DEG I SOFFAN

Proppmätt och ligger i soffan med datorn på magen och kollar på snobben :) Det kallar jag ganska skönt. Jag tog mig i kragen och bjöd min sötnos på köttfärsås och spagetti. HAHA, bjöd ut korven denna gång haha.
Ligger och väntar på att det ska hända nå kul men det kan man aldrig vara säker på.. Tills dess ska jag bara slappa!

SHOPPING


Fem bhar från Lindex

Jacka REA 350:- Halsduk 149:- Bikbok


Stickat REA 100:- Leggings REA 100:- Ginatricot

4 G USB REA 49:-/st Elgiganten

Hårfärg 79:- Willys

T-shirt 498:- Stayhard.se

SNÄLLA (a)

Jag vill ha godis och det är nu! Det är fan inte värt att gå till konsum i denna kyla för lite godis.. men det hade varit trevligare med godis till en film.

FÖRSTA GÅNGEN BAKOM RATTEN!

Igår var det vin som gällde! Jag drog med mig Fanny, Linn, Becka och Sandra till interpool för lite alkohol och allmänt trevligt sällskap. Hade jätte trevligt och var ganska skönt att kunna gå ut och göra någonting. Blev väl av med en och en annan hundring men det får man fan bjuda på (: Hampus kom och hämtade mig och Becka så vi fick skjuts hem och jag somnade ganska fort.
Imorse vaknade jag av att mamma ringde och försökte få tag i mig. Klev upp och kastade på mig kläder och sedan upp till Läkerol och tröck på pedalerna. Gick kanon bra för jag är så jävla kung.. eller? HAHA. Åkte ner på stan för mamma skulle klippa sig så jag träffade små söta brudar som jag gick omkring och svettades med sedan bar det hem ganska fort med mamma. Har nyss käkat och kanske ska städa det sista på rummet och sedan ? Inte en aning om vad jag ska hitta på idag..

EN LITEN TITT HOS OSS

Hylla över sängen ( lägg märke till den fina boken som jag har vunnit, haha)

Hemma gjord tavla som inte har någon fin plats än och saknar en kompis. / Köksredskap är viktigt.

Köksbordet och fina klockan så klart. Haha, en liten snabb koll på våra utbuten av saker och ting.


PARTY JULDAGEN 2010












GOD JUL REJÄLT I EFTERSKOTT!


Nalle fick tydligen sitta med vid bordet vid julfrukorten och han såg ganska nöjd ut.

Jag är lika snygg som alltid.

Min mest uppkläda julafton tror jag, brukar spendera den i pyjamas halvsovandes i soffan, haha. Men i år kunde jag iaf ta på mig myskläder.. bra jobbat!

Ganska så många julklappar i år fast vi " inte skulle få några".

Farmor som är helt överlyckliga över sina fika med farmor koppar ;)

Åsa och brorsan.

lite av mina saker i en mindre bra bild.

vi har fel i huvudet!

FÖRBEREDELSER







Mat och julgodis fix dagen innan julafton. Hjälpte Mamma och Pappa med både mat och städning medans min hårigevän var lite irriterad över att vi sprang omkring hela tiden och han var på helspänn hela kvällen.. haha!

JULKLAPP AV ÄLSKLING

Igår fick jag en fin julklapp av hjärtat. Jag fick välja ut vad jag ville ha för kläder från internet så skulle han betala och man passa ju på när det är gratis ;) Tre linnen från kandeeshop.se och en t shirt som jag diggade från stayhard.se. Tänker inte lägga upp nå bilder på dom förns jag har fått hem dom så ni kan få se riktiga bilder!

Puss på dig älskling! ♥

HELGNÖJE

Trött som ett as. Partade med brudarna + killarna som becka skulle säga. Satt hos oss och sedan bar det ner på slick.Hade kul till en början och träffade en massa folk som man inte har sett på år. Kvällen slutade med en skitförbannad mathilda och en aprak alexander men det är ungefär som vanligt med andra ord. Min underbara vän Hampus vad snäll och skjutsade hem oss så vi kom hem i välbehåll.

Inatt har jag sovit mindre bra för det har varit sånt jävla oväder utanför sovrumms fönstret.. men det är bara kliva upp och jobba och se glad ut. Jobbade fram till halv sex då alla var apless och bara ville hem. Gick upp till farmor för lite käk och umgicks med släkten på 6 personer! HAHHA. Jag diggar det.
Nu sitter jag hemma i soffan och ska hoppa in i duschen och sedan blir det nog soffan resten av kvällen också. Alla andra ska ut men jag tror jag skippar det för Fanny ska inte ut :/

JAG ÄLSKAR DIG!


Bara för att du är lite bättre än alla andra!

SKÅL

God jul ni efterskott! Jag har inte haft tid att sitta vid datorn så jag får lägga upp bilder och så imorgon för nu är det party! SKÅÅÅÅL!

