JAG ÄR STARKARE ÄN DU

Jag trodde att du var något, något bra ? Det visade sig att du var mindre mogen än vad jag hade lärt känna dig. Du kunde inte ens sätta dig ner och prata med mig utan gick till en annan tjej och pratade om mig och jag vet inte ens vilken bruden är? Hade det inte varit lättare att pratat med mig ? Nej för du är så jävla feg. Kunde inte ens träffa mig utan tog det på telefon, bara helt sluta prata med mig. Jag var tvungen att fråga om jag fick ringa när jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag såg att du hade bytt relationsstatus på facebook, utan att säga att det var slut och att jag hade fått en förklaring, Vad fan är det för jävla stil ?
Vi skulle ha haft 14 månader men du valde att sopa mig under mattan, du orkade inte ens sopa upp mig och kasta mig i soporna!! FYFAN.  En 20 åring som beter sig så här och säger att jag ska visa att jag är mognare och att jag är starkare, vad är det för jävla sett ? Jag är arg, så fruktansvärt arg! Jag känner mig tom, helt tom! Jag blev så jävla förstörd när du berättade det och du ville inte prata med mig, du kunde inte ge mig den sanna förklaringen och om jag sa någon om hur jag kände och hur jag mådde, så sa du bara lägg av kan du inte bara fatta att jag vill vara i fred ? Dom orderna gjorde nog mest ont, dom som verkligen har satt sig på hjärnan som jag hör om och om igen när du skriker dom till mig.. 
Vi har haft underbara tiden och även dåliga men jag har mått så bra av dig så jag har verkligen kämpat och aldrig gett upp, det sa jag till och med till dig att man ger bara inte upp helt plötsligt. Du pratade om att vi skulle flytta ihop, du ville förlova dig i julas och vi skulle beställa utlandsresa till september.. Försvann allt bara över en natt ?
Och att du har mage att åka till pappa och beställa saker utan att ens höra av dig eller bry dig om vad jag gör och hur jag mår ? Jag fick veta det av pappa i söndags och jag fick ännu ett frågetecken..  Alla frågetecken snurrar i huvudet och jag ser dig framför mig hela tiden, men inte tiden när jag var lycklig av dig utan när jag skriker och är så fruktansvärt arg, lessen och sönder sliten i stycken.. Jag känner mig tom på känslor och jag vet inte hur jag ska hantera min ilska. När jag träffar dig vet jag inte om jag kommer bara kolla på dig eller vad jag kommer göra. Jag hoppas att du läser det här för det här behöver inte någon annan gå igenom.

Du var mitt allt och jag har inte bara förlorat en pojkvn, utan en bästa vän och halva mig själv, det gör ont!

Det är ju inte den första gången jag blir behandlar så här och jag tänker varje gång att han är inte som alla andra med det visar ju sig till slut. Jag hatar det!  Tack mamma och pappa och alla vännerna som har stöttat mig! Jag älskar er <3

Kommentarer
Postat av: mikkis

men stumpis :/

jag vet inte vad som har hänt men när jag läser det så, du förtjänar mycket bättre ! <3

2010-03-30 @ 11:11:33
URL: http://mikkislarsson.blogg.se/
Postat av: roxy

fuck him säger jag, du förtjänar något mycket bättre!

du vet att du kan ringa när du vill!

finns här för dig, no matter what.

DU ÄR STARK, GLÖM FÖR FAN INTE DET!



<3<3

2010-03-30 @ 12:50:51
URL: http://roxyfuck.blogg.se/
Postat av: mikkis

usch då :(

2010-03-30 @ 14:12:52
URL: http://mikkislarsson.blogg.se/
Postat av: Farmor

Vill bar säga att jag älskar dig.

Vi kanske ses på stan idag om du orkar.



Kramar till dig i massor från farmor

2010-03-30 @ 14:27:49
Postat av: KusseMalin

Snuppiz! Låter inte bra...alls. Skit i honom. Fan va trist när sånt händer! Må bättre! <3 P&K

2010-03-30 @ 22:20:40
Postat av: Anonym

du är grymt stark, det vet jag<3

2010-03-31 @ 22:57:24
Postat av: Lotta

Hejsan gumman!

ser att livet inte leker, men vet du vad? de gör ont nu, men om ett tag släpper det och då inser du att du var värld någon bättre, de tar tid, de gör fruktansvärt ont, man ger upp och allt är värdelöst! men tillslut går de upp igen du hittar livsglöden,och när du hittar den då kommer du rocka världen runt själv och vara stark!



om du vill släppa en tår, eller bara dra ut din ilska, eller bara få komma bort eller bara få vara så finns jag här som din gamla vän,



vill bara tala om för dig att jag finns kvar!



låt mig få se en glad, stark Matilda! för de gör mig glad



många kramar Lotta

2010-04-02 @ 20:46:18

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback