HÅR I MÄNGDER


Långhårig.. det blev isättning av hår tidigare idag och ett stort tack till Josefin som hade tid med mig mitt i stressen! Känns underbart att ha långt, men lite jobbigt och ovant också ^^ Bjuder på en risig bild så länge!

..

Nu sticker jag iväg och sätter mig i några timmar, ih! puss

BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD





En liten smygtitt på våran lilla utställning som jag pratade om i Lördags men från och med imorgon till Lördag så kommer den sitta inne på Media på Borgarskolan med blandannat bilder ifrån tidigare elever, så stick in ett huvud och kolla våra fina mästerverk ;)

MORGONVÄLLING

Kommer till skolan och ingen är här inte ens Göran vad här men till slut kom han och alexandra så nu sitter jag och lyssnar på musik så vet inte riktigt vad som händer idag. Får se vad dagen bjuder :) Puss


Frukost fick bli färdig välling som är gott och mättande och kanon att ha i väskan ifall att (:


UNDERBART!

Hellu folket! Blev ett litet uppehåll mitt i allt för jag har haft en del saker att göra.
Igår jobbade jag och efter det gick jag till Lena så hon färgade mitt hår så nu är jag så fin så i huvudet. Alex hämtade mig så åkte vi till Forsby och mös med dom där och käkade kinamat tills klockan blev halv nio då vi rullade hem för att kolla Big brother.

Dagen har spenderas med en sovmorgon så jag fixade lite och städade så nu kommer man in i hallen vilket är.. possetivt. Åkte till Polhem en snabbis för att få tillbaka mitt linne från invidiuella och fick veta att jag hade fått VG så det kändes lagomt skönt (: Åkte hem och slappade ett tag tills jag och bus fick för oss att vi skulle åka till valbo och spendera lite pengar så har fått med mig en massa hem idag och det tackar vi för ;) Nu ska jag försöka passa mig till sänge och ladda inför imorgon.. sista dagen som korthårig ;)  Puss

MYS MED MEDIA.

Var iväg vid fyra tiden och mötte upp lite folk från media för att gå och äta på Rock n roll. Super god mat, spelade biljard och drack gott! Gick vidare till old saints och mös ett tag tills det blev för kallt och pappa kom och hämta mig så åkte vi upp till klubben och snackade lite skit och sedan var han så snäll så han skjutsade hem mig till Bomhus. Nu ska jag kasta av mig allt som heter kläder och kasta mig i sängen och kolla på en film medans jag väntar in hjärtat!
Tyvärr så lyckas jag inte få in bilderna från telefonen man ska försöka fixa det imorgon kanske :)

Tack för en toppenkväll

STORT GRATTIS! ♥



Idag fyller min lilla älskling 2 år! ♥

IBLAND ÄR JAG BARA FÖR BRA!



WHIIIEOOO! Jag fastade vid datorn så jag missade bussen! Bra jobbat -.-

SE VAD DAGEN BJUDER PÅ.

Godmorgon! Sovmorgon och börjar halv ett och ska till skolan och prata om en nyhet på samhällen och det är väl ändå ganska så onödigt? Menmen, åker dit och går på den sedan ska jag försöka bli av med lite gratis biljetter och sätta upp lite affischer ;)  Vill sola och idag måste jag verkligen se till att jag ta mig dit och inte skjuter på det :o Jag är hopplös!

Börjar morgonen med att vara med i en tävling hos stella igen och denna gång kan man vinna detta..


Denna gång vill jag verkligen vinna eftersom jag vill ha den för den är sjuuukt snygg! Så nu hållar jag tummarna! =)

JAG ÄLSKAR DIG♥


Suttit och lekt lite under dagen.. inga värsting resultat men betydelsefull

VART TOG FINA VÄDRET VÄGEN?


Bjuder på två gamla
Godmorgon. Ganska slö imorse när jag skulle kliva upp men var ändå vaken för har legat och vridigt och vänt på mig hela morgonen. Ganska lugn morgon tills jag insåg att jag var tvungen att springa till bussen men jag hann och kom i tid. Nu sitter jag framför denna dumburk igen eftersom jag har Graf men jag är klar så jag gör inte speciellt mycket och tror inte jag blir här så länge heller, ganska skönt :)

Det är skit tråkigt väder men jag hoppas att det inte börjar regna för jag har ingen jacka (ja, det var smart) och jag ska upp till alderholmen så det kan bli lite blött ;) Får hålla tummarna!

FAVORITER JUST NU

T-pain ft. Chris brown - Best love song

Lupe Fiasco - The show goes on

Pitbull ft.NE-YO - Give me everything


SNABB UPPDATERING

Blev klar med mitt linne på invidiuella och är nu klar med allt som har med skolan att göra. Skönt!
Åkte hem till Forsby och umgicks med mamma samt kollade mitt hår som jag hade fått.. får se vad det kan bli av detta men ska till Lena imorgon så hon fixar nog det åt mig ;)
Just nu gör jag inte speciellt mycket utan springer mellan datorn och tvättstugan idag igen -.- Men om man inte vill gå naken så måste det göras ;) Hoppas på en dusch och sängdags inom kort och ladda upp med energi för en ny dag imorgon! Puss

GODMORGON!

Tagit en rejäl sovmorgon? Jajjamen, det blev så idag. Hade inga lektioner så jag nannade kudde länge.
Nu har jag fixat mig och ska åka till polhem för invidiuellt val och sedan tror jag att jag kan få tid med en solning och kanske hem till min mamma där det ligger en massa hår i brevlådan. HAPPPYBRUD! Hinner inte skriva mer nu men hörs sedan puss


Eftersom jag har varit borta ett tag så kan jag passa på att säga att mitt hår har växt ut en massa och det känns nice och det firar vi med ett par randiga leggings som jag har skapat själv!

LIKA SOM BÄR?

När jag ändå är igång så måste jag få visa en upptäckt som jag ahar gjort, Hittade en bild på en vän som jag trodde var mig själv eller vad säger ni? =)


MATHILDA IS BACK!


Hej alla min söta! Har ni saknat mig? ;)

Jag har inte bloggat på vääääääldigt länge nu och börjar känna att det är dags igen, eller? Haft annat att lägga ner energi på och det är mycket med skolan och så men har hamnat på fötter igen och känner att jag kanske ska dela med mig av mitt liv igen till alla nyfikna jävlar!

Snart är det studenten, undefär bara två veckor kvar och den tionde juni står jag där full, luktar illa och arbetslös? nej, faktiskt inte. Det kommer bli så jäävla skönt men jag vet att jag kommer sakna det också men det är nu livet börjar. Jobba och resa är någonting som jag verkligen vill hinna med i sommar..
Skulle mest bara hojta att jag är tillbaka? och att jag lever som aldrig förr! Puss

TÄVLING

Gör som mig och var med och tävla om en one pice hos modellinglove!