKÖNA TONER I HÖGTALARNA

112 - Alexis Weak


TJUGOÅTTONDE FEBRUARI ♥

Den tjugoåttonde Februari och jag och hjärtat har laggt på en månad till i vårat liv tillsammans! Jag älskar dig
Har nyss käkat en sen frukost för jag har legat och dragit mig extra i sången idag när bde jag och bus vad ledig. Haar hunnit dammsugat och fixat lite så idag ska vi försöka göra ärende och till kvällen ska jag nog åka och träffa brudarna för älskade Rebecka fyller år idag! Stort grattis gumman ♥ Får se vad dagen mer bjuder på! Kyss



HUNNIT LITE IALLAFALL

Lagat mat, diskat och handlat. Jag är förjävla duktig.
Alexander och Johan sitter och spelat tv-spel som vanligt och jag sitter vid daton och lyssnar på deras skrik som kommer i jämna vågor.. Nu ska jag ta mig cheese bolls påse och krypa ner i sängen och se om det finns nått spännande att kolla på, lite segt att dom har tv:n som man kan kolla på vad man vill med men nejnej! Det värsta var att dom tänkte ta tv:n i sovrummet också men där gick dom över gränsen :D Så jag säger godnatt och hoppas ni har en mysig söndagskväll! =)

MOBILSKAL IGEN


Alexander hittade så söta mobilskal till mig idag! Speciellt dessa bev jag lite kär i men det fanns även med motiv och ett plast skydd som man kan sätta på framsidan av sig telefon. Får se om jag kanske klickar hem en för jag skulle behöva ha ett roligare än vad jag har nu :)



VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETTA?

Yeeah kan ju inviga detta inlägg med att mathilda har blivit sjuk igen! Men denna gång pissar vi blod och har så jävla svin ont i ryggen så man dör, eller ja inget av det är speciellt smärtlöst. Fått penicillin som ska käkat veckan ut så får hoppas att skiten går över snart. Blev iallafall inget jobb idag utan jag har spenderat många timmar inne på toa sen imorse sedan fick jag en akut läkartid så jag fick hjälp som tur va!

Har nyss vaknat och har sovit ett bra tag och känner mig mer död än när jag somnade? Vad är detta?! Jag har förfan lov!! Vill inte ligga hemma nå mer, går in på min tredje vecka som sjuk/dålig men det är bara att bita ihop och se gad ut..typ? Vette fan vad jag ska hitta på idag, film och soffan tror jag blir fint faktiskt, tur att jag har hjärtat! ♥

ANGRY BIRDS SKAL

Kolla vilka sjukt söta skal jag hittade här om dagen! =D
Jag bev helt kär när jag såg dom men tyvärr fanns det bara till iphone 4 vilket jag tycker är jävligt tråkigt, det är inte precis så att alla har iphone 4? Om jag har tur kanske jag hittar till min samsung så ska jag lätt köpa ett. Hej nörd.

Finns att köpa på Media markt.


STEN DÖD BRUD MED EN HALV RYGG

Jadu, sovit ganska så skönt dom timmarna jag har sovit idag (?) Vakande vid tio tiden av att Fanny smög hem så fint men somnade om ganska så fort. Vaknade igen vid halc två tiden och låg och drog mig ett bra jävla tag innan jag klev upp och gjorde frukost till hjärtat! Med frukost i magen och en förjävla värk i ryggen så är jag riktigt trött och slappar framför datorn. A Klickade hem angry birds till mig på datorn så jag är happy och sitter och rå knoddar det för tillfällt, ih! Det är ju ganska lätt att man fastnar framför det, men det är förjävla bra tids fördriv :)

Vet inte hur min dag blir idag, skulle egentligen iväg med Lina på poledancing för dom har tjejkväll med uppvisningar och prova på så det skulle vara kanon kul, men har ont i ryggen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på att ha på mig.. och lina svarar inte på sms heller. Annars blir jag nog liggandes i soffan och slöa! Pöss

DANSGOLVET MEN JAG VAR INTE ENSAM




Kvällen har spenderas med brudarna först hos angelica och sedan slick. Det var faktiskt kul och det var svinmycket folk men ganska drygt med sååå mycket folk!! Hatar när folk ska stå på en och dansa.. Alexander och Johan kom och hämtade oss så vi rullade ett tag men slutade med att vi hamnade hos oss. Jag och Fanny drog ner i badkaret i en timme och mös med tända ljus och trötthet,haha. Nu har jag tryckt i mig en vitabönes burk och känner mig som en ny människa fast lite sömn skulle inte skada men vaför sova när man kan vara vaken? Klockan är snart halv sex på morgonen och jag tror jag börjar fundera på att glida ner i sängen och njuta av lite sömn! C: Imorgon hämder det massa mera kul, pöss!

FREDAG OCH LUGN KVÄLL!

Tjolahopp och jag börjar denna dag med en försovning också så klart men hann i tid iallafall. Satt på prima i en halvtimme tills jag skulle skriva religionsprovet och det gick tydligen bra och jag är nöjd med ett G. Nu sitter jag på Prima och ska fördöks få ihop lite småsaker till flickorna som ska fixa uppslaget till vecka elva =) På eftermiddagen ska jag ner på stan och få en sminkning på make up store vilket ska bli kanon nice!
Sedan ska jag spendera min kväll med underbara Fanny och mysa med henne, som jag har längtat!

iMAC





Kollade vad alexaner köpte till lilla mig idag! Jag är helt överlycklig!! Han ville ha en för att han skulle kunna redigera filmer i ett speciellt program som mac har så han löpte en och tyckte att jag behövde en. GLADGLADGLAD!
Kommer inte bli så lätt att försöka plugga nu, jag vill ju bara pilla! =D Nu äger vi fem datorer, növändigt? Det kan man fråga sig..

LÄKARBESÖK OCH MAN SOVER ÖVER..

Började med att sova över imorse bara för att jag hade ett läkarbesök. Mamma ringde och väckte mig vid halv tio och skulle vara där tio. Fint! Skulle ha behövt ducsha men det var bara att glömma så tur att jag fick en utlänning till läkare så han inte kände doften av mig (skämt och sido) Kan väl säga att det inte gick så bra men det fattade man med hur han resonerade saker och ting..

Mamma kom och hämtade mig efter det så fick jag åka hem och trycka i mig frukost och lägga mig i hennes säng och halvsova framför tv. Mådde inte speciellt bra idag så jag åkte inte till skolan ett + på det är att jag har haft ledvärk i bena hela natten och dagen, suck. Nu är jag hemma hos alex igen och jag ska försöka plugga, ih!

23 FEBRUARI 2011


Jeans - Ginatricot skärp - Ginatricot Tröja - Bikbok
Nya jeans och skärp! Tack älskling (:

Fått kommentarer att ni vill se mer outfits så jag ska försöka göra mitt bästa utan systemkamera.

Hej allas söta! Jag har nyss lagat mat, stuvade makaroner och korv, muma! Jag var inte så hungrig men det var det någon annan som var, haha. Jag har hunnit med att diskat och städat badrummet så nu får jag faktiskt krypa ner i sängen och plugga lite och göra kväller kanske? Känner mig trött idag och har jag tur får jag sova inatt annars får jag psykbryt och sätter mig i snön.

 Imorgon blir det ingen skola till att börja med utan jag ska träffa en läkare och försöka komma fram till nått vettigt tills jag ska till skolan och försöka ta igen det jag har missat på multimedia lektionen.. vilket inte kommer bli kul :/ Men nu ska jag plugga lite så får se hur det går. Godnatt!


ETT VILSET FÅR

"Tre timmar och jag har fortfarande inte somnat, lyssnar på hans andertag och försöker själv sjunka mig in i en djup sömn. Läst bok räknat får kolla runt lite på internet. Ska jag kliva upp och försöka plugga? men klockan är för mycket
mamma har sagt att det är bra att dricka mjölk när man inte kan sova, men kallt eller varmt? Drar jag igång micron är det inte så många som tycker om mig så nej det blir kallt. Keso är ju också gott!
Ligger på samma posetion som tidigare och kan fortfarande inte sova.. Denna gång har jag ont i huvudet och lyckast fått ont i magen också underbart..
"

Så här sprang det runt i min kropp och mitt huvud igår när klockan började närma sig ett. Var jävligt less och om inte rastlös. Jag hade ganska mycket som flög runt och tex det här. Hatar när jag inte kan sova och det kommer nog hålla i sig ett tag till tills jag har vänt tillbaka dygnerna och hostan och snuvan försvinner.
Imorse kom jag iallafall upp i hyfsad tid och jag sitter i skolan och börjar inte förens om några timmar så det är bra. Försöka plugga igen lite och kanske fixa lite till provet som jag ska göra på fredag. Yeeeah, mathilda börjar närma sig sitt vanliga liv. Nu ska jag friskna till och börja träna, umgås med mina kära vänner som jag saknar och övningsköra! Kommer ha fullt upp..

