Du är sötare än socker ♥


Nu hänger det där det ska hänga!

Idag hamnade detta örhänge i brevlådan som jag har väntat på. Äntligen mitt och jag älskar det!
Örhänget är från Madde

Man kan inte alltid få som man vill

Kändes ju jätte roligt. Skulle på en visning av en lägenhet i bomhus idag och när vi ringer till hon som bor där så frågar hon om inte din bostad har ringt och sagt att den blivit tagen.. Riktigt kul! Ja så då blev det inget nu heller så vi får vänta tills på måndag när vi ska på en visning i Sätra.. sätra men det är bra område. Men det är köpes så man ska inte hoppas för mycket.
Det hade ju inte suttit fel.

Resten av kvällen ska jag försöka göra någon nytta, plugga lite och självklart uppdatera på bloggen och även ligga i sängen och slöa!

Svar

Kicki  ([email protected]) om 30 September:
Ville bara säga att jag tycker du är suuperfiin när du "bara" har ditt vanliga hår :) Skitsnyggt! Kramis <3
Svar: Ih, tack så jätta mycket. Väldigt kul att höra det efter som jag mår lite halv dåligt över det just nu! Antar att det kanske är Mathildas kära mamma så jag skickar en stor kram genom tangenterna! =)

30 September

Nu har jag sittit i skolan i en timme med mathilda och försökt att fixa en ny blogg som vi ska ha till skolan och det har inte gått bra precis.. haha! Glömde bort lösenord och shit men nu är det fixat så nu ska vi försöka fixa den om vi hinner.


Några bilder på nya hårfärgen men det syns inte så bra så har ni tur får ni en riktig bild när jag kommer hem.

Inatt har jag sovit som groda vaknat hela natten av att jag har hostat och haft mig. Både min och alex klocka var ställd på alarm och tv slog igång på hög volym men inte störde det mig.. jag klev upp tjugo i åtta iallafall. Jag ger upp. Idag har jag en ganska kort dag och sedan blir det att åa iväg med hjärtat, hoppas det är bra! :)
Och idag säger vi grattis till min älskade faster som fyller 38! Hoppas du får en kanon dag ♥ Ska till henne på lördag och dricka vin och käka smörgåstårta, lääääängtar!

Ha en trevlig dag ♥

Dagen med mest nytta hittills denna vecka


Synd att jag inte knäppt före och efter bilder. Men det är mycket finare/Trevligare nu än vad det var innan.
Nya gardiner, blomma och vaser, gömt alla fula saker och städat skåperna.

Nu har jag tvättat och städat halva källaren
, men mitt rum blev ju halvklart som vanligt men det förvånar mig inte. Drog slingor på mamma och mig så nu är det gjort.. det inte om jag vill ha det ogjort. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och det blev lite för mörka slingor men ska kanske kasta i lite ljusare och så sedan. Det hade varit snyggare om jag hade haft långt och lite tjockare hår.. men det har jag förstört dum som man är. Nu ska jag lägga mig i en ny bäddad säng (som jag tvingade på alex att göra) och pussas lite med honom imorgon är det skola och sedan ska jag och hjärtat iväg på någonting som kan bli kul, har ni nått att gissa på tills imorgon kväll :)
God natt  ♥

Tjoooolahej och tjoooolahopp!

Snygg bild från igår med den älskade analogakameran.. ljög.
Jag tvättar just nu och funderar på om jag kanske ska skita i datorn för en stund och städa lite för att sedan sätta mig ner och börja med etiken? Fyfan, det ser ju till och med tråkigt ut när man läser det. BLÄ! Sedan ska jag slinga håret på mamma och förhoppningsvid på mig själv för jag slet ur halva håret på mig själv igår så nu kan jag äntligen göra nått åt det och jag döööööör om det inte blir bra!  Hörs sedan när jag har städat klart.

Tävling

Jag är med och tävlar om mexx produkter inne hos denna sötsak! Om jag har tur så får jag dessa fina saker. Själv älskar jag mexx och skulle bli happy! :)

Dagen hittills

Sova sova sova, underbart. Ligga och dra sig, helt underbart! Jag kommer inte upp på mornarna och jag funderar på om jag ska ställa alarm på tv på högsta volym så jag kanske vaknar i panik och om jag har tur kanske jag flyger upp ur sängen?   eller så stänger jag av den och somnar om? Jag skulle behöva en mirakel väckarklocka.. men vart hittar men en sån? Kom till skolan precis på pricken idag och då ser jag ut som en påse med skit kan jag lova. Har Expo hela förmiddagen och sedan på eftermiddagen har jag svenska. Så just nu sitter jag vid datorn för jag väntar på att mitt lilla pul ska torka så jag kan måla.

Idag ska jag åka hem till min kära mor och leka frisör för både henne och mig så jag antar att jag tar alex på samma gång om han nu inte har annat för sig vilket jag inte tror (: Sedan måste jag nog vara själv för att få saker och ting gjorda för annars kommer jag bara villa mysa ner mig bredvid hjärtat. Nu ska jag kolla in mitt verk och se hur det går.
Ha en förjävla bra dag hörrni!

Titta och njut, haha!

"Jag blev utmanad av Lilly att lägga upp den 10:e bilden i den 3:e mappen i "Mina bilder" på datorn. Jag utmanar Mathilda."   Detta hittade jag inne hos min lilla vän charline så jag får väl göra som det står :)


Denna bild blev det efter som jag har en massa mappar i olika mappar beroende på år. Denna hittade jag i en av mina gamla photoshop mappar som jag har. NJUT!

Tidsfördriv?

Nu har jag fått mat i magen, hemgjord pizza hade min kära mor gjort till mig! Det var verkligen kanongott ;D Nu ligger jag i sängen och kollar datorn innan jag ska fortsätta slita i mitt stackars hår som det inte är nått kvar i.. och funderar på vad jag ska busa med medans jag väntar på han med stort h :) Roat mig med att tagit extremt sexiga bilder på mig eller vad tycker du? Skulle behöva en kortare stav ganska nu typ.. och ringen i näsan är i, hiss eller diss?

FOTOTiME

Nu har jag nyss kommit hem från en litet äventyr med älskling! Plågade med honom på en fotorunda efter som jag lovade Per att jag skulle klara tre rullar idag och det gjorde jag, YEAH! Ligger i sängen och latar och kanske till och med fixar lite bilder från systemkameran som båda jag och älskling har knäppt.. annars skulle jag vehöva trassla ut mina tovor i håret för det har jag inte gjort än och sedan kasta i en slingning av en mysig färg, undra vilken ;)
Pöss ♥

Underhållning

Nåra godingar som kan underhålla er när ni har lika tråkigt som mig och Louise (:


Smart drag av Paulina



Bild lånad av Paulina

Bara jag som tycker att Paulina gjort ett bra val av frisyr? Jag diggar den!

