TVÅ UNDERBARA ÅR! ♥

Prima, det är ju trots allt fredag och apro på prima så sitter och och försöker att få ihop ett uppslag till nästa vecka och får väl hoppas att det blir kanon, det kan ju inte bli nå annat ;) Sitter i min ensamhet och försöker få till text men det är lite klurigt..

Idag är det två år för mig och Alexander! Det firar vi med resturanggotta och mys bara han och jag skulle jag tro.
Älskar dig mycket med mest! ♥ Tiden går fort när man har roligt. Kommer ihåg första gången eller vilken av alla? Haha, sedan att jag var så dörkåt i busskillen på elven på mornarna i sjuan! GAAAH.. Att man kunde få dig på fall några år efter är ganska roligt ;) Drömmar kan slå in så ge inte upp! HAHA! Okej förlåt men tycker det är lite kul :)

Dagen jag och Fanny skulle vara med dig och Jens (kommer ihåg att vi dissade Sandsten den kvällen också) det tog ett tag innan du fick med oss ut på en biltur hela natten och morgonen.. Ville inte åka hem. Träffandes även på en fest lite senare och kvällen började med att vi satt som magneter på varandra och jag undrade själv vad jag höll på med men det var nått som fick mig att inte dra mig tillbaka och idag kan jag vara glad för det. Vi träffades ett tag och sviiipss var vi två.. ih, lite töntigt men skulle göra vad som helst för att få uppleva den dagen igen.
Vi har haft våra svackor och problem men oftast försökt löst det och du är min Pojkvän, bästa vän och halva mig


Det är obeskrivligt men jag drar det enkla.. Jag älskar dig

MULTIMEDIA FYRA TIMMAR, CHECK!


Dagens finaste konstverk.
Alexander kom och hämtade mig vid två tiden så tog vi en sen lunc på Sibylla så klart, ih. Åkte tillbaka till skolan för att göra det sista med multimedia och nu får jag äntligen sluta. Fyra timmar är lite för länge känner jag och tror inte att dt bara är jag heller. Nu ska jag försöka fixa klart tittskåpet som ska upp på Järnvägsmuseet nästa vecka så bra om det är klart då kanske? =) Efter det blir det en redig träning för mig själv sedan mys med bus! ♥

MUMSBILTAR FRÅN MONKI.COM




Här är lite favoriter från Monki.com Bra sugen på att klicka hem lite för det skulle behövas lite nytt så kanske man kan bli av med det gamla.. Skulle göra mig glad!

HAPPPYGIRL!

Sovmorgon, finns det nå mer underbart? Legat och dragit mig i sängen en jäla stund i morse och självklart hade jag hjärtat bredvid mig så det gjorde saker tusen gånger bättre! Käkade frukost och han till och med att fixa mig idag för jag fick skjus, TACK! Sitter i skolan nu och börjar om tio minuter och ska ha multimedia hela eftermiddagen vilket jag nte ser fram emot, var kanske inte så kul som man trodde? Men det är bara att bita igen och se glad ut.

Igår efter skolan träffade jag fanny och vi sprang ner på stan och köpte skor och inte vilka skor som helst!! Jag är den mest gladaste flickan i stan just nu.. TACK SÅ MYCKET PAPPI! ♥

Äntligen en del av samlingen!

Åkte hem til Fanny och kastade i oss nåt att käka och sedan kom alex och hämtade oss för vi skulle åka skridskor.. men det gick inge vidare bra. Dom började spola isen i Åbyggeby precis när vi kom så vi han åka en liten stund sedan fick vi sitta och vänta tills han var klar och isen blev helkass!? Helt bucklig så jag tappade suget så vi packade ihop efter ett tag och åkte hem och tog en varm dusch och kröp ner i sängen med min goda youghurt :)
När jag har slutat idag så ska jag ner på stan och träna sedan fixa en massa ärenden med Alex! ♥

ÄNNU EN DAG

Hellu alla söta! Började dagen med en hund i ansiktet som var överlycklig att se mig (alltid lika mysigt)
Gick upp vid halv elva tiden och åt frukost med mamma och tog det lugnt. Fick skjuts av mammi till skolan för idag började jag halv ett och hade samhäll första lektionen. Hade klassråd? och diskuterade lite men som vanligt var det inte så många som öppnade käften, haha. Kollade på en film och sedan fixk vi sluta.

