GOD NATT ♥

Nu släpper jag skolan för kvällen, orkar inge mer idag!

Alex gjorde iallafall god tacos till mig och jag har klippt och färgat hans hår, kanske kommer upp bilder imorgon.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan njuta av en stillsam kväll i soffan innan jag ska hoppa i säng. Sjukt trött.
Imorgon laddar vi för en party kväll med mina älskade små pärlor! ♥

GOD NATT ♥

Nu släpper jag skolan för kvällen, orkar inge mer idag!

Alex gjorde iallafall god tacos till mig och jag har klippt och färgat hans hår, kanske kommer upp bilder imorgon.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan njuta av en stillsam kväll i soffan innan jag ska hoppa i säng. Sjukt trött.
Imorgon laddar vi för en party kväll med mina älskade små pärlor! ♥

UNDERBRA POJKE ♥

Åw, när jag kom hem så hade jag fått paket som alexander har busat med i smyg! Fick två ear cuffs och en ring som han tyckte att jag skulle ha! Hur underbar får man vara? =D Jag blev jätte glad så nu har han räddat min dag! Jag såg att jag hade satt det första upp och ner, ih men det bjuder jag på!



MUSIC, I LOVE MUSIC!

Diggar låter och videon är inte så dålig den heller.


TORSDAG MED SOL!

Pluggade som ett as igår och fick klar två uppgifter som jag har skickat in och idag blev jag klar med en till! UNDERBART.

Imorse var jag fan döende och hade ingen bra morgon alls men blev bättre när jag kom till skolan och fick luncha med bästa Rebecka! Nu har jag multimedia och det kan man faktiskt leva utan, eller? Slutar fem men får se om jag drar tidigare för kan ändå inte göra så mycket idag iallafall. När jag kommer hem ska jag agera frisör, klippa håret på alex och kasta i en svart färg så han kommer bli asläcker ;) Sedan så ska jag plugga som vanligt in på natten.. blä! puss

KORT DAG

Tjolahopp! Inte bloggat idag för när jag skulle göra det så funkade inte sidan..
Hade iallafall en lång sovmorgon och fik skjuts av alex till skolan så jag hittade Elin i datasalen så vi kollade lite på nelly efter studentklänningar och jag tror jag vet vad jag ska ha men det står mellan tre stycken, så får se vilken jag känner för. Jag kommer inte vara som alla andra iallafall, eller det beror på om jag ska ha den vita i siden men det visar sig.

Skrev svenska provet och tror det gick bra iallafall. Åkte hem och hoppade in i bilen på en gång för skulle med alexander på äventyr så nu ska jag städa och fixa lite (:

EN ONSDAG MED LITE NYTTA I ALLA FALL

Jag blev faktiskt klar med min uppgift idag och ska bara kasta in ljud så kan jag lämna in det och stryka det ifrån listan.skönt! Pappa kom och hämtade mig efter fyra så jag åkte med han hem och kastade i mig mat och satte mig och pluggade lite medans mamma och pappa åkte till ikea dig jag också ville men jag fick nöja mig med att plugga.. Så nu kan jag det förhoppningsvis och hoppas jag klarar provet imorgon :)

Alex kom och hämtade mig vid tio tiden och det fick faktiskt bli en sväng in till Max så jag har äntligen fått ett efterlängtat originalmål och jag har hunnit kollat på tv så jag är nöjd =D Nu ska jag fixa lite saker och sedan ska jag krypa ner i sängen och njuta av en skönhetssömn och imorgon är det att dra till skolan i hyffsad tid för ett möte och sedan börjar jag kvart i två och ska skriva prov. Puss


Min fina kille ♥

JAG ÄR TOTALT TALANGLÖS!

Haha, jag har mest fokuserat på saker som jag absolut inte ska göra denna lektion, men jag är ju tyvärr den som dras till saker som är roligare än vad som ska göras. Nog om det, har fixat lite nu under lektionen så ska stanna kvar i skolan och filura tills pappa slutar så ska han komma och hämta mig så får vi se vad jag betämmer mig för att hitta på men vi ska iallafall busas lite.. sedan har jag kommit på en överaskning till en som kommer bli såååå glad,ih!

TISDAG MED EN MASSA ATT GÖRA..