TÄVLING

Söta Helen Torsgården har nu en tävling på sin blogg med en massa fina och roliga saker som man självklart inte kan stå emot och speceillt inte när man ligger hemma sjuk också! Nu är det bara att hålla tummarna :)

FRÅNVARANDE ETT TAG

Jag lever men har ingen ork till att skriva och jag har inget intressant att skriva heller om ni inte vill veta vilka tider jag sover? tror inte det, åkerkommer när jag har nått mer spännande att berätta! ♥

LITEN BLOPPIS

Har kollat igenom garderoben ett antal gånger och konstaterat att vissa saker har jag inte ens andvänt.
Ni får buda om ni är intresserade, antingen här eller på mailen. [email protected]
Btw. Går det bra så kommer jag kasta upp mer och till och med skor.
Deisel jeans storlek. 28/24
Använda en gång!
BUD!
Levis jeans 30 och hyffsat lagom i benen på mig som är 1,72.
Använda få gånger.
BUD!
Tröja storlek L / liten i storleken som en S/M
Använd en gång
BUD
Tröja storlek M
BUD
Tröja med dragkjedia i u-ringningen storlek M
BUD
Vind jacka storlek M
BUD
Välsndvänd jacka men lite för slimmad för min smak storlek 40 Dam.
BUD

LEVANDE DÖING!


Klockan sju imorse låg jag och vred och vände på mig.
Fick hostattack och kunde inte somna om. Gick upp och fixade te och kastade i mig ipren och väntade på att under skulle ske.. imorse var jag seriöst en levade döing! Kunde inte somna om så gick upp och tog en macka och hålde i mig host medecin och sedan kunde jag äntligen somna om. Vakande vid halv två och gick upp och la mig brevid pappa för att göra han sällskap tills jag blev hungriig och gjorde varmamackor, mums!  Diskade och städade i kööket så mamma ska bli glad tills hon kommer hem och jag ska försöka tvätta lite och hänga upp alla kläder som nu ligger på golvet.. Ingenting jag ser fram emot.

DÅ VÄLKOMNAR VI HOSTAN

Rethostan ligger i och huvudvärken är med.. Har legat i sängen hela dagen och inte fan blir det bättre, när ska jag få bli frisk? Jag vill träna och jag vill umgås med folk! Pappa blir också hemma imorgon och mamma till en viss del så imorgon får jag sällskap igen, eller sällskap och sällskpa, jag slipper vara ensam i husett iaf.
Nu ska jag krypa under täcket och kolla på en tredje film för ikväll så höörs vi imorgon! Pöss och godnatt!

DÅ VÄLKOMNAR VI HOSTAN

Rethostan ligger i och huvudvärken är med.. Har legat i sängen hela dagen och inte fan blir det bättre, när ska jag få bli frisk? Jag vill träna och jag vill umgås med folk! Pappa blir också hemma imorgon och mamma till en viss del så imorgon får jag sällskap igen, eller sällskap och sällskpa, jag slipper vara ensam i husett iaf.
Nu ska jag krypa under täcket och kolla på en tredje film för ikväll så höörs vi imorgon! Pöss och godnatt!

Hellu alla söta! Har tagit mig upp ur säng...

1297883161098 (MMS)

Hellu alla söta! Har tagit mig upp ur sängen, duschat och fått i mig lite mat :) nu ligger jag i pappas säng bredvid mamma och ska kolla film. Mys! Ha en trevlig kväll =]


HEMMA IDAG IGEN


Hemma idag också..
Hatar att gå hemma men som tur var så är min mamma hemma idag så jag har ätit frukost och umgåtts med henne lite nu på morgonen och mitt i allt ihop fick jag för mg att göra ett mini spa för att rensa skiten i ansiktet ( även kallat orenheter ) Gick väl ganska bra men inte så hör skit kul. Fattar inte hur ett ansikte kan rasa ihop bara för att min ansiktskräm är slut, vad skulle jag göra utan dessa små undervärk?
Nu ligger jag i sängen och ska nog slå på en film men vet inte rikigt vad jag är sugen att kolla på.. hm. Men det visar sig nog! Pöss