Sitter och väntar på att få börja svenskan och sedan slutar jag tio i tre, ganska så skönt! Får se om jag kommer fixa nått i skolan efter jag har slutat och sedan blir det ett träningspass och självklart ska jag umgås med Fanny senare =) Får se vad denna dagen bjuder på. Fint väder med sol så jag klagar inte ♥

HJÄÄLP EN DESPERAT BRUD!

Igår fick jag ett sms av min käre far att jag inte kommer få min jacka som jag beställde före jul. Dom får inte in den i lagret igen och jag är riktigt besviken.. Jag hade äntligen hittat en jacka som jag verkligen ville ha men nejnej. Jag beställde jackan från modekungen.se och vill inte beställa där i från igen.

Därför ställer jag frågan till er om ni vet vart det finns snygga jackor någonstans? :)

LÖN IDAG!


Idag får man lön och min blev ganska så liten denna gång. Jag ska faktiskt inte köpa nått denna månad förutom naglar, träningskort och nya leggings, diggar dom på bilden men har hitta andra söta också som jag SKA ha =)

STENDÖD?

Ja nu var det ett tag sedan jag var inne och skrev.. men har inte tid eller ork till att sitta vid dator längre och det är jävligt skönt! Jag satt en snabbis i lördags natt sedan har jag inte varit in, jo en snabbis då och då på facebook.
Har spenderat min tid på annat. I går var jag hemma halva dagen och sedan åkte jag till Polhem för att ha inviduelltval så jag sydde klart min tröja som blev så fin så! :) Kommer bild på den sedan..

Nu sitter jag i skolan, ont i huvudet och ledvärk och kallsvättas så känner mig inte så pigg idag heller och blir nog ingen träning idag och det suger! Blir hem och kasta sig i sängen och ta det lugnt för min del.
Saknar Tanny jätte mycket och vill att hon ska bli frisk så jag får pussa på henne! ..Och idag säger vi även grattis till Ranya och Hampus som fyller år =)


DAGENS FRÅGA


KROPPKONST

Nu håller jag på och gör ett uppslag om kroppkonst till arbetarbladet och är nu klar med en krönika till den iallafall. Ska frsöka kolla lite hur jag ska bygga upp uppslaget så det blir så intressant som möjligt och att det blir kanon bra ;) Jag satt och kollade runt lite på internet eftersom jag kommer runt för en tatuering till mig själv också, skit samma, jag hittade en massa saker inom kroppkonst och vad är det egentligen?






Några kändisar som har smyckat sina kroppar.


LADDAR FÖR EN MYSKVÄLL

Redaktionen imorse på arbetarbladet.. och jag sov över. Låg så jävla skönt och ville inte gå upp men egentligen borde jag hoppa upp ur sänngen eftersom jag somnade tio igår som en stock.. Jag var så jävla trött så jag höll på att somna vid matbordet (a) Gårdagens träning var nice, vi gick på Satsafro och det var ganska så jobbigt men bra träning. Sedan råkade jag ställa mig på vågen i går och har gått ner två kilo? Brukar har lätt att gå ner när jag väl har börjat men stämmer det verkligen ;)
Nu ska jag försöka pressa fram en krönika och komma igång med kroppkonsten så det ligger bra till tills nästa fredag. Efter skolan ska jag möta upp Fanny sedan lär jag komma hem på nått sätt för att hämta grejor för ikväll eftersom det blir tjejmys på hög nivå med gamla godingar. Singstar och allmänt mys med skitsnack =) ♥


Jag måste bara säga att.. Jag älskar dig♥

TORSDAG OCH SNART HELG

Tjollahopp! Svin trött och risig mathilda ha slagit sig ner för att ha multimedia till fem.
Första multimedia lektionen så man måste väl då ;) Efter skolan blir det ner på stan för att möta upp Becka för träning idag och hoppas det kommer bli nice. Sedan ska jag hem och pussa på mina söta som fortfarande ligger hemma och är sjuk, stackarn! ♥

Nu är det inte långt kvar tills det är helg och det kommer bli en lugn och fin helg hoppas jag på och som vanligt jobb på söndag..


GE MIG SOMMAR!