..

 


Man märker att man inte är på topp

Jag märker att jag har noll fantasi idag och jag kan inte konsentrera mig på det jag ska göra.. Lite tråkigt men denna kommer ändå inte vinna eller skulle det röstas? Aja, det var vad jag kunde åstakomma idag och det får fan duga.Jag tycker om att ha enkelt och rent.. inte bra i alla lägen.


Gör min dag lite bättre än andra dagar

Akon - Angel


Om jag bara kunde..


Inge smink idag men det bjuder jag på =)

Godmorgon ute i kylan! Idag var det bara att kliva upp och se glad ut för jag mår inte bra av att vara hemma.. stressad för att man missar så mycket. Sitter iaf framför datorn som vanligt och har graf på förmiddagen och sedan foto så får se om jag blir klar med detta och om inte så måste jag sitta kvar om jag mår bättre. Får se om jag överlever en hel dag eller om jag dör på cupen ;) Skulle vilja ha en kortare stav också, ja tack.   Ha en bra dag!  ♥

vivistyle.se

 

För hur snygg var inte dom här då? Jag fattar inte varför jag ska klicka in på alla sko sidor för jag hittar alltid nått jag vill ha! Men fick nya igår och snart kommer det hem ett par lika dana (a).. och om jag har tur så får jag ett par nya inom kort :) Klicka på bilden för att komma till sidan.


Hmm..


Nu har jag och bus sovit bort hela dagen och är nu uppe på bena efter lite mat som satt underbart. Snart ska jag ta tabletterna igen så då börjar jag väl må piss igen. Ligger i sängen och kollar på two and a half men nu men ska nog kasta oss i soffan om en stund så blir det nog en film och choklad antar jag! =D
Hur spenderar ni eran kväll?

Nu räcker det med att vara sjuk!

Jag fattar inte.. det är inte ett dugg kul.

Imorse klev jag upp ganska sent men fick till mig med snygga kläder och smink och precis innan jag skulle åka började jag må jätte konstigt ( jag är ganska duktig på att inte känna hur jag mår på morgonen) men kastade i mig lite fil och hoppades på att det var tabletterna. Åkte till skolan och klev ur bilen och gick in och vände ungefär.. fyfan vad piss jag mådde, mådde konstigt i hela kroppen! Så Alex fick vända och komma och hämta mig igen så jag fick åka hem till sängen..vilket det blev för honom med för han mådde inte heller så bra stackarn. Vaknade för en liten stund sedan och känner mig död. Ska försöka få i mig mat snart och se om det blir bättre.
Nu vill jag vara frisk, jag har inte tid att ligga hemma och det är inte skit kul heller!

Tävling

Jag är med på sannas tävling som hon har och man har möjliheten att vinna revitalash.
Hoppas jag vinner!

En del av shoppingen idag

Fina nya skor som jag fick av hjärtat idag! Eller han mer drog skona ur handen på mig och sprang till kassan, sötnos! Fick också en piercing,  stickad tröja och jeans på Carlings och så köpte jag leggings, kofta och en söt liten väska som jag inte kunde mot stå som är bra att ha på krogen. Sedan blev det media markt och jag fick med mig  "two and a half " säsong 1 så jag är mer än nöjd idag! Tack för en underbar dag hjärtat

Det tackar vi för!

Fick en kommentar idag att jag skulle få hem ett armband med valfri text på, någon dag fram över :)
Det var ju inte helt fel så hoppas på att det blir bra!  Tack ina =)

Lite sugen

..bra jävla sugen.

Ja men då vänder det igen då

Ja men då slår det om då så blir man dålig igen.. Ska fixa mig och åka och tröst shoppa lite med baby :) 
Köpte nya ringar i fredags

En dag på gröna lund med folket!

Lördag och det var bara att kliva upp tidigt för att åka till Grönan med en massa trevligt folk. Började med att jag sov över och fick stressa som ett as tills Lollo och Micke skulle hämta mig. Åkte och fixade frulle på mc donalds och sedan var det en fin bussresa på två och en halv timme. Kom fram vid elva tiden så vi kastade oss på berg och dal barnan så den var gjord, sedan flöt det bara på. Vi hade strålande solsken och varmt så det var ju jävla tur. Spelade på chokladljul för första gången i mitt liv och vann det första jag gjorde och fick en geisha ;D Sedan vann jag en marabou så jag var nöjd för dagen (: Hade skit kul men jag kunde ha mått bättre och inte behövt tagit tabletter var och varannan timme. Tack för en underbar dag!


Sugen? Och jag som inte ens tål choklad (:

Fredags överraskning till hjärtat

God morgon! Jag har inte varit aktiv i helgen på grund ut av att jag inte har varit hemma.
Ifredags tog jag med hjärtat ut på en överraskning, så jag bjöd på resturang och käkade och det var mycket folk och vi fick vänta på maten i en timme men vi hade trevligt iaf och maten var väl okej om det hade varit lite mindre fett, fyfan. Men bättre lycka nästa gång. Jag skulle bjuda på på bio också men efter som vi fick vänta på maten så länge så hann vi inte, men det gjorde ingenting!  Hade hur mysig kväll som helst sedan åkte vi hem och mös ner oss i sängen.

I know you love me

Men gud vad snygg jag är och vilka perfekta ögonfransar jag har!

YEAH! inge hår..


God morgon partypeople. Min morgon blev ju underbar, vaknade halv fem av att jag hade skit ont i örat. Jag har tydligen fått vatten i örat igår när jag bråkade med håret i duschen. Svin ont och kunde bara ligga på ena sidan så jag hade det vänstra örat neråt och hoppades på att det skulle släppa efter som att jag insåg att jag inte kunde tryck utjämna efter som jag är helt snorig :/
Så jag är jätte trött och nu sitter jag i skolan och inser att jag var nog inte så pigg som jag trodde men det är bara att bita ihop och om jag har tur får jag sluta tidigare för idag ska jag göra en mys kväll för min underbara
Nu ska jag vänta på att Mathilda kommer så jag får kramas lite på henne =D

Kladdkaksbak en torsdagkväll

Älskling ville baka kladdkaka så då var det bara att kasta fram grejorna och kleta ihop allt. Jag tycker inte om det receptet som jag körde så jag ska verkligen skriva ut ett annat tills nästa gång ( för det dröjer nog inte länge )
Jag älskar smeten och den är sååååå mysig!
Jag är riktigt sexig som sjukling som blir typ ganska vit i ansiktet och röd runt ögorna när jag är sjuk. Men och andra sidan så står jag för det! (ska även hoppa in i ett solarium så fort jag blir frisk)
Resultatet med en massa hål som alexander tyckte passa bra där. God natt!

