Tävling

Jag är duktig som har hängt pappas tvätt och även kastat i en ny. Jag har inte hunnit gjort så mycket sedan jag slutade eftersom jag kastade mig i sängen bredvid hjärtat i sängen och somnade och vaknade av att pappa stog och skrek att det var mat.. köttfärssås och spagetti och det satt verkligen fint efter saknad av riktig mat i magen :) Annars har jag suttit framför datorn för att kolla runt lite och självklart hittar jag roliga saker. Nyss tvättat facet och kanska ska åka till konsum och köpa godsak så jag kan krypa ner bredvid alexander.. Vad händer för er ikväll?

När jag satt och kollade runt lite så hittade jag en tjej som skulle dra en vinnare till detta snygga nattlinne ( som jag tycker hade varit mer snyggt på fest? ) men jag vill ha den!

Gå in på madelenes blogg och fighta om detta nattlinne från toplady
för det har jag gjort ;)


# 3 sanningen om mig

Jag är en rak och ärlig person. Det jag tycker är fittigt eller jävligt onödingt det säger jag, spelar ingen roll om det är en polare eller inte. Jag behandlas som jag vill bli behandlad och accepterar man inte det så passa vi inte ihop..  Äckliga brudar som tror att dom är nått finns inte på min hemmaplan.. Då hugger jag direkt och jag gör det rejält. Mig är ingen att bråka med för "jag har fötterna stadigt påå jorden!"

Veckans blogg!

Jag har gått med och bli veckans blogg och det tycker jag att ni också ska göra :) Gör ingenting att synas lite extra..
http://livetienburk.blogg.se

Svar

o om Ringar i fokus:

skit snygg ringar,vart är dom i från? :)


Svar: Ringarna har jag hittat på olika sidor på bla. xoxo.se (:

Frågestund ?

Kan tänka mig att det finns folk där ute som har en massa frågeteckan angående om mig och nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill, inge frågor är dumma. Svarar med ärliga svar!


Bara för att lixom

Äntligen tagit en rast och fått i mig en macka och nu slinker en japp, daim och en festis ner i magen för att orka gå tll fem idag. Blir till att gå ut med olle och bosse på lunchen för att vara snäll =) Får man röra på fläsket också, duktig sådär jag.

Har fortfarande inte börjat med det jag egentligen ska göra eftersom det är någon som inte tycker att jag ska få komma in på min mail så jag roar mig med att dunka musik och flabba runt på facebook. Yeah!


Ännu en dag i skolan men idag med graf

Godmorgon! Uppe i tid imorse men inte bus för han ligger hemma sjuk :/ Åkte med mamma till skolan och nu sitter jag och ska ha årets första graflektion :) Får se om jag kommer ihåg vad fan jag gjorde förra året.. haha! slutar fem idag, lite drygt men det går nog. Vet inte vad jag ska roa mig med efter skolan men det visar sig (:

Svar

Anonym om ..and we like it:
Vart är dom ifrån ? dom gråa, mummmmms :D

Svar: byxorn är ifrån ginatricot.

Ringar i fokus

Suttit och kollast runt lite och jag har hittat dessa godingar som jag tycker är underbara.
Favoriten är såklart den längst till vänster och jag börjar fundera på om det är värt att införskaffa sig den.. hmm kanske man vet aldrig.


Liggandes framför tv och självklart bredvid hjärtat ♥

Ny duscad och ligger i sängen bredvid hjärtat med datorn i knät självklart och jag har fått ett glas cola och det var underbart! Fyfan vad gott det var, iskall och mycket kolsyra ( det var ungefär det jag behövde ) Ligger och kollar på cartoon och lägenheter? .. lät bra. Men som vanligt finns det ingenting men det är bara att leta vidare.
Ska umgås med hjärtat och mysa ♥

.. min pojk är söt! När jag duscha så städade han rummet och tände ljus, grr =)

..and we like it

 


.. om du bara visste

Du är pinsam. Skaffa dig ett liv ist för att ta andras och förstöra dom.
Du förstör rycket för dom som du är nära och du förstör folk! Förstör är ordet..

2# Sanningen om mig


 

Jag älskar denna söta sak!
Chowder från cartoon network och ja jag är barnslig men det finns inget bättre än tecknat!


Vart finns orken ?