Inget ovanligt men jag sov över i morse men ändå inte för jag var vaken och skulle bara vila tills mamma skulle ropa på mig bara att det visar sig att jag vaknar kvart över åtta och ingen har ropat på mig? Springer upp och väcker mamma och frågar varför hon inte har väckt mig och varför hon fortfarande sover? Haha, hon och hugo hade sovmorgon för hugo började inte för ens tio.. bra mathilda! Ibland tar man folk förgivet lite fööör mycket, men det fixade sig och mamma skjutsade mig till skolan snäll som hon är, så nu är jag i skolan.

Ska göra klart min rörliga affirsch eller iallafall försöka och har jag otur får jag sitta kvar idag men får jobba på (a) Blir plugg idag igen (pluggade igår så hann inte skriva nått innan jag somnade) eftersom jag har prov imorgon, svenska. Får hoppas att det blir bra och har jag tur hinner jag till hjärtat ikväll och plugga lite där och mysa med honom. puss



Idag myser jag i min underbart snygga, sköna tröja som jag har lyckats fått ihop!

FRISYRBYTE?


Snart ska jag klippa håret eftersom jag sak vara modell för frisörernas visning den 15 April. Efter det funderar jag faktiskt på att spara ut det och vi får se vilka frisyrer jag stöter på under tiden men det blir en förändrning under/efter sommaren och det kan bli nått i denna stil?  Vad tycker du? :)

MÅNDAG OCH SOLSKEN!

Måndag och trött som vanligt, råkade sova över en aning som tur är så är det folk som har koll på en och skickar sms och undrar vart man är så man kommer upp ur sängen. Hoppade i kläderna lite fort och kasta i mig det dagliga behovet och drog till bussen. Riktigt skönt att åka buss nu på morgonen och solbrillorna fick åka på :)

Har haft redovisning i samhäll och det gick bra och har det gjort och nu har jag håltimme i två timmar sedan bär det av till polhem för att sy lite, var ju ett tag sedan jag var där. När jag har slutat ska jag ner på stan och fixa ett busskort! Måste fixas och sedan åker jag till forsby och umgås med dom älskade och pluggar så klart ><


SÖNDAGS GÖRA!

En helg med jobb och plugg så jag har gjort en massa nytta och har hoppat över alkoholen och allt roligt så det får bli nästa helg! Jag är svin trött och har ont i kroppen så jag har legat i soffan och degat med djungelboken 2 och nu stockhollm - Båstad som går istället för solsidan och tur är väl de att det har börjat nått som verkar bra nu när solsidan har packat ihop sitt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det sängen för att ladda för en ny vecka med minst lika mycket att göra :)  Puss

LIGGER I SOFFAN!

Alla pluppar bäbisar hit och dit och dom är så söta och man blir ju sugen själv (sanningen)
Men så är jag så rolig så jag tänker tillbaka till tiden då min lillebror kom till världen och jag var helt överlycklg över en förökning i familjen.. Röd, lät illa, luktade illa och värdelös på fotboll, ah ni läste rätt!

Min mamma har berättat för mig när jag kommer springades till henne och skriker: " Vi måste lämna tillbaka honom!
Mamma föklarar att det inte går att lämna tillbaka honom och undrar självklart varför jag vill lämna tillbaka honom när lilla Mathilda svarar: Han kan inte spela fotboll!! Alla andras brorsor kan ju det, jag vill ha en annan! Ih.

Har nyss gjort pizza och sitter i soffan och kollar på " smartare än en 5:e klassare" Lite kul faktiskt (:
Finns inte så mycket annat att göra, förutom att jag har jobbat på PA men har inge lust med det ikväll igen.

LÖRDAG OCH DET FIRAR VI MED JOBB.

Idag har det stått jobb på listan och jag jobbade med Louise och det var nice! Fått in lite extra pengar eftersom jag vanligtvid inte jobbar lördagar, men tror jag ska börja göra det nu varannan helg så det blir mer i plånboken :)

Fick skjuts av Jocke och Louise hem så det var riktigt gulligt! Tack (= När jag kommer in hittar jag en däckad alexander i sängen som inte alls ser pigg ut och jag inser att det inte  fanns så mycket i kylskåpet så jag plockade hans kort så satte jag mig på bussen och åkte och handlade mat och massa alvedoner och så. Nu har jag tryckt i han tabletter och lite yoghurt i magen, ih. Lilla mamma, men det måste man ha när man är sjuk! Ska försöka duscha och kanske hinna med lite PA? Får se vad som händer ikväll och imorgo blir det jobb igen =)

FREDAG KVÄLL OCH INGEN ALKOHOL?

