FREDAG!

Godmorgon mina skönheter! Legat och vridit och vänt på mig sen halv tio och det är helt underbart! Ska fixa mig nu sedan ska jag försöka ta mig ner till stan och sedan bär det hem till byn där båda pappa och Nalle ligger jättesjuk, så ska hem och pussa på dom! Kvällen blir nog lugn men man vet aldrig ;) Äntligen fredag som alla säger och jag håller väl inte riktigt med.. eftersom jag jobbar helg så längtar jag efter veckorna ;) Men är ledig imorgon iallafall så det ska bli skönt (: hörs sedan!


HARD WORK

Jobbat och stått i till sex idag och började sju -.- fötterna är svällda, jag luktar illa och är snor hungrig, tur att älskling lagar lyxkäk så jag ska hoppa in i duschen och bara dö! Dagens lunch blev Max, så värt. Puss :)


SÅÅ SÖT!


GODMORGON!


Vad fan gör jag uppe nu lixom? Vart vaken sedan halv fem och jag är inte så pigg för har sovit nada inatt.. Sitter inne på gavlegårdarna och väntar på att Direktlägenheterna ska kastas ut så jag kan nappa på någon. Sedan ska jag kasta i mig en tallrik flingor och sjunka ner framför tv innan jag måste röra mig till bussen. puss!


SOFFHÄNG

Idag klev jag upp tidigt för att göra nytta.. Visst blev det lite nytta men mycket roligare att umgås med becka som kom förbi och delade soffan med mig hela dagen :) lagade fiskpinnar och potatismos till hjärtat kom hem. Nu ligger jag raklång i soffan och spelar wordfeud med Alex som ligger i andra delen av soffan, haha sociala! Snart blir det en dusch och ladda för jobb imorgon :)


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER


I'M BACK!


I'm back! kunde inte hålla mig nu när jag hade chansen att ta mig tillbaka till den gamla bloggen och jag tycker det är roligare att blogga här för att man kan göra sin egna design, det har jag faktiskt saknat! Så hädan efter kommer jag finnas här och INTE på nattstad.se. Hoppas att ni kommer läsa och kommentara som vanligt!
Proov

Prov