SJUKLING

Gammal bild på en sjuk mathilda

Hellu. sorry för dålig uppdatering men jag har legat helt stendöd idag. Sovit hela dagen och har jag varit vaken har jag legat i soffan med ena ögat öppet. Vid fem tiden vaknade jag i panik och klev upp ur sängen och packade ihop saker så kom mamma och hämta mig. Kollat på film och myst med mamma och pappa så nu ligger jag i sängen och försöker ignorera den extrema huvudvärken. Blir hemma imorgon också så får se hur min helg kommer sluta. Hoppas att jag mår bättre imorgon! God natt folket :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda fö...

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för ett läkarbesök imorgon som jag varken vet hur det kommer börja eller sluta. Får hoppas att det går bra och att det är en läkare som lyssnar, annars kommer jag falla ihop och dö.. Näe inte riktigt men nästan :-D får se om jag får någon sömn inatt och hoppas huvudvärken är borta imorgon. God natt folket!


REKOMENDERAR STARKT!

Måste rekomendera filmen som Fille hade med sig igår.. asså fyfan men vilken jävla bra fim!
Jag har fastnat för sånna här fillmer som är en nagelbitare rakt igenom. ETT måste!
Ett till måste är Taken som jag och alex såg nu ikväl.
Det handlar om en pappa som nyss fått kontakt med sin 17 åriga dotter och han släpper iväg henne till paris med sin kusin bara att det blir inte som hon tänkt sig. Hon blir kidnappa och säljs som hora. Pappan i filmen försöker hitta henne. Jag hade hjäärtklappning genom hela denna film också, så om ni vill ha filmtips så rekommenderar jag dessa starkt.

MYSKVÄLL!

Nyss fick jag jättegod mat med ytterfläskfile med klyfftpotatis och sallad och bea! Mums..
När alex kom hem hade han tre jätte stora rosor med dig, hur glad blir man inte då? Och av mig fick han ett fint brev och kärleksmuffins med manligt papper på, haha! Så nu ska vi glida ner i soffan och kolla på film och mysa med massa gotta och om vi har tur får vi besök av söta Fanny! Hur spenderar ni eran kväll, med Kille/Flickvän eller en nära kompis ?


ALLA ♥ DAG


Fick en fin bild av min käre far idag på alla hjärtans dag och tänkte göra det samma till er!

Ha en bra alladag!

FIN HELG!

Hellllu! Vad ska man säga, Lördagskvällen var kanoon med Rebecka och Linn. Vi satt hemma hos mig och drog oss vidare till Maxim men det gick inte så jävla bra. Fick inte ens komma in? Hur fan kan man fixa nått så fungerar det inte för fem öre?  Iallafall så åkte vi till slick och som vanlit var det mycket folk men jag råkade dra i mig lite för mycket så jag drog vid halv två tiden och åkte upp till fanny som jobbade på max :)

Igår mådde jag inte speciellt bra, har nog inte varit såhär dålig på länge faktiskt.. sov halva dagen och låg i soffan den andra men hann ändå discka och städa, färga ögon-fransar (kommer bild)

Idag ligger jag hemma för jag har inte kunnat sovit nått inatt, hela jag har kokat och jag har ont i huvudet och i kroppen.. Jag som skulle träna idag men vi får se hur jag mår. Tar tillfället i akt att plugga lite så vi hörs sedan :)

HUNDRA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

Idag är det lördag och haft mycket att göra! Morgonen började med att jag slagade en kanon frukost till hjärtat och sedan blev det storstädning, dammade, sammsög och moppade golverna! Underbart, allt är fint och luktar gott.
Drog till Valbo för att gå in på systemet och fixade lite småsaker.. stressade hem till forsby för att hämta kavajen och bilen rullade till willys. Stressade som en ko med maten och kastade i min tacosen och det var räddningen på min dag.
Nu sitter jag med Rebecka och Linn och ska förtära alkohol till kvällen eftersom det är hundra-dagars festen idag och hoppas att det kommer bli grymt! Ni får ha en kanon kväll för det ska jag!

TRÄNING OCH BRUDAR

Whiiiehuu! Dagen har varit lång men har fått klart det som skulle vara klart iallafall. Gick mot rebecka vid fyra tiden och drog sedan vidare för att träna. Blev bara en och en halv timme idag men rebecka var så himla oseriös så vi gav upp efter ett tag ;) Gick in på Gina tricot en snabbis och jag fich med mig ett linne och en ring till nödlösning vad jag ska ha på mig imorgon! Kommer bilder sedan.

Nu har jag kastat i mig nudlar (som fick bli min gorme middag) och självklart kastar jag mig framför datorn innan jag hoppar in i duschen för att skriva om mitt spännande liv.. HAHHA! Ska iallfall hoppa in i duschen nu och sedan blir det nog till att åka iväg att lämna ett par nycklar och sedan umgås med små flickor :) Ha en trevlig kväll! :)
Idag har det varit värsta snöovädter och inatt kom det över två decimeter snö, IGEN! Lugnat ner sig lite men det blåser och är svinkallt! Vill ha sommar nu, saknar att på ligga åpå stranden och gå i lättklädda kläder! mums.

BLOGGEN FÖR DIG.

Nu när jag är tillbaka kan jag passa på att fråga vad ni vill läsa om?
Skvaller om gävles folk, mina åsikter, mode, shopping? Berätta så ska jag göra bloggen som passar dig! =)


Bjuder på en gammal bild på blonda mig.

FREDAG IGEN!

Fredag och äntligen helg! Veckan har gått fort, ungefär som dom andra veckorna men det tråkiga är att helgerna går minst lika fort. Imorse var jag så jävla trött och alex försökte att dra mig upp ur sängen men det gick inte så bra men tillslut fick han upp mig iaf och tur var väl det. Fixade frulle så jag kunde ta med mig och jag kom faktiskt i tid :)

Ska försöka skriva en krönika och sedan får man se vad jag ska göra mer.. Serien är redan klar och kommer komma i uppslaget nästa torsdag (även krönikan) Hoppas på att jag får en kort dag så jag kan träna och komma hem i hyffsad tid iallafall. Kvällen blir nog lugn, så får se vad kvällen bjuder på!


SVAR

kusse om HÅRPROBLEM SOM VANLIGT!:
Yo. Köp inte Brilliance Intense red. Den är mörkbrun!:(

Svar: Jag köpte den här om dagen och det var den jag la i igår. Den blev fin, som jag vela ha den :)
Typiskt bara att det inte blir jämt när man har utväxt men det får man fixa till i senare tillfälle! Hoppas du har det bra i norge PÖSS!

SERIÖST?

Tycker folk att det här är kul? Vem är den här killen och hur gammal är han egentligen? Han ser ut att vara 13 år och är en meter lång, max på sin höjd! Han kan ju inte ha nått liv eftersom han sitter och spelar in videos hela dagarna och det roliga är att han inte kan texten och han tror att han är skit snygg. Men med andra ord, vad skulle folk göra om dagarna om inte han fanns ;)

TRÖST SHOPPING

Två nya tröjor och båda är från gina tricot. 199:- och 49:-

Im back!

Mathilda is back.. i think! Ska försöka göra nått åt detta med bloggen och idag var jag hem och hämtade min underbara dator som jag har saknat! + Kameran så jag får upp bilder.
Åkte till Ikea med hjärtat efter skolan och kollade på lite saker och käkade god mat och fick till och med mig en tröja hem på rean (som jag redan har men jag tyckte om den så mycket) Åkte hem och pratade med mamma och pappa och dreglade lite över tussen också så klart. Har kastat i färg i håret och försöker städa upp allt medans alex diskar, han är så duktig så! :)
Vilken färg blir det denna gång?

SAKNAR NI MIG?

Kan mathilda vara tillbaka? Vi får se, jag ska försöka göra ett försök till att hämta min kamera och även min dator, för jag saknar den. Kan man göra det? Hahha! Men håll utkik för jag kan vara tillbaka med spännande saker till ikväll ;) ♥

JAG ÄR SNART TILLBAKA ♥

Jag är frånvarande nu för tiden och kommer nog vara det ett tag till jag får till saker och ting i mitt liv.
Kommer tillbaka så fort jag känner att jag har lust att skriva, eller lust har jag men finns inte tid eller ork till att lägga ner enegi på bloggen men kommer tillbaka om ett tag! Ha det gött så länge ♥

KRÖNIKA NUMME TRE


REDAN FREDAG

Skoltime! Sitter i skolan och har Prima och denna gång ska jag faktiskt göra en seria ala mathida, haha!
Kollar runt lite på internet som vanligt vilket man måste.. och jag vill shoppa!! Jag vill ha fina blusar och så men pengarna finns inte till denna månad vilket gör mig ledsen =(  Får väl vänta då också vill jag åka till monki och handla för jag har hittat jätte fina kläder och jacka till och med!