Jag speglar mig i dig

Jag har legat i sängen hela dagen och jag känner mig seg iallafall.. när ska jag får kliva ur sängen och göra volter och känna mig som en människa igen? Jag är lite piggare i huvudet och klarar nog att ta mig till skolan imorgon iallafall för det måste jag rättare sagt eftersom jag har prima imorgon och lär komma igång med någonting nytt.
Hörrni! är det någon som har arbetarbladet som läser min blogg? Skulle bara vilja höra vad ni tyckte om prima idag? Skulle vara kul att veta och efter som jag inte har börjat fått hem arbetarbladet hem än så kan jag tyvärr inte kolla själv men får väl kanske kolla in det imorgon. Nu ska jag kanske kolla på en andra film idag och vänta på mat samtidigt som jag väntar på min underbara pojkvän som jag länktar efter extra mycket idag ♥
Rihanna - Only Girl

Den bästa låter Rihanna har gjort på lääääänge och jag känner mig mycket piggare av att höra denna låt och drämma mig ut i dimman på dansgolvet efter som jag inte kan ta mig ut idag så får jag ligga i sängen och njuta bara. Denna låt blev verkligen en hit i min spotify lista.. eller vad säger ni? Blir riktigt besviken och ni inte diggar denna!


BE MiNE - SCORETT

Nu är det tyvärr dags för mig att införskaffa mig ett par bumlingar igen! Jag bara älskar dessa skor. Som ska vara stor och klumpiga men det roliga är att dom är underbara att gå i. Jag har nästan bara svarta skor och har börjat digga gråa och beigea skor nu. Sitter bara och väntar på att Kenzas höst kollektion ska komma ut!

BE MiNE - BiKBOK


Egen designade smycken

Hittade nyss hem hemsida in till Ina som tillverkar sina egna smycken som var väldigt fina! Jag är ganska sugen själv på att ha en och en annan fin filur där ifrån.

Värdelös natt med underbart sällskap

God morgon. Inte sovit speciellt bra inatt/idag, jag har bara drömt en massa mardrömmar och mått dåligt när jag har vaknat..Mår lite bättre idag men det går i kurvor hur jag mår så hoppas verkligen på att jag är bra imorgon för då har jag överaskat hjärtat med en dag för två.. Han vet inte vart när eller vad vi ska göra och han behöver faktiskt inte öppna plånboken någonting (a)
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och äter godis fast skulle egentligen behöva äta frukost men det orkar jag inte gå upp och göra så jag får nog ligga här ett tag till och tycka synd om mig själv tills någon kommer hem kanske? Ih ♥

♥ Alexander Åberg ♥

Nu har jag och hjärtat hunnit med att käka ett stort massa med mycket mål ifrån max och kollat igenom hela kanal 5 program för kvällen. Så nu ska vi snart släcka lampan och försöka sova ♥   God natt
Min käre pojkvän tyckte att jag skulle bjuda på denna mysiga låt för kvällen (:


Lägger mig i sängen i väntar på hjärtat ♥

Nu har jag fått mat i magen och nästan allt hår är ur och nu väntar jag bara på att hjärtat ska komma så jag får pussa lite på honom och om jag har tur så får jag åka och köpa lite snask och schampo ♥
.. Vad vill just du veta mer om/ vill att jag skriver om i min blogg?



Man kan om man bara vill


ÅW HAPPPY BRUD
!  Fick en kommentar av Sofia i min klass som sa att jag hade "vunnit" en av platserna på övergivna platser Fotoutställningen här i Gävle! Inte så stort med väldigt kul =D Tyckte inte min bild vad speciellt snygg men det gick hem hos juryn.

Mathilda rekommenderar Precious

Filmen utspelar sig 1987 i Harlem, New York där Claireece "Precious" Jones (Gabourey Sidibe) bor i en lägenhet med sin mamma Mary (Mo'Nique). Precious är 16 år gammal, kraftigt överviktig och kan varken läsa eller skriva. Mary, som nästan aldrig lämnar lägenheten utan lever på socialbidrag, utsätter Precious för ständiga fysiska, psykiska och sexuella övergrepp. Det visar sig snart att Precious flera år tidigare blivit våldtagen av sin egen far och fått dottern "Mongo", som lider av Downs syndrom. "Mongo" bor hos Precious mormor, då Precious är oförmögen att sköta henne.

När det kommer fram att Precious är gravid med ett andra barn, blir hon avstängd från sin skola. Rektorn arrangerar dock så att hon kan få gå i en specialskola, där den radikala och beslutsamma läraren Blue Rain (Paula Patton) stöttar henne och så småningom lär Precious att läsa och skriva.


Jag säger bara fyfan.. Filmen är hemsk men det är faktiskt folk som har det så. Jag tycker verkligen att det är en film som ska ses!

Dynamite

.. och inte mår jag bättre idag heller. Jag måste blir bättre så jag kan åka till skolan imorgon och jag måste verkligen vara frisk på lördag för då ska jag till Stockholm och gå på grönan med Louise som också ligger hemma sjuk så får se hur det blir med den saken.    Nu ligger jag i sängen och kollar på Cartoon network som vanligt och skulle behöva äta nått men är inge sugen... Vill ha sällskap och jag vill att filmerna ska bli klar så jag har nått att kolla på idag.

God natt folket!

Seriöst vad är det här? Jag skulle gå in och kolla på Cleo på svt play men självklart var det slut så jag började kolla på den här serien som heter I Anneli.. verkligen jätte bra, not! Helt konstig och pinsam men har inte så mycket annan för mig så får bli ett sista avsnitt.
Jag spenderar min kväll framför datorn tills jag blir trött och imorgon blir jag också hemma för imorgon är det heldag med hela media programmet och det är inte jag speciellt taggad på när jag är sjuk. Så tyvärr imorgon fortsätter jag att försöka få ur löshåret. Godnatt!

.


Det är ju alltid en början iaf

Dagens mysiga bild på mig med äckligt hår och ett steg närmre ej-löshår!
Jag har börjat tagit ur håret lite men jag har inget medel så jag gör på mitt egna sätt vilket fungerar kanon bra. Det var på tiden att jag tog ur det nu för färgen är för tääskig och jag har tovor i hårbotten så nu ska jag äntligen bli av med det och fixa håret och om jag har otur så ska jag kasta i nytt hår =)

Life Is A Highway

En gammal goding bjuder jag på idag (:
Jag brinner upp och känner mig som en levande zombie! Feber och tung i huvudet ont i kroppen och snorig som aldrig förr.. Jag hatar verkligen att vara sjuk, jag är ganska less på det. Idag roade jag mig med att kolla på Bilar ovandligt va? Ih, men den är ju bara för bra! Annars har jag bara legat och vridit och vänt på mig. Nu har jag fått lite mat i magen iaf och inte vilken mat som helst utan mammas hemlagade sprödbakta fisk! Underbart.