MASSA NYA ROLIGA SAKER

Svinkallt och massa snö.. men man ska inte klaga för det är tre dagar kvar till jul! Det känns inte som om att det är jul snart men det kommer väl ikväll när man ska klä granen och baka massa mumsigt med mamma :)

Igår låg jag inne hela dagen tills alex kom hem för då bar det av till IKEA för nya sängar och sänggavel och det blev kanon bra! Skönt med en stor säng och att man får plats.. bara att inatt har alex snarkat och hoppade fan i sängen när han vände på sig så jag trodde sängen skulle braka sönder! Men nu har vi fixat en julklapp till oss båda kan man säga :)

Och nu har jag äntligen beställt mina små älsklingar som jag hoppas kommer snart! GLAD FLICKA och fattig pappa :) Jag kommer bli så snygg. Tror jag ska klicka hem lite mer små saker efter jul (:

MODEKUNGEN.SE


Någon av dessa kanske ska beställas?

SÅNGLIGGANDES MEN GLAD ÄNDÅ!

idag är jag sängliggandes.. Ont i huvudet och resten av kroppen så blev inge skola idag.
Nyss tagit mig upp ur  sängen och fått i mig en macka och nu ligger jag i soffan och kollar disney channel. Väntar på att bus ska komma hem så får jag samla orken så att vi kan åka och köpa nya sängar, äntligen! Kommer bli super skönt. Efter det ska jag hem till min kära familj och flyttar nog en en stund eftersom det är jul (:

Och jag är en happy girl! Min pappa ringde till mig igår och tyckte att jag skulle beställa hem dom sakerna som jag ville ha från internet :D:D:D: GLAAAD! Så blir en jacka, två par skor kanske ett par jeans och så ska jag kolla mera, tror jag vill ha väskan också. ih, puss på dig <3

JAG HAR HITTAT JACKA!!





Modekungen.se

DET FINNS TVÅ AV MIG.

Det finns två av mig.. ja det gör det! Eller egentligen många men det här är egentligen det som jag diggar mest och gärna kombinera med nått annat snyggt. Har haft lite baggykläder på senaste tiden för jag har växt ut det mesta och sånt så jag har fått brist på det och det är så jävla dyrt att lägga ner pengar på det. Men här kommer två storfavoriter.

SAKER SOM VILL FÖLJA MED HEM!


SHOES SHOES


Jag har börjat diggat beiga skor av någon anledning och dessa har jag hittat som jag tror jag vill ha på mina vackra fötter! Tycker dom är sååå söta :) Eller vad säger du M.I.B ? =)

ÄR DET VÄRT DET?

Nu har jag kommit till en tid i livet jag ska välja mellan nått som jag egentligen inte behöver..
Jag älskar min söta lilla samsung och jag älskar samsung.. men ska man byta bara för att förnya eller som jag brukar säga, varför förstöra ett fungerade konsept?

Jag står i val och kval mellan dessa? Hur gör man?

FLYT?

Heja alla små söta! Min morgon har jag spenderat med två och en halv timmes snoozning och jag tror inte att min kropp ville att jag skulle vakna. Tog mig upp och skyndade mig och sprang till bussen (varför kliva upp i tid när man kan stressa) Hann iallafall till skolan i tid och det avr ju bra bara att när jag ska gå på lektion så kommer Hasse och säger att jag ska ha betygsinformation med honom sedan kan jag gå? Nödvändigt? Jag vet att jag är bäst i skolan så jag behövde väl inte sitta där? Gjort alla saker och har godkänt mer eller mindre, så nu hoppas jag på en fin julklapp! :D

Jag ska fösöka sätta mig och göra klart en uppsatts men självklart är det ingenting som måste vara inne precis just nu för Hasse är så snäll! Eftermiddagen spenderas genom samhällskunskap och invidiuella. När jag ändå är där uppe på söder så ska jag ta en tripp till min käre vän Lina och fika och mysa med henne innan jag ska ta mig till nästa stopp i livet. Jag hoppas på en BRA dag :)


Så här känner jag mig idag.. EJ OK!

YEAH!

bloggen har halkat lite efter på senaste tid men jag har bara inte haft tid. Det är mycket i skolan och jag måste verkligen bli klar med all skit- Jag hinner inte med vänner så mycket och hoppas att ni förstår! Jag har inte glömt er. Kommer nog bli mer aktivitet efter jul när jag har lov och laddat upp kroppen lite när jag har ny energi och mer puckosaker att snacka om, så håll er kvar! :)

SISTA ADVENT

Jobb fyfan. Jag har jobbat idag och det har inte gått speciellt bra men jag kom ju hem tillslut iallafall.
Alexander kom och hömtade mig och åkte hem en sväng till forsby där bara pappa var hemma :) Snackade lite med honom sedan bar det hemmåt och jag deckade i soffan framför piff och puff. Alexander fixademan åt mig, korv och spagetti! Underbart gott!!  Har legat och kollat på bröderna karlsson och jag trodde jag skulle slå sönder tv eller kasta ut den genom fönster.. fyfan vilken frustrerande film. Jag ville mest bara förklara för dom i filmen hur det egentligen var. Den var bra och den rekomenderas. Nu blir det slapp i soffan innan duschen och kvällsdags. Hörs imorgon =)

NYA SÄNGAR TACK!


Skulle ha åkt och köpt nya sängar och sänggavel idag. Började med att den sänggaveln jag ville ha inte fanns i gävle och då pallade vi inte att ta oss till Uppsala för det lixom. Så kan bli denna istället men så visar det sig att pappa har sålt bussen så vi har ingen bil att hämta sängarna i.. hmm. Lite tråkigt men det får väl bli en annan gång men det var ju bara för att man hade tagit tummen ur röven och skulle göra nått.

FÖRKYLD.. IGEN

Tjolahopp! Inte bloggat ås mycket för igår somnade jag åtta. Skönt men har vaknat hel tiden eftersom jag är förkyld igen och vaknade tio så egentligen har jag inte sovit ut speciellt mycket iallafall..
Har städat hela lägenheten och jag tvingade på alexander att städa toan och han klarade det fint! Pluspoäng till han idag. Annars har vi inte gjort så mycket, ska åka hem en snabbis om en stund och ska lämna en telefon till mamma som ska säljas. Kvällen blir lugn och både alex och jag ska försöka krya på oss så vi är fina till veckan.
Pöss

VI PÅ PRIMA!




.. vi är bara för snygga!

FÄRGFYLLT

Mitt och Louises mästerverk från gårdagen med fina färger. Det blev riktigt bra och dom hade varit ännu godare med lite sprit i. Allt ät klart till uppslagen så nu sitter vi och finlirar och kastar in det sista!


Blir valbo med hjärtat och shoppa lite kanske? och självklart handla mat sedan blir det en lugn kväll! Mys.

DRINK QUEENS!

Jag och louise gick och handlade en massa bus till drinkarna som vi skulle göra och packade oss sedan på en buss. Började med att göra drinkar och det blev kanongoda och skit snygga! Vi körde på känslan.. Och oj så bra det blev att jag inte har blivit bartender :o

- Lagade kycklingfileer med pommes och rödvinssås! mmums. Mätta i magen som fan och nu slöar vi i soffan och velar mellan att vara hemma eller dra sig ut på roligheter! Hmm.. vi får se, det lär ju visa sig.

KRÖNiKA NUMMER TVÅ



Ja men då har Mathilda ännu en gång stuckit ut med sina livsfrågor.. HAHAH!
Göran röck tag i mig och sa att dom på arbetarbladet var jätte nöjda och tyckte att den var toppen så får se vad dom säger imorgon. Jag tyckte att det blev rätt så bra och försöker få folk en funderare för en stund. Jag vill nått med mina krönikor och inte göra bara för att göra..
När jag gör mina krönikor så börjar det alltid med att jag ligger hemma sjuk och som vanligt när jag är sjuk så vaknar jag mitt i nätterna och kan inte sova och hjärnan börjar arbeta och varje gång så börjar det på en krönika. Jag rycker en penna fort som fan och skriver ner lite och dagen efter kasta jag mig på en dator. Att skriva en krönika på beställning betyder inte så mycket i mina ögon. Jag vill nått med det jag gör och vill ha en tankeställare i mina texter.

Vil du läsa hela så klicka här.

JÄVLA SKIT PROV!

Pusta ut. Nyss skrivit samhällsprovet och det gick som det gick. Mamma var jätte snäll och duktig som hjälpte mig igår och det var bra saker som jag kom ihåg men var dom med på provet? Skitprov, han hade lagt upp det skit pissigt och jag var less. Nu sitter jag i datasalen och lyssnar på fjortisar som bråkar och skriker i hela datasalen.. seriöst! Dom bråkade om vem som slog vem först. Håll käfften och gå här ifrån!

Sitter och väntar på att få åka ner på stan för att träffa Louise och sedan bär det av till mitt andra hem och blanda goda drinkar, får se hur länge de tar för jag är bjuden på mys hem till Lina men jag måste göra det och om jag har tid skulle jag behöva åka ner på stan för att fixa ett par skor för pappa är snäll och betalar! :D

Blev medbjuden på julmys på Furuvik på söndag, ni kommer väl ihåg att jag tjatade om att jag ville dit och nu har min önska gått i uppfinnelse och jag är HAPPY! Vad mysigt och kameran ska självklart med. Längtar!

TRÖTTJEJ!

Svin trött.. brorsan mer eller mindre slet mig upp ur sängen i morse. Så jävla död och ändå hade jag sovit en massa extra också. Sovit närmare tio timmar inatt så man skulle vara pigg så man kanske kan dra sig ut ikväll?
- Mamma skjutsade mig till skolan eftersom bussarna går lite som dom vill i Forsby men är i skolan nu iaf och sitter vid en dator.. nehe? Tror jag spenderar 99.9% av mitt liv framför en dator. Albin fyller även år idag så grattis till honom och det kanske blir att vi ska fira honom idag alla i klasserna (eller ah vissa) Jag har religion och jag ska göra ett nytt försök på att försöka få en hel uppsatts och sedan har jag prov! GUUD VAD KUL!
När jag är klar med skiten så ska jag ner på stan för att träffa Louise för att vi ska åka hem och göra drinkar till vårat uppslag till nyår.. haha!

...

Nu har jag pluggat med mamma och det gick väl sådär.
Jag är så trött och är på pissigt jävla humör och jag är skit less! Ska hoppa in i duschen och krypa ner i sängen och sova själv för det är ju vad man får göra när man är hemma. Orkar inte skriva och vill inte skriva nå mer.

SUPPSUPP

Tar ett stopp i allt pluggande och hoppar på en buss ner till stan en snabbis. Hem fort som fan och försöka att plugga så jag har allt under kontroll tills imorgon :) Vi hörs säkert när jag kommer hem!

MÅR SOM EN SÖTGRIS.. BAJS.

Jag lever idag men jag mår inte så bra.. eller nu gör jag det men inte i morse så jag kastade i mig en ipren och la mig och vilade en stund till. Åkte hem till Hampus gamla hus och hjälpte dom med småsaker som dom inte klarade av (eftersom att detta hus har varit som ett hem för mig) Så jag tog ett litet förväl jag med och jag blev lite ledsen faktiskt.

- Mat i magen, ont i huvudet och svenska står på eftermiddagens schema. Ska egentligen redovisa min svenska men jag ahr inte gjort den ( och ingen annan heller) för dte får inte att göra den! Ska hem och plugga sedan och har jag tur kanske jag kan få en mamma som kan övningsköra med mig men det tvekar jag på. ÅSA HJÄLP MIG!

GOD NATT

Nu säger jag Godnatt för måste plugga och ska mysa ner mig i sängen så jag har inte tid med mer datatid.. Så vi hörs imorgon!
Jag älskar dig Alexander! Du är världens underbaraste <3

SÅ SJUKT TRÖTT!

Drog ifrån skolan direkt efter att vi hade slutat och åkte ner på stan för att vänta på Hampus. Åkte till lenas salong en snabbis sedan åkte vi hem till han och fixade Xbox 360 som han var helt överlycklig över. Spelade med sensor och så och det var både kul och jobbigt.
Pappa kom och hämtade mig som vanligt och mamma bjöd på pannkakor med grädde och sylt och det var inte igår! Åt mig proppmätt som vanligt och dampade loss med pappa.. Jag har seriöst nå fel. Nu ligger jag i sängen och slappar framför tv fast jag egentligen skulle till Lina på julfika och jag har taggat hela dagen och sett fram emot det, hade till och med fixat så pappa skulle skjutsa mig. Men så får jag ett sms och det blir inget.. för alla har glömt bort det? Vad är det för jävla "polare" ? Men det är inte mycket att be om och hon ville heldre ta det på Torsdag så får tagga tills dess om det inte blir utgång. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga och ta en lång dusch så pappa blir glad :D
Så här snygg och fräch är jag!

TAPPAT GREPPET

Asså nu har jag tappat greppet helt och vill inte detta nå mer. Jag har spenderat all tid på att sitta vid datorn och redigerat bilder? kankse inte det jag skulle göra men Göran blev nöjd iallafall och på Torsdag är jag tillbaka på Primas uppslag. Krönika, hiss och diss så jag har fixat nya bilder till det idag för jag ser ju faktiskt inte ut som jag gjorde förut.. haha! Nu sitter jag och kollar på klockan ungefär och jag pallar inte sitta kvar i skolan en sekund till så jag väntar på Hampus så jag kan leka med honom ett tag tills jag ska till Lina på julfika :)

HÅR FUNDERINGAR

Jag har suttit och funderat lite över mitt hår nu när jag har kollat igenom en massa och jag ska först och främst ha en klippning och det är ganska så snart! Tror att det blir kortare på sidorna och försöka kapa lite mitt på också så det inte är så jävla långt.. sen är det så att jag har kommit på att jag ska göra svarta och mörkröda slingor i det långa håret. Tror att det kan bli lite snyggt eller? Tror inte att det blir nått idag men det vet man aldrig ;)

Varför kan man aldrig sluta fundera på håret? Jag har ju lixom kapat av skiten nu så jag skulle slippa detta men nejnej.. Mitt liv går för fan ut på att fundera vad jag ska göra med mitt hår. Fler som har den känslan?

I KNOW YOU LIKE ME



Modell, smikning & redigering: Mathilda Clerkeborn
Foto: Mathilda Lindström

DUM AV DIG


Idag är jag så här snygg! Tror till och med att detta kan bli min snygga bild till krönika! HAHA.. Jag förklarade för Göran att man ska visa sitt riktiga jag och inte försöka vara seriös om man inte är det som människa men han tvekade lite. Han förklarade noga att hela gävla skulle se denna bild!

THE TiME OF MY LIFE


KiLL ME!

JA MEN GUD VAD KUL! Jag hatar verkligen dessa tisdagar nu.. och förut var det ett av det roligaste i veckan. Sitta och rita.. jag kan för fan inte ens skriva mitt egna namn snyggt? Just nu sitter vi och ritar av våra egna skor men jag ( av någon andledning) har mest ätit macka och suttt vid datorn. Måste kanske göra klart lite men det finns ingen ork.

Inatt vaknade jag av att Alexander rulla omkring i sängen för att det var så varmt, ja men då vaknade jag också och var tvungen att dricka vatten, även jag insåg att det var jätte varmt och höll på att klä av mig skinnet! Imorse när klockan ringde ville jag ta livet av mig. Jag är svintrött ont i huvudet och magen är elak.. Ikväll ska jag till Lina om jag har orken till det sedan blir det hem till Forsby.

SKOBEROENDE

När jag ändå har halkat in på skor idag så kan jag väl ändå fortsätta att snacka en massa ointressanta saker om det eller vad säger ni? Jag älskar scoretts skor, dom har verkligen allt! Dom skor jag gillar mest är Tiamo som har underbara skor. Skit snygga och oftast dom skönaste och dom ligger på ett helt okej pris och har man tur kan man hitta dom billigt. Det är nog det märket som har lyckats bäst i att styla en vinter sko.. nu är det oftast en rejäl klack på dom men dom är sköna. Dessa två under har jag provat själv men fanns tyvärr inte i min storlek men det kan hänta att dom hamnar på skohyllan efter jul.


Dessa två över har jag själv på skohyllan och dom är underbara speciellt dom till höger. En perfekt vardagssko som är riktigt snygg men underbar att gå i och klacken är lagom för en vardag. Tycker det är överdrivet att dra på sig värsta klackskona till vardags. Dom till vänster är dom nyaste skona ifrån Tiamo och även dom är super sköna men är aningen lite hög klack för att strosa runt i skolan med. Eftersom jag älskar skor så får jag försöka att styra mig själv til att helst gå in i en skoaffär en gång i månaden för det slutar alltid med att jag kommer ut med ett par.. men vilken tjej älskar inte skor? Jag tipsar tiamo. Du hittar dessa godingar och fler på www.scorett.se

SHOES

Jag sitter och kollar runt på alla dessa affärer som kan ha skor.. men jag hittar inga som är ganska snygga men bekväma och varma? Varför kan man inte göra en snygg vintersko? Jag har kommit till den där åldern när man hatar att frysa om fötterna så man sätter på sig det som värmer och dom ser för jävliga ut.. kan jag få en varm sko, Tomten?


Fulsöta skor som inte är det vackraste men har kommit in i min "så fula så jag tycker om dom,jag måste ha dom" period. Dom till vänster är ju skit söta och dom är fodrade med ludd också, Pappa! ih (:

DEATH RACE


Igår kollade jag och Alex på "Death race" och fan vilken film! Jag satt på helspänn hela tiden och jag blev bara mer och mer arg hela tiden. Sjukt bra film och för dig som älskar bilar, fart och en förjävla spänning.. här har ni en film. Det gjorde ju ingenting att huvudrollen spelades av den underbara Jason Statham som även är en skön snubbe i transporter filmerna.
5 MMMMM av 5 MMMMM


DU HAR CHANSEN ATT GÖRA DIN RÖST HÖRD =)

Vad tycker du är kul att läsa på en blogg? Vill du ha skvaller eller ska det vara mode, inredning, träning? Vad? TELL ME!

TAVLA


Denna snygga Tavla fick följa med oss hem för ett tag sedan. Jag blev helt kär i den första gången jag såg den och nu får den faktiskt hänga ovanför soffan i vardagsrummet Kan inte bli bättre..

HELT SLUT SOM MÄNNISKA

Hellu alla söta! Gårdagen var nice med Alexander och Jim på interpool. Spelade biljard och drack lite. Fanny kom och gjorde oss sällskap en stund och helt plötsligt skulle vi hem? Hoppade i säng med hjärtat och somnade som en gud.

Upp och jobba imorse och jag var så jävla trött och inte nog med det så fick jag åka buss in till stan. Skitigt och en jälva massa spyor överallt, vad är det för jävla fel att spy i toan? Åkte hem till bomhus och kastade ihop tacos så nu är jag proppmätt.. och hjärtat vad snäll att diska så jag kunde uppdatera här lite. Kvällen kommer spenderas med hjärtat i soffan framför en mysig film och jag läääängtar efter duschen! Kissies

PARTY.. NEJ INTE IDAG.

Men god morgon eller god eftermiddag? Jag är sliten, trött och bakis.. Vi firade ju Jennika igår med 60-70 tals tema och det började med att jag inte var ett dugg taggad, klänningen jag skulle ha var massa för lite över tuttarna ( nått bra kanske) Så jag lackade ur och visste inte vad jag skulle ha på mig men det slutade med att jag blev en skolfröken på 70 talet.. skit tråkigt men jaja. Det var nice men jag blev trött ganska så fort och ville hem vid tolv tiden, så Alex kom och hämtade mig vid halv ett kanske, skjutsade in Jonas och hans brorsa som det var evigheter sedan jag träffade. Jag bjöd hjärtat på Max och sedan hem till sängen.
- Jag har spenderat min dag i sängen och klev upp vad halv tre och hoppade in i duschen vilket var underbart! Nu är jag nästan som en ny människa fast lite hungrig. Morsan bjuder på Pizza senare och jag blir nog nykter ikväll medans min käre far har dragit på kryssning UTAN mig.. så ja. Du får väl ha det så nice då ;) Nu ska jag fixa mig lite sedan drar jag ner på stan och fixar nya naglar. Pöss

FOLK ÄR DUM I HUVUDET!

Är det så här man uppfostrar ett barn och förklarar för ett barn att den har gjort fel?


JAY SMITH - IN THE GHETTO

Rysningar.. behöver jag säga nå mer? Han är så jävla ducktig och jag hoppas han vinner! Han kan ju sjunga vad fan som helst.


God morgon! Vaknade väldigt sent i morse m...

2010-12-10_09_06 (MMS)

God morgon! Vaknade väldigt sent i morse men trött som fan men jag hann. Nu sitter jag på redaktionen och ska ha möte så får se hur det går ;)


Hej alla underbara! Jag är ny duschad och ...

Hej alla underbara! Jag är ny duschad och ligger i sängen klockan åtta en torsdag, ska inte jag stå på dansgolvet om några timmar? Är inte helt hundra och ska på party imorgon så jag håller mig fin ikväll. Fått kanaler i sovrummet så nu kan man använda den istället för att ha den som prydnad,haha! Bilder och mer snack av vad som händer imorgon kommer upp imorgon. God natt alla söta :)


MYS I MÖSSA!


Ny mössa och ny tröja som införskaffades för ett tag sedan och har inte haft tid att visa!

FLiCKAN SOM SLET SÖNDER TUNGAN!



Fyfan.. och hur mänga gånger har man inte gjort det i sina dagar? Hon slet helt seriöst sönder hela tungan och den satt kvar.. AJ! Vill du läsa mer klicka här!

WHY?

God morgon.. Sov vist lite extra imorse och det behövdes. Råkade stänga av klockan och somna om. Men är i skolan nu iaf och han till och med att fixa mig! Plus poäng till mig. Sitter och ska ha religion och skriva och buddhismen? Men det går inte så bra, jag lär ju komma igång någån gång. Efter skolan ska jag ner på stan och fixa lite julklappar också förhoppningsvis sedan vet jag inte hur jag ska spendera min dag ♥

ELLE-GALAN 2011

Nu är det snart dags för ELLE-galan och jag vill bara dit! Jag är med och tävlar om två biljetter eller en goodiebag värde 3000 kronor. Det är värt ett försök att vara med och jag skulle hoppa av lycka och skulle vara glad hela det nya året. jag vill vekrligen åka iväg och få vara lte bortskämd och vacker för en kväll!

LÅNG ONSDAG

TRÖTT! Kul att trycka i sig frukosten framför datorn i skolan.. haha! Börjar vakna till liv nu och känner att jag behöver en cola. Väntar på brudarna nu och sedan har vi expo hela dagen men skulle mest meddela att jag lever och har sovit som en gud inatt! Kisses

DAGEN PINGLA..

Dagens Pingla! Grattis Fannie =)

SiSTA CHANSEN TiLL DAGENS PiNGLA

Fotograferingen gick väl ganska bra och det får duga. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att vara seriös så länge men jodå! Plus poäng till lilla mig. Bilderna kanske ni kan få ett smakprov av imorgon om ni har tur ;) Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och ska snart kasta mig in i duschen och sedan läsa bok och glöm inte bort att anmäla er till Dagens pingla.. sista chansen nu!

DAGENS PiNGLA!


Tänkte prova att ha dagens pingla.

HM


Jag diggar att hm har börjat spåra ur och sticka ut med sina kläder. Det finns mycket mysiga saker man kan blanda ihop och få en frän men skön outfit. Det hissar vi idag!

TiSDAGAR FRAMÖVER KOMMER SUGA ÄPPLE

Morgonen bestog som vanligt av att åka buss i en hel timme! Fattar inte!? Ska det vara så jävla svårt att passa tiderna. Det går inte att åka tolvan från stan. Kommer till skolan och ser fram emot att få sitta och ha graf och leka lite men nej då ska vi sitta och rita i flera timmar?! För det tillhör tydligen också graf och det ska vi göra tre tisdagar fram över.

Blir lunch med min underbara farmor som jag har saknat så mycket, så får se vad jag stoppar i magen sedan tillbaka till skolan och rita vidare och sedan fota.