Dagen har varit kort. Inte gjort så mycket i skolan förutom att jag har skrivit ett sidohuvud och kapat till mina bilder till foto b. Fick Skjuts av Johan in till stan så jag hoppade på bussen och rullade till Bomhus för att överaska hjärtat som hade åkt till läkaren. Skulle baka kladdkaka men hade inge ägg, så jag fick städa lite istället innan jag satt mig och jobbade lite på PA som jag har gjort hela kvällen.. eftersom jag ska ha dt klart den sista mars, inge stressad alls!

Pussar på hjärtat framför tv och laddar för en jobbhelg som jag har framför mig och imorgon kommer jag även jobba med Louise hela dagen bara hon och jag! Whiiie =D

SÅ HIMLA SÖT!


25 MARS 2011

Efter en liten sovmorgon är jag nu i skolan och funderar på vad som händer här näst?

Har sovit halvdåligt eftersom hjärtat är hemma sjuk och ligger med feber så han har mest sprungit runt hela natten, stakarn! Ligger hemma i feber och han som verkligen har sett fram emot den så länge, tycker synd om dig hjärtat
Får se vad dena dag bjuder på om det kanske kan bli en liten dejt med Rebecka om jag har orken till det annars blir det soffan med hjärtat och en del pluggning! Pöss

… och idag säger vi grattis till charline som fyller år! Hoppas du får en kanon dag vännen ♥

DRÖMMER MIG TILLBAKA TILL TIDEN MED DIG!

Idag har jag bara suttit och lyssant på en massa gamla sommarlåtar som har krockat med varandra mellan dom värsta basarna och den snyggaste sterion som har slagits som att vara den värsta och snyggast.. på alla bilutställningarna som man har spenderat med sol, massa trevligt folk och glänsande lack, tillsammans med min bästa vän, pappa! Jag bara älskar det, därför sitter jag och drömmer mig tillbaka och jag saknar det nå fruktansvärt!
Njut och dröm er tillbaka för att jag vet att det finns fler än jag som gör det :)

Har inga utställningsbilder eftersom jag sitte i skolan men det fick bli på Bosse och det sitter ju aldrig fel?


TRODDE DET VAR VÅR NU?


Bjuder på en snygg bild så länge! Haha.

Det är verkligen skit väder idag.. Det var strålande sol imorse innan jag klev upp men när jag skulle klä på mig och dra mig iväg så började det "snöa" eller hagla, vet inte vad man ska kalla det.
Nu är det storm ute och jag trodde jag skulle blåsa iväg ifrån bussen imorse.

Jag klarade mig och jag klarade även religionsprovet jag srev igår, HAPPY GIRL! + att jag har fått träffa min underbara Fanny på lunchen så denna dag är räddad. Ska ha multimedia nu och sedan ska jag hem till mamma och plugga och sedan ska jag förmodligen till Fanny och sova hos henne =) Får se vad mer dagen bjuder på.

LEK INTE MED ELDEN


KLAR MED FOTO B BILDERNA.

Hellu alla söta! Var i skolan till nio idag för jag hade dejt med Per för att fixa klart min foto B uppgift s å nu ligger det fint och klat i lådan i skåpet! Skönt att ha det gjort. Fick även sällskap av bäbis undertiden jag fixade bilderna och nu sitter jag på samhäll och gör ingenting för jag är klar, ih.

Snart blir det svenska och sedan omprov i religion sedan ska jag pussas på min underbara mamma!  ♥

JÄMSTÄLLDiGHET

Drog en fin försovning imorse och kom en och en halv timme försent! Jippie.
Har haft temadag idag om jämställdighet? Förvånad, näe. Skit tråkigt men vi fick i uppgift att fota ett självpoträtt med en manlig geust, vilket blev såhär för min del. HAHA!

ÖGONGODIS!


Grrr.. Vill bara ha! Kanske ska ta sig ner på stan någon dag och göra av med pengar? Det känns så.

ÄNTLIGEN!!



Allt detta tjat har gett mig ett VÅFFELGÄRN! Jag har velat haft det skit länge (hemma hos alex) så idag fick det följa med mig hem, så vi har ätit en massa våfflor och glass! Mums säger jag bara. Har även varit duktig och lagat matlåda åt pojken så han slipper max imorgon. Puss vad jag är snäll!