Vad fan är det för jävla väder? Skit trött och slö och inte nog med det det spöregnar ute :o
Stressae som ett jävla djur i morse och skulle leta efter mitt bankomatkort och legg och hittade det inte!? Letade i jeanserna jag hade i torsdags och fick panik när jag inte hittade dom! Men som tur vad så letade jag vist i fel byxor kom jag på (a) Glömde mobilen också men hjärtat var så snäll så jag fick låna hans tele :) Projektarbete om en snart så väntar på att brudarna ska komma så vi kan försöka komma igång med sikiten ;D   See you later!

UNDER BYGGNATiON!

Håller på och fixar och donar på bloggen så den kommer vara jättevacker tills den är klar.

ANGÅENDE MiN HEADER

Haha, ni som trodde att jag var seriös med min header kan ni kasta er i väggen! Jag lekte lite bara och var tvungen att skynda mig iväg så jag kasta in allt bara. Kommer att göras om men får se om jag gör det ikväll eller på måndag i skolan!  ;)

LUGN FREDAG FÖR MiG

Hahha, ja vad ska man säga. Det var ju kul så länge det varade..


Gårdagen var lyckad och hade super kul :) Träffade många man kände och gjorde inte av med speciellt mycket pengar :D Idag blir det till att ligga inne och kolla på film och mysa och jag ska även käka med familjen :) Hörs sedan ♥

UTGÅNG MED BRUDARNA ♥


Svar

Faster Åsa om ONSDAG OCH SKOLA iAF ♥:
Hej finaste... Gick inte kommentera under dina nya inköp - HELT FANTASTISKT SNYGGA PRYLAR. SKORNA ÄR HELT KLART MIN STIL, VILL HA LIKADANA!!

puss!!!

Hahha, jag tänkte på dig när jag provade dom faktiskt (: Inte min stil men jag måste ha ett par rejäla och pappa bjuder  :D PUSS!


LiTE NYTT i BLOGGEN

Kolla vilken söt underbar header jag har gjort! Jag hade inget att göra idag på rasten så jag satt och lekte med detta lite.. men den kommer att göras om ett tag framöver.

Hade religionkundskap idag och hade en ny lärare och jag tyckte inte om henne alls, skit skumm och konstig. Men får hoppas att det går bra och att jag inte ryker ihop med henne också. Alexander ringde och sa att han var vid skolan och ville att jag skulle komma ut så vi åkte och käkade lunch på heartbreak och jag fixade personalkort också så jag sllipper stå i kö ikväll när det kommer vara så jävla mycket folk. Tycker synd om stackars kattis som ska städa imorgon för alla verkar ska dit. Blir iaf förfest hos linn och sedan blir det slick och jag ska försöka ta det lugnt och blir nog inte ute till två (: Alexander är så snäll och hämtar mig också (a)  så blir det till att sova hos honom också! Hörs senare ♥

Slappning i sängen och kolla på cleo (:


MELiSSA HORN- LÅNGA NÄTTER

Jag har ledsnat på musiken man lyssnar dygnet runt varje dag så jag började lyssna på Melissa Horn och kan inte slita mig från henne. Tycker texterna är underbara och dom är helt okej.. Dom flesta låtar som hon har gjort är bra men just den här är fin. Fanns bara tillgänglig i uppspidad.


TYP REDAN ViNTER

God morgon. Yeah jag kom upp i tid imorse eller vid sju och det är bättre än att kliva upp när man börjar typ. Kastade på mig mina lovley skor och är pigg och mår som en blommknopp!Det är fan svinkallt ute :o  Det var tio grader hemma hos mig innan jag åkte. Så självklart så regnar det också.. Kan vi inte få lite sommar innan den här skiten kommer!  Ska börja med vårat projektarbete och det är kanske inte det roligaste men jag tror att jag ska jobba med mathilda och louise så det är nice. Första riktiga dagen i skolan med att följa schemat så hoppas att dagen går fort för sedan blir det hem och fixa sig sedan till att parta till det för ikväll blir det promoe på slick, som jag har längtat =) ih! Och imorgon är det ju fredag och det blir ju ännyu bättre för då blir det utgång med Emmy och jossan! Och på lördag är det ju bil/ljud tävling, drifting,curising och race (:  Kommer bli en kanon helg ( hoppas jag på iaf ) ♥

