less, så jävla less!

Jag är så jävla arg! åwww, damp!
Nu ska jag kasta mig i sängen och käka godis och sova en stund innan alexander kommer men han kommer väl inte förens efter tre :/    ett plus i kanten till roxy iaf som har räddat mig helg, lätt värt!

Min famor är så söt nu har hon äntligen hittat kommentar knappen på bloggen så nu har hon börjat kommentara!
Älskar den där tanten =)
Ska vi ta en fika i veckan om du har lite att göra, farmor ? Kram ! <3

Så extremt fucking kul!

JA då får jag väl säga god kväll .

Igår åkte jag till ronya och sedan kom det flera flickor så vi kollade tv och drack lite. Mys! Men helt plötsligt får ronya för sig att hon skulle med linnea och emma på slick, jaha där stog jag och mathilda och viste inte vart vi skulle, så vi ringde runt och tillslut fick vi tag i sanna som var i andersberg. Brudarna drog ut och även mathilda och jag så alexander kom och hämtade oss, som fick psyk på mig så det var ju ett plus i kanten av kvällen.
Vi kam fram och väntade på att sanna skulle komma men det tog sin tid för hon skulle ju såkläart bråka med jesper som vanligt.  Men iaf, vi kom fram och yeeeah! Eller blää.. Jag och mathilda drog efter tio minuter och gikc ut och satte och i busskuren där vi satt i en och en halv timme. Var bara att ta bussen hem och sova! 
Inte skit kul kväll men det är ju som vanligt...

Imorse vaknade jag vid nio så jag gick upp och drack vatten och kastade i mig nått för stunden sedan ner och kollade på barnkanalen och sedan somande jag om. Sov till ett och då drog alexander så jag klev upp och duschade och kastade i mig käk och hjälpte pappa att diska och så..  Sedan blev det hockey men både jag och pappa somande men vaknar av att alexander ringer och är grinig på mig för att jag inte hade med mig telefonen :P

Så nu sitter jag vid datorn och vet inte var jag ska hitta på ikväll blir väl hemma och slöa. Puss&Kram

Tröstparty!


sitter hemma hos ronya och förfestar med 2.5 och 3.5 :D HAHA, tröstsuper! 

Kastade ner mig på bussen och så mötte jag upp ronya så vi drog in på konsum och köpte sprit och nu siter vi hos henne och har precis varit och mött upp mathilda linnea och emma :) så nu blir det solsidan och sedan party!

Angående kommentar knappen

En sak som jag har märkt att farmor klagar över är att kommentera knappen inte syns är för att det är nå fel på mig blogg och jag har inte orkat satt mig ner och fixa det. Den finns men syns inte så det är bara att klicka längst ner till höger som vanligt =)  Blir alltid glad för lite kommentarer!  Kyss

Stay

Bjuder på extremt sexiga bilder med en sjukt snygg tröja!


God morgon i stugan!
Skön morgon som fan =)  Alexander ringde och väckte mig så jag låg och mös i sängen ett tag framför cartoon sedan hade jag en dejt med duschen så jag kastade mig in i den. Älskar att duscha på morgonen! När jag klev ur duschen så var frukosten serverad av mig älskling. Käkade lite sedan blev det att fixa sig så fick jag skjus av alexander till skolan! Tack <3 

Jag har drömt sjukaste drömmen inatt! Jag har drömt om gamla kompisar och att våran familj slyttade ihop med martins familj i åbyggeby! Asså, jag var så jävla arg på mamma och pappa :o  Inte nog med det så var jag på fest med kissie och hon var inte det personen som man umgås med frivilligt :o   HAHA ! Åw jag var så arg när jag vaknade. Om en timme ska jag ha uppsats sedan slutar jag så det är nice :D 
Puss&Kram

I looovvveee you!


Jag är så jävla trött! Jag har kommit hem från en lång dag i skolan och en sväng i valbo. Hittade inget speciellt jag ville ha utan jag fick nöja mig med en ny brunkräm innan alexander hade lessnat. Vi kastade oss i bilen och åkte in till stan för alexander ville åka till sea fun och shoppade en massa bland annat en klocka till mig ( en gul dessutom men varför inte satsa stort! :D  tack hjärtat! En skit snygg tjocktröja som jag ska smyga på mig imorgon ( a )
Mamma skulle sätta i löshåret på mig och självklart kom det annat i vägen och det blev inget av och jag som skulle till linn imorgon men det får jag väl strungta i då =/ Blir ledsen.

