JAG ÄLSKAR DIG!


Jag är stolt över dig! <3

I WILL TRY TO BE A GOOD GIRL


Efter skolan åkte jag ner på stan med Mathildababe och hämtade ut min ring och sedan mötte vi upp farmor som Åsa har klippt av allt hår på så hon var tvungen att ha keps, så sööt! Kollade runt lite men hade varken lust eller ork till att gå omkring så vi gick med Mathilda till bussen och seda gick vi upp till söder och käkade kinamat som min älskade pappa bjöd på!  Tack så mycket för tiden, det var skönt även fast jag inte var så pratglad eller pigg! Älskar dig <3     Sedan blev det en snabbis till apoteket och gjorde ärenden och sedan kom H och hämtade upp mig så vi åkte till han och umgick med hans sjukt härliga mor och kollade tv, gick ut med hundarna. Sedan skjusade han hem mig och jag satte mig och pratade med Mamma och drack te som vi har blivit jävligt ducktig på, haha!  Kollat tv med pappa sedan kom H och kollade på tv :)  Nu ska jag packa ner mig i sängen och försöka sova. Godnatt!

Im back

Ja då var man tillbaka till dt gamla.. ensamhet.
tabletter och tv är ungefär vad min vardag består av, Har jag en gång vaknat kan jag inte somn om.
Jag har tagit mig till skolan och ingenitng går som jag vill och jag känner mig helt borta. Efter skolan ska jag nog ut och käka med farmor och åsa om dom har lust annars ska jag lägga mig och brassa i ett solarium och sedan ut och gå! Ska börja om, snyggare kropp, må bättre och bara njuta av livet utan killar!

Fredag ska jag fira min underbara louise och ska säga att vi ska åka till elmia och kolla på fina bilarna och verkligen gör nått jag älskar.. Annars hoppas jag på mycket närhet av vänner och kanske en och en annan fest ? Vill även åka till en saknad brud till göteborg ;)  Får se vad jag hittar på!


Ny brud dagen efter,bra jobbat!

JAG ÄR STARKARE ÄN DU

Jag trodde att du var något, något bra ? Det visade sig att du var mindre mogen än vad jag hade lärt känna dig. Du kunde inte ens sätta dig ner och prata med mig utan gick till en annan tjej och pratade om mig och jag vet inte ens vilken bruden är? Hade det inte varit lättare att pratat med mig ? Nej för du är så jävla feg. Kunde inte ens träffa mig utan tog det på telefon, bara helt sluta prata med mig. Jag var tvungen att fråga om jag fick ringa när jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag såg att du hade bytt relationsstatus på facebook, utan att säga att det var slut och att jag hade fått en förklaring, Vad fan är det för jävla stil ?
Vi skulle ha haft 14 månader men du valde att sopa mig under mattan, du orkade inte ens sopa upp mig och kasta mig i soporna!! FYFAN.  En 20 åring som beter sig så här och säger att jag ska visa att jag är mognare och att jag är starkare, vad är det för jävla sett ? Jag är arg, så fruktansvärt arg! Jag känner mig tom, helt tom! Jag blev så jävla förstörd när du berättade det och du ville inte prata med mig, du kunde inte ge mig den sanna förklaringen och om jag sa någon om hur jag kände och hur jag mådde, så sa du bara lägg av kan du inte bara fatta att jag vill vara i fred ? Dom orderna gjorde nog mest ont, dom som verkligen har satt sig på hjärnan som jag hör om och om igen när du skriker dom till mig.. 
Vi har haft underbara tiden och även dåliga men jag har mått så bra av dig så jag har verkligen kämpat och aldrig gett upp, det sa jag till och med till dig att man ger bara inte upp helt plötsligt. Du pratade om att vi skulle flytta ihop, du ville förlova dig i julas och vi skulle beställa utlandsresa till september.. Försvann allt bara över en natt ?
Och att du har mage att åka till pappa och beställa saker utan att ens höra av dig eller bry dig om vad jag gör och hur jag mår ? Jag fick veta det av pappa i söndags och jag fick ännu ett frågetecken..  Alla frågetecken snurrar i huvudet och jag ser dig framför mig hela tiden, men inte tiden när jag var lycklig av dig utan när jag skriker och är så fruktansvärt arg, lessen och sönder sliten i stycken.. Jag känner mig tom på känslor och jag vet inte hur jag ska hantera min ilska. När jag träffar dig vet jag inte om jag kommer bara kolla på dig eller vad jag kommer göra. Jag hoppas att du läser det här för det här behöver inte någon annan gå igenom.