Idag slutar jag sent och får se om jag hinner med att träna eftersom jag har mina saker hemma hos alex och jag sov hemma inatt.. och samtidigt ska jag hinna med att övningsköra idag igen med lilla mami! Nu jävlar ska jag har körkort.. eller ah det kommer ta ett tag. Hoppas pappa lagar en fin och god middag idag så får vi se vad som händer, hade velat gått ut ikväll för jag är party sugen men det blir tyvärr inget idag :/ Kanske kan få till det imorgon? Eftersom min käre ska umgås med Oskar och nörda dator så stannar jag hemma och umgås med familjen men får se om jag klarar av det men vi hoppas att dom två bruna hjälper mig genom dagen och har jag tur så fungerar skiten ( hålla tummarna )

Vad ska ni hitta på idag?



Dagens mathilda med fel ljus från fönstret men det bjuder jag på! =)

BLÄÄ!

Har multimedia och jag dör snart! Det hä var det tråkigaste på länge och jag känner att jag gör nada här!!! BLÄÄÄÄÄÄÄ. Vill hem och pussa på tussen min som jag saknar i massor :D


SNART HELG!

.. så här bjuder jag på lite musik så ni kan skaka rumpa lite extra i helgen ;)


Britney Spears - Hold it againts me

INNA - 10 Minutes

E-type - Back 2 Life

Rihanna - Man Down

Rihanna ft. David Guetta - Who´s that Chick


GLÖM INTE PRIMA I ARBETARBLADET!

Hej alla söta underbara! Som vanligt sitter jag i skola som alla andra torsdagar vid denna tid och självklart sitter jag och väntar på multimedialektionen som alla andra torsdagar vid denna tid.. ah ni fattar! Ganska pigg idag eftersom jag låg och mös lite med bus innan han skjutsade mig till skolan vilket jag uppskattar väldigt mycket så jag slipper åka buss =)

Har haft religionslektion och som alla andra lektioner så går jag där ifrån förbannad för någon jävla diskution som vi alltid lyckas få till. Jag klarar inte riktigt av det där och oftast så handlar det om just.. Religion! Har iallafall fått i mig lite lasagne i magen så nu är jag snäll igen (: Idag ska jag göra nya naglar igen och tror jag vet hur jag ska ha dom, det är ganska svårt att komma på nått som man inte tröttnar så fort på.. men brukar hinna lösa sig innan jag ska sätta mig i stolen och bli några hundra fattigare. Mamma kommer och hämtar mig efter det och sedan blir det lite brumbrum. Jag måste fan ta tag i det här nu så jag kan få åka bil någon gång!!  Men det kommer väl med tiden.

Så får ni inte glöma att läsa tidningen idag, alltså prima där jag har gjort ett repotage om Kroppskonst och jag står ävenför krönikan idag. Hoppas det gillas! =)

SVAR

Anonym om GÄVLEPOJKARNA:
Vem är han i grå mössa 02.00??

Svar: Eftersom du är anonym så kan du skriva vem du är innan jag svarar på den frågan :)

HÅRPROBLEM SOM VANLIGT!

Jag behöver verkligen färga håret men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna gång. Skulle behöva mig en redig klippning också för nu förfaller håret snart på mig. Jag är bra sugen på att färga rött igen men denna gång ska det vara extremt och i denna färg nere.. Vad säger ni?

GÄVLEPOJKARNA

I lördags åkte jag Alexander och Rebecka och kollade när Grabbarna lekte på Mårdängsjön och självklart var alex där med filmkameran och jag kameran. Här är ungefär vad vi höll på med! HAhahha. Snacka om att inte ha nått liv (=
Älskar att åka bil och leka! MUMS.


FÖRLÅT

Hej alla söta! Skitkass uppdatering jag vet men jag har inte tid också har jag kameran hemma i Forsby så det finns inga bilder att lägga upp och inte så kul att sitta och läsa text.

Har graf idag och vi har gått igenom högskolan utbildningar och att plugga vidare.. jag har ingen aning om vad jag ska göra! Nu måste jag sätta fart och bli klar med saker! Pöss