EN HÄRLiG DAG MED MiN BRUD i SOLEN

Dagen började med att alex sov över och jag var svin trött! Gick upp och käkade frulle medans jag väntade på att Louise skulle höra av sig för vi hade snackat om att åka och bada. Pussade hejdå på hjärtat och pratade med louise och kom fram till att vi skulle till harnäs. Pappa skjutsade mig till petter och carola så vi kunde låna cyklar så vi kom iväg och har solat och badat, även fast det inte var så mycket sol så var det mysigt. Cyklade hem till Louise vid fyra tiden och jag handlade och lagade mat åt henne ( snäll som jag är ) sedan har vi degat i soffan tills jag skulle hem.

Nu ligger jag ny duschad i sängen och segar innan jag ska krypa ner under täcket och släcka lampan.. haha fult det lät. Sover själv inatt och det är tomt men det var någon som klagade över att han bara sov över när han sov hos mig så ikväll får han sova själv och jag kommer bli jätte glad att få pussa på honom imorgon! Ska upp och jobba imorgon och jag har den turen att Louise också ska jobba så jag överlever dagen.. hoppas jag :o   Godnatt!

Fick även träffa dessa sötnosar Saga och Elin! Sötare ungar får man leta efter :)


VÄNTAR PÅ ATT PAPPA SKA KOMMA HEM SÅ JAG KAN ÅKA OCH BADA MED LOUiSE!


iDAG KOM MiTT PAKET OCH DET VAR DESiGNKIT

Det var inte lösnaglar med men jag är glad ändå =)


YEEEEEEEAH!

för någon vecka sedan satt jag och bläddrade runt på olika bloggar och kommer in på en tjej som gjorde egna naglar och var verkligen jätte duktig. Hon hade en tävlig där hon hade designat eget kitt med tippar och så. Så man skulle skriva en anledning till varför man ville ha det och jag tänkte, äh jag skiter i det! Men så kom jag och tänka på att ronya drog en chansning och vann ett presentkort på 2000 spänn så jag gjorde ett försök och skickade det.. Sedan har jag glömt bort det och kom och tänka på det idag och gick in på mailen för skojs skull bara för att kolla och vad står det då ? JAG VANN!Snacka om tur! :D Så jävla happy så jag får hem det i veckan!!

Så jag rekomenderar att chansa.. det ska jag börja göra iaf!


SÖNDAG..

Upp och jobba imorse och jag var ganska seg men kom igång ganska snabbt :)
Alexander kom och hämtade mig och vi skulle åka och bada men så längt kom vi aldrig. Han har åkt hem och jag ska vänta på käk sedan får jag se om jag ska göra nått eller bara dö i sängen? Vad gör alla andra, jag har inte orken till att bara vara hemma!!!!!!

MiDSOMMARDAGEN OCH EN MASSA STÄDANDE.. PUST.

Tjollahopp!

Gårdagen var kanonbra.
Jag och alex fixade en massa hemma hos honom och jag fick självklart fixa maten. Folket rullare in vid sex tiden och vi började med att grilla självklart för det var ju efterlängtat! Satt och chillade och hade det riktigt trevligt faktiskt. Spelade kubb och alla fyra gångerna vann mitt lag.. Vad beror det på ? Hade en jävla tur med vädret också, det kom någon stänk med det försvann fort och solen låg på ett bra tag. Shottime med bananaskids smak, underbar!  Slutade med att jag satt med den i hande, hahah. Vid tolv tiden ville alla åka till bomhus vilket inte spelade mig någon roll så dom andra rullade iväg och jag och alex kom efter en stund och fan vad pissigt.. det var så jävla värdelöst och hamnade hos nå jävla knarkgäng som var dum i huvudet och kvällen slutade inte kul. Jag och alex åkte hem vid tre tiden kanske ? Städade undan lite och sedan blev det sängen ganska fort.

Idag vaknade jag ett och mådde kanske inte speciellt bra men en liter jos senare så var jag iaf levande =) Blev inte full igår heller men det måste ha varit shoten som gjorde att jag mådde som jag gjorde och sedan är jag inte så stabil i kroppen heller och det blir inte bättre.. hmm. Vi Städade upp resten och åkte och pantade och slängde sopor och självklart lär man köpa bakismys så jag ligger i sängen nu nyäten ( Tacopaj, den är så jävla god! ) och jääääser och det får jag faktiskt göra för jag är så jävla snygg ändå ;D Hade ni en trevlig midsommar ? Det hade jag iaf så jag tackar hjärtat för en underbar kväll! <3                 Vad händer ikväll för folket ?