LÖNiNG ♥

Som sagt så fick jag lön idag och jag kan fan inte ha pengar! Hatar att få lön för jag får rus i kroppen och blir superglad när jag får göra av med alla pengar och helst så fort som möjligt. Jag behöver söka hjälp! Åkte ner på stan med louise för att käka men jag ville köpa mina skor som jag hittade igår. Så jag köpte dom och blev medlem också så jag fick tio procent på det så fick dom för fyrahundra sedan gick jag in på hm och hittade en skjorta, en genomskinlig och påväg till provhytten hittade jag en militärgrön som jag också gillade så jag fick köpa båda för jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ha och det slutade med att jag hade tio procent och femtio kroner rabatt där också, ih! Men självklart så hittade jag skjortan på gina som jag har letat efter dom senaste dagarna och hittar den i stan så jag var ju tvungen att köpa den också.
Louise kom och hämtade mig efter skolan så hon jag och alexandra åkte till ikea och kollade och jag var så duktig att jag inte köpte nått men det slutade med att vi hamnade på oves och jag handlade ganska lätt för tvåhundrafemtio spänn.. hmm  men det var små saker jag behövde och kanske annat onödiga :)

Min omtalade klädhängare.. jag har kommit en bit med att hänga upp kläder men det är fortfarande ganska mycket som ska upp.

Nya släng och slask skor, någontning jag verkligen behövde. Igår kände jag att jag inte tänkte gå omkring i mina convers som man blir dyngblöt i. Så jag hittade dessa och dom är helt okej men jag vänjer mig mer och mer. Dom är rätt schysta!

.. Kunde inte låta bli ♥


ONSDAG OCH SKOLA iAF ♥


Godmorgon mina skönheter! Försov mig idag också och kommer nog göra det fram tills jag slutar skolan för då har jag väl kommit in i vardagen igen.. Fick skjuts av hjärtat iaf snäll som han är och kom inte så sent :)  Har gjort klart skissen för utställningen som vi kommer ha i höst så får väl se hur det blir. Nu sitter jag och fördriver tiden med att sitta vid datorn som jag har saknat hela sommaren. Ska åka ner på stan med louise och käka och shoppa lite eftersom jag har fått en tredjedel av min lön idag :D Så har jag köpt en klädställning som är gansak så full men får nog plats med lite till (a)  Ska iaf införskaffa mig ett par skor idag som min pappa är så snäll att betala! Vad skulle jag göra utan dig? ;) får hoppas på att jag hinner skriva mer idag när jag kommer hem än vad jag gjorde igår ♥

Risig idag med myskläder. Försöker att gå så lite som möjligt med smink nu ( någonting jag har fått för mig ) Och jag verkigen lääänktar tills lena blir bra i foten så hon kan fixa min hår för nu är det fan kris!

RYGGLÄGE i SÄNGEN

Mådde inge bra nu mot slutet på dagen så jag sa hej hopp och packade ihop mina saker och åkte hem. Hoppas på att jag blir bättre för jag vill inte ligga hemma sjuk den här veckan. Ligger nu i sängen och myser med en påse godis och väntar på att hjärtat ska komma hem och mysa med mig!

Jag älskar dig väldigt mycket! =)


BACK TO SCHOOL!

Tjolaaahopp! Jag har inte skrivit på länge nu men jag ska bli bättre nu när jag måste fördriva dagarna med annat när jag är i skolan. Vaknade vid halv sju och gick upp på toa men det såg så jävla skönt ut när jag såg alex i sängen så jag kastade mig ner igen och somnade om så klart. Vaknade tio över åtta och slet i alex för jag började nio så det var bara att klä på sig och se glad ut även fast jag ville ligga i sängen och sova hela dagen, ont i halsen och huudet. Vädret var ju inte speciellt lockande heller, verkligen öööösregnar! :o   

Fick skjuts av alex till järnvägsmuseet som vi var så illa tvungen att gå på för att vi ska göra en foto utställning där.. blä. Nu sitter jag i skolan alldeles genomblöt, hungrig, trött och less! Vill hem och mysa ner mig i sängen bredvid bus ♥

VÄRD DAG

Fyfan är så jävla less.. Sitter hemma en lördag kväll och gör inte ett piss.
Känns jätte bra och jag är verkligen skit glad.. BLÄ!