Sjuk igen ?

Åkte hem ifrån ivdividuella för jag mådde inge bra.. när jag kom hem dog jag i soffan och kollade på Bert med hjärtat. Mådde piss så jag la mig i sängen och somnade och kan säga att jag inte mådde speciellt bra när jag vaknade. Så nu har jag tryckt en alvedon och en glass så får se om det blir bra.
Fattar inte hur fan jag kan bli sjuk igen.. jag hatar det! Nu ligger jag och kollar det sista på ullared och kommer nog inte skriva någonting mer idag.

God morgon!

Sov över, nej absolut inte! Och ändå tog jag sovmorgon men jag kom i tid iaf :)
Ont i halsen och är inte helt på topp idag men jag hoppas att jag överlever dagen. Nu ska jag Mathilda och Jennika gå och köpa pommes frites. Mumma! Men jag är pank! Vill ha lön nu :D

PÖSS!

Flo Rida ft David Guetta club cant handle me

ikväll bjuder jag på denna örongodis!

Alexander har nyss åkt hem för att byta bil och små fixa saker så jag roar mig med att försöka lägga ner energi min kära blogg när jag egentligen skulle behöva städa men vad gör man inte för er! Om jag har tur så får jag en chipspåse och en påse med godis till Iron man 2 som vi hade tänkt kolla på ikväll. Har ni sett den?
Imorgon är det Måndag igen och jag orkar inte ta mig upp till skolan och försöka se pigg och anstränga mig till att få på mig nå hyfsade kläder heller.. Ojojoj, och ändå har jag fått min lediga helg men det känns fan mer hemskt att få sova hela helgen och inte fortsätta sova än att kliva upp tidigt och jobba hela helgen. Nej okej kanske inte riktigt men nästan =D Ska plocka och fixa innan hjärtat kommer ♥

I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor är en film som jag verkar hel crazy och helt sjuk och jag tycker om sånna filmer. Det verkar ganska konstig men tror det är det som lockar mig till att vilja se den.. men är det någon som har sett den och är den bra? Glad för ett svar!

Tre dagar tar stryk..

Partyqueen är vaken och har spenderat dagen i sängen med hjärtat. Gårdagen var trevlig för hemma hos Ak där jag hittade Emma och Josefina som sedan ville ha med mig till Åbyggeby och självklart hänkade jag på. Emmas kusins tjej ( tror jag hade festen) Trevligt! Alexander kom och hämtade mig halv två så vi rullade in till stan och pratade med folk men som vanligt får man inget tillbaka.. Alexander blev trött vid halv tre så han köpte mat och vi rullade hemåt. Pappa ringde och ville ha hämtning så det var bara att sätta sig i bilen och hämta honom.. stabil kille!
Nu försöker jag ta mig i kragen och åka iväg och rösta kanske? Alexnader verkar inte komma så långt idag för han ligger snarkandes i sängen han.. haha sötnos! :) Har vi varit iväg och röstat?



Oj, råkade bara bli en tre dagars..

Nu har jag fixat mig lite lätt för ska snart åka och fira AK som fyller år i veckan så det blev tydligen lite dricka idag också, inte ok! Men får väl se om jag blir där hela kvällen och halva natten eller om jag håller mig i skinnet och tar det lugnt, vet man aldrig! Vad gör ni en kväll som denna ? :)

Dagens dunk i högtalarna på högsta nivå

Säger bara örongodis för en dag som denna! Hoppas ni också vill ta del av den :)

Gårdagen i bilder

Jag hade så bråttom så jag kastade på mig jeans och en skjorta med en kavaj över.
Brudarna under middagen.
Den fina svenska plock maten för en gångs skull. Sedan får vi inge glömma söta kusse mussa.
Linda hade klippt sig och vart så jävla snygg i håret och hon passade skit bra i det! Avundsjuk..
Ja ungefär såg min kväll ut med en massa dans och annat stoj!

Gårdagens roligheter var det roligaste på länge!

God morgon! Gårdagen var kanon, jag hade verkligen skit roligt. Kom dit vid sju tiden och minglade lite och träffade brudarna och pratade en stund innan vi fick äran att hämta mat. Satt och små åt väldigt länge innan jag fick för mig att jag kanske skulle köpa nått att dricka. Underbar underhållning med något speciellt band, sedan en massa tjohoa dansare så det var drag hela kvällen och vet ni vad det roliga var? Det sög nere! Det var fan så mycket roligare att vara uppe än att stå nere i natt klubben och ingen vill dansa.  Träffade även en underbar barndomskompis som det var sjukt roligt att se så va dansade lite och hade oss. Det roliga med det hela var att mamma skulle hem vid tio men vart hittade jag henne klockan tolv så? Mitt på dansgolvet! Ah men tjena. Det var kul att kunna umgås med mamma på det sättet också. Vid två kom alex och hämtade oss och mamma bjöd på käk! Fy fan vad gott det är att käka när man har varit ute, spelar ingen roll vad det är utan allt smakar himmelskt (=
Jag har legat i sängen hela dagen och sovit, så jävla skönt efter som det är min andra lediga helg på två år! Så jag har verkligen tagit på vara på det idag så jag kastade mig upp ur sängen för en stund sedan så nu är jag ny duschad och fräsch. Ska snart skölja ur inpackningen sedan kommer pappa hem med kina mat. Bilder kommer efter maten.

Då kör vi igen då!

Måste kasta in ett inlägg innan jag sticker iväg och roar mig. Jag lever.. jag har stressat hela dagen, jag är trött och svin hungrig så jag hoppas fan det är god mat det bjuds på :) Fixat mig lite fort och bättre bilder kommer förmodligen imorgon. Ha en trevlig kväll mina läsare!

Idag spelas detta i mina hörlurar

Rebecca Stella - Swag in the bag


Man mår som man förtjänar

God morgon party people! Går dagen blev nice men det kunde ha varit bättre men det kan det tydligen alltid. Hjärtat var snäll och kom och hämtade mig strax innan två och jag fick äntligen åka hem till sängen, men innan det så måstre man självklart gå igenom kyllskåpet och hitta köttfärssås och makaroner vilket var helt underbart! Fy fan vad gott det var.. kändes som jag inte hade ätit på år. Kastade kötfärssås i hjärtats säng och somnade ganska fort.
Imorse var jag ganska pigg på morgonen och fick en god frukost men nu när jag har kommit till skolan så kändes det som jag gick in i en koma. Hoppas på att dagen går fort så jag hinner hem och fixa mig igen innan jag ska iväg till slicken och käka och ha det gött med folket.. har verkligen inget sug just nu om jag säger så.

PARTY!