MiDSOMMAR OCH JOBB ?

Midsommar. Ja tiden går fort. HAr inte skrivit på länge nu men jag har haft annat roligare för mig än att vara hemma och sitta vid datorn. Igår åkte jag och badade med louise vid elva tiden och låg och pressade fram till fyra tiden då alex var så stressad för han ville in till stan och självklart glasbanken.. blev lite shopping som vanligt men det vart inte så mycket för varken mig eller alex. Åkte och handlade för idag och fixade lite sedan åkte vi till plaza och umgicks med folket.

Ja idag har jag jobbat och det gick både bra och fort så jag har segat hela dagen sedan jag slutade men nu har jag fixat mig och väntar in folket bara. Ska snart få grilla.. äntligen! Får se vad kvällen bjuder på och värmen fick vi iaf och det tackar vi för.   Glad midsommar =) 




NiCE DAG i SOLEN

pust. Eftersom solen inte ville umgås med mig så tänkte jag passa på att städa i rummet och tvättstugan samtidigt som jag tvättade och självklart höll jag på med en massa annat också =) När jag skulle ut och hänga tvätten insåg jag att det var mycket varmare än i morse så jag släppte allt och kastade på mig bikinin och la mig på gräsmattan. Började bli lite rastlös och ensam så jag skickade sms till Louise om hon ville umgås, så vi åkte till Forsbybadet och låg där och mös. JAG TOG PREMIÄR DOPPET! :'D  Fyfan i helvete vad kallt det var men nu är det gjort. Åkte hem och la mig hemma i solen och nu har jag precis fått mat i mageen och ska snart åka iväg och jobba någon timme sedan hem så får se om jag får sällskap eller inte :)

Älskling har hämtat mina skor! HAPPY BRUD :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


GOD MORGON!


God morgon! Klockan är strax efter nio och jag är vaken. Alexander tog en sovmorgon så jag har myst en massa nu på morgonen och hann vakna till så jag passade på att kliva upp när han åkte. Tänkte gå ut och sätta mig i solen men ah tjenna! Det är nästan inte ens på sol och det är kallt och blåser :/ Nödvändigt! Så jag ska tvinga på pappa frulle snart och försöka väcka en bror som kommer vara ganska så trött och grinig :') ih.
Får se vad som händer annars idag, ingen vill ju umgås på dagarna utan bara på kvällarna och så slutar bussarna gå så tidigt så det känns kul. Ikväll ska jag iaf iväg och jobba så det blir väl bara hem och kasta sig i sängen sedan.

KiSSiES OMTALADE MUSiKViDEO... HiSS ELLER DiSS?

HAHAHA. Nu ligger den ute.. den omtalade musikvideon som Kissie är med i.
DiSS säger jag! Fyfan vilken risig video och låten?   Haha, vad tycker ni?


 


SUNSHiNE SUNSHiNE SUNSHiNE

God morgon skönheter! Nu har jag försökt väckt liv i mig själv och jag har tagit på mig bikinin så nu blir det full fart ut på gräsmattan och lägga sig i solsängen. GÖTT! Hörs senare PÖSS


KRYPER NER i SÄNGEN MED BABE...GOD NATT

pust. Nu har jag fixat klart bloggen till Sandra och hon blev nöjd så det är ju huvudsaken =) Alexander kom för en stund sedan och han hade med sig en massa kläder som jag blev glad över men vet inte riktigt vart jag ska få plats med alla kläder längre.. Det är verkligen fullt överallt. Jag är sugen på nått och börjar få sådär ont i magen men som vanligt så är det ju kväll och då brukar det komma och jag är ganska så less på det nu. Jag känner att jag inte orkar åke till någon jävla doktor som säger att det inte är nå fel på mig och allt är så bra.. hatar det.  Blir nog till att mata magen med nått innan jag kryper ner i sängen med babe och pussar på honom :)  God natt


Boulongen med Madde och Mathilda!


Nu är jag hemma efter en härlig eftermiddag. Fick skjuts av hjärtat in till stan där jag mötte upp mathilda så vi vandrade vidare till bollan och la oss och njöt av solen och musiken innan madde kom. Hon hade med sig sina små högtalare så vi kunde njuta av musiken ännu mer ;) Träffade Jocke, Jossan och Thomas också som skulle längre bort och dricka öl som vanligt så jag blev inte förvånad. Träffade även Sara, Kajsa, marre och Rebecka. Mathilda åkte vid fem tiden för hon skulle till sin faster som fyllde år men jag och Madde låg kvar en stund tills vi fick för oss att vi skulle in till stan. Som vanligt så ska man inte ta med mig på stan när jag inser att jag hade en massa pengar och det är rea.. AJ i PLÅNBOKEN! Fick med mig två bhar och en tröja och självklart kastade jag pengar på en underbart god sallad som jag hade längtat efter hela dagen.

Nu har jag nyss duschat och sitter mer en hårinpackning i håret och hoppas på att det kommer se bättre ut. Ska börja fixa en blogg till Sandra också och sedan ska jag försöka hinna med att städa rummet och kanske hämta min cykel ? ( vilket betyder att jag måste ut och promenera ) Så får jag se om brudarna hör av sig och det blir nått skoj ikväll med dom.. Hur ska jag hinna med allt? :o

BOULONGEN MED MATHiLDA SOL OCH MUSiK!

Nu har jag tagit mig upp ur sängen och har fått nått i magen så nu har jag klätt på mig så jag är påväg in till stan nu för att träffa mathilda sedan bär det vidare till boulongen och mysa :) Äntligen får jag umgås med människan igen! PÖSS

MiLEY CYRUS - CAN´T BE TAMED ( MATHiLDA REKOMENDERAR!)

Stört skön. Underbar video. Snygg brud. Nice röst

Enjoy

 


i LOVE TOO SHOPPiNG!

Jag har fått för mig att jag ville ha ett par helkonstiga leggings som är coolt med ett vanligt fluffigt vitt linne till. Så var ju jag och alex på stan och jag hittade dessa som jag blev kär i! Den är helt fel, inte alls mig men det är det jag gillar.

H&M 99:-

 

Jag hittade även ett par grå med svarta snea ränder som jag också har letat efter.. Jag älskar dom! Underbart sköna och lagomt tjocka och sitter som ett smäcck ! ;) Dom andra är från outleten som jag var på i hudik.
Sprang även och letade efter ett turkost nagellack som jag bara skulle ha! Duktig som jag är så hittade jag ett på H&M som fick följa med hem.. varför just turkost? ( HAHHA  turk-ost ih.)  Jadu det kändes bara good!

 

 

Leggings H&M 99 :-
Leggings Pierre & co 129 :-
Nagellack H&M 39:-


SÖNDAG i STORA LASS

Jobba jobba jobba och åter jobba. Det är ungeför min dag och jag är ganska så trött!
Idag fick jag ta bussen till jobbet och jag måste ha sett sne ut, haha. Jag och Linda och trodde att cattis skulle komma men det gjorde hon inte.. men men. Jobbade på och fick sluta i tid för en gångs skull. Åkte hem och hoppade i sängen vilket inte uppskattades (a) Käkade upp resterna av el taco pizzan som jag åt igår! MUMS.  Resten av dagen har jag tillbringat i sängen med Alexander och kollar på tv.  Nu ska jag hoppa in i duschen och sedans ska vi åka och umgås med Jocke och Lollo :)   KRAM !

FREDAGSPARTY

Då var det lördag igen då och jag är faktikt ledig och det är super skönt! Ligger fortfarande i sängen och slöar med baby men självklart kan jag inte slita mig från datorn. Mamma kom precis hem så hon ska skjutsa oss till Jim så vi kan hämta Emo sedan ska jag kanske köpa mig en pizza för är så jävla sugen på det.. mums! Ska vänta på att Louise ska sluta så kanske vi ska umgås, sola kanske? :)

Igår åkte jag och Alexander ner på stan för att kolla runt lite men det slutade med att jag kom hem med två leggings och turkost nagellack som jag sprang och letade på hela nian. Åkte hem och käkade skit god mat och sedan fixade jag mig.. Alexander kom och hämtade mig så åkte vi till Gävle strand hem till Jim och drack. Trevligt värre men vid tolv kom Eken och hämtade oss så vi åkte till Timmy och jag fick träffa den efterlängtade Mathildababe! Var där ett tag sedan åkte vi hem för jag var trött. Sedan har jag inte sovit ett piss inatt för jag har haft så jävla ont i magen men tror det är bättre nu =)

YEAAAH!