GÅRDAGEN i BiLDER

 

 


TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! ♥

Bakis.. Ungefär så ser min dag ut idag.
Hade skit kul igår. Åkte in med mamma och fixade det sista innan alla kom. Bjöd på en riktigt god välkommsdrink ( det var ju självklart jag som hade gjort den) och snackade lite och sedan öppnade jag paketerna för alla tjatade på mig. Fick mycket fina saker som kommer till väl andvändning ;) Vid tio tiden rullade det in lite folk sedan helt plötsligt var det massa folk och klockan var två.. där imellan gjorde jag säkert nått kul (: haha.  Mina fina älsklingsskor gick sönder så jag tröttnade och tog mina saker och gick och alex fixade skjuts hem som tur var för jag hade svin ont i fötterna! Somnade ganska så fort.

Idag har jag och alex legat i sängen hela dagen och sovit och kollat på cartoon, ih ( finns inget bättre och kolla på en sån här dag ) Ska snart hoppa in i duschen och fräsha till mig sedan ska jag till hampus för Lena har bakat sockerkaka till mig, hon är underbar! ♥ Ikväll blir det lugnt så får se vad som händer och sker eftersom jag ska upp och jobba imorgon och är kanske inte skittagg på det men men. klirr i plånboken behövs efter gårdagen :)
Tack alla underbara som kom och ville fira mig och kvällen blev underbar! ♥

Bilder kommer senare..

PARTY 2010

Nu jävlar ska det festas! Åker ner till hb nu och fixar det sista sedan är vi igång :D







Blev inte alls den kläningen som jag hade köpt utan blev denna :)  Men känner jag nmig rätt så hinner jag nog byta om lite också ;)

MiN STORA DAG 17 AUGUSTi 2010

Igår var det min dag och det tycker jag om! Alla kommer för att fira mig och man får stoppa goda saker i munnen men som vanligt blev jag rastlös och trött mot kvällen och väldigt grinig.  Fixa inte så mycket saker men dyra..

Presentkort på guldfynd 1000:-, Tatuering, Mysoverall, Körkort, Systemkamera och en dyr födelsedagsfest så  jag klagar inte och sedan fick jag veta att någon kommer åka runt i en audi a6 till sommaren? Happy girl?
Idag har jag varit nere på heartbreak och fixa med balonger och så det är gjort.. och imorgon gäller det! Hoppas på att jag kommer få en kanonkväll och det tvekar jag inte på (: HAr handlat en massa och hämta tårta och gjort välkommsdrick också så nu länktar jag!  Ska prova min locktång som jag fick idag också så jag kan vara snygg i håret. Annars ska jag försöka fixa lite i rummet för det ser ut som en soptipp och även ro om mig själv ♥


BiO OCH SNART ARTON

Bjöd hjärtat på bio ikväll. Kollade på knight and day och den var verkligen värd pengarna! Det hände saker hela tiden och det gillar jag men som vanligt får jag någon dryg jävel vid mig :o

Nu är det bara en kvart kvar till jag blir arton! :D WHIIIIEEEEHOO! Ska krypa ner i sängen och mysa med busegos!

EN DAG KVAR

... imorgon fyller jag arton!
Det som man har väntat på halva livet. Känns väl sådär kunde ha varit på bättre humör men det är som det är.   Alexander har börjar jobbat och jag har en vecka kvar tills skolan börjar och det ska bli skönt att komma in i vardags rutinerna. Har ju bara ett år kvar sedan kan jag göra vad fan jag vill!  Vet inte vad jag ska göra med denna dag.. har lust att jobba konstigt nog..hm.


SÖNDAGSMYS

Toodiiiloo! Försov mig imorse men som tur var så var det ingen som dödade mig. Slutade för ett tag sedan och ska dig och fixa ännu mer på onsdag in för torsdagen (: TAGGA ?!  Två dagar kvar tills jag blir " myndig" HAHAH! Sköntskönt. Denna dag slutar med god mat film och mys med hjärtat ♥

ROSA SOMMARFiNA NAGLAR DENNA GÅNG


Kina mat och ny målade naglar. Nu ska jag kasta mig på cykeln och träffa lollo en stund! bye bitches.


...

Mamma åkte för ett tag sedan så jag tänkte att jag skulle göra nått åt mina äckliga ben som jag fick för mig att jag skulle rycka! Åw fyfan :o Aldrig igen.. Så nu städar jag detta äckliga rum som vanligt känns som att det aldrig får vara fint samtidigt dunkar jag celine dion och väntar på att mamma ska komma hem med mat till lilla mig. Men är inge hungrig så får se om jag får i mig nått idag iaf. Tänkte att jag skulle fixa naglarna igen och kanske fixa faceet?
Ser ut som att jag rullar ner på yran för att fördriva tid och tror att det kan bli kräftor och mys med mamma ikväll och avrundar med en film?   Jobba imorgon, less på det blääää!   

puss

BiLDER FRÅN iGÅR

Det var inga roliga bilar igår och jag orkade inte hoppa ur bilen och gå ett varv och knäppa heller. Så jag roade mig med att knäppa på bosse. Fler bilder på andra bilar finns på facebook :)


TYP LÖRDAG ?