Hoppade in i duschen så fort jag kom hem och fixade mig lite enkelt och sedan vart det bussen för att möta Mathilda på stan för att sedan åka till Jocke och Sara på förfest för idag är det party för Mathilda! Sitter och dricker och umgås och väntar in alla andra så mot midnatt drar vi oss mot slick (:  Ha en trevlig kväll!

Liver rullar som det ska

Ätnligen får jag sluta för dagen och kan väl inte påstå att jag har gjort speciellt mycket nytta med det bjuder jag på idag! Jag är svin hungrig och ska ner på stan och möta upp Josse och sedan far jag hemåt trycker i mig nått och fixar mig för ikväll är det fane mig party!!  SKÅL.

Söker du löshår?

Löshår för alla!  Kicka här

Kissie in real ?



Förlåt men vad fan sitter hon och trycker ner folk för? För att må bättre själv eller, vilket jag förstår att hon behöver göra. Redigerar bilderna hon lägger upp på bloggen, nej inte alls. Hur kan ni tro det? När man inte kan lägga upp oredigerade bilder ska man fan inte klaga på andra heller! .. sök hjälp. Eller det gjorde du ju men inte fan blev det bättre.. kanske dags att snacka med en psykolog.

KÄRLEK.. finns det nå mer att säga?

Volbeat-Fallen

Åw blev helr happy när jag hittade denna idag! Jag älskar Volbeat kanske inte många som viste det? Men slutade lyssna på dom ett tag för att jag tjatade ut låtarna lite men man kan inte tröttna på dom och idag när jag hittade denna rös jag i hela kroppen och nu sitter jag bara och njuter!

Vad tycker ni om Volbeat?


Religionslektionerna_Död



Nu har jag religion och jag var tvungen att fråga läraren vad fan denna lektion går ut på? Det ända vi gör är att diskuterar och jag klarar inte av det gför hon bara ger imot hela tiden och kommer man med en åsikt så är den fel.. Klarar verkligen inte av den här lektionen. Jag sitter helt tyst och är inne i min egna lilla värld och det är absolut inte mig!? Jag blir så förbannad på dom här lektionerna och jag hittar bara en massa fel hela tiden. Ska det vara så ?
Är det någon annan som har religion som har det lika eller är det bara jag som alltid lyckas med detta?

Blä, nu ska vi skriva om etiska problem och det är? Jag känner mig vilsen! Kan ju prova med lite musik i öronen och se om det gör sakern bättre =)

TJUBBA!



Dagens Mathilda är inte snygg på en fläck och jag är sviiiintrött!
Sitter med Mathilda och gör ett nytt projektarbete för det andra belv inge bra, eller vi kom aldrig igång (:
Så nu lär jag sätta fart!

Good nigth

Bjuder på en sjukt sexig bild!
Nu har jag gjort mig klar för kvällen och nu rullar kungarna på tylösand och snuffsa kudden och kanske orka ta mig upp imorgon =)  God natt!

Veckans blogg, Ja tack!

Hamnade inne på dessa brudar som har "veckans blogg". http://sweetiesofsweden.blogg.se/index.html

FOTO TiME MED MAMMA

Kastade upp lite bilder av min lilla resa genom gräs och buskar. Oredigerade men det bjuder vi på.

Svar

emma om Melodin som spelas i mina hörlurar:

Grym jäävla musiksmak du här :D Den här kategorin gav mig helt klart mer musik att lägga in på mobilen. Fortsätt så! :)
Svar: Fan vad kul att höra! Då ska jag lägga ner mer energi på att ladda upp musik för din skull och jag hoppas att du blir nöjd ;D

FOTOTiME

Tror jag tar på mig en tröja och hänger kameran på axeln och tar mig en promenad och ser vad jag kan hitta =)

Kan ju se bättre ut!

Seriöst? Hittade denna bild på falsksanning som hade fått in den av en brud som hade sett att Amir hade den som profilbild på facebook. På bilden är det alltså Alexander "Kissie" Nilsson och jag säger bara waaaaahw!? Kolla hennes tuttar, inte skit snyggt gjort precis. Bröstvårtorna sitter ju på olika ställer. Jag skulle ha dödat han som fixade tuttarna!    DiSS iFRÅN MiG

..Och att man lägger ut en bild på polaren som är nacken kanske man inte gör ?

Njuter av att få ligga i sängen

Fick ett trevligt samtal av Louise som undrade om jag ville med och käka lunch och självklart ville jag det. Med en massa kurr i magen kom Louise och hämtade mig och otippat nog så åkte vi och käkade på George med en varm macka och det satt verkligen fint! Fick skjuts tillbaka till skolan för att valrösta för skolan och det kändes ju ganska så onödigt? Varför ska allt kretsa runt detta och varför är det så jävla viktigt? Varför inte ha ett parti med allt i ett ? Skit enkelt enligt mig! Mamma kom och hämtade mig så vi åkte ner och fixa på apoteket och Clas Olsson och nu får jag äntligen ligga i sängen och slöa. Ska snart kasta i mig käk och hoppas på att telefonen plingar snart =)

Melodin som spelas i mina hörlurar




Idag spelas det något helt annat i mina öron och det blev R.Kelly - can you feel it..

Headers


Vilken tycker du är snyggast?
Nu har bloggen fått ett annat utseende igen och jag tror att det bara är tillfälligt som vanligt (a) Har inge bilder i skolan och jag vet inte riktigt vad jag vill göra med denna sida. Lägga ner kanske är lättast! Haha. Men såhär får det bli just nu iallafall (:

En dag för mig själv..


Godmorgon! Igår fick jag somna i tid och imorse kände jag väl mig mer som människa än som en överkörd groda. Gick upp och duschade (älskar att duscha på morgonen) Så det blev till att fixa sig lite idag inte mycket men jag har inte en knut på huvudet iallafall. Kom sent som vanligt och inser att varken Mathilda eller Lollo är i skolan så jag kommer få spendera min dag alone vilket inte är speciellt roligt. Hade också velat lega i sängen hela dagen och slappa lite framför tvn. Ska iallafall ha skolval idag och jag fattar inte varför? och vad ska jag rösta? Får väl se hur det går då men jag anser att det är onödigt.  Ska försöka bli klar med min färg analys och kanske hinna med lite på bloggen eftersom jag inte hann det igår men det visar sig om jag hinner nu också. Dagen kommer kännas lång och ensam men får hoppas på att det går fort och ikväll kanske jag ska busa med Vanessa eller om jag ska försöka fota lite för jag knäppte bara analogt igår ♥

Varför måste alltid jag städa mitt rum?