DOM ÄR UNDERBARA TROTS ALLT ;)

förkylning och en fruktansvärd mensvärk och så kommer mitt söta hjärta hem med choklad och nässpray!
Jag slet upp chokladen och tuggade i mig en rad ganska fort och nu känns det lite bättre att ligga hemma och tycka synd om sig själv medans jag springer mellan tvättstugan, diskhon och dammsugaren. Jag kan faktiskt göra nytta när jag väl har fått i mig en alvedon för då blir jag så rastlös, är det bara jag? Ska försöka bli klar och sedan sätta mig och plugga så jag har gjort nått bra på den fronten också :)

TVÄTTEN KAN ÄNTLIGEN HÄNGAS UTE



SOFFLIGGARE IDAG.

Mjukisbyxor och en stor tjocktröja är vad som visar sig i soffan idag.
Idag befinner jag mig i soffan för att försöka bli frisk någon gång, har varit förkyld länge men nu börjar det sätta sig i kroppen och då finns det inte så mycket att göra. Ska försöka plugga lite och om jag har tur kan jag orka mig ut för att fota lite så jag är en bit på vägen :) Annars springer jag upp och ner till tvättstugan idag och försöka få ordning på livet!


Bara att vänta till hjärtat kommer hem igen ♥

EN UNDERBAR SLÄKTTRÄFF I FORSBYSOLEN













HEJ FÖRKYLNINGEN, DET VAR LÄNGE SEDAN?!

Jag är stendöd. Har svin ont i hela kroppen och halv död i huvudet.. känns inte skit kul men måste åka till redaktionen och kolla läget iallafall. Kul att jag resonerade att jag inte han äta frukost, men hinner sitta vid datorn? Ibland är jag bara för dum :D

I LOVE YOU!




Spenderat hela dagen framför datorn för att fixa både det ena och det andra och även hunnit med att leka med kameran och provat lite filter till kameran som jag ska lägga ner mer energi en annan dag. Har även varit ute och tagit en ride med mamma och jag är ju bara för bra! Redo för uppkörning nu ;)

Har suttit med en hamburgare i ena handen och en toalettrulla i den andra.. jag håller på och åka på en förkylning igen och det har jag verkligen inte tid med! Medans mina kära vänner roar sig på krogen utan mig så ligger jag hemma och tycker synd om mig själv och pussas på hjärtat och hoppas att han gör mig sällskap med en förkylning ;) Det kallar jag kärlek! ih. God natt lovers!

VATTENLEK



Små lek med kamera och filter!

BLACK SWAN


Var ju på bio igår och såg denna film.. Black swan.
Jag trodde den skulle vara skit kass, hallå en långfilm och balett? Men den var fakstiskt ganska bra. Man märker att dom har lagt ner mycket kärlek på denna film för den var annorlunda, tycker jag.
Se värd film och Natalie Portman var riktigt duktig skådespelare i den här filmen tillsammans med andra bra!

.. KÖRKORT TACK!

Vill ha körkort och det är NUUU! Kör för fulla muggar och ska ha det inom en snar framtid.
Varför hittar jag aldrig körkortet i flingpacketet?

Har suttit och kollat på blocket både i morse och nu på eftermiddagen och vill köpa en bil! Riktigt sugen faktiskt, vill ha en liten och knubbig bil och är ganska sugen på en a3 eller en vr6. Självklart vill jag ha ett vrålåk men det finns det inte pengar till..
Självklart vill jag ha klas också men han är så stor och omysig lixom, men jag lär väl ta hand om den så han inte rosstar ihop och dör ;) Nu vänar jag å mamma så ska jag umgås med henne!

DAGARNA RULLAR PÅ

Blogg.se har dampat hela dagen för mig och det gör mig angry!

Halva dagen är avklarad med att ha varit i skolan istället för att sovit, starkt! Jobbat lite och samtidigt fått en eniroannons gjord som jag blir glad över om den publiseras. Fått saker och ting gjort idag även fast medicinen slank ner i magen sent idag men det har gått gansak bra iallafall.

Nu sitter och och väntar på att få skriva samhällsprovet så det är gjort sedan blir det iväg och träna med Rebecka innan jag ska på bio med min efterlängtade Åsa! =) black swan, tror jag den hette.
Sedan bär det av hem och det kan bli jobb på kvällskvisten! Humöret är på topp och solen skiner! Pöss :)

EN BIT PÅ VÄGEN



Jag har varit jätte duktig och pluggat med mamma
samtidigt som jag har lagat mat med pappa! Köttfärsås och spagetti, mums!