Du var mitt allt och jag har inte bara förlorat en pojkvn, utan en bästa vän och halva mig själv, det gör ont!

Det är ju inte den första gången jag blir behandlar så här och jag tänker varje gång att han är inte som alla andra med det visar ju sig till slut. Jag hatar det!  Tack mamma och pappa och alla vännerna som har stöttat mig! Jag älskar er <3

YOU DONT..

Har iaf fått sovit någonting inatt, mer arg än ledsen.
Jag har vaknat och mamma kommer och skjutsar mig till
skolan sedan ska jag träffa favorit louise! TACK <3

FUCKOFF!

Värsta jävla helgen i mitt liv!

Jag är så jävla besviken på dig, fyfan!

YOU HURT ME..

Helg, ja vad ska jag göra då ? Jag är inte ett dugg taggad för helg..
Är inte alls på humör och inte på topp heller för den delen. Har en känsla av att krypa ner undertäcket och stoppa ett par hörlurar i örorna som jag aldrig vill dra ur
, prata inte med mig och låt mig bara vara. Vet inte riktigt vad som händer just nu och allt bara snurrar omkring och jag är arg. Mer arg än ledsen. Eller kanske en klump i halsen ? Ja vad ska jag göra åt det då, tro inte att jag är den.

FREDAGS MYS

En nyklippt mathilda. Idag blev det en lockig frisyr men jag ser liten och fet ut! HAHA,
men det bjuder jag på. Skolan i två timmar ungefär, inte ens det tror jag.. Fick iaf godkänt på provet och jag är glad över det ;D Nu sitter jag i soffan ocg äter godis och kollar på festival filmen sedan blir det till att vänta på god fredags mat och sedan ronya. kyssar


..

Underbart, verkligen underbart..


Nu blir det dusch och sedan bilar. fuckoff!

HEMMA HOS FARMOR

Yes! Nu har jag fått ärtsoppa och knapriga våfflor och jag har ätit så jag är propp mätt. Nu har jag lagt mig i soffan och kollar på nått förlossningpogram, äckligt! Asså jag fattar inte hur man kan jobba med det och jag ser verkligen inte fram emot att ligga och bresa med bena för en massa folk och ha så jävla ont så man håller på dör.
Nej inget jag se fram emot ;D

VÅFFLORSDAGEN


Så var det skolan igen och jag sitter vid en dator, ovanligt ? Jag har graf hela förmiddagen och sedan ska jag egentligen ha dans också men jag är inte så pigg som vanligt. Tråkigt men sant. Så jag ska till min underbara farmor och äta våfflor och ärtsoppa och det älskar jag. Väldigt med en massa gott! Eftersom det är våfflornas dag idag men varför har jag ingen aning om, typ som semlodag kanske ? (a)  Tänkte att jag skulle sitta och umgås lite med henne och har jag tur kommer Åsa förbi också :) Hörs sedan P&K

JAG KAN VERKLIGEN STÄDA JAG

Ja då börjar kvällen lida mot sitt slut och jag ska krypa ner i sängen. Jag åkte ner på stan efter skolan med Louise och satte oss på george för en fika innan vi skulle till Linn. Vi tog typ fem bussen till Linn där vi skulle få en liten fin "makeover" ( klippa frippan ) och jag blev verkligen kanon nöjd som alltid när Linn klipper mig. Vi tog åtta bussen till stan igen och hoppade på bussen hem.

När jag kom hem väntade en underbar fläskfilegryta som jag kastade i mig innan jag gick ner och tände lampan och verkligen såg hur det såg ut på mitt rum! Hur fan kan man stöka ner så jävligt? har du också samma problem ? Jag bor ju skitigare än en gris. Jag har flyttat sängen, bytt sängkläder, vikt ihop alla kläderna, parat strumpor och dammsugit och kan till och med meddela att jag har tvättat och nu är jag äntligen klar klockan är nu 23:35 och jag har ont i kroppen och kommer vara död imorgon!  Imorgon ska jag göra nått väldigt mysigt som jag ser fram imot men det får ni inte veta nu så ni får kolla in imorgon ;)  P&K

ROXY KOMMER HEM PÅ FREDAG!