TJE

Sovmorgon. Jag har sovit tolv timmar inatt och det behövdes efter en hårdträning igår.
Skulle egentligen plugga lite efter träningen men nejnej, jag somnade ganska så fort. Klev upp vid tio imorse och satte mig vid matbordet för att käka frulle med mamma och där satt jag halva morgonen. Fick skjuts till skolan och var där i två timmar, värt? Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten sedan får vi se vad vi hinner med..
.. Vill känna att jag saknas och att jag behövs.

ÄR DETTA OKEJ?



Seriöst kolla in klorna på Kissies hund? Läste att dom skulle vara långa på dessa små råttor men hallå? Hunden borde ju inte kunna gå.. stackarn!

KONSTVERK ALA MATHILDA

Min fina gubbe som kommer hamna på en tröja eller väska för det ska tydligen vara resetid och det är en orkan.. SÅ FIN SÅ! Kalla det konst!


BILDBOMB!

Godmorgon alla stjärnor! Imorse vaknade jag av att alexander låg kvar i sängen för stackarn är sjuk! Jag vaknade till och var upp halv sju? Gick upp och gjorde mig en mummsig frukost och han till och med att sminka mig lite. Sprang till bussen och som vanligt kom den sent bara för att jag stressade men kom faktiskt i tid till skola för en gångs skull.
Har Graf med Sussi och ska försöka göra klart alla jävla saker vi har fått i uppgift och jag har inte gjort klar en ända!? Jag kommer få slita häcken av mig idag och som tur är så har jag lektionen hela dagen så kan jag lyckas? =)

Idag ska jag även iväg och träna med Becka (tänker inte låta min kropp bestämma) Så vi ska träna vid sex tiden och det kommer bli skönt som fan att få göra av sig med en massa energi. Ikväll ska jag nog hem till lilla mammi och umgås med henne, färga håret och lite sånt mysigt som man bara måste göra och jag kallar det även för mor och dotter kväll :)
Pappa blir skit grinig när jag säger så bara för han tror inte att jag vill leka med honom men han ligger ju för fan under Bosse hela kvällarna så lite svårt, och när han väl kommer in och jag umgås med han DÅ SOMNAR HAN! :o






Gammla bilder från Photo Booth eller rättare sagt gammla bilder från skolan när jag hade långt hår.
Borde jag ångra mig?

TRÖTT

Trött.. tror jag ska dejta sängen snart så man är pigg imorgon för det väntas en lång dag och kommer bli träning på hög nivå. Fyfan vad skönt, nu kör vi igång. Får se om jag kan hålla mig från godis och en massa onödigt fettätande men det hoppas jag för nu jävlar ska mathilda bli snygg ;)  GODNATT!

DET FINNS TVÅ AV MIG.

Mat i magen med fint sällskap av Fanny med skitsnack och kastat av oss lite agritioner.
Nu sitter jag vid datorn som vanligt och ska skriva klart lite saker som lär vara inne nu i veckan och har fixat min skolmail så jag kan skicka iväg det också för det är ju en fördel. Jag börjar tio över två igen på Polhem för att sy men för mig blir väl det sprätta som vanligt, haha! (brukar inte gå så bra för mig) Slutar halv fem och får se om jag ska hem eller till Bomhus med tror att det dras mot Bomhus så får jag kasta lite kärlek på mamma genom telefonen tills imorgon.



Såhär vacker är jag idag för jag var inge pigg alls imorse så då hade jag inge lust att ställa mig och sminka.
Alexanders fina gula wesc tröja och en stor Dragon tjocktröja men mjukisar var som fick hamna på min kropp!

TIDEN FINNS INTE FÖR ALLT

Haha, har fått klagomål över att jag aldrig skriver längre.. eller rättare sagt dålig uppdatering.
Ja, jag vet och jag orkar inte har annat i mitt liv jag måste lägga ner energi på och tycker är viktigare än datorn. Jag ska försöka och får se om det kommer bli bättre i veckan men det tror jag inte.