Jag har ju prov imorgon så jag har pluggat som en dåre och mamma var snäll och hjälpte mig så jag slipper göra om det för det har jag ingen vidare lust med. Har suttit och kollat på ett jobb som jag ska fixa till både henne och skolan så lär ligga i hårt samtidigt som jag ska försöka hinna med allt skit som jag har missat när jag har varit sjuk men därför är mamma så snäll och hjälper mig att lägga upp skiten och även hjälpa mig för annars tar jag inte tag i det.
Ska tvätta lite till och försöka plocka undan lite på rummet innan jag hoppar in i duschen och njuter av att ligga under täcket, dock själv för att hjärtat ska jobba i Bomhus imorgon så han fick sova hemma (= Imorgon har jag sovmorgon till halv ett och ska hinna med en massa:
* Skriva prov
* Träna
* Bio med Åsa
* jobb!

Jag kommer seriöst vara helt slut imorgon och kommer förmodligen inte skriva så mycket, Godnatt!

ÄR DET INTE HÄRLIGT?

Det är sånt här som får en att le. Min underbara pojkvän har orkat laggt ner energi på en kommentar och man blir otroligt glad! Jag älskar dig ♥

SOM BLANDANNAT SPELAS FÖR MIG IDAG

Britney spears - Till The World Ends


15 MARS 2011

Trött som ett as i morse men kom upp i tid och sötaste skjutsade mig till skolan så jag skulle hinna i tid till föreläsningen vi hade på morgonen om fotojournalist. Ganska intressant faktiskt (: Nu sitter jag och har graf och ska göra en rörligafficsh vilket jag tror går bra men det är lite petigt. Slutar vid två tiden och ska hem till mamma och plugga!


Idag får Nalle stå för den söta bilden!

STUDENTKRYSSNIGNEN!

Hem kommen från studentkryssningen och jag har haft det kanon bra med massa härligt party folk! Röööj långt in på natten och laddade om på moorgonen till mer party! Nice.
Igår var jag full när jag kom hem och käkade och sedan gick jag och la mig och vaknade inatt och trodde jag skulle dricka upp halva kranen ;D  Imorse mådde jag ganska okej men var trött som fan så jag stannade hemma och sov, ih.

Nu har jag diskat och städat medans hjärtat har städat badrummet duktig som han är, och nu funderar jag på om jag ska äta nått och sjunka ner i soffan! Tjooh. Bilder kommer senare (:

RULLAR TILL FANNY!

Idag har det inte varit den bästa dagen och jag är ganska trött så nu har jag fått mat i magen så nu ska jag åka och umgås med Fanny och snacka lite skit efter som vi inte har träffats på 24 timmar ;) Kyss!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon..

FREDAG OCH FÖRSOVNING

Vi inviger dagen med en försovning och en jävligt trött Mathilda i mjukiskläder!
Har nu tagit mig till skolan och ska försöka få till en intevjuv så får hoppas att det går bra. Avbryter dagen vid halv två för att träffa läkare igen och det känns ju verkligen kul! Blää.. Denna gång ska jag strypa läkaren!

SAMSUNG


Bättre bild på nya bäbisen. Skål och välkommen säger jag!

FÖRÖKNING I KAMERAFAMILJEN

Dagen har väl varit si sådär men jag klarade mig igenom multimedia lektionen på fyra och en halv timme så alex hämtade mig så vi åkte till Valbo för han skulle köpa ett spel och jag fick med mig en kamera hem (hade ingen liten kamera) så jag kan ha med mig på studentkryssningen för har ingen lust att ta med systemkameran precis.

Precis stoppat i oss max och nu ska jag plugga och försöka få in lite saker efter som jag ligger efter så jävla mycket efter mina sjukveckor! Får se hur det går men vi kan ju hålla tummarna, värt ett försök! =D

DELAR MED MiG LITE AV DET GODA =)


Chris Brown - Yeah x3

INTERPOOL MED FOLK!


Nu rullar jag för att hämta upp fanny och sedan till interpool! Kyss i rövvva!

ÖVERLYCKLIG BRUD!