Naw lästa på roxys blogg och hon hade skrivit fina rader som jag blev väldigt glad av! Missyoutoobitch!
Hon kommer äntligen till gävle i Helgen och jag ska röjja sönder hennes helg så hon inte ångrar sig och aldrig mer kommer tillbaka! :D

SOVMORGN, TACK FÖR DEN :)

God morgon skönheter! Vakande halv nio av att klockan bråkade med mig :) Alarmet med andra ord, kliva upp ? Varför då när man kan ligga i sängen och mysa?  Ringde till alexander och ville att han skulle komma och käka frulle med mig (a) Käkade frulle och fixa mig så skjutsade han mig till skolan så nu sitter jag här och har glömt idrottskläder, haha vilken otur :P  Nu har jag samhällskundskap och sedan svenska.
Så säger vi krya på dig till mathilda som är sjuk :/  Vill att du ska vara här med mig! <3  P&K

NU ÄR DET I!

Japp, där satt den! Nu är skiten i och det känns nice :) Jag ligger och slappar vid datorn och samtidigt kollar jag på dating in the dark ( stavning ) ska hämta glass och snart kommer alexander, mys! :) P&K

 

Uppdate till granma:
Ska klippa mig imorgon men bara klippa upp kommer inte ta nått på längden för det är inte så jävla långt (:


ITEM KLOCKOR UTE ?

Snart kommer den andra item klockan hem! :D Har ju redan en gul men ville ha en lila också så alexander klickade hem en till mig! Tack gullhjärtat <3 Jag vet att det är "ute" att ha dom men jag tycker om dom.

Någon annan än jag som älskar dessa klockor ?


TEMADAG OM MOBBING?


God morgon alla stars
! Skit trött i morse och kom inte riktigt upp föräns klockan var för mycket ? skulle hinna duscha fixa mig och käka frulle och jag hann med allt :o Fick köra några fula lösningar ex att ha lockigt tråkigt äckligt hår ist för att ställa sig att platta, haha.  Ska ju egentligen till åsa idag men det fick jag inte för vi skulle ha tema dag på en TISDAG ? hallå, kunde väl ha slagit hjäl en annan dag men nej nej.. Så vi har temadag om mobbing för det har man ju inte haft förut.

HAHA så kul i morse!

Brosan: Varför är du inte hos Åsa ?
Jag: Jag ska ha tema dag om mobbing.
Brosan: Va!? Det hade jag typ i trean :s


HAHAHHA, jag garva så jag trodde jag skulle dö. Han var värsta kaxig i rösten och lyffte på ögonbryna! lite kul tyckte jag ;D
Vet inte riktigt när jag slutar idag men kanske vid tre hoppas jag och idag ska fan håret i! Annars knyter jag fast mamma och svingar henne :D Imorgon blir det klippning hos linn så det ska bli nice (:  P&K

Den nya klockan är så klart också på =)


Tjugoförstamarstvåtusentio

Tjenare! Idag har jag jobbat och slutade ganska skapligt iaf. Åkte hem och la mig i sängen med mamma och kollade på tv men så klart så somnade jag. Jag vaknade igen vid sex och var skit hungrig och mamma lagade mat :)
house frites och kyckling med sallad och rödvinssås! Så fruktansvärt gott :D

Min kära pappa hjälpte mig att sätta upp handukthållare ( jag har ju "badrum" i tvättstugan så jag försöker göra det lite mysigt ) Det blev skit bra och så har jag satt ett "A" och ett "M" på dom (a). Nu ska jag kanske umgås med min mamma sedan kommer nog alexander men det brukar ta ett tag ;)  P&K

SWEET DREAMS


jag blev hemma idag vilket jag inte ville men jaja, man måste ju det ibland också.
Jag har hjälpt mamma att städa lite sedan blev det till att fläta det sista i håret men han inte längre för vi skulle kolla på män som hatar kvinnor som går på svt1 på lördagar. Kollade på det sedan hoppade jag in i duschen och det var efter längtat och underbart skönt! Så nu har jag smörjt in mig och föna håret så nu ligger jag i sängen och myser, kan bli en solsidan eller en tvsovning ;)

Imorgon ska jag upp och jobba ( ganska skönt). Så ska jag nog försöka få i löshåret så det blir klart någon gång så jag kan klippa mig. Ska även försöka att läsa en bok som jag har redovisning på efter påsk och jag som är så grymt duktig och intresserad av böcker borde börja nu, helst innan jul :)  Skriver imorgon så får ni se vad som händer med mitt meimgslösa liv ;D   bye suckers!