Så nu ska jag väl lägga mig i sängen och mysa med min ända underbara pojkvän! Puss&Kram

Två risiga med en massa kärlek! <3


Torsdag & lön

Suttit i skolan hela dagen och bråkat med tidningen som ska vara klar idag. Jag fick ju för mig att jag skulle göra om min som vanligt så jag lär ju jobba på plus att jag hade lyckts missa en uppgift som jag inte hade lagt in! Bra mathilda.
Gick och käkade pizza i MATSALEN, äntligen god mat! Jag åt två tjock som jag är :D  Nu sitter jag och louise och håller på med tidningen och jag har städat lite på datorn så den är fin och allt är i sin ordning :) Fick till och med beröm av göran för att jag hade sån ordning ( stolt ) HAHA !  När jag är klar med det här ( om jag blir det vill säga ) så ska jag åka till Valbo med älskling för vi har ju fått lön!  Puss&Kram

Typ 40 minus

Fyfan vad det är kallt! Jag tror jag skulle frysa ihjäl i dag när jag väntade på bussen på stan. Bussen var sen och när den kommer till stan så var den smockfull och jag fick inte komma på bussen så tåna höll på att lossna. Jag ringde mamma så hon fick komma och hämta mig och skjutsa mig till Åsa :)
Jag har nyss käkat frulle och druckit ett glas te så nu har jag fått tillbaka lite värme i kroppen. Puss&kram!

Säljes

En svart wesc tröja i storlek xs

Buda!

En vit wesc tröja i storlek s

Buda!


Jag diggar dig

Dagens mathilda

Nya älsklingströjan ifrån ginatricot 49:-



Haha, hellu dalings! Jag skulle städa och det slutar alltid med att jag hamnar här istället haha ! Imorse var jag så jävla trött och jag sov över bara för att mamma frågadem mig igår om hon skulle väcka mig och jag sa självklart nej!
Aja, tor iallafall nio bussen till skolan och gjorde prov. Vilket jag klarade =) Pluggade ingenting igår så jag var stolt över mig själv. Nått som jag inte var så stolt över var att jag inte hade fotat som jag skulle i helgen men jag sa som det var och per kan ju bara inte bli arg på mig, ih! 

Sedan skulle jag scanna in bilderna som jag måste göra klart och lämna in men tror ni att det fungerade för mig? Nej, jag tror jag fick damp!
Men självklat hade inte per tid att hjälpa mig så hade han det
så hade det blivit rätt.
Han  visade och JAG scannade in MATHILDAS bilder medans hon sprang omkring!( kom ihåg det bruden! ) ;)
Sedan fick jag in mina men jag scannade inte om dom bilderna jag skulle scanna om, HAHA!

Slutade vid tolv för vi hade ingen mediakommunikation så jag och tjejorna kastade oss på bussen till stan och jag och mathilda gick till mamma för jag skulle få käk av henne och jag fick tacooos!
Mums som fan.Åkte hem och kastade i mig maten och jag var så hungrig så det knullade i munnen som man brukar säga. Självklart var jag tvungen att gå ut med hunden och det var faktiskt riktigt skönt men det var ju kallt men solen sken och det avr mysigt. Hade viljat gått längre men ville inte gå själv och sedan var det ju kallt.  När jag kom in så tog jag med mig glass ner till sängen och bäddade in  mig i filten och täcket med en massa kläder på :o Jag häll seriöst på att frysa ihjäl.  Alexander ringde vid fyra och då vaknade jag, upps! han ville ner på stan men jag kände att jag inte var speciellt redo för det så jag somnade om och vaknade vid sex när maten var klar :) 

Nu tvättar jag och ska städa rummet sedan kommer min älskling och myser med mig och pussas lite på mig hoppas jag för dte behöver jag (:  Imorgon blir det Gavlegårdarna med åsa som jag inte har varit hos på tre veckor för vi har varit sjuka båda två. Så det ska bli kul.
Så nu håller jag på att tvätta skortan och glasögorna så jag är stilig imorgon!
puss&kram

Trött

Då var det söndag igen och helgen är slut.
Ja gårdagen var väl ingen höjdare för mig precis. Jag sov hela dagen
och sedan skulle mamma sätta i löshåret och jag hade fått förlite hår
och jag var verkligen inte glad. Tänkte  jag skulle få till det så snart som
möjligt så jag kan gå till linn så hon klipper upp det (: Aja jag sket i
håret och fixade mig in för en party kväll ist med brudarna. Så jag kastade
på mig lite kläder och sedan skjusade mamma mig till bomhus för att
fira tim som hade fyllt år. Kvällen dög väl jag hade trevligt med brudarna
som alltid men sedan finns det ju undantag.. Åkte iaf ner på stan med
tjugo i två bussen för att möta hjärtat och jazze för att sedan gå och käka
på mc donalds (: Sedan hem och mös och sov med hjärtat!