Tja! Pappa väckte mig imorse vid halv nio, lagomt död och fin. Hade värk i benet och armen så jag besämmade mig för att jag inte skulle med för jag viste inte om jag skulle få mer ont. Låg och vred och vände på mig till slut var jag tvungen att gå upp och ta en tablett och hoppade in i duschen. La mig bredvid mamma i sängen och kollade på tv och droppa skiten i örat.. så somnade jag. Vaknade nyss och det är svin varmt och har ingen lust alls att ligga ute.. ångrade mig att jag inte följde med pappa :/ Ja så nu vet jag inte vad jag ska förlura med.

MYS MED PAPPA OCH BROR

Fixade mig och åkte iväg till forsbacka. Jag vek mig dubbel när jag såg cruicing rundan. Forsbacka släng dig i väggen! Valboparkeringen var ju fan större än hela forsbacka ;D Aja, gled runt lite och andades in lite gummirök så man kände att man levde och självklart träffa allt trevligt folk. Vid tio tiden började det tunna ur så vi åkte hem till stan och gled och umgick med folk. Pappa skjutsade mig till biltema där folket var och jag kunde lika gärna ha följt med hem.. hej inte synas? VÄRDELÖST! Nu är jag iaf hemma och tänkte kanske kasta in bilderna på datorn ? Sen ska jag nog kasta mig själv i sängen och försöka somna i tid för det lutar åt att jag åker till söderhamn imorgon en heldag med alla fyllon (: puss

UMGÅS MED DAD!

Tror jag följer med pappa min och umgås med han och rullar bil.. ingen lust att göra nått annat heller så jag tar med mig kameran och roar mig med det. Kyss ♥


FREDAG MORGON

Godmorgon folket. Nyss vaknat och blev lämnad ensam i morse.. lagomt schyst sådär. Ronya smsade och undrade om vi skulle göra nått så får väl se vad som händer.. Ikväll blir det kanske till att få i sig lite alkohol eller så men det visar sig. puss

KAN DET BLi SÄMRE ?

Sorry att jag inte har varit så aktiv på senaste dagarna. Jag har varken haft orken eller lusten till att blogga och det får ni stå ut med. Ingenting känns bra just nu om jag ska vara ärlig.. Dagarna rullar förbi och jag spenderar den mesta tiden själv och känner att jag bara har lust att försvinna ett tag. Vill bara vara i min egen värld och göra det jag vill utan någon annan. Folk förändras, är dum i huvudet och fattar ingenting och då menar jag ingenting. Folk tror inte att man har känslor och gör precis som man vill bara för att det får den att må bra. Jag vet inte vad jag är mest rädd för att bli sårad, lämnad eller att personen i sig förändras? Prata, berätta och reda ut saker existerar inte heller för jag har ju sååå fel som det går att ha..  Jag är arg ledsen glad och besviken på samma gång och jag fyller snart år och jag ska snart ha röjparty men jag är inte pepp på det heller lägre.

.. skriver när jag är på bättre humr och det hoppas jag är snart. Ha det så gött så länge

puss

LEGITIMATION

Idag hämtade mamma mitt legg så nu har jag det i plånboken äntligen ( för det var ju inte bara på tiden ) Har ju inte riktigt behövt det för det är någon annan som ändå betalar ;) Men nu kan jag skicka fram mitt kort!
Men jag kan ju inte påstå att jag är skitsnygg :D

Nu ska jag hoppa in i duschen för att åka ner på stan och fika med louise och Becka :) Och har tur att pappas ka hämta min cykel så jag åker med honom in!  Puss

 


GOD MORGON

God morgon allihopa! Vaknar av att brosan står och skricker på mig för att jag ska ha nalle.. hm. Låg och drog mig ett tag tills nalle höll på att kissa på sig så jag klev upp och släppte ut honom och gjorde frulle till mig och lunch till honom.

Sitter vid datorn konstigt nog? haha, inte ett dugg. Dunkar musik och tvättar lite och ska försöka få in kläderna i garderoben ( panik ) Vad som händer annars idag vet jag inte. Inte speciellt roligt väder.. vart tog sommaren vägen ? Jag hatar detta!

puss ♥

EN TUR MED LOUiSE

tjollahopp! Cyklade till jobbet imorse eftersom ingen var vaken och var villig att skjutsa mig. Det gick bra och jag slog rekord i maratontrampning.. 8 minuter tog det så stor jag utanför hb helt pigg :)  Gick fort idag och när jag skulle sätta arslet på cykeln hade jag punka! tack för den. Åkte med lollo och alexandra till george och käkade för att sedan dra vidare till ikea för att kolla på lite saker. Jag hittade ett klädställ som jag vill ha eftersom jag inte får plats med mina kläder men inte ett klädställ heller så jag ska försöka fjäska in mig någon annastans i huset kanske (a)  Följde med lollo hem och kollade på när jocke och hon bråkade om hur dom skulle ha i vardagsrummet :D Blir nog bra det där till slut. Tog halv nio bussen hem och nu sitter jag vid datorn helt ensam med mitt pissiga humör. Kan bli en dusch med te och en film kanske ? ♥

EN DAG i VALBO MED MiNA FAVORiTER ♥

Hejsan! Alexander flög ur sängen och åkte hem i morse och jag såg ut som ett frågetecken.. Han får sina ryck.
Klev upp vid halv tolv för att fixa mig och åsa, ralf och  farmor kom och hämta mig för att jag skulle få en dag med dom idag ute i valbo. Började med att springa omkring på köpis och jag köpte en tröja som jag upptäckte för någon dag sedan som jag blev kär i. Men jag hade inte ätit någon frukost så vi gick till ikea och famor bjöd på käk :) Tror vi var inne på ikea i närmare två timmar och åsa inpuls köpte en soffa för sådår några tusen.. en röd också. Men den var fin och hon förtjnar den tycker jag. Själv köpte jag papperskorgar och toalettborstar till heartbreak, hahha!
Gick in till coop och köpte mig en skvaller tidning och en påse godis så nu har jag laddat upp min lördagkväll men det kan ju hända nått annat kul men det tvekar jag på!

Nu ska jag ta tillfälligt i akt att städa och fixa lite mys  ♥

VÄNTAR PÅ HJÄRTAT SEDAN RULLAR Vi UT i STADEN


NAGELFIX

Efter att alexander åkte fick jag tråkigt som vanligt och kunde inte låta bli naglarna (a) Så jag började flippa och fick för mig att jag skulle ha svarta toppar men det blev inte så jävla bra och det har lossnat lite redan.. men jag hade nått och göra iaf och nu vet jag vad jag ska göra nästa gång som jag inte gjode nu. Man lär sig av sina misstag ;')


I NEED A DOLLAR BABY

Äntligen! Jag har haft ett sänhär gamalt ölglas med handtag ( om du vet vad jag menar ) som jag har haft som spargris med alla småpengarna som man kastar ur plånboken och nu har jag även börjat lagt undan mer pengar och vill inte kunna ta dom. Så jag har tänkt att jag skulle köpa en riktig spargris och det hittade jag här om dagen!

Den är skit snygg och den passar perfekt till mig.. i love shopping kan väl inte bli bättre!
Så är den ju svart så den passar in hos mig också :')
Dollar store 50 :-

.. och kunde självklart inte låta bli dessa heller när alexander visade dom. Tyckte det var lite gulligt att ha över varandras del av sängen och har ju tagit bort tavlan jag hade under hyllan så tyckte att dom skulle passa perfekt där men dom har inte riktigt kommit upp på väggen än så dom få stå där tills jag får för mig att jag ska göra det.

Dollar store 50:- /st


THE NEW ME.. RiGTH NOW?

 


TiDSFÖRDRiV

VEM..
Tänker du på? hjärtat
Är din bästavän? Ingen är bättre än den andra
Förlåter du aldrig? Otrogenhet
Pratade du med på msn sist? vet inte
Ringde dig sist? Hampus
Skrev det 9:e smset till dig? louise
Önskar du var med dig nu? Dom saknade
Var din första kärlek? hmm.. ska man komma ihåg det?