Mysigt värre, sweet dreams!


I GOT YOU

Jag lever! Åw, vilken kväll det var igår. Vi fick skjuts av Maddes mamma till en kille i hemlingby. Gick in och hittade en massa gamla polare som jag inte har träffat på väldigt länge. Bland annat Sanna Westlund och Jonna Smiding som jag har spelat fotboll/innebandy med. så det var ju kul (:  Dansade och hade massa trevligt, mycket skratt och en mycket nerspilld Thilda! Seriöst, jag hade nya spettsbodyn och alla skulle promt hälla mitt vin mellan tuttarna och ner på magen, ingen kunde ju hålla koll på armarna ;o Så jag var ganska så kladdig och där med frös..

Vid tio över ett sa killen som bodde där att festen var slut för hans föräldrar skulle komma hem bara att Mathilda viste att han var ensam hemma hela kvällen men men.. Vi ringde till Alexander så han kom och hämtade oss så skjutsade vi hem Madde. Sedan blev det en tur till korsnäs för att kolla biltvätten men det gick inte så bra att använda den eftersom dom har plogat upp feta snöhögen precis framför, haha! ;D   så vi åkte till skutskär där det inte äns fans någon :o dom hade tagit bort den :D  Vi rullade in till stan och käkade på max, starkaste jävla kyckling burgaren fick jag :o Men den var god! HAHAHA, mathilda sa till mig att hon alltid har undrat hur dom viker burgarna så killen bra: jag säger till när jag ska vika så får du se. haha, vi höll på att dog. Han sa till och visade skit sackta och förklarade verkligen hur man gjorde, så söt stackarn (: Vi åkte hem vid halv fyra och jag var så trött att jag trodde at jag skulle försvinna ;)

Ja, då var det ju lördag och Alexander har åkt och fira sin mamma vilket jag tydligen inte fick komma på ;) Så jag har umgåtts med Niklas och Jocke som kom förbi en stund :) Mycket trevligt!  Sedan blev det ut en stund med hunden och leka med han vilket han tyckte var mycket trevligt (:  Sedan åkte jag mamma och mormor till lidl och handlade och nu ligger jag i sängen åt fel håll, jag ligger på bredden av sängen och det är sååå mysigt! ihih. Ja, ikväll vet jag inte vad som händer, alexander skulle nog parta med killarna men jag vet inte om jag har lust vill bara ligga hemma men det är inge kul själv, så får se vad min lördag kan erbjuda (: P&K

PARTY FÖR HELA SLANTEN

Hej alla party människor! Sitter hemma hos mathilda nu med madde och mathilda och fixar oss lite och dricker lite vin (: Vi ska få skjuts av maddes snälla mamma till hemlingby på någon fest så får väl se om det är roligt annars vet jag inte vart vi ska ta vägen >< 

Idag införskaffade jag min en kjol och en spettsbody och även en ny klocka när jag och alexander var i valbo och i stan ( ovanligt jag vet)  Så idag har jag bara nya kläder vilket är så nice.
Saknar min lilla svikare som sitter i uppsala och trycker. Jag är riktigt besviken på dig! :D P&K

VARM FREDAG MED HUVUDVÄRK

God morgon i stugan :) Chikenbits i magen ont i huvuet och snorig :/ BLÄ!
Det är fredag och jag är inte på topp men det väger vi upp med lite vin ikväll ;D  Jag är trött och har vaknat ett ex antal gånger inatt vilket jag inte diggade. Jag sov hos alexander så jag kunde ta vilken bussen vilken tid jag ville när jag var klar lixom, underbart! :D P&K

Jag vill ha en macka

God morgon alla skönheter! Sov över lite imorse men jag kom i tid till skolan iaf vilket är bra :) Fixade mig på en halvtimme så jag är ganska nöjd. tog halv nio bussen till stan och hittade en mathilda på bussen till skolan. Nu sitter jag och ska skriva fina saker med olika typsnittyp :D Sedan blir det käk och jag får se om jag har någon lust att dra till dansen och jag är inte så pigg som alltid annars :/ 
-  jag vill ha en macka!  P&K