Det är skit väder i Gävle, blask och svinhalt så nu är det bara på med dubbskor (det skulle rekomenderas) Idag är jag inte alls pigg, ont i huvudet och hängig så får se om jag klarar hela dagen och sedan åka hem och försöka styra upp mitt brumbrum liv. Har iaf nyss kommit till skolan och skulle ha PA men det vsar sig att jag har en timme medans Mathilda har flera timmar, varför lägger man upp det så när dom vet att två klasser har det mesta tillsammans? Jag ska iaf kolla över lite och se om jag hinner fixa nått på en halvtimme? Lycka till säger jag.


För att hålla mig vaken så spelas självklart detta i mina öron, eller är det så självklart? Alexanders fel :)

Cooler Than me - Mike Posner (Boson Remix)


PARTY

Sitter och dricker med söta människor i mitt vardagsrum! Trevligt och snart rör vi oss in till stan för att göra dansgolvet osäkert på slick. Ses i dimman!

SHOES


Skor.. Jag älskar skor och nu har jag hittat dessa godingar som jag är bra jävla sugen på att köpa och det åkte in 600 spänn på mitt konto igår till ett par nya.. ih! Kanske kanske inte? Här är iaf mina favoriter just nu.

RESULTAT


Modell: Jag
Foto: Jennika Ojala

DAGENS PROBLEM

Redigeringen är klart och det är bara att skriva ut.. men dom får inte till det. Vi ska skriva ut stora bilder och det går inte speciellt bra av någon anledning men det är ju som vanligt.

Nyss varit och köpt biljett till 100-dagar-till-studenten som kommer hållas på Maxim i Gävle den 12 Februari.  Nu är det bara att tagga och känna att det är sista sprutten på skollivet. Kommer bli så jävla nice och hoppas att det kommer bli kanon kul vilket jag inte tvekar på. Käkade på samma gång när vi ändå var vid matsalen och fick i mig lite kyckling och ris samtidigt som jag förde ett fint samtal med min älskade Fanny =)
Får se om det blir party idag, Jag och Becka kom överens om att vi skulle festa idag men jag har inget sug på Krogen precis.. Känner att jag vill heldre dra hem en massa folk (någon som är sugen?) och ha trevligt istället men vi får se hur det blir.


SCHOOL!

Tagit mig till skolan och är i tid för en gångs skull :) Sitter med Jennika och ska redigera bilderna från igår.
Hoppas att det finns någon som man kan använda sig utav och att det blir perfekt. Sedan vet jag faktiskt inte vad som händer efter att vi är klar med det men det lär ju visa sig (:

OST OCH KEX MED ETT GLAS RÖTT

Dagen har gått bra med plåtningen, riktigt jävla kallt och jag är fortfarande fryssen.
Efter vi hade varit hos Jennika åkte jag och Lollo ner på stan och tog en snabbfika på Mingel och umgicks tills Alex kom och hämtade mig. Åkte hem och Alex skulle faktiskt laga middag och jag fick potatisgratäng och kycklingfile och det var sjukt gott! Så duktig så =D Äkte och hämtade Fanny hos Lina så nu ligger vi i soffan och dricker rött med ost och kex.. älskar det! Älskar att äntligen få umgås med människan. Jag älskar dig <3

PLÅTNING PÅGE

God morgon eller god förmiddag kanske. Idag fick jag en fin sovmorgon så jag har käkat frulle i lugn och ro. Har klätt på mig lite enkelt och inge smink.. För idag ska vi hem till Jennika och plåta för röda korset och jag får ställa upp som modell. Igår fick vi i uppgift att plåta lite bilder i secand hand och återanvändnings tema eftersom vi har bistånd dessa tre dagar. Nu lår jag fixa det sista men försöker att uppdatera under dagen! Pöss



Dagens mathilda får bli såhär.
Tröja - H&M. Jeans - Gina tricot. Klocka - Ullared. Ringar - Gina, guldfynd mm.

KONSTIGT

Jag har varit duktig! Legat i soffan hela dagen och slöat men kände att det var dags att göra nått åt skithålet vi bor i.. ih. Bytte sängkläder och jag har städat badrummet så det ska inte finnas nå skit i hörenerna, alexander gav sig in på disken som vanligt ;) Nu är dt fint och jag har legat och läst bok ett tag i mörkret men tillslut gick det inte längre, ont i ögorna.
Skakis i bena och konstig i kroppen så det är nått som bråkar med mig och inte nog med det så blev jag hungrig också, ih! Tror att det vankas sibylla ( det är alex fel =) )

GIVE ME NOW!