Fick hem mina nya älsklingar idag som jag beställde igår! Sjukt snabb leverans och jag hoppade av glädje när jag öppnade det så nu ska jag leka lite och njuta av det goda (a)

Hittade fina små söta som följde med mig hem i fredags tack vare hjärtat! Sjukt sköna och perfekt till våren nu när det är som blaskigast ute bättre än gummistövlar.  Din sko 499:-


Alex sjukt snygga tröja som han inte kommer att få ha ifred han märkte nog ganska fort att jag var kär i den för jag stog och halv grina i hallen bara för att det inte var min tröja HAHA! Men visst är den snygg? 

MINA UNDERBARA BYXOR!
Har velat haft sänna här byxor sedan första gången jag såg min faster i dom och nu har det äntligen kommit ut i butikerna men jag har inte kunnat haft dom men idag råkade jag hitta ett par på cubus och jag kunde ha dom! ÄLSKAR DOM!

MYS DAG MED HJÄRTAT!

Idag rullade jag ut på vägarna och det gick kanon och tror att mamma kan hålla med där också (för att vara första gången) Åkte hem och träffade pappa när han kom hem och snackade lite skit med han innan alex kom och hämtade mig för att rulla till valbo. Han hämtade ut sitt armband som är så fint så :) Jag hittade äntligen ett par harem byxor jag kunde ha och hopade av lycka, det fick följa med ett par andra mjukbyxor och en tröja. Tack älskling!

Jag bjöd på middag och sedan hittade jag en sjukt snygg tröja som jag bara ville ha men då köpte alex den så jag får sno den av han (kanske tvätta den lite?) Nu har vi äntligen kommit hem och ska försöka kasta upp sakerna som fick följa med idag och sedan ska jag förmodligen till interpool och fira Emmy som fyller 19 idag! =)


Tändare på bilden.
Nu är det inte alls långt kvar tills det blir ut på guppande vatten och en massa alkohol i kroppen. TAGGAD! Vill ha lördag nu!!

VÅRSOL OCH KORT DAG


Bjuder på en gammal bild tills jag har kommit hem.
God morgon skönheter! Det är underbart väder ute i Gävle idag och jag har haft en ganska skön sovmorgon fast jag skulle vara i skolan tidigt i morse, inte bra! Rullade iallafall till skolan vid elva tiden och har bara tagit det lugnt. Första lektionen börjar snart och sedan har jag bara en till lekion efter det!

Slutar vid tre ch då ska jag ut och rulla med mamma en snabbis och sedan ska jag med älskling till Valbo för att kanske någonting fint till helgen? Jag har ju ingen aning om vad jag ska ha på mig, lite svårt att välja bland allt ;) Heldre det än folk som inte har kläder och klär sig som om dom fortfarande var tolv :) Måste springa nu men hörs sedan!

IRRITERANDE SKÖN LÅT..

Har ni lagt märke till den här reklamen för Heineken? En konstig reklam och en ännu mer konstig låt om inte en irriterande åt.. men den har blivit lite skön ändå på ett sätt men den är absolut inte bra..  Vad tycker du?

Originalvideon : The Golden Age - The Asteroids Galaxy Tour


KINAMAT

Gick och mötte min kära vän och tog en promenad in till stan för att hämta ut pengar för att sedan dra oss till före & efter kliniken.. Ih, Fanny förstorade läpparna igen så jag är som Mathilda originalet, märkte att det var många som var nyfikna på att veta vad som hade hänt ;)

Alexander kom hem och vi åkte iväg och köpte kinamat och jag har tryckt i min friterad kyckling och det var underbart, riktigt vad jag var sugen på! Så nu är jag proppmätt och funderar på om jag ska dra igång en film i vardagsrummet eller sovrummet? Stora problem i mitt liv ;p



SOMNAT MED MUSEN MELLAN TASSARNA, KÄRLEK?


Snott bilden av kära mamma.

TOM OCH JERRY KEX!


Tur att mina små kära barndomsvänner ställer upp i vått och tort när man känner sig som mest ensam och ännu mera med mest hungrig! =D

PÖSS SÅ LÄNGE!

Nu ska jag möta upp min käre vän och vi ska röra oss in till stan för ett besök på före & efter kliniken..
Vad ska hända!? =D

MIN PAPPA ÄR BARA FÖR BRA!