Nu har jag försökt att städa och det tog ett bra jävla tag.. hunden blev skitnödig så jag fick gå ut med honom men inte fan sket han heller konstigt nog. Sedan blev det fix av naglarna för att jag mådde så dåligt över dom. Nu har jag fått lite ordning på rummet så nu tänker jag dö i sängen bredvid hjärtat och kolla det sista på idol och om jag har tur kanske jag kan somna i tid ikväll så jag slipper vara död imorgon. God natt ♥

Svar

ottilia om Svar:
tack för svaret! glömde fråga, vad dom kosta? :) dom va vaerkligen skit snygga! :D

Svar: vet inte gick väl runt 300 styck tror jag (: 

Svar

ottilia om Nya älsklingar:
vart hittar du alla snygga ringar egentligen? :D

Svar: Haha kul att det är någon annan än jag som gillar dom. Just dessa hittade jag på Guldfynd så jag passade på att köpa båda (: Ha en forsat trevlig dag!

Nya älsklingar

Mina nya ringar som jag köpte i fredags. Skitsnygga och jag älskar den till vänster. IM IN LOVE!
Tror att det kan bli en till i veckan kanske. Vad tycker ni?

Back to bed - Erik Hassle

Ännu en låt som har satt sig på hjärnan.. tycker den är nice.

Min eftermiddag och dagens facelook

Skulle starta dator och skrek rakt ut. trodde den skulle packa ihop och dra lixom. Kom upp konstiga saker så jag ringde till alexander och skrek att han skulle komma för jag vågade inte föra nått med min otur :D  men nu är jag inne och dunkar musik och laddar för en städning :o Inte vad jag har lust med men jag mår så dåligt över hur det ser ut nu! Så tänkte få det gjort efter lite städning i köket och innan jag ska ut i regnet? och fota lite tills imorgon (:

Jag har bråkat lite med bloggen

Sorry, bloggen är inte skitsnygg men började busa med den och nu kunde jag inte sluta så det får se ut så här så länge.Om jag har tur kanske jag får tid över till att fixa det ikväll :)

puss ♥

14 September

ah men tjenare då. Nu sitter jag i skolan efter många om och men. Har graf och ska försöka komma igång med företagsiden och få en logotyp klar idag :o Fick äntligen tag i mitt mail där det står vad jag ska göra så nu ska jag sätta fart. Ganska svårt men det kommer nog med tiden..  Men självklart kommer det bli kanonbar! :D

.. Idag säger vi grattis till Mathilda som fyller år också! ♥

Bärgarn



Jag tycker verkligen om denna söta sak! Nu finns han på alla dataskärmar i mitt liv =D

i love it


I fredags tillkomm lite till garderoben bara så där ändå. Blev ett linne och en lång cardigan som jag länge har letat efter så nu fick det följa med hem. Köpte även två nya ringar men det får jag knäppa kort på när jag kommer hem =)

Ser fortfarande ut som ett frågetecken..

Har varit på valdebatt i skolan med en massa politiker ifrån olika partier och fyfan.
Tyckte inte att jag blev nå klarare i huvudet för det. Det ända dom gjorde var att sitta och skrika och bråka med varandra och upprepade samma sak hundra gånger. Seriöst trodde dom skulle komma hit för att lära oss vad dom tycker/gör men nejnej. Ska man ut och göra en stor sak för en skola ska man fan kunna hålla sig på en lagom nivå och lära ut.  Ej ok!


Back to school.

God morgon folket! Jag var vekligen svin trött i morse och kom inte upp ur sängen, när klockan var åtta fick alex dra mig upp i sängen. Nu sitter jag i skolan med Lollo och försöker jobba lite med PA men det gå rju inte ens framåt. Idag är jag seg, trött och.. trött?  Hörs senare ♥

Helgen i många ord

tjena. Har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen så jag har inte kunnat uppdatera nått men det ber vi om ursäkt för. I fredags åkte jag och Emmy hem till Robban och förfestade lite och umgicks med han och matte tror jag han hette. Sedan kom det en massa andra folk men jag och Emmy skulle ner och möta dom andra brudarna på stan så vi vandrade ner vid elva tiden. Vi gick till goya innan dom men dom kom aldrig.. Jag var svintrött och hade inget sug alls och fan vad goya var värdelöst! Alla töntarna som jag har gått i samma klass som satt och glassade och trodde att dom var kung och alla var små och äckliga. Han inte ens komma in innan det var någon slibbig jävel som var och drog i mig.. Men jag stannade för Emmys skull. Vid halv två orkade jag inte mer så alexander kom och hämtade mig sedan åkte vi hem och kollade på upp men vi somnade efter tio minuter.
Lördag morgon spenderade jag i sängen stendöd. Alexander hade gått upp vid tio tiden och satt sig vid datorn så jag vände på mig och somnade om. Han väckte mig vid halv tre och tyckte att jag var lite tråkig och att jag inte skulle sova mer :) Gick upp och käkade pizza till frulle, mm! Sedan låg jag i sängen hela dagen. Åkte hem till mamma & pappa vid sju tiden och fick goood mat och det var verkligen underbart att få i sig mat. Satt och umgicks med dom ett tag tills vi fick för oss att vi skulle rulla utåt och träffa folk och kolla på amatörrace. Kvällen kunde ha slutat bättre men inte är jag bitter för det. Åkte hem i skaplig tid och försatte och kolla på upp men kollade inte klart igår heller, ih.
Imorse var det bara upp och iväg och jobba och hade glömt kortet och nycklarna så fick åka hem och hämta det innan. Drygt. jobbade till halv två sedan kom Lena och hämtade mig så vi åkte och tvätta hundarna på jennys och sedan blev det shopping och mat på IKEA. Ska inte klaga på denna dag heller. Nu blev både jag och alex hungrig så vi funderar på att åka och köpa mat, ih!   GOD NATT
( blev ett långt inlägg men stör det dig så läs inte =) )

♥Tack för idag

Nu är jag klar med prima för idag så jag tänker faktiskt åka hem till min underbara boyfriend och pussa ner honom ♥

Fedag och äntligen helg eller ska jag säga äntligen?

helllusan! Imorse tyckte jag att sängen var skönare än någonsin och ville inte kliva upp och inte gjorde det bättre av att alexander också var trött och aldrig kom upp. Slet mig upp ur sängen vid halv nio tiden och käkade tacopaj ( jag fick i mig en liten bit iallafall ) Är bättre idag så jag kan prata och käka lite utan att det gör extremt ont. Fick skjuts av alex till skolan och då var det bara att sätta igång med prima arbetet och jag skriver texten. Slutar väl vid fyra/fem tiden och då rullas det hem till hille och om jag har tur så kan det bli en liten krogrunda men det visar sig.
Blir väl jobb som vanligt i helgen och ingenting jag ser fram emot. För nu är jag så less på att jobba på helgerna för jag hinner fan inte med att göra det jag vill..

..Varken louise eller mathilda är i skolan. suck!

