Godnatt!

Hellu! Jag har verkligen inte haft någon tid alls att blogga eftersom jag har slitit häcken av mig i helgen. I fredags vart det lugnt för Alex skull ut så jag hämtade honom på natten, spenderade bara lite tid hemma med mamma. I lördags slutade jag sent men kände att det fan var dags för party! Sandra kom hit och drack lite och snacka skit vilket var super trevligt! Rullade in till slick vid tolv tiden men det var så jävla mycket folk så jag drog vid halv två..

imorse mådde jag mindre bra! Fyfan, hade lätt kunna satt ett skott i pannan men det gick ganska bra efter tre liter vatten och en ipren. Började dagen med en billys och ett stort iskallt glas cola till frukostoch tyvärr blev det samma till lunch,var ganska glad när jag fick äta köttfärssås och pasta till middag :) Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon vankas det jobb som vanligt.. cash in!

God morgon!

Börjar min dag med mannagryns gröt och äppelmos, mums! Idag vankas jobb men det blir nog en kort dag skulle jag tro :) puss!


New

Denna fick följa med hem idag ❤


Ledig dag på stan

Idag var jag ledig så jag gled ber på stan för att möta upp Lina. Hittade en onepice det första jag gjorde så heejdå pengarna! Ih, men det var den värd! Kollade runt lite och träffade på Kin så vi gick och luncha på flanör och umgicks :) vid halv tre hade jag nageltid och fick äntligen nya naglar! Annars har jag bara handlat för ett helt år, haha. 1200 spänn på mat (y)

Nu kryper jag ner i sängen efter lite små plock och städ för att ladda upp för stöd imorgon, god natt!


You dont need me

.. idag har det varit till att legat i soffan hela dagen som ett slakt! Orkar inte göra någonting och jag är allmänt less. Lite ledsen också för att bäbbe är tillbaka hos husse igen och jag är utan bil! Jag kommer fååå psyk, kul att åka buss till jobbet -.- Jag måste verkligen kasta mig ut på blocket och införskaffa mig en liten brum brum.

Jag har iallafall fått mat i magen och är ny duschad så nu kryper jag ner under täcket igen och ska kolla på lejonkungen första gången i mitt liv, ja ni läste rätt! Hatade den filmen när jag var liten, skrek och grina. Haha. Imorgon blir det jobb och hoppas på att jag får träffa bästa Lina snart, jag behöver verkligen en dos lina och hennes kloka ord just nu <3 kyss!

Lördag och ledighet

Imorse när jag vaknade mådde jag som en påse skit! Tog mig upp tillsist för att kasta i mig mat innan jag skulle till pappa på jobbet för att tvätta bäbbe. Gick bra och han blev ren och fin.

Åkte till Willys och handlade lite korv med bröd, mötte upp peter och sedan åkte vi ut till bosjön och kollade på pojkarna som lekte på isen, grillade och umgicks. Riktigt mysigt faktiskt! Nu ligger jag i soffan och mår mindre bra.. Soffliggandes och får stanna hemma från party ikväll..


Sovrum

Tänkte att jag skulle fixa bilder på lägenheten för jag kan tänka mig att det är några nyfikna som vill se hur det ser ut. Men än så länge så för ni nöja er med dessa första bilder på sovrummet.. har tillkommit en hel del men det kommer sedan.

Saknar att blogga!

.. Jag är tillbaka. Saknar att blogga lite så jag gör ett nytt försök och ser hur länge det håller. Jobbar och har ingen ork att göra för det mesta men hoppas att det ska gå ihop. Ska även försöka ha mer bilder än text, tycker det är lite roligare.

Det har ju hänt en del sedan jag slutade blogga. Jag och Alex har har flyttat till en trea i sätra och jag har även flyttat hemmifrån och blivit riktig sambo. Trivs kanonbra och det är underbart med grannar som faktiskt sover på nätterna och inte slår ihjäl varandra och spelar musik in på nätterna. Jag jobbar och står i samtidigt som jag är arbetsökande, så jag har lite att göra om dagarna. Hoppas att det är några som kommer följa mig i min vardag igen =)