God morgon där ute i piss vädret!
Jag har nästan nyss kommit upp ur sängen och det gjorde jag av att alexander kom hem med blommor. tack! Käkat frulle och klätt på mig så var händer nu ? ;o

NU HAR JAG KLICKT HEM DOM!
http://www.have2have.se


PAiNTSKiLLS BY MATHiLDA CLERKEBORN

Tror att Jonte tröttnade på mitt gapande så han tyckte att jag skulle roa mig med att rita i paint.. lättare sagt än gjort! Lätt att rita på en laptop som ej har mus och en bil som hoppar ganska så mycket. Han tyckte att jag skulle rita en pingvin vilket jag gjorde och här är resultatet iaf HAHAH Vad tycker ni, är den inte underbar ?

Pingy by Mathilda Clerkeborn


LENA - SATELLiTE

HAHA. Jag har hört den här låten på radion när jag har jobbat och börjar gilla den mer och mer. Den är ganska skön och igår fick jag veta vem det var ( jag är lite efter ) Lena som vann eurovision så jag tänkte att jag skulle dela med mig av den urdåliga låten som kan bli bra :D

Lena - Satellite


FÖR JAG ÄLSKAR ATT ÅKA BiL.. NOT

Ja då har vi rullat en stund och jag har slagit rekord i pussel HAHA ( lätt road brud )Jonathan följde med också så det var ju trevligt, eller kanske trevligare för alex för jag är så osocial :D  Vi stannade vid outletten taggad för att bränna pengar men när vi kommer in oc har gått ett varv så var det värdelöst! Det var inte alls lika mycket roliga saker som när jag var där för ett tag sedan och jag blev riktigt besviken. Men jag tröstshoppade ett par leggings som jag egentligen kunde ha skitit i men kunde inte åka hem tomhänt. Nu matar vi bilen och ska snart försöka uppsöka mc donalds för att mata oss själva innan vi ska vidare till karmfors för att införskaffa nya fälgar till babe =) sen är det bara 30 mils resa hem! PÖSS

SUNDSVALL iGEN ? :o

Åw legat i solen en stund men det blir för varmt för mig, jag vill kunna bada och svalka mig men alla jobbar ju för det är bara jag som är ledig i vekorna.. Snart kommer sweetheart för vi ska ge oss på en tråkig resa till sundsvall igen -_-  ingen höjdare men jag får shoppa iaf.. hoppas jag :o  Med lite färg på magen hoppas jag nu in i duschen :)

PÅ TAL OM SOLA SÅ SKA Ni ÄNTLiGEN FÅ SE MiN BiKiNi

God morgon. Vaknade av en jävla tv gubbe som skulle hämta vår sverigetv, haha. Så jag klev upp och satte mig ute och käkade frulle :) Nu har jag tagit på mig bikinin och ska ut och umgås med mami i solen. Ha en trevlig dag

Jag har inte visat min nya bikini heller så här är den.. fast inte i den färgen jag ville ha men men. Bjuder på en extremt sexi bild med fetmage :'D


iM BiGGER THAN YOU..


WHiTE GiRL

Ja vi med våran tur.. eller inte. Vi fick ju för oss att vi skulle ta en tripp till sundsvall Alexander och jag men det gick inte så bra. Jag blev hungrig innan vi ens hade svängt ut på e4 från stan så vi stannade i tönnebro och käkade fresses och det var verkligen underbart just då. Rullade vidare och jag roade mig med att sitta vid datorn med stackars Alex som körde, ih. När vi kom fram till outleten var klockan 18.03 och inser att dom har ändrat tiden till 18.00 vilket dom inte har skrivit ut på hemsidan! JAG FiCK VERKLiGEN DAMP. Aja så vi vände och åkte tillbaka och hittade nått centrum i söderhamn.. och vi var där 19.03 och det stänge 19.00. Det avr verkligen inte meningen att vi skulle shoppa idag. Jag ledsnade men var så trött så jag var glad ändå så vi gick in och köpte blekning till mig och en varsin glass som vi snuttade på ett tag.

Nu har jag haft i blekningen och det börjar ta sig nu men jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med håret.. jag får fundera på det under tiden jag försöker ta bort det gula. Fast det är mest gult i underhåret eftersom jag slingade ett tag och då slingas ju inte underhåret. Nu ska jag krypa ner i sängen med sweeetheart och mysa med honom GOD NATT !