HAR DU..
Ett förhållande? yes
En bästavän? ?
Bra föräldrar? Japp
Ljugit för en vän? Har väl hänt
Blivit anmäld någon gång? japp
Stulit något? ja
Gråtit över någon av det motsatta könet? för många gånger
Slagit någon av det motsatta könet? ja
Kysst någon av samma kön? yes
Varit otrogen? nepp

SENAST DU..
Hade riktigt roligt? Har alltid roligt ;D
Grät riktigt mycket? ett tag sedan
Skrattade riktigt mycket? gör jag alltid
Var kär? Är nu

VAD..
Har du för mobiltelefon? sony ericsson
Har du på dig just nu? tröja, bh, trosor, strumpor, mjukisbyxor & diadem
Lyssnar du på just nu? Om å om igen
Vad är din hårfärg? blond
Är dina framtidsplaner? bra jobb, underbar man, barn, hund, underbart hus!
Tänker du på just nu? denna tråkiga lista
Fick dig att gråta sist? osääkerhet
Hatar du mest av allt?Hahha finns för mycket
Tycker du om din kropp? Nej men man lär sig att leva med den..
Får du mest komplimanger för? mina ögon

iNBJUDNiNGARNA UTE, CHECK

Nu är äntligen inbjudarna ute så nu kan jag bocka av det från listan, lite tråkigt bara att brudarna inte kan komma men det får jag gottgöra med någonting annat roligt. Känns lite taskigt men det var den ända utvägen, tyvärr ♥

VAD BJUDER DENNA DAG PÅ ?

God morgon mina skönheter! Trött som ett as när alexander klev upp ur sängen med gnuggade ögonen och gick upp och la mig över honom i soffan och halvsov. Brosan kollade på bolt och jag grinade så jag trodde att jag skulle torka ut, haha ;) Nyss ätit frukost och nu hamnade jag här för att ha morgonkollen på internet. Men som vanligt är det alla säger sig likt som jag.. vad händer idag? Jadu, louise ville ut och sola och bada men jag tyckte inte att vädret tillåter det idag och jag är förkyld också så hade ingen lust att lägga mig i "värmen". Funderar på om man ska hoppa in i duschen och fräsha till sig och känna sig som en människa och kanske hämta legget som är klart! Jag fixade ju det i tisdags och kan hämta det idag, inte lite väl fort? Jag klagar inte iaf!

puss ♥

Saknar faktiskt mitt svarta hår.. kan bli så att det blir det till vinten kanske? Men är man envis så är man! ;)


DAGS FÖR ATT KRYPA NER I SÄNGEN

Nu säger jag godnatt och kryper ner bredvid min solros ♥
Godnatt



- Funderar på om jag kanske ska umgås med dessa sockersöta älsklingar i helgen eller kanske när jag
fyller år ? Jag har glömt bort alla mina små hjärtan och ändå ska jag bara fylla på..
Men älskar man skor så gör man =)


EN TANKESTÄLLARE?

Fyfan jag var inne på paows blogg och hittade detta och jag som är så jävla dum måste ju kolla också och jag ångrade mig lite faktiskt.. Det gör så ont i magen och om inte ännu mer i hjärtat. Man äter kött och gluffsar i sig bacon och ändå är det någonting som vi måste ha för att få i oss den näringen som vi behöver. Det ät ju våran föda.

Jag varnar känsliga tittare men ändå vill jag att ni ska kolla för att verkligen se vad det är vi människor gör..
Klicka på bilden för att se



TiLLFÄLLiG HEADER

Jag tröttnade och kunde inte låta bli samtidigt som jag egentligen inte orkar och har brist på fantasi.
Men nu har jag gjort en provisorisk header tills jag orkar och har fantasin tillbaka.. ingen som vill göra det åt mig.. haha!


TORSDAG OCH UTSATT FÖR JOBB!

Men tjenare hallå! idag var det bara upp och jobba och jag var verkligen död! Mamma ropade vid åtta tiden och jag gick upp som en zombi. Fick skjuts av mamma till heartbreak och det var ingenting att göra, hur underbart som hälst. Käkade lunch med Louise och mamma också sedan var det ner och göra det sista och fick sluta ett. Alexander kom ochg hämtade mig och nu har jag landat här.. funderar på om jag ska duscha kanske eller underhålla mig med nått eftersom alex ligger i soffan och kollar film med bror ;o  Kram.


NU ÅKER JAG UT OCH UMGÅS MED MiNA BiLNÖRDAR TiLL HOMiES

 


FÖRSTA OCH iNTE SiSTA NAGLARNA

Jag fixade ju naglarna för någon vecka sedan och blev ganska nöjd men det är pilligt och krångligt men roligt. Ingen riktig kung..än men jag kommer bli! Första gången jag gör och det är inte det stiligaste. Kladdigt och så men efter några veckor ser det ut såhär..