Gamla bilder med hår.

OUTFIT



Linne - Bikbok Spetströja - Ginatricot Halsduk - Ginatricot Ringar - Guldfynd, Ginatricot Klocka - Ullared

MATHiLDA FÖRRA TiSDAGEN


Foto: Mathilda Lindström
"Modell" & Redigering: Mathilda Clerkeborn

CARS CHOKLADKALENDER


Min söta underbara chokladkalender. Jag blir lika glad varje gång jag öppnar en lucka men varje gång vet jag vad det är som döljer sig bakom. En bra start på dagen att hoppa av glödje! :)

SMAKA PÅ DEN DU!



Smakprov på förra veckans plåtning.. haha inte riktigt kanske men detta fick bli rovbilder på Mathilda när vi skulle ställa in ljuset. Imorgon är det dags igen och då blir det förhoppningsvid plåtning av oss båda, för nu jävlar!

HELGEN LiTE KORTFATTAT

Hejsan alla söta! Nu har jag varit lite frånvarande nu när det har varit helg men nu är jag tillbaka. Har inte haft tid att sutta vid datorn så jag har varit trevlig och umgåtts med familj och vänner.

I fredags var jag hem till min underbara familj där hemma som bjöd på god mat och vin så klart. Satt och pratade länge om allt mellan himmel och jord. Kollade lite på tv och jag somnade vid halv tolv, vid halv ett kom hjärtat och tyckte att vi skulle ut men det höll inte så länge för jag ville hem och sova.

I lördags vakande jag bredvid hjärtat i min egna säng( underbart) och gick upp och käka julfrukost (: Gjorde oss klara ocvh rullade in till Valbo där det blev lite shopping och sedan rullade vi hem till alex en snabbis sedan skjutsade han hem mig. Pappa bjöd på en underbar mat även då och självklart fick jag mitt rödvin! Ugicks med dom till klockan blev nio då jag rullade in till stan med Louise för att umgås lite på mingel med ett glas vin och skit snack. Åsa ( louises mamma) ringde och ville att vi skulle till bilagan med henne och Mats. HAHHA, men fyfan vilken kväll dom bjöd på! Jag var på bilagan och hade skit kul? Konstigt va? Sedan åkte jag hem till Alex lagomt packad :)

MiN PAPPA ÄR FÖR SÖT

Anonym om JULKLAPPEN 2010:
Klart Jag säljer "Bosse" o köper en Ford ;);););)


SVAR: GRATTIS PAPPA, DU HAR HAJJAT GREJEN OCH ÄVEN HITTAT KOMMENTERA KNAPPEN!
Jag tycker att det låter som en utmärkt ideé ;D PUSS PÅ DIG!


JULKLAPPEN 2010


.. otippat va?

Johan Eriksson ♥

Jag var inte din närmsta vän. I onsdags skulle du ha blivit 20 bast.. livet är orättvist. Jag brukar tänka på dig lite då och då och frågar mig alltid varför det blev som det blev? En sån fin männsika med ett stort leende som du aldrig gömde undan, du hade ett stort hjärta och jag har ett minne med dig men det är kanske inte det bästa men det finns och jag hade velat lära känna dig mer. Du är saknad på jorden, om du bara kunde se alla fina kommentarer och hur mycket folk saknar dig!

.. Snart ett år sedan du lämnade jorden men jag tror att du finns bland oss alla.
Vi saknar dig Johan Eriksson!

.. Bild lånad av David Almgren.

MiN ÖNSKELiSTA 2010


Min önskelista i år ser ut såhär.. för jag vet egentligen inte vad jag vill ha, eller jo det vet jag men det är bara dyra saker.  Jag är nöjd med en fin jul med mina nära och kära och fylletoket med Faster! ♥

OSKAR LiNNROS PÅ SLiCK

Åkte hem till mamma en sväng igår och la mig i pappas säng och mös med henne och Nalle. Det var ju så jävla kallt där hemma så jag höll på att frysa ihjäl! Alex kom och hämtade mig strax efter fyra så åkte vi hem och jag fixade mig lite fort och vid halv sex var jag hos Lina för att förtära alkohol slutade med att det bara var hon och jag halvliggandes i soffan helt döda.. men vi förpassade oss till Slick vid nio tiden så vi var säker på att vi kom in. Gick ner och det var mycket folk för att klockan vad halv tio.
Kvällen vad nice, träffade Louise, Natta och Mathilda också så umgicks lite med dom. Gick och väntade på Oskar i flera timmar men vid tolv drog han äntligen igång så när han var klar åkte jag faktiskt hem. Träffade mycket trevligt folk som var och tog i mitt hår och tyckte det var så snyggt så det var kul (= När jag kom hem så gjorde jag mig två korvar och sedan kröp jag ner i sängen bredvid hjärtat!