 


ENRiQUE iGLESiAS - HERO



Den är ju så fin Enrique Iglesias - Hero


EN TRiPP TiLL SUNDSVALL

Somnade i solen och brände mig lite tror jag. La mig och umgicks med broder som gjorde mig sällskap tills jag fick för mig att jag skulle laga nudelwok.. igen :'D Hittade även en Alexander på baksidan som hade slutat för dagen så nu har jag duschat och ska åka och hämta emo för vi ska till sundsvall och kolla läget där :)   KRAM


SUNSHiNE


God morgon alla underbara! Jag är uppe i tid idag för det är ju fint väder :) Käkade frulle med Alex och nu har han åkt och jag har tagit på mig bikinin så nu ska jag ut och lägga mig i solsängen och läsa skvallertidning och gotta :)  PÖSS

NYTT BESÖKSREKORD!



GOD NATT SKÖNHETER

Jag är mätt och jag har ont i magen.. Nu ska jag göra kväller och sova för jag är aptrött konstigt nog eftersom jag har sovit hela dagen. Morgon dagen vet jag inte vad jag ska göra med, jag tror att det skulle vara fint väder så isf ska jag lägga mig ute i solen annnars kanske jag umgås med Louisebabe men det visar sig :)  God natt folket!

Jag och Alex tog en tur med Nalle idag och skulle försöka knäppa kort på han i solen men han hade mer spring i bena än att sitta still så jag fick inga fina bilder. Fick iaf en bild som jag kan kasta upp.

 

 

 



JORDGUBBS FEST

Jag och hjärtat har varit och köpt jordgubbar som jag ska unna mig. Krypa ner i sängen och kolla på Ullaredserien som jag missade förra året men det är inte så jävla kul att kolla ( roligare att vara där ) men det finns inte så mycket annat att kolla på.. kanske blir en film om en stund.  peas


ÄR DOM iNTE UNDERBARA ?

MiNA MiNA MiNA MiNA MiNA UNDERBART SÖTA SKOR!
Kärlek vid första ögonkastet.. åw jag blev så kär i dom och viste direkt att dom skulle med hem och umgås med mina andra skor. Tycket rosen gör den valiga svarta tråkiga skor mer spännande =) Skit snyggt till en svart klänning eller varför inte en rosa ? 

Wildflower by Kenza 599 :-


SOM EN NY MÄNNiSKA FAST FORTFARANDE iNGEN ORK ?



Nu har jag tagit mig i kragen och duschat, nyrakade ben och mjukiskläderna är på! Alexander ligger i sängen och halv sover och jag ska nog ge mig på tvätten och rummet ( sa jag inte det igår också ? ) Jag kommer verkligen ingen vart och lusten och orken, vart är den ? Men nu har jag inte så mycket kvar iaf så jag får trösta mig med det :) ih!


SÄNGLiGGANDES iDAG

HEJHOPP! Sovit mindre bra inatt och är ganska seg idag. Vädret är piss men jag fick iaf pöjken till att stanna hemma för han har inte heller sovit nått och mår inte så bra. Vi ligger fortfarande i sängen och kollar på tv och myser =) Vet inte vad denna dag bjuder på men det visar väl sig, jag skulle behöva fixa mitt hår men vet inte om jag hittar orken.


Saknar min vän Mathilda som har lämnat mig i regnet och dragit till stockholm till sin mor. Hon kommer inte hem förens på torsdag och det känns ju mindre kul men får fira hennes hemkomst med lite party! <3

VALBO, iM BACK

Mätt i magen och trött kryper jag nu ner i sängen med hjärtat och myser med lite gott :) Han ska upp och jobba imorgon och jag tar nog en lång och skön sovmorgon om det kommer vara pissväder vilket jag tror. Åw höll på att glömma..  Jag köpte sötaste skorna idag =D  Men bilder kommer upp imorgon !  Godnatt

SHOPPiNGEN FRÅN ULLARED

- Jag glömde helt bort att visa vad jag köpte i ullared.
Alla saker är inte med men det är typ på ett ungefär..

4 Par trosor
1 Par kalsonger
9 Par strumpor
2 T-shirts
1 Jacka
1 Längarmad tröja
2 Tjocktröjor
1 Deo
Shampo & balsam
Hårinpackning
Toningsmossé
Shorts
3 Väskor
Nessisär
2 Ljus
2 Iphonfodral
2 Kepsar
Linser
Handduk
2 Halsband
2 Armband
mm..