Imorse var det bara att kliva upp och jobba som vanligt men imorse
var det inte svin kul att kliva upp och gå ut i kylan. Det gick inte så bra
som med resten av den här veckan.. Har varken varit pigg glad eller
speciellt motiverad till att göra nått den här veckan.
Har nyss kastat i mig gott käk och en chokladmilkshake :) Jag borde egentligen
plugga men jag är svintrött och jag fryser, alexander är inte här! Ska sova
ensam inatt och jag kommer frysa :/   Imorgon är det prov i foto och jag har
verkligen lust till det Puss&Kram

I love tooo sleep

God morgon för min del! Nu har jag tagit mig upp ur sängen.Jag är såå jävla trött och alexander åkte hem för att jag var så tråkig så då sov jag lite till (a) Mamma tog nalle och åkte till Mormor och pappa är ute och håller på med bilden och dom klagar helt seriöst på att jag aldrig umgås med dom :O Jag tvättar lite och ska kanske fixa naglarna och sånt mys :)  Ikväll vet jag inte var det blir, alla är så jävla tråkiga. Jag vill nog inte ligga inne idag helle :/  Alexander ska iaf festa men jag får väl se ...  puss&kram

Ingen kan ju inte digga min snygga tröja :D

Bambi ute på hal is


Jag tog en varm dusch med en hårinpackning och en ansiktsmask och
det var verkligen super skönt. Skulle även raka bena så man får känna
sig lite fräch men man får ju inte ha sakerna i fred så det blev inget av.
Tog på mig myskläder och tog filten runt mig och gick upp och gjorde
te och slog mig ner bredvid pappa i soffan och kollade på hockey :)
Sverige vann med 4-3 och det kan man ju inte klaga på :)

Pappa gick och la sig och mamma sov redan i soffan så jag plockade
undan och gick ner och la mig i sängen och somnade självklart. Så
jag vaknade när alexander kom och då var det bara att klä på sig och
ut i kylan. Nu har vi nyss kommit in till stan och ska väl träffa johan.
Sedan får man se vart kvällen tar oss :)   God natt!

Blä allt är blä

Så jävla värderlöst! Jag gör ingentiing en fredag ?
Hej jag har inga kompisar. Ska hoppa in i duschen nu och sedan vet
jag inte vad som händer.. Telefonen är helt cepe också! BLÄ!

När ska det sluta snöa ?

God morgon!
Sovmorgon idag och det var gansak så jävla skönt men jag är endå
trött. Alexander kom och käkade frulle med mig så jag fick skjus till
skolan i detta väder. Fyfan! När ska det sluta att snöa ?

Har svenska nu sedan har jag psykologi och sedan slutar jag.
Vet inte riktigt vad som händer idag.. men det visar sig.
Alexander var sugen på fest men får se vad osm händer
och fötter =)  ha en nice dag !

På rullande hjul

Nu har jag äntligen slutat från dansen. Usch vad det är jobbigt
och jag fick skit ont i fötterna och knäna. Men nu är jag på
rullande hjukl påväg till valbo med hjärtat =)  Ska försöka lämna
in mobilerna som är kraaacsh. Kanske kollar lite på köpis också
men det är ju sååå kul när man har sluuut på kontot!
Hörs sedan mina fina fjun också lär vi säga krya till mathilda
som inte äter som hon ska men hoppas hon är på fötter igen imorgon!

kärlek! <3

YÄÄÄÄSP!

åw nu ska jag äntligen få ta en skön dusch och sedan krypa
ner i sängen med hjärtat. Dagen har varit slapp men jag är
skit trött och ser verkligen fram imot att få sova =)
Godnatt!

SLUT PÅ KONTOT

Nu är jag hemma i gävle och sitter i skolan efter en lång sovmorgon.