TIRED TIRED TIRED

Dagen har blivit en mysdag i mitt liv. Jag äger en pysoverall och en stor t-shirt vilket ät nice ;D


Kläderna är på och frukosten i magen. Fick skjuts av min underbara boyfriend så nu sitter jag i skolan och underhåller mig med en dator. Min vän mathildababe har sovit över som vanligt så det var mindre kul men hon kommer iaf snart (:
Nu har jag samhällskundskap och sedan svenska som det bara är redovisning på som jag hade förre veckan så det är skönt. Så idag är det bara att spettsa örorna och lyssan och inte göra ett piss. Sedna har jag idrott och det blir innebandy vilket jag tycker är sååå kul. Men är inte så pigg men jag ska vara med ;D  ih, duktig! =) P&K

MYS TILL SOMMAREN

God morgon :)  sovmorgon och ska fixa mig. Alexander kom nu så det blir frulle  :) P&K



Dom här underbara sakerna vill jag äga till sommaren :) Har hittat en massa annat fint också men självklart är ju storlekarna slut. Kanske kommer hem i brevlådan ;D


IT HURTS





Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen ;o
Mamma har nyss gjort inbakade flätor till löshåret som åker i imorgon och fyfan vad
ont det gör. Hur fan kan man utsätta sig för skiten,  "vill man vara fin får man lida pin"
En nyduschad mathilda ligger i sängen med datorn på magen och kollar på house (:
Dock är jag ensam men tror att jag behöver det.. Saknar hjärtat iaf! <3

TISDAG DEN 16 MARS

Hej alla blåbär. Jag har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna men kan nog bero på att jag har varit ledig och att jag har haft annat för mig (: Idag är det iaf tisdag och jag sitter på gavlegårdarna hos Åsa.

Igår var jag ledig men tydligen inte, jag började ett. uppch. Jag hade en lunchdejt med ronya så jag tog tolv bussen ner till stan och träffade henne. Vi käkade på kinaresturanten inne på nian och det var lika gott som vanligt. Vi satt och snackade och hade det allmänt trevligt.  Sedan tog vi en tripp på stan och hon hittade en tröja som hon skulle ha på onsdag när hon ska på krogen, alkholist ja visst ? ;D  Jag köpte ett par jobba skor som jag egentligen fick av mamma :)  Tack för en mysig dag bruden! Åkte hem med tre bussen och hemma kom alexander och hämtade mig för att åka vidare till valbo. Kollade lite men köpte bara en glass :D Jag fick för mig att jag ville åka till stan igen så det gjorde vi och där hittade jag mina älskade mjukisbyxor som jag har i gråa och nu hade dom fått in dom igen så det blev ett par svarta men i fel storlek. Jag fick byxorna och tre par trosor av alexander (: SNÄLL KILLE <3

Jag hade namnsdag i söndags dom som inte viste det, btw :)

VARFÖR SJUK JUST IDAG?

God morgon alla nötkärnor. Igår vart det party med fialottorna. Förfesta hos mathilda men jag började känna mig trött och var dygnsur så förmodligen hade jag feber. Jag tog bussen till gösta där jag träffade alexander så vi åkte hem till mig och hämtade saker och sedan blev det max. När jag kom hem och skulle klä av mig så var kläderna blöta, helt seriöst. blöta!  Kastade i mig käket sedan somnade jag ganska fort.

Vaknade inte för så länge sedan så jag har nyss duschat och ska väl kasta i mig frulle snart och sedan är det bara att fixa sig för vi rullar ut till skutskär och fivar vår älskade vän joacim :) Ikväll blir det nog lugnt för jag mår inte bättre än igår..  tråkigt men sant! Jag hoppas ni får en kul kväll ;D  P&K

PÅ VÄG TILL VALBO

Nu sitter jag i en bil på väg till valbo med alexander mathilda och jazze. Vilket inte är speciellt ovanligt ;D Käka, köpte pressenter och bara slappa runt som vi är ganska duktiga på. Sedan får man se vad som händer ikväll, kan bli en lek med mathilda om man har tur!  P&K