 

Det var ungeför vad jag hade fått hem mig och jag längtar redan tills i höst när vi ska åka igen!


FÖRSTA RiKTiGA LEDiGA DAGEN

God morgon bitches! Vädret är skit tråkigt och jag är ganska seg men det var underbart att få sova ut eftersom det var väldigt länge sedan.. Alexander kom och käkade lunch med mig så jag lagade nudelwok som jag tror gick i. Nu ska jag försöka städa klart rummet och tvätta lite så får se om jag lyckas bli klar idag =)  
Alexander slutar om en stund så tror vi ska åka till valbo en sväng och även käka på ikea. KRAM


JOBB-iG HELG

Goddag! Jobbat hela dagen igår och idag, riktigt jälva trött. Ganska så mycket att göra efter alla äckliga studenter! Fattar inte vad folk håller på med när dom går på krogen? Spyr ner hela hanfaterna ( ska vara glad att det är där och ingen annan stans ) och sparkar sönder allt! Men det här året vad det lugnare än förra året iaf, BARA en pajjad toalett, söndersparkad dörr och en massa sönderslagna handuks/pappershållare.
Jag och Louise jobbade som svin igår från 09.00 - 17.00 och lika idag..   Igår hände inte så mycket. Åkte hem till Alexander som väntade i sängen och sedan åkte vi till stan i spöregnet för att hämta hans bil hos Jim sedan blev det hem till honom för att duscha. Viste inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi tog en tripp till Louise och Jocke och umgicks med dom en stund.  Vid halv ett tiden var vi så trötta så jag trodde jag skulle dö så vi åkte hem och kröp ner i sängen.

Klockan ringde imorse.. igen. Upp och åkte iväg och jobbade igen men som tur var så piffade Louise till min dag så det har varit nice, dunkat musik och slitit som djur :D Klar vid fem så pappa kom och hämtade mig för jag skulle hem och duscha och sedan åka iväg till Ronyababe! Ronya grillade hamburgare som blev så goda så lite svarta med det smakade fint men som vanligt så började det regna så nu ligger vi i soffan och gottar oss med chips och cola men funderar på om det inte kan bli lite alkohol också eftersom jag är ledig imorgon :D    PÖSS

TiLLBAKA

Men tjenare hallå!  Var ett tag sedan jag skrev nått men har varit borta.
Åkte till ullared i måndags natt och jag har handlat och haft det allmänt jävla kul :) Kom hem i onsdagskväll och var lagomt sliten och trött. Kastade mig i sängen för att sedan dagen efter kliva upp och åka på "skolavslutning" och det var ganska så jävla onödigt att stressa och bli less på kläderna..  Åkte dit för att lyssna på tre jävla värdelösa framträdanden och sedan åka där ifrån ? Inge fika alls :o Fick betygerna och är faktiskt nöjd över dom eftersom jag har varit borta väldigt mycket.  Åkte ner på stan med mathilda för att möta upp louise och gå och käka :) Gick sedan och träffade Linnea och satte oss på ett utefik och mös i solen. Madde kom och vi bestämde oss för att vi skulle åka till mathildas mamma och mysa i solen med musik och lite alkohol =)  mycket trevligt tills det blev strul men men..

Idag vakande jag vid tolv och kände mig ganska så seg och ser mitt extremt snygga rum så jag började plocka lite och sedan kom louise förbi för vi skulle åka och hämta hennes katt :'D Hon var sååå söööt! Annars har vi ätit god mat och hängt i soffan hela kvällen, trötta brudar och orkade inte göra nått. Nu har jag nyss kommit hem och funderar på om jag ska göra mat och sedan ta tag i resten av rummet :o     Imorgin blir det jobb.


HERO

Tjenahopp. Imorse kom jag inte upp ur sängen och det gjorde jag inte på ett bra tag. Alexander kom hem och käkade frulle vid nio så han drog upp mig ur sängen så jag fick lite mat i magen.. sedan åkte hem och jag dök ner i sängen och sov tills han kom hem igen :)  Den här gången fick han in mig i duschen och jag "fixade" mig för att åka till skolan. Snäll som han är så skjutsade han mig och jag träffade lollo som skulle till sjukhuset så jag satte mig vid datorn och försökte spara en massa saker eftersom dom rensar datorerna efter sommaren..   Jag kunde inte lägga in alla dokument eftersom jag inte hade ett usb med alla bilder och uppgifter som var sparade i jpg fick jag med mig :) 