VILL HA MIN JACKA NU!!! Hur lång tid ska det egentligen ta?

FALSKA MÄNNISKOR.

Så less på dessa människor. Folk är rent ut av avundsjuka och ligger jävligt långt ner på jorden.
Att förstöra för andra och tycka synd om sig själv är målet på deras liv.. och hur orkar man?
Bara för att man säger nått så ska det kommernteras ganska så fort över " hur man är" och om man inte känner mig så kan man inte sitta och skriva en massa saker om hur jag är och hur bra man själv är?
Sitta och skriva saker som inte ens har med mig att göra bara för att man inte har någon annan att snacka med så kastar man inte lite känslor där också.. HAHA! Patetiskt.

Hur folk orkar lägga sig i andras liv för att det händer så lite i ens egna liv.
Allas jävla falska biblar och skitsnack är ganska låg nivå. Skit i vad andra gör och sluta lägg ner enegrgi på det, det är ju sån tur att alla andra är perfekta. JAg lever mitt liv och tycker du att jag är dum i huvudet så vilken tur att du inte är jag då, men jag skulle fan inte vilja vara någon annan heller. Man bryr sig inte speciellt mycket över vad andra säger. Jag kan sitta och skriva en massa skit och berätta hur värdelös andra är men det gör jag inte för det hoppas jag att man redan vet om man beter sig som man gör.

Skaffa er ett liv där ni själv kan må bra och försök uppnå dina mål i livet och inte förstöra för dom som redan har kommit dit!

SÄNGLIGGARE TILL SOFFLIGGARE


Gammal bild på mig och tuss!
idag ligger jag hemma (kommer pappa bli arg, ih) Mådde inge bra alls imorse och kände att jag skulle få en piss dag om jag drog mig till skolan så jag har legat i sängen och vridit och vänt på mig hela dagen. Vakande när hjärtat kom hem och skulle käka lunch så han drog mer eller mindre sagt upp mig ur sängen så jag fick i mig lite flingor iaf.

Jag tycker synd om mig själv, för det är inte svinkul att ligga hemma hela dagen.. blä =(

DAGS FÖR SKOLA IGEN

Skola.. Ja det var ju spännande.
Nu går jag in på sista terminen på sista året och det kommer gå fort. Är nästan lite rädd att det kommer gå för fort att jag inte kommer hinna klart med allt men nu ska jag lägga ner hela min kropp och själ i att ro detta i land. Jag ska lyckas, klara det och gå ut med fina betyg. Detta kommer bli ett härligt år, men studenten och hela skiten och till sommaren ska jag nog packa väskorna en eller två veckor och dra mig till värmen. Det är vad jag känner nu.

SORRY

Jo men jag var ju duktig på att uppdatera märker jag. Haha. Jag har inte haft så mycket att blogga över om jag säger så. Onsdagskvällen var nice och jag mådde mindre bra på Torsdagen och det firade jag med jobb.

Gårdagen sov jag bort som med alla andra och klädde på mig ganska fort sedan bar det till Valbo med Alex och Fanny. Shoppade lite små saker bara eftersom jag glömde bankkortet hemma.. bra där. Åkte hem och la oss i oss i sängem och bara mös tills jag fick för mig att jag var svin hungrig och skulle bjuda hjärtat på mat. Så vi åkte iväg och käkade och sedan hem i sängen igen. Vid halv två inatt åkte vi ut en sväng men åkte hem ganska snabbt.
Dagen har spenderats i sängen och soffan och jag vet inte vad fan som händer ikväll? Jag är sugen på party men inte krogen. Blir väl ryggläge i soffan som vanligt kan jag tänka mig, haha!


Saknar dessa sköningar!

DRICKA VIN DENNA VECKA OCKSÅ?

Ny duschad och fixat mig så nu bär det snart av till bussen för att möta upp Lina någonstans i stan för att försöka roa sig. Får se vart kvällen tar oss! Tjao.

KÄRLEK!

Min faster är fan så jävla snygg! Jag älskar dig <3

.....................................................................................................