FREDAG HELA VECKAN

Hej alla söta! Hade sovmorgon i dag men alexander väckte mig och tyckte att jag skulle käka frulle med honom så jag är så snäll så jag klev upp :) Han åkte vid halv nio så jag la mig och somnade om till klockan ringde halv tio. Klev upp och duschade och umgicks med en hund som bara ville leka.  Fixade mig och tog på mig conversen och skinnjackan! Älskar det.  Börjar om en liten stund och har svenska och redovisning, vilket jag inte tycker om :/

Helgen är fullbokad med massa kul. Idag lär jag iväg och köpa pressenter och sedan vet jag inte vad som händer ikväll. Imorgon blir det att kliva upp och åka iväg och fira min vän joacim med kakor och tårta hoppas jag ;D På kvällen blir det förmodligen iväg till Emmy och fria henne (: På söndag blir det jobba och så har jag ju namnsdag vilket man inte vet vad som händer, förmodligen  inte så mycket. Så är jag ju ledig på måndag, så jävla skönt! P&K

Varsågod! Här har ni dagens mathilda:

Glasögon: Glitter
Skinnjacka: Cubus tyvärr
Lackleggings: Gina
T-shirt : H&M


WHEN YOU PUT YOUR LIPS TO MINE


HÄRLIG PROMENAD MED HUNDEN

Hej alla smultronhjärtan!
När jag slutade så tog jag bussen till stan och gick till heartbreak och käkade med favorit louise och mamma. Jag käkade tacobuffe och pannkakor till efterrätt (a) Jag har en tendens till att trycka i mig mycket, men fan vad gott det är!  När jag kom hem hade jag en överlycklig hund som jag tog med ut på en promenad bara att jag hade conversen och det var inte det smartaste jag har gjort idag.  Jag var dygnsur om föötterna och höll på att svättas ihjäl.
Nu är jag äntligen inne och jag ska kasta mig i sängen ochg äta lite godis och kolla på tv, müüüs! P&K

En hund som absolut inte vill vara med på bild..


IT HURTS SO FUCKING MUTCH

Usch, vaknade i morse och hade världens jävla mensverk och jag kom inte upp ur sängen så mamma fick komma ner med ipren så somnade jag om och vaknade med huvudverk och svullen i halsen som en stucken gris! Nu har jag äntlligen kommit till skolan men slutar typ om en halvtimme, haha.  Jag ska inte vara med på invidiuella idag för jag har ju dans och är inte speciellt pigg för det så jag sattsar på sängen ist =)  Ska nog försöka tvinga ner alexander på stan och käka kanske, får se. P&K

STJÄRNKOCKARNA PÅ TV3


Håll ögorna öppna och kolla om ni ser mig på stjärnkockarna på tv 3 ikväll klockan 20,00!

FACEBOOK & FACEBOOK

Sitter och håller på men en ganska så tråkig uppgift från samhällskundskapen och det är verkligen ingenting jag är kanon bäst på om jag säger så :o Dunkar musik och kolla facebook fungerar fint det också :D  Mathilda skulle käka med sin pappa nu så hon kommer inte än på ett tag heller :/ Men jag roar mig på egen hand.. buuuub!

VÅR SOL!

Yeeeah. Har precis kommit till skolan och har varit och köpt frulle =) Börjar om typ tjugo minuter och har samhällskundskap och sedan svenska med en redovsnig som jag kom på att jag lär plugga till för jag har min på fredag. Idag är det en ganska kort dag och det är skönt (:  Jag och mathilda ska vara med på idrotten til och med för det är ju badminton och det gillar vi! ;D Idag är det ganska varmt ute och jag har skinnjacka och det är underbart! Vår sol, finns det nått mer underbart denna årstid, nej!   P&K

UPPDATE


Nu drar jag till valbo med älskling och käkar och kollar affärer =) P&K
Dagen outfit and facelook

I BELIEVE



I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH OH I

When the mountain seems too high
And you don't have the courage nor the strength to climb
In a road you all 'lone in
But still you run though you can not see the finish line
And dark cloud are over you
Your sky's no longer blue
But you marched on straight ahead
And somehow you made it threw
Got to the mountain
And lead the path for me
Your victory made history and now I believe