- Imorse var jag jävligt trött och missade en massa jävla bussaroch jag avr så förbannad men kom till skolan vid halv elva!BRA STADSBUSSARNA! Har tryckt i mig en cola och en macka så nu äter jag faktiskt lite lakrits vilket är ett måste! Idag skulle jag egentligen till stockholm med Lina och Johan och shoppa och sedan dra på krogen men kände i morse att jag inte skulle palla det så har jag gått och blivit förkyld igen så jag ligger väl sjuk snart. Ikväll blir med mys med mamma och sedan får man se vad som händer! Kyss

TAGGA TAGGA TAGGA

Varit iväg på en åktur med söta Frida som fick körkort i måndags. GRATTIS! Tog en tur till Willys och sedan tillbaka. Äntligen fått mat i magen och tror att jag ska ta en chokladbit på det och tagga för ikväll!

JULMARKNAD I HELGEN?

Jag är trött! Jag ser ut som stryk idag och jag vill bara hem. Har haft religion nu och det går väl kanske inte så bra på min front.. men det bjuder jag på idag. Nu har jag snart lunch och sedan samhäll sedan slutar jag och funderar på om jag ska dra mig mot Forsby kanske. Ikväll blir det party med brudarna eftersom Oscar lindros kommer till min hemma plan (slick). Kommer vara stendöd imorgon och jag kommer nog hålla mig nyckter imorgon? eller. Är ledig på söndag för en gångs skull tack vara Linnea som jag inte har träffat än men det tackar vi för. Jag hade tänkt att jag kanske hade kunnat ta mig ut till furuvik på julmarknad! MYYSIGT.


MÖRKHÅRIG IGEN




Nu är det möörkt! Kastade i en mörkbrun som ser svart ut och jag älskar det! Fattar inte varför jag ska envisas om att färga det blont hela tiden. Älskar frisyren och älskar färgen.. tror jag stannar tiden ett tag.
Kommer snyggare bilder ikväll!

GÅRDAGENS FYND



Gårdagen bestog också av lite shopping och då fick dessa sötsaker följa med hem. Ett par nya pyjamasbyxor som verkligen behövdes (för det finns inget mer underbart att sova i) Rekomenderar dom som en julklapp till någon du tycker om! H&M 149 :- och självklart blev det hårfärg och pudershit.

SHOPPiNG MED HJÄRTAT







Efter skola åkte jag och Alex ner på stan och provade skor men hittade inga så vi hoppade in i bilden och rullade till köpis istället. Hittade ett par skor som jag har tyckt om men inte för ens idag fick jag för mig att dom är skit snygga och snyggare på så dom fick följa med hem för hela 799:- från Scorett. Rullade in till stan igen för det var tjejkväll på Gina tricot så kikade lite och fick lite fint av min underbara pojkvän.
Sex par trosor, en spetströja, en vanlig tröja och ett armband.
.. Fick även hem mina efterlänktade linser idag som jag ska prova imorgon så då får ni bild.

DEJTAT MÖRKRUMMET

Idag har jag varit riktigt duktig och varit i mörkrumet i hela två timmar. Blev klar med kontaktkarterna (det är en helhets bild föver alla rullarna jag har tagit) Så nu har jag bara slutkopian kvar och ska välja ut fem bilder som jag ska lämna in. Men det får jag ta en annan dag men nu är det värsta över! Klappar mig själv på axeln idag (=



BRA MATHiLDA

Jag håller på och fixar lite på bloggen och har fixat lite men vissa saker stämmer inte men det får jag fixa när jag kommer hem för nu ska jag in i mörkrummet!

LiNA KÄLLGREN ♥

Saknar dig.. Jag har inte känt dig så länge men jag diggar dig och jag är glad att jag ahr fått lära känna dig och hoppas att du känner samma. Bara ligga i soffan och umgås, det gillas! Partybruden som man inte kan lämna hemma!
Länktar till Nyår så man får fira in ett nytt år med dig och jag hoppas att jag kommer få spendera tid med dig även nästa år.    I like you girl


FÖRSTA DECEMBER


Bild lånad från Google
Idag är det den första december och man får öppna chokladkalendern idag och jag kommer bara kasta mig på den när jag kommer hem =) Fick ju en jättefin av Alex som ni kan få bild på sedan. Imorse blev det en liten sov morgon för jag hade så förjävelst ont i huvudet så jag kastade i mig en macka och ipren sedan kröp jag ner i sängen igen. Kom till skolan vid tio och hade expo och jag har nog inte gjort så mycket idag förutom att kapa till mitt tittskåp och fick veta idag att dom kommer sättas upp på järnvägsmuseet och jag kommer inte vilja sätta upp mitt bedårande mästervärk.

- Nu sitter jag och väntar på Per (fotoläraren) så ska vi in i mörkrummet och mysa lite, haha nej då men jag har en dejt med han idag för att han ska hjälpa mig att bli klar med mina bilder så jag kan lämna Fotokursen bakom mig. Sedan kommer Alex och hämtar mig för att åka hem och mysa och jag tror att det kan bli nån tvätt också. Pöss