FÄRGRESULTATResultat på färgen jag kasta i igår, svart lila röd. Ganska så frän men det tyckte jag inte i morse men börjar vänja mig vid det mörka håret. Har provat hela garderoben och det slutade med slitna jeans och en vit tröja.. boooring brud!

GLAD MIDSOMMAR!Glad midsommar och ta det lugnt ikväll! Puss

ÄNTLIGEN NY FÄRGAT!

Fick fin besök och fick oväntat besök av grannen som kidnappade alex så jag passade på att färga håret (vet ej vilken färg men jag återkommer om det) Duschat, rakatbena och smörjt in mig och melissa horn spelas i högtalarna. Nu ska jag krypa ner framför CSI och invänta pojkar/pojken. puss


STORT GRATTIS! ♥Stort grattis till mina söta underbara vänner Louise och Jocke som i November får en liten bäbis!
All lycka till er! ♥

..

Dålig uppdatering idag men jag har faktiskt jobbat en stund på dagen och ätit mysig lunch med bus. Jobbade och sedan kom alex och hämtade mig så åkte hem och kastade mig i sängen och somnade. Vaknade av att alex ville till coop för att hämta kläder som han hade betällt så passade på att åka runt halva stan och leta efter en hårfärg.. vad är det för fel på att ha en normal hårfärg då? nääe.. men hittade en tillslut så ska bråka med den om en stund (:

Lagat mat har jag hunnit med också, fiskpinnar och potatismos med ärtor MUMS! Kvällen ska jag spendera i badrummet med håret för det kommer inte bli en dans på rosor och ska äve försöka byta sängkläder och mysa ner i mig i soffan tror jag (a) Morgondagen vette fan vart jag ska spendera men det hopps jag att det löser sig (:

VAR SNÄLL OCH RÖSTA PÅ MINA KLÄNNING

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


VART ÄR SOLEN?

God morgon! Vaknade för en liten stund av att alex kom hem efter att han har skjutsat hem Fanny. Vi hade fått hem våra kepsar som vi beställde i början på veckan.. kan ni gissa vilken färg? Kommer kasta upp en bild på den sedan.
Dagen bjuder nog på regn ser det ut som så jag ska kasta i mig frukost och sedan kan det nog bli till att städa men det visar sig (: Puss

NY SPEGEL

Var till Ikea med Alexander och Fanny och köpte lite saker till badrummet, bland annat en ny spegel. Dom två har vart så duktig och satt ihop den och jag har lagat mat och bakat kladdkaka.. bara att jag läste mölk istället för mjöl så det blev lite puddaktig, haha! Men den blev ju inte torr iallafall. Nu ska vi sjunka ner i soffan och mysa och Fanny ska sova här, får se vad dagen bjuder på imorgon =) Puss.

Tack underbara älskling!

BÄTTE SENT ÄN ALDRIG

Tänkte kasta upp lite bilder från studenten. Del 1

Fortsättning följer..


ALL TID I VÄRLDEN ATT BLOGGA

Haha, jag har nu funderat ( efter att folk har frågat efter mig och min blogg) och jag känner att jag skulle nog villa skriva av mig lite och kunna dela med mig av dom sköna sommarbilderna till någon.. Jag har ju egentligen all tid i världen att slösa bort på en blogg nu och det kan vara ganska skönt att ha nått att göra ibland! Så jag kommer skriva lite när jag känner för det och ska försöka göra det till en roligare blogg nu :) Hoppas ni fortsätter att följa med mig!

JAG GJORDE DET!Äntligen har jag fått lämna skolan och börja mitt liv, jag börjar mitt liv med att avsluta denna blogg! (kanske kommer tillbaka i framtiden, how knows)   STUDENTEN´11

PARTYYYY!

Nu drar jag in i dimman! Puss