I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH OH I

When it felt like you and we couldn't fight no more
On the ropes and it seemed like you was gonna' run out of breath
When the world was on your shoulders
And the walls were in your way
You leadily made it over
Threw it all you kept the faith
With the hope you set us free
You showed us how to dream
And now we can lift our voices and forever see
Now's the time to look ahead
And think of the heroes of the past
To celebrate this victory
Lets raise the flag cause I believe

I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH
I believe
I believe
I believe
OH OH I

And when they tried to keep you down
You kept up your head
Never lose inside
You believed in what was right
You endured to the end
Walked threw the strongest wind
And when our hope was dying
You brought us healing
And now I got something
To tell my children I believe

ETT ÄVENTYR

Idag är jag ledig och det njuter jag av fast jag inte känner mig så pigg. Jag har nyss varit ute med nalle i det sköna vädret och det börjar bli bar mark på vissa ställen(: Idag händer inte så mycket kanske ska leka med mathildababe.

Igår åkte jag och mathilda ner på stan efter skolan för att käka och det var alexander och sugen på så han kom ner han också så vi käkade kinamat, mums! Sedan skulle jag följa med alexander till tierp på ett jobb för jag ville till thuns outlet i faringe typ.. -bara att vi inte hittade det förns vi hade gett upp och åkte till en godisaffär där alex frågade vart man skulle åka så hon förklarade, och jag kan säga att vi hade åkt helt åt fanders ;D  Vi kom fram vad sex tiden och dom stängde åtta så vi hade tur (= Mycket fina kläder, mest märkeskläder som det inte var någon rea på typ :P Men jag hittade iaf två leggings, ett par trosor och lösnaglar, haha ! Men det var ett litet äventyr! P&K

TOKIGHETER

Hej alla fina saker! Sitter i skolan med min babe mathilda och ska fixa fotouppgifter men vi tycker det är roligare att flummsa med en massa bilder =) Jag har gjort en så nu ska jag bara göra ett bokomslag sedan är jag klar med det. Sedan blir det till att ta tag i allt annat som jag inte har gjort, HAHA! Kan nog bli en lunch med hjärtat så han slipper det tråkiga kontoret lite, ih :) Så har vi ingen mediakommunikation så det är jag så jävla glad för! P&K


PARTY QUEEN

Bild från helgen, ser ut som jag ska döda någon! :o


Vila i frid

Hej! Denna dagen har varit jobbig och ganska omtummlande.
Det har varit riktigt segt att jobba idag och fick äntligen sluta
vid halv fyra kanske klockan var. Fick skjuts av louise hem och
kastade i mig käk =)  Nu sitter jag här och ska egenltigen städa
men det vill jag inte, tror jag ska kasta mig i sängen.

En bekant har dött och jag kan inte fatta det. Vi var inte värsta
bästa super polare men det känns endå jobbigt.. Han var en jätte
gullig och snäll pojk så der kändes ganska piss..
Jag fattade inte först och jag har nog inte gjort det än heller,
du var bara 19 och har inte äns börjat livet!
Beklagar familj och vänner
.

Vila i frid, johan!

KVÄLLEN STAVAS PARTY!

Vaknade klockan sex i morse och kunde inte somna om men vid
sju tiden somnade jag äntligen och vaknade vid elva så jag klev
upp och började fixa mig lite sedan bar det av till stan för att fika
med mina älskade ( Åsa och Farmor) Kollade runt lite och sedan
bjöd farmor på fika det var mys och det tackar vi för :D <3

Sedan kollade vi runt lite och sedan kom alex och hämta mig så
åkte vi och köpte mat till han sedan hem till mig (:  Fixade mig
lite och nu sitter jag hos mathilda och dricker vin (: Ska iväg vid
åtta tiden till bomhus och fira marre!  Nås på mobilen om det är
nått (:  Kvällen stavas PART!


BiG GiRLS DON'T CRY

Då var det torsdag och veckan är snart slut.. tur att det är fredag imorgon
så man får parta lite och träffa en massa trevligt folk. Imorgon är det Marre
vi firar som snart fyller 18! Grattis bruden =)  
Med det så vet jag inte vad jag ska ha på mig ;o kanske blir nått nytt imorgon
när jag åker ner på stan och fikar med Åsa och Farmor :)

Idag har jag fått sovit ganska så länge iaf, men jag är lite seg och är inte
på bästa humöret. Får se vad som händer i mitt liv senare, inte krogen som
alla andra iaf :/  Fyfan vad det suger!