Nu väntar jag på att lollo ska komma tillbaka och sedan ska jag försöka få tag i en lärare sedan drar jag mig hemmåt för att kasta i nått i magen, umgås med tuffsen och kolla film! Mitt mående är inte på topp.. inte speciellt kul eftersom jag åker inatt. Vet inte om kroppen reagerar på betterna eller magen men jag hoppas att jag lever och har jag tur kanske jag får åka och kolla upp det ikväll innan jag drar mig. Annars blir det hem och packa och pussa på babe


iM FEEL GOOD



BJUUUH

Ny duschad och fixad så lämnar jag huset igen och denna gång ska jag umgås med Mina djur!


UNDERBAR HELG

WOOOOP! Åkte till Snyggaste i uppsala igår. Hom mötte mig vid stationen och vi drog till willy soch gick en bra jävla bit. Skit schyst lägenhet och nice läge. Käkade lite och knäppte första och softade i soffan. Fixade till oss lite och drog ner på stan och gick och kollade lite på uppsalagatufest men vi fick för oss att vi skulle hem och dricka lite så vi typ sprang hem och satte oss på balkongen och mös med vin och öl :) Slutade med att vi inte kom där ifrån förens efter tolv så vi kastade oss på cykeln och jag tror jag aldrig har trampat så jävligt! Hade  nice som fan, mycket skratt och flumm! Hem och somnade vid fyra tiden kanske.

HAr vaknat ett x antal gången inatt och har drömt konstiga saker..  Men somande om och Ronya väckte migv vid elva tiden så vi gjorde en varsin macka och satte och på balkongen och Linus var uppe han med som kom hem fem imorse. Stekte lite i solen och jag blev så trött så jag kastade mig i soffan och det slutade med att jag och Ronya låg inlindad i täcke med huvudet djupt ner i kudden och kollade på simbad, haha!  Ryckte upp oss vid tre tiden och gick ner på stan för att käka och sedan var det bara att vandra till tågstationen igen och säga hej då vilket jag inte ville men ska ju jobba imorgon :(   TACK SÅ JÄVLA mycket för att du slet mig från Gävle och jag har haft kanon trevligt, måste göras om inom kort!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sedan ska jag umgås med Louisebabe och dom andra djurerna i skutskär :D Blir förmodligen race också om man har tur men utan vin den här gången, haha! 


Miss ya

OSMiNKAD TRÖTT BRUD

 


God morgon
. Klockan är nu nio och jag har fixat mig och allt är packat funderar på om det kan bli en frulle men är inte speciellt sugen. Ska ta tio bussen till stan för att sedan gå vidare till folketshus och kolla på film hela dagen i detta väder?! Fyfan!   Men sedan hoppar jag på tåget och åker till babe =) Ha det så jävla nice!

OM OCH OM iGEN

Tvätta, städa fixa & dona. Nu är jag trött trött trött och vill bara sova. Har inte hunnit packa klart än för att jag måste ha saker imorgon på morgonen så måste upp tidigare än vad som behövs för att fixa det.. segt. God natt ♥

TUFFE TUFFE TÅG

YEEEAH ! Nu ska jag packa för imorgon åker jag ifrån denna äckliga stad och åker till MYSEXi!
BY BiTCHES.


MEDiAFESTiVAL

Solen skiner och det är underbart väder! Upp till skolan vid halv elva och skulle ha mediafestivalen och idag hade dom bara en massa föreläsare och der var väl inte det roligaste. Lunchade med Louise på Heartbreak och umgicks lite med henne och sedan tillbaka till folketshus. Kollade på en fotoutställning av 3:oarn och sedan fick vi sluta.
Nu har jag tvingat ut mig en dator i solen och ska skriva en slutuppgift.. ovärt! Bara jag kommer igång någon gång så blir det nog bra.. men det var ju just det, komma igång ?