Var till stockholm igår med media för att gå på kulturmuseumet och
sedan på en tvinspelning med tv3. Vi kom dit vid halv ett och museshit
öppnade två så vi fick en massa tid på stan ist. Jag köpte en tröja en
kjol med nitar på och en stor svart ring (: Hittade ett par jättegosiga
skor som jag verkligen älksade men jag hade slut på kontot jag
tydligen så det blev inget.  900 spänn borta på tre dagar ? seriöst ?
Jag lackade ur och vi gick tillbaka till kulturhuset och såg
helena bergström och björn källman :)  cooolt! Mathilda fick syk
och börja skrika som en gåås :D  Vid kvart i fem rullade bussen till
tvstudion och vi fick massa mumssaker :)  Redbull och massa annat
gott. Det var riktigt coolt att se hur stort och hur det såg ut. Alla
kameror som åkte fram och tillbaka.. Det var kul!  Vid tio var det
klart så vi åkte hemmåt och kom hem vid tolv (: Fick skjus av
lollos mamma hem och somnade vid kanske halv två (:

Nu ska jag skriva svenskan och sedan har jag idrott sedan vet
jag inte vad somhänder (:  kisses!

HUR LYCKAS JAG

Kul att jag är så jävla bra.. Jag är seriöst helt kass!
Nu har jag inte gjort mediakommunikations saken
som jag skulle lämna in idag. Jag kommer få sitta och
göra den nu, men jag hatar det! Mia är inte den mest
omtyckta i mitt hjärta..    Vill hem!

iN THAA SCHOOL!

Hellu babes!

Sov över imorse och jag var svin trött. Klev upp och duscha och som tur
var så fick jag skjus av mamma till skolan. Annars hade jag nog fortfarande
legat hemma.  Har foto som vanligt på måndagmornar och jag är sååå less
på det för jag har så mycket att göra men jag gör aldrig klart skiten..

Jag satt mig vid datorn och skulle fixa bildern men då fick jag veta att jag
hade scannat in i fel upplösning för jag hade bara scanna in prov bilder!
Bradär. Så nu sitter jag här och somnar snart, Ont i halsen och jag tror
jag inte mår så bra så jag kanske måste åka hem snart :)   Haha. 

Sitter iaf här med mathilda så jag känner mig lite glad iaf (= 


HOS MATHiLDA BABY

Nu är jag hos mathilda och passar på att skriva lite medans hos fixar sig.
Jag han fixa mig lugnt och sansat idag vilket jag inte gjorde igår. Fick
skjus hem till alex för att hämta drickan som blev över igår och sedan
skjus till mathilda. Mamma snäll! :D Nu blir det väl lite skitsnack och
dricka lite och sedan vet jag inte riktigt vart vi ska ta vägen :D
Det återstår och  ser.
Hoppas ni får en fin lördag och att ni inte är allt för bakis imorgon kram !


LÖRDAG

God morgon/kväll!

Alexander skjusade hem mig för en stund sedan för han skulle umgås
med charlie. Jag gjorde iordning en macka och sedna en choklad milkshake
sådär innan maten :D   Ikväll blir det kanske ladda om eller så blir det
lugnt! 

Gårkvällen var helt ok. Satt hemma hos Madde först med Mathilda Linnea
Emma och Sandra
. Vi drog till någon lodfest i hemsta men gick nästan lika
fort och hamnade helt plötsligt i Tobbes bil så vi snodde skjus av han till
hille till osten. Där var Eken Groven och Nille och det avr väl soft men jag
drog till min älskling vid halt två så jag fick mysigt sällskap inatt :)  Typ!

Sedan måste jag ju få säga att jag tycker om mathilda väldigt
mycket.Hon är en ängel! Tack för att du finns hjärtat.
You make me happpy! :D <3

iNTE MiN DAG ALLS!

Åw det här var verkligen inte min dag, eller iaf morgon. Började med att jag slog av alarmet och försov mig. Sedan fick jag inte till håret och jag var svin trött. Jag släppte ut nalle som vanligt så gick jag ner och fixade mig och när jag gick upp och skulle ta in nalle så var han inte på gården så jag fick leta och ropa på han till slut kom han! Åw, blev flyförbannad. Han inte käka eller nått. Åker till skolan och stannar vid läskmaskinen på fordon och det kommer ingen läsk, nej för den är slut och du får absolut inte tillbaka pengarna :( 

Fick iaf sluta efter svenan men satt kvar och gjorde lite saker med Mathilda och Louise..
Mamma hämtade mig vid halv tre och jag åkte hem och fick för mig att jag skulle städa men hamnade i helt fel rum.. längst in i källaren där har jag rensat och haft mig ochär klar nu, eller jag gav upp nu ;)
Nu ska jag ta mig på mitt eget rum och försöka få det någolunda fint (:

Jag är ledsen för jag vill festa ikväll men hittar inget, vad fan gör alla en fredag egentligen ? :o

i´M iN LOVE

Lär jag säga nått mer?
En bild säger mer än tusen ord..