.. En tumnagel som har gått sönder och så har naglarna växt ut och fått en extremt snygg rand ner till.
Ska ta bort det om ett tag och funderar på att göra svarta glittriga toppar eller någon annan färg till jag fyller år, tycker ni om det?


1# JAG ÄLSKAR FiLMEN CARS

Haha, jag och Alexander har fått en ny favorit film.. Cars. Jag bara älskar den men mest är det så klart bärgan! Jag kan kolla om och om igen och garva åt samma skämmt flera gånger till och med så att jag kan sitta och spola fram och tillbaka till det roliga bara. Alex skickade en youtube länk med bärgan som jag inte har sett tidigare och den förklarar ju bara hur go han ( bärgan ) är..



NÅGOT LESS PÅ BLOGGEN

Åw vill göra om bloggen men det går ju som att tugga på en skosula!  JAAAAG DÖÖÖÖÖÖR

LiTEN SHOPPiNG RUNDA MED HJÄRTAT

Efter att ha bitis och slagits lite på hjärtat blev jag less och ville göra nått så hoppade i kläderna och åkte iväg till partyhörnan? ah eller vad det nu heter och kollade lite. Men hittade inget frestande så vi rullade mot dollar där vi hittade lite små saker och sedan rullade vi hemåt. Pappa och brosan hade kommit hem så alexander slängde sig i soffan bredvid brosan och spelade tv spel.. kul pojkvän sådär ;)  Åkte oxh köpte kinamat så nu är jag mätt och alexander har åkt hem "/ Får chansen att städa och fixa lite!  ♥

iNTE LÅNGT KVAR NU

God morgon god morgon! Mamma ropade klockan halv ett och undrade om vi ville ha mat.. ja så det var bara att kliva upp och äta stuvade makaroner och köttbullar men det var gjort på äckliga makaroner för jag åt upp dom andra igår ;D skitsammma. ryggläge i sängen och försöker fixa klart dom där jävla inbjudningskorterna..hmm inte långt kvar nu!

Igår fixade jag iaf legg ÄNTLiGEN! Haha så förhoppningsvis får jag det innan jag fyller. Efter vi hade varit på polisen åkte jag hem och jag och alex hämtade upp Louise. Louise lurade med oss på bilbingo.. ah ni läste rätt!  Men det var ganska nice men dom hade ju nå fel i huvudet där borta, aldrg varit med om tröttare människor. Vann ingenting och det var vi väl lite små less på men jag var så hungrig så jag konsentrerade mig bara på att komma hem. Släppte av Louise och åkte hem och lagade mat och kom även på att vi hade glömt att lämna tillbaka filmen som vi hade hyrt så där rök det pengar i onödan!  Hittade massa folk ute som vi roade oss med fram till halv två.
Just nu ligger alexander och läser solo och skrattar, haha! Kärlek till den pojken ♥

FiXA LEGG

nu åker jag till polisen och fixar legg sedan ska jag till forsbacka men bjuder på en bild på håret så länge!


HÅR HÅR HÅR OCH ÅTER HÅR

Nu sitter håret äntligen i somsagt och nu går jag bara och väntar på att jag ska få färgen fixad! Jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det men det visar sig sedan hur det blir. I mitten av augusti kommer jag nog fixa det så det är ett tag kvar..


HELT EFTER

Ojojoj.. Sorry men mitt liv har helt halkat efter. Jag sitter knappt vid datorn längre men måste fixa upp detta så jag inte kommer så jävla mycket efter. 

I söndags åkte jag och jobbade och slutade fyra så mamma fick komma och hämta mig så jag kunde duscha och sedan bar det av för att sätta i löshåret och det blev kanonbra! Alex hämtade mig vid tio tiden så jag åkte hem och bytte om sedan åkte vi ut och träffade folk.

Igår morse vaknade vi ganska sent och jag var inte alls pigg.. Kännde mig seg och jag låg bara i soffan hela dagen tills jag ville ha godis så vi kastade oss i bilen och åkte in till stan och köpte godis och hyrde film.
Täcket och kudden fick följa med upp i soffan och godis påsen låg finns i knät! :) 

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, tänkte jag skulle försöka frächa till mig lite och sedan hitta på nått med bus som sitter framför tv spelet ( där han har suttit hela morgonen ) Söt sådär han!