JAG ÄR HAPPPPPY! Skickade sms till min kära pappa och sa att jag ville ha filter till kameran för har hittat vilka jag vill ha så får jag ett sms att jag får beställa hem det jag vill ha så betalar han när det kommer! JAG ÄR JÄTTTTTEGLAD! Jag älskar dig för du är bäst! ♥   Så nu ska jag klicka hem lite små älsklingar så nu är jag på toppen humör! =D

MÅSTE KOLLAS!

HAHA så jävla sjukt!


8 MARS 2011

hellu alla söta! Igår kom alex och hämtade mig vid åtta tiden så vi åkte och handlade och när vi ändå var ute och rullade så åkte vi förbi bästa Fanny och pussade lite på henne! När vi åkte där ifrån så kom jag på att jag hade en väska hos henne som jag fick för mig att jag hade ipoden i så jag ringde till othilia och där var den! =D LÄTTNAD! Så vi vände och åkte tillbaka så nu har jag hittat ett par mjukisar och en tröja som jag hade tappat bort också så allt har löst sig, skönt!

Städade lite och mös sedan ner mig i sängen med hjärtat! sovit underbart! Nu sitter jag i skolan och har graf/multimedia och ska gå och ta lunch nu och slutar vid två! skönt (:

GRATTIS GUBBEN! ♥

Gammal bild på Joacim och jag. (Kamerans om gör att vi ser helt flottiga ut)

Idag säger vi grattis till Joacim som fyller 25 idag! Hoppas du får en kanon dag ♥

ÖRONGODIS I VÄNTA PÅ HJÄRTAT

Funderar på om man ska spara ut håret efter sommaren?


Haha lite skrattretande när folk gör tusen inlägg om dagen om att man ska gå på toa, att man är sur och nästa inlägget om att man ska bajsa och sedan gå ut och röka? HAHA =D

Sitter hemma och lyssnar på musik och tar det enbart lugnt för jag väntar på att hjärtat ska komma och hämta mig, snäll som han är men det är bara för att jag är så underbar =D Ska hem och pussas på han och försöka få ordning på mitt liv i Bomhus och se om jag kan komma fram till nått vättigt.

DETTA SPELAS I MINA HÖRLURAR IDAG

P!nk - Fucking perfect


IDAG TÄNDER VI ETT LJUS FÖR DIG! ♥

Idag är det ett år sedan jag fick chocken och en klump i halsen.. du fanns inte längre.
En fin och underbar människa och älskad av alla, varför just du?  Hoppas att du har det bra, vi tänker på dig


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN!

Första dagen i skolan på två veckor och börjar det med en sovmorgon för hade ingen svenska. Låg och drog mig ett bra tag brevid hjärtat som ligger hemma sjuk idag stackarn (men nalle är glad som har sällskap)
Har haft samhäll och nu har jag jättelång rast tills jag ska till polhem på Invidiuella fr att få tillbaka min snygga tröja som jag har monterat ihop alldeles själv med tyg och tråd, haha. Får se om jag blir klar med mina leggings denna gång också om man har tur.

Slutar vid halv fem så ska jag till bomhus och leta efter saker jag har tappat bort?! Min ipod touth och mina hörlurar till mobilen, hur kan man tappa bort det? Skulle vilja ha en nyckelring som piper när man visslar så man hittar saker och ting. Lite hav jobbigt att bo på två ställen och ha koll på allt.
Hjärtat tog med sig mitt smink igår men jag hade bara fått hälften av allt så jag lär leta efter det också, slarvig tjej som gillar ordning.. det går inte riktigt ihop! :)

DOFTEN AV AVGASER OCH DÄCKRÖK!

..Jag vill ha sommar med sol, någonting gått att dricka i handen och en massa fina bilar och gött folk!
Mår verkligen bra när jag får röra mig i en miljö med en massa avgaser, musik och värme. Jag bara gillar det!

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft annat för mig än att sitta vid datorn, eller?
ingen kamera hemma så det kommer bilder på ny köpt inom kort. Idag blir det nog inte så mycket eftersom jag har jobbat hela helgen så måste jag städa och små fixa lite eftersom det är skola imorgon? Blää..
Inne på min andra penicillin kur nu och jag knaper en massa tabletter hela dagarna tycker jag, i veckan ska jag fan bli frisk och träna och sola och på lördag är det ju för fan studentlryssningen! Taggad!? JA :)

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft annat för mig än att sitta vid datorn, eller?
ingen kamera hemma så det kommer bilder på ny köpt inom kort. Idag blir det nog inte så mycket eftersom jag har jobbat hela helgen så måste jag städa och små fixa lite eftersom det är skola imorgon? Blää..