Var iväg med mamma och solade
och hur skönt var inte det då? Nu känner man sig som en ny människa och är på topp! När vi kom hem gick vi ut med Nalle så nu är han nöjd. Pappa kom hem med fyra flaskor vin ( min pappa vet hur man mutar mig) HAHA, nejdå. Nu dricket jag ett glas vin och väntar på maten och sedan ska jag nog hoppa in i duschen så jag blir fräsh och fin. Funderar på om det inte kan bli en utgång iallafall men det är väl visa sig och då måste jag hem till Alex för att hämta dricka och det kändes ju fint?
Blir till att sova hemma inatt också antar jag och imorgon ska jag upp för att jobba med Erika. Pengarna rullar in som dom ska!

LOUISE 18!

Hittade bilder från när Louise fyllde år. Riktigt snygga fyllesvin! :)

STÅR PÅ BENA

Jag är vaken och på bena, faktiskt varit vaken sedan tio imorse när min söta tuss drog en tur i sängen. Gick upp och la mig i mammas säng tills vi skulle åka till affären för att köpa nybakat bröd och massa gott tills ikväll.
Nu sitter jag vid datorn och som vanligt väntar på att nå roligt ska hända, fast jag har egentligen ingen speciell lust att göra nått. Skulle behöva åka till Bomhus och tvätta men det pallar jag inte. Får se om jag tvättar här ist (:
Vad händer ikväll? :)

Kolla vilken tur jag har! Alexander steg u...

2011-01-04_23_44 (MMS)

Kolla vilken tur jag har! Alexander steg upp ur sängen och kom till mig så jag inte skulle känna mig ledsen :) god natt!


HOME

Hemma i forsby hos mamma och pappa och ska kolla på film med dom :) Mysa ner oss i soffan och kolla på tuffa killar ;D  i like it! Pöss

THIMAT MED KÄRLEK

Vårrullar och Jönssonligan på tv det är grejer det. Proppmätt och ligger på samma plats som jag har gjort hela dagen, under täcket. Väntar på att mamma ska höra av sig för hon skulle plocka upp mig påväg hem från Uppsala. Då ska jag hem och pussa på min söta tuss och självklart umgås med min älskade familj medans Alexander får fri tid att sitta och spela i lugn och ro ;) Hahah!



Många har undrat när jag ska kasta upp bilder på mitt röda hår, det kommer! Kanske till och med kan fixa det imorgon, fast det är ju inte så rött längre men ni ska få som ni vill ;)

I MINA ÖRON

T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

KRISTALLBLÅ


Igår var jag iväg till Amanda och snackade skit och gjorde nya naglar.
Denna gång hade jag ingen ide alls vad jag skulle göra så efter att ha grävt lite i allt så fick jag för mig att jag skulle ha kristallblåa flingor. Passar bra nu till snön och is :)Denna gång är det mina egna naglar men hon filade ner dom lite mycket men det växer ut igen :)  Hiss eller diss?

RYGGLÄGE I SOFFAN

Vaken och lever. Det är väl ungefär så min dag känns.
Alexander kom nyss hem och käkade lunch med mig men jag gav bort min mat, haha. Just nu ligger jag i soffan och försöker komma på någonting nytt efter att ha kollat våra vänners liv i två dagar och är helt besatt men kollade på sista igår och jag vill se mer! Fan om det inte kommer en fortsättning. Någon mer som har kollat på det?

Idag skulle jag träffa Fanny men hon har inte hört av sig än så får väl se om jag får tag i henne under dagen. Skulle egentligen träffa Rebecka idag men hon ligger hemma sjuk i feber stackarn.

Jag ska försöka bli duktigare på att uppdatera men har inte varit så pepp på det på sista tuden eller rättare sagt,, jag har inte haft någon ork om jag ska vara ärlig men det ska vi ändra på, det är ju fan ett nytt år! :)

Första Januari 2011

Första januari 2011. Ett nytt år med nya möjligheter och detta ska bli ett kanon år och i veckan börjar träningen så nu jävlar ska fettet bort.

Gårdagen blev inte som tänkt och var hemma strax efter ett. Ganska glad över det idag för jag m¨r bra men sliten som fan för grannarna har festat konstant i två dygn och jag har vaknat ett ex antal gånger inatt acv att folk har stått i trappuppgången och skrikit, dansat och sjungit osv. Ganska så trött idag men det fixade jag och alex med pizzabakande och är nu proppmätta! Kan bli lugnt idag, eller ? =)