Dessa fina låg i min brevlåda idag.

sista lektionen var en plåga. Hade skit ont i huvudet, trött och hungrig men slutade till slut och gick och träffade louise en snabbis sedan gick jag till bussen och åkte ner på stan. Hade sån tur att alexader slutade precis så jag fick skjuts av han hem. Provade att äta korv och det gick ganska bra om man skar dom i mollikyler så jag gjorde korv och mos och det var verkligen vad jag behövde ;)
Kollade igenom posten och hittade skolfotorna och fyfan är det ända det jag har att säga. Men jag lollo och mathilda knäppte "kompiskort" och det är ganska gulligt att ha kvar.
va hade haft emo som tema på klassfotot så vi är inte speciellt snygga och speciellt inte jag! Jag hade iallafall försökt att tagit bort allt smink men.. ja du ser. Men det bjuder vi på ♥

Godmorgon

Godmorgon! Sovit som en gud inatt och var hyffsat pigg imorse. Jag är hungrig som ett as men får leva på vatten idag och om jag har tur kanske jag hittar en laktosfri drickyoghurt. Har inte speciellt ont i tungan men lite svårt att prata. Sitter med lollo och mathilda för att göra PA och det suger!

Godnatt

Nej nu ska jag fixa mig för att krypa ner under täcket efter att äntligen ha fått i mig lite soppa efter många om och men.Ska kolla det sista på skåne fruarna. Vilket jävla skämt, vad håller dom på med? Sitter och bölar hit och dit i tv och inge speciella människor men jag har ju något att göra iallafll sedan ska jag kolla på baren som börjar idag klockan tio..kommer ni ihåg att det gick en såpa tidigare som hette baren? Godnatt suckers!

Smärtsam dag

Nu är jag hem kommen från en underbar ansiktsbehandling. Jag älskar att åka dit för det är så mysigt och dom tar väl hand om en. Lugn mysig och man känner sig som en ny människa när man går där ifrån. Sedan har jag också.. piercat tungan!! Äntligen efter tre år så är det gjort och jag trodde jag aldrig skulle klara av det.
Nu har jag försökt att äta vita bönor och korv och jag var verkligen skit hungrig men nejdå! Så gjorde jag purjolöks soppa men det såg så äckligt så jag tog ett glas mjölk.. hur fan ska jag klara mig jag som är beroende av mat! Aja, nu är det halv åtta hos mig så jag ska kolla det annars vet man inte vad som händer (:

Spännande

tjoohoo! Expo hela dagen med louise och mathilda men som vanligt satt vi bara vid datorn.. attans. Jag lollo och jennika åkte till min gamla skola för att interjuva dom som har börjat på högstadiet som vi ska ha i prima om två veckor. Var där ett tag och kom tillbaka till skolan vid ett tiden och hade svenska.. kolla på en oliver twist film på engelska. Ah men hej för det är ju jag så himla bra på ;D Nu har jag slutat och sitter och väntar på att lollo också ska sluta för sedan ska vi ner på stan.. och vad ska jag göra ? ;D Det får ni inte veta förens sedan när jag har kommit hem från ansiktsbehandlingen. Hej vad det kastas pengar på allt! :o Skulle jag dö på cupen så skulle det kännas bättre att vara pank och ha gjort nått för pengarna än att ha alla kvar.. okej sorry. nu spårade jag ut totalt!

Följ mig via bloglovin

För dig som tycker om att följa mig på bloggen har jag nu fixat så du kan följa mig via bloglovin.



Du hittar den ovanför sökrutan till höger.

Fika med Louise

Lagade nudelwook och mös i mig den liggandes i sängen för alexander kom aldrig hem. Skickade iväg ett sms till Lousie och kollade med henne om hon ville ta en fika och det ville hon såklart (: så jag klädde på mig och åkte ner med halv sex bussen och mötte upp henne som kom från skolan ;o gick upp och satte oss på mingel och snackade med en kaffe i handen tills jag fick för mig att jag var jättesugen på ett glas vin så jag var ju tvungen (a) Satt ett bra tag och kände suget i magen av mat så vi beställde in en varsin bakadpotatis med skagen. Gott men ingte rikigt min grej men det gick i. Satt kvar ett tag till men kände att vi var nöjda vid nio tiden så vi hoppade på bussen och jag hoppade av vid fille för att se var han och alex höll på med men jag ville bara hem och dom blev aldrig klar ( han har fortfarande inte kommit hem ) så jag hoppade på bussen igen och nu ligger jag och myser i sängen framför csi. Får se om alex hinner komma hem innan jag somnar eller inte.
Imorgon blir det iallafall upp till skolan sedan iväg på ansiktsbehandling! Gud vad skönt.

Nya naglar var gjorda igen

Som tidsfördriv tidigare idag så satte jag mig och gjorde nya naglar och att jag aldrig kan lära mig att det inte är en dans på rosor vilket jag verkar tro. Denna gång blev det grön-glittriga toppar med nå vitt kruss :) Blev väl okej eller bättre än innan.
Man ska ju ändå inte kolla med förstoringsglas så jag hoppas att ni bortser ifrån småfula saker och spill av glitter.

Trött hungrig rastlös


Mathilda rekommenderar

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig till människa igen.
Eftersom jag inte vill bleka mitt hår så mycket bara för att det inte ska bli så slitet så använder jag mig av blondspray i hårbotten och sedan har jag i silverschampo för att det ska bli ljusare än då. Men för ett tag sedan så hittade jag en hgårinpackning med silver pigment i som tar bort det gula i håret och tänkte att det kanske var dags att prova det.
Det är från depend och kostar inte speciellt många pengar ;)

God morgon

God morgon. Jag är vaken redan fast jag är hemma idag också. Nalle tycker verkligen inte om att vara ensam så nu har han väckt både mig och Hugo så nu är han nöjd och ligger och sover, schyst kille! Nyss käkat frulle och nu har jag glidit ner i sängen igen och kollar på tv. Ska väl hoppa in i duschen och ta en lååång dusch. Sedan är det väl bara att invänta hjärtat som slutar om typ tusen timmar. blää!
Puss ♥

Kan ju försöka verka duktig iallafall (:

Jag har hamnat i samma dilemma som alla andra.. att hålla koll på sitt liv i vardagen.
Därför har jag införskaffat mig detta, almanacka, suddbar pläckpenna och USB.
Ska försöka ha andvändning av det också, jag kan ju försöka iaf. Det är en bra början och den är ju snygg iallafall!

Almanacka 139:-  Bokia
Penna 35:- Bokia
USB 8G 149:- clas olssons


Hiss/Diss

Lyssande på Paow och Hugos låt som dom gjorde. Det lät inte allt för jävligt men dom kunde väl ha valt en roligare låt och videon var lite b. Men dom verkar vara jättestolt över den men dom kommer inte göra nått med den utan den kommer ligga på youtube, varför? Och det är inte bara lite dessie sitter och drar in magen. pinsamt!