SMÅ PYSSEL


Hittade även en nyckelring med lite roliga saker på (glömde ta kort) som jag bestämmde mig för att montera sönder och göra öronhängen av för jag hade små saker till det hemma och vipps..

..Två snygga öronhängen! Riktigt nöjd om jag får säga det själv =D Mycket roligare att ha göra och mycket roligare att bära.

NYTT I SMINKVÄG


Foundation olje fri / Gröna Ögonskugga / Glittrig grön ögonskugga allt från Make Up Store


..Sedan måste jag bara få säga vad jag fyndade igår. Jag hatar eyeliner för att den är så blöt, tjock och det ser bara inte bra ut helt enkelt men igår hittade jag denna inne på H&M och det är som en turspenna och spettsen är verkligen smal och du kan bestämma själv hur tjock eller smal du vill ha linjen, Underbart!

NYA NAGLAR!



Naglarna blev ungefär som förra gången för jag trivdes så bra i dom och de gjorde ont i mig när jag skulle ta bort dom idag. ih, men gillar dom nya nästan lika mycket! =)

HUR LYCKAS MAN TA EXAKT SAMMA KLÄDER?


.. inte så svårt tydligen HAHA! Det roliga var att jag hade min rolling stones tröja också, ih ♥

BLÄ ORKAR INTE

Jag är så jäääävla trött! Har legat och sovit och alex har tydligen åkt iväg så jag vaknade inte förens nu? Kul, undra vad fan jag ska hitta på då? Skulle behöva städa men jag orkar inte.

Var iväg och gjorde nya naglar idag och det blev så fint så och fick kliva upp i tid men tror det ärdärför jag är så trött. Ska försöka att fixa bider idag också! MÅSTE.

MYSDAG MED LINN!

Hade jätte mys med Fanny igår och fick mösa med henne hela natten och imorse klev vi upp ganska pigga och glada.
Gick ut med tussen ett tag och direkt i duschen efter det för att möta upp linn klockan två på stan. Gick omkring och fixade bland annat present till becka och lite små saker till oss själv såklart, och vi inpuls handlade ett nytt hål i örat också, ihi! Känns kanon =D

Nu sitter jag hos alex och väntar på att Linn Becka och Jesper ska komma och hämta mig för lite mys i bilen.
Så får vi se vad kvällen bjuder på, bilder kommer sedan (:

IMORGON FÖRSVINNER MINA ÄLSKLINGAR!


..men självklart kommer det förhoppningsvis nya älsklingar! =)

MYS MED FANNY ♥

Har myst ner mig i en ny bäddad säng med Fanny och äter lite gotta och snuttar på en cola medans vi kollar på pinsamma männsikor på talang! Haha, massa med mys! Var ett tag sedan man fick sitta uppe och skratta tills man faller ihop av trötthet. Imorgon bitti kan det bli en promenad med Fanny och Nalle om det är fint väder (: God natt sötnosar!

Alexander

IT´S MAGIC

Hittade ett program som jag var tvungen att prova och jag diggar det. Riktigt nice och lätt att hålla på med så ska försöka fixa fulla version och se om det är nått att ha. Jag förstår varför omslagsflickor ser så vackra ut, haha!




1 MARS 2011


Jag i mars för två år sedan..
Idag är det första mars och tiden går verkligen fort, snart är det inte långt kvar till studenten och det är studentkryssning om 12 dagar, shit! Tiden som man har längtat efter hela livet kommer bara springa förbi än, haha.

Igår var iallafall jag och Alex till uppsala och kollade men det slutade med att jag inte kom he med nått men det gjorde Alex.. hm. Var ite irriterad där ett tag med det löste sig när jag fick åka till church street och äta, fyfan vad gott det var! Tack så mycket för en mysig dag hjärtat ♥ Alex skjutsade mig till interpool efteråt så jag kunde kramas lite på brudarna och snacka skit, slutade med att jag och Becka satt kvar till två och jag hann till och med fått i mig ett glas vin, hoppsan (a) träffade massa folk och ett tag trodde jag att jag skulle dö, haha! Jadu folk är som dom är.

Idag ska jag försöka slita mig från datorn och sedan ska jag hem till Forsby för att få äta mammas mat och umgås med dom också :) Så vi får se vad som hinner hända idag!