God natt

Men hej vad trött jag är! Har varit hos mathilda en stund ikväll
tack så mycket brudar! Kastade mig på bussen hem och la
mig i sängen och kollade på i taket lyser stjärnorna och kudden
är blöt =/   Nu ska jag stänga fabriken och sova alldeles ensam!
Jag tycker det är kallt, läskigt och tomt :(  Godnatt!

Här får ni en fin bild så ni kan dröma våta drömmar inatt! Grrr.. Jag vet att ni vill ha mig ;D


School


Haha, yeeeah! Jag sitter i skolan och ingen trodde att jag skulle ta mig till skolan ett
lov men där fick ni! Jag dunkar musik och kollar runt lite, en vanlig rutin som jag har
innan jag börjar göra nått :)  Får se omjag får nått gjort (:  Som ni ser så är jag inte
speceillt snygg idag och hoppas att jag inte stöter på någon här i skolan ;D

Too school today

God morgon! Jag är faktiskt vaken :o
Jag drömde värsta mardrömmen så jag ville inte sova nå mer så jag har nyss käkat frulle och ringt och stört mathilda :D Får inte jag sova får ingen annan heller sova ( skojar bara ) Nu ska jag fixa mig för jag tänkte dra till skolan och fixa lite grejor så man slipper sitta med allt när skolan börjar igen :) Sedan vet jag inte vad jag annars ska hitta på , leka med Mathilda tror jag att det står på schemat :D  P&K

Bikini till sommaren



Idag när jag var i valbo så provade jag den blåa den till vänster och var jävligt sugen på den..
Nu har jag suttit och kolla i en hm katalog jag hade hemma så jag ska beställa nya och kasta alla andra. Men blev inget idag för det fanns inte alla storlekarna jag skulle ha!  =)

Nya älsklingar!

Mina nya fula älsklingar =)
Kommer ni ihåg skona jag prata om att jag hade hittat i stockholm som jag verkligen ville ha innan jag insåg att jag hade tomt på kontot, det är dom :D Pappa sa ju att han inte ville betala dom så när jag kom hem och pratade med han någon dag efter så frågade han vad dom kostade och jag sa 199 :- så sa han att då kunde han ju ha köpt dom. Åw, vad arg jag blev men då var ju louise så smart och sa att jag kunde ju beställa dom så jag fick dom av pappa och fick hem dom igår! KÄRLEK!
Nej farmor jag är inte bortskämd!

 

Mina nya fina älsklingar som jag har vela haft jätte länge och nu är dom mina! :D
Tack så mycket älskling<3


Shopping med vänninor

Det är tisdag och jag har tagit en tripp till valbo med älskade louise och elin (:
Klev upp vid elva och kastade i mig frulle sedan fixade mig lite fort sedan kom dom och hämtade mig, så vi drog iväg och roade oss utan pojkar ;) Kollade runt lite och jag hittade lite fint men jag har alla pengarna kvar ( jag är så duktig )
Jag köpte ett diadem och en klosak till håret så jag kom inte hem tomhänt iaf.  Vi kastade oss ner och käkade och ser patrick och hans brud som verkligen älskar mig av någon fin anledning. Förstår inte hur folk orkar! Haha.

Sedan bar det av till Owes och käpte lite godis sedan hem :)  Nu ska jag försöka städa innnan hjärtat kommer :) P&K

Diggar diademet med nitar :)

 

 


Äntligen lov ;D

Hallå bitches! Jag är tillbaka efter en nice helg.

Helgen har varit bra och jag ska inte klaga, men det gick ju inte som planerat men man kan ju inte alltid ha tur.
Lördags natten var jobbig men jag somnade iaf vid fem och sedan upp och jobba ganska så trött..
Slutade vid tre så jag åkte hem och fixa lite sedan åkte jag och alexander till honom och mös och lagade mat =)
Somnade så fort jag la med huvudet på kudden :)

Idag börjar lovet! Så jävla skönt =) Sitter hemma hos alexander nu, har nyss käkat kinafoood :D
Nu sitter jag och kollar på patrik 1.5 och slöar, i love it!  Puss&Kram