Vad tycker ni, Hiss/Diss?

 


Hårfix med Lena Hammar!



Så här blev håret i lördags när jag färgade utväxten och klippte mig.Jag blekte faktiskt inte håret denna gång utan Lena kastade i en ljus färgning men som dock inte blev som hon trodde men jag tycker att det är nice och ska försöka få håret lite ljusare nu när jag inte ska bli mörkare? Här svänger det sa katten. Lena tycker att jag ska ha som jag har nu och det har hon kanske rätt i :) Blir väl iaf tills jag tar ur håret och sätter i nytt så kasnke det blir någon annan färg eller ändring ;)  (Håret ser gulare ut på ena sidan än den andra men det är blixten)

Rösta på mig!

Whiie! Jag blev en av dom uttagna till veckans blogg!
Gå in och rösta på mig hos Alice så blir jag glad ♥


Jobbat dålig i helgen så idag är jag hemma sjuk

Tjenare alla söta. Sorry att jag inte har bloggat i helgen men har inte haft tid, klivit upp tidigt och lagt mig sent så datorn kom inte i första hand. Har jobbat dubbelt, på heartan och hos Lena. Idag är jag hemma sjuk och det släpper inte heller :/   jag som har två interjuver i veckan och ska på ansiktsbehandling på onsdag, underbart! Det har jag längtat efter och så ska jag ta mig tid att boka tid på rosmarin när det passar mig. Har lite mycket i kalendern nu så man får så gott som passa sig efter den. 

Idag blir det lugnt, tänkte jag kanske skulle försöka städa lite och byta sängkläder och så sedan kryper jag nog ner i sängen med en film och somnar kanske :)  Ha en trevlig kväll ♥

Lördags underhållning

toodiloo! Igår hade jag min första prima dag och det var faktiskt kul och jag tror att det kan bli kanon. När jag slutade åkte jag och lollo ner på stan och handlade lite, jag köpte en almanacka, bläckpenna som man kan sudda, usb minne (: åkte hem och kastade i mig en macka sedan kom lena med hundarna så gick jag med dom till henne. Satt där och slappade en stund sedan skjutsade hampus hem mig och när jag skulle åka fick jag ett sms av pappa att jag skulle komma hem nu för han ville prata med mig.. Klump i halsen?  Nej inte alls! Så när jag kom hem fick jag en systemkamera :D Hur happy är man inte då! Så kom hjärtat som jag inte hade träffat på fyra dagar så jag fick pussa lite på honom sedan tog vi klas och åkte ut och rastade honom. Hänge på eriksson för det mesta men jag höll på att frös ihjäl så vi åkte hem vid halv två (:


Upp och jobba imorgon och vaknade med igen svällda halsen och helt slut i huvudet. Åkte och jobbade i två timmar på heartbreak sedan gick jag ocg träffa lena så vi fixade massa blommor till huset. Åkte hem och fixa det och det blev så fint så :) Hon kastade i en bleckning som jag hade medans jag städade salongen och när jag höll på där kände jag hur det brände som fan men tänkte inte mer på det men efter ett tag tyckte jag att det till och med gjorde ont så jag kollade mig i spegeln och ser att det har runnt på kinden så jag torkar bort det och har fått värsta brännmärket på kinden.. fatta hur jävla starkt det är då och det kletar man in hela huvudet med. Äntligen har jag fått klippt mig också så nu känns håret kanon :) Fick god mat och fika så jag kom hem vid sju tiden så jag klagar inte (:

Nu ligger jag i pappas säng och umgås med mamma och ska snart hoppa in i duschen för att invänta bäbis som ska höra av sig så vi kan åka och underhålla oss. 

puss ♥

Michael Jacksson - Speechless

Åw sitter förfan på trummhinnorna. Underbar!

 

 


Tar en kvällsfika med flickorna ♥



Hellu alla söta. Slutade vid två tiden så jag åkte hem och kastade mig i soffan och kollade på tyras show och somnade ( typiskt ) Pappa kirrade mat så jag är mätt och rund om magen. kastade ett koppel runt halsen på nalle och drog med mig på en springrunda :) Nu har jag fixat mig för att åka ner på stan och fika med mysbrudar ♥

Provat studentmössa idag


YEAAH! Provat student mössa idag. Asså shit det är inte ens ett år kvar, det fattar man nu när man ska beställa dom!
Underbart! Kommer bli great och inte på tal om studentkryssningen.. nu är det bara att vänta.

yeaaaah

Trött som ett as. Jag kommer verkligen inte upp på morgonen och ändå har jag gått och lagt mig tio den här veckan och somnat ganska så fort. Spelar ju ingen roll om jag lägger mig tio eller ett det är nästan så att jag är piggare när jag lägger mig ett. Kom iaf upp vid halv åtta så jag fick skjuts av mamma till skolan så nu sitter jag i datasalen med louise och mathilda. Ska försöka planera vårat projektarbete så vi kommer någon vart med det.
Slutar tidigt idag vilket är skönt och vet inte vad jag ska hitta på det får jag se.

puss ♥

Godnatt

Nu liggar jag i sängen nyduschad och fin. Funderar på om jag ska gör amig klar in för kvällen och kasta på ett avsnitt av cleo kanske :) Imorgon är det en ny dag med nya tag och slutar tidigt!

puss ♥

Äntligen en ny header (=

Äntligen! Tyckte att det var dags att göra nått åt headern som jag bara hade kommit halvvägs med så jag satte mig vid halv sex tiden och började med den och är klar nu en och en halv timme senare.. Men nu är jag ganska nöjd. Bilderna kunde ha varit bättre men hade inge nyare så jag gjorde nått roligt med dessa ist (:

Gillar du den ?

Ps. om du inte ser den så tryck F5..


Nytt öronhänge

Inte ett dugg snygg på bilden men det är inte det ni ska fokusera er på utan på öronhänget.. Vad tycker ni, visst är det snyggt?


Slapp och skön dag

kul att internet slog av när jag hade skrivit klart mitt inlägg.. Iaf så hade jag min första expo lektion och behövde inte göra speceillt mycket, vi fick uppgiften att städa hela lokalen och resna och kasta det som inte behövdes. Var klar vid tio tiden men satt kvar med mathilda och louise och flumma innan vi drog ner på stan och käkade lunch. Sallad på george självklart (: Jag fick veta att jag inte behövde åka tillbaka till skolan så jag gick en sväng på stan. Blev inget speciellt förutom ett nagelack..  Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, spagetti och korv, finns inget godare! :D Har fixat naglarna också men inte speciellt snyggt denna gång och sedan ska jag försöka få lite saker gjorda :) 



puss ♥