PUSH PUSH BABY

TRÖTT TRÖTT TRÖTT.
Hade sista idrotts lektionen och det gick bra. Jag fick iaf G+ ( väldigt viktigt med +) eftersom jag har 48 % frånvaro så jag är nöjd. Jag och mathilda höll halva lektionen bara för att frida och elin skulle leda andra halvan. Jag satt på bänken och tittade på och roade mig på annat håll. Gick tillbaka till skolan och satte mig vid en datorn och umgick med mathilda tills Alexander kom. Åkte och hämtade hans biljett eftersom han åker till Göteborg imorgon och jag vill också med fast jag kan inte..  Hoppade i bikinin när jag kom hem och la mig i solsängen. Det är så jävla underbart skönt. Hann inte ligga länge innan Alex blev rastlös och jag blev stressad för jag hade saker jag var tvungen att göra. Gick ner i kalla källaren och började skriva men det gick inte så bra så jag tog fram datorn och fastande framför den vilket jag inte skulle göra. Åkte hem till Hille för att plugga vidare tills datorn säger ifrån och stänger av sig SLUT PÅ BATTERI!!!  Verkligen vad jag behövde..  Nu vill jag hem och lägga mig i sängen och sooooova! Får sova med bäbis sista natten nu på väldigt länge.. Men snart är det helg och på måndag drar jag!  =) PÖSS

ONSDAG OCH PROV SKRiVNiNG

Nu har jag skrivit provet och det gick väl inte som jag ville precis. Men jag har gjort det annars får jag göra om det när jag kommer tillbaka efter sommaren. Vart iaf minst godkänd på psykologin men han hade inte satt nå betyg så det var ju bra iaf.  Nu sitter jag vid datorn som vanligt och kommer väl sitta här tills jag börjar igen tjugo i ett! Och självklart är det jag som ska hålla i Idrottslektionen med mathildababe och vi har ändrat lite i planerna, haha. 
Får se vad jag hittar på efter skolan, det kan bli en solning och sedan ska jag hem och skriva klart några saker och sedan iväg med mamma en sväng. Får se vad dagen bjuder på =)

THE LiGHT iN THE DARK

.. Konstigt nog är det du som får mig att må bra, som får mig att känna att jag lever och står med båda fötterna på jorden. Det du gjorde är oförlåtligt men någonting i mig vill få dig tillbaka och någonstans längst när inne finns det ett ljus som ger mig pirr i magen.. Vet bara inte hur jag ska visa det på bästa sätt för det finns nått som stoppar mig fortfarande. Du är det bästa som har hänt mig och den som har fått mig må så bra och tycka om mig själv. Folk förstår inte och kommer aldrig förstå och folk kommer alltid prata med jag bryr mig inte. Jag lever mitt liv och jag gör som jag vill och vad jag mår bäst av.


KÖRKORT TACK!

Nu vill jag inte vänta längre... GE MiG KÖRKORT FÖR FAAAAAN!!
Jag vill ha det NU NU NU NU och jag hatar att vänta!


ÖGONSTEN

 


TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Dagen hos Åsa har varit lugn som vanligt, haha :) Jag är alltid så jävla trött på tisdagarna och jag vill bara ligga hemma och sova fast jag vill ändå vara där. Det är alltid lika trevligt och det var tråkigt att gå hem idag.. Men som tur är så kommer jag iaf kunna träffa Åsa ändå.  Fick skjuts av Åsa ner till stan så jag gick till mathildababe för att fördriva tiden och självklart få pussas lite på henne ;) Träffade josefine också och det slutade med att jag missade bussen så jag fick ta trean och gå hem. Pissnödig och hungrig och kan inte säga att det inte var varmt heller.

Kastade mig på stolen ute när jag kom hem för att plugga samhällskunskap för jag har prov i det imorgon och jag kommer inte klara det..  BLÄ! Vill sluta nu. Jag får göra det annars skiter jag i det. Har sovmorgon imorgon och det behöver jag väldigt mycket. Jag är så jävla trött men funderar på om jag ska ta en kort promenad så jag kanske kan lägga mig i sängen och dö. Imorgon kan det bli solning med Louise kanske :)  Puss&Kram

SiSTA DAGEN PÅ GAVLEGÅRDARNA

GOOOD MORGON!
Har min sista praktikdag idag och det är lite tråkigt faktiskt. Kommer sakna alla och sitta här en tisdag när man är så trött så man håller på och dör men jag ska inte klaga för nu är det bara sex dagar kvar sedan åker jag och på torsdag nästa vecka är det SOMMARLOV!!! Fyfan vad skönt det ska bli även fast jag ska jobba ganska mycket men det är pengar som kommer sitta fint i plånboken till nöjen och utlandsresa :) Skulle egentligen behövt varit i skolan men jag ville ha min sista dag här ist. Ska fixa en sista grej och det är till och med så att jag får sluta tidigare iag också och det tackar vi för!  Ska hem och plugga plugga plugga.. så kul.