:)

Gó kväll folket!
Dagen har varit lång. Hade graf på morgonen och jag jobbade på ganska bra
med tidningen men jag kan fan inte berstämma hur den ska se ut och så..
Gick ifrån skolan strax innan två och åkte ner på stan och kastade i oss
en cheesburgare och sedan bar det av till invidiuella och jag har ju dans,
men jag känner mig inte helt hundra än så jag var inte med. Alexander
hämtade upp mig så följde jag med honom för han skulle klippa sig
och efter det bar det av till sandviken för att äntligen få köpa löshår
så nu är det gjort. Linda ska sy i det någon dag nästa vecka, så snäll som
hon är!  

Nu är jag ny duschad och har dragit i mig en choklad milkshake och det var
såååååå gott. Tänkte fördriva en massa tid framför datorn för jag börjar
ju inte förens tjugo i tolv imorgon (: 

Vart är festen imorgon ?

100211


SItter i skolan och dunkar musik och håller på med tidningen
i indesign och jag får verkligen inte ihop det. Nu skulle jag
behöva ha Åsa som kan få till det mesta.. men nejnej.
Snart blir det en paus =) 

Svar till dig Åsa. Det kommer bilder när jag har satt i löshåret.
Jag går med håret uppsatt men kommer ha utsläppt när jag
satt i det. kyss!

HÄRLIG DAG

Hej alla underbara!

Vill tacka så mycket för dom fina kommentarer jag har fått under dagen =)
Det var många som tyckte det var mycket snyggt och vissa kunde inte
sluta säga att det var snyggt och det är ju självklart kul att höra för jag
var lite osäker men nu känns det kanon bra och jag tycker det bara ser
bättre och bättre ut. Känner knappt igen mig när jag kommar i spegeln
och det gjorde inte så många andra heller. Hörde att folk viskade och undrade
vem jag var och till slut var dom tvunden att fråga mathilda darling.. HAHA!
Älskar att byta utseende
(:

Kom till skolan vid halv elva tiden och hade lektion elva ooch självklart
bara för att jag hade packat idrottskläder och skulle vara med så slutade
jag tjugo i tolv för alla lärarna skulle ha möte så jag klagar inte.
Jag höll inte på att komma in i klassrummet i morse för läraren kände inte igen
mig men när jag kom närmare så släppta han in mig och såg att det var jag ;)
Efter skolan åkte jag Mathilda och Louise ner på stan och fikade och jag och
Mathilda kom där ifrån fyra timmar senare med en cheeescake och ett glas
te och en varmmacka i magen (:  Kollade runt lite på stan och träffade även
Ronya och Jens en snabbis, kulkul :)  Nu sitter jag hemma hos älsklingen
och ska hjälpa han med att fixa rummet ! kyss

NEW MATHILDA

Resultatet av håret som jag har just nu. Jag blev väl nöjd men
det är ovant ochjag vet inte riktigt om det blev en tabbe,
men jag vänjer mig nog snart.
Har även färgat håret så utväxten är borta ( äntligen )
Sedan har jag nyakavajen på mig och nya brillorna,
Jag älskar dom!
Nu ska jag kila till skolan men kasta gärna in vad du tycker ;)  ciaao!


I´M SOO TIRED

Skit skumt, jag har legat vaken fast endå sovit lixom..
Så jag är skit trött och jag bara drömmer mardrömmar hela tiden.
Jag börjar om tre timmar men lär ta bussen om två, så ville jag inte
stressa så jag klev upp nu.

Jag ska fixa mig lite och dona och ha mig och sedan blir det skola
en gansak kort dag. Jag börjar elva och slutar tre så det är nice (:
Nu ska jag slå på tv och kolla på vakna med the voice och käka en
tackopizza (:

KLIPPNING IDAG


Har nyss varit ute och gått med Nalle en sväng och fyfan vad det snöar..
Sån här dryg som man får i ögorna. Inte okej.  Nu har jag bestämmt mig
att jag ska klippa mig idag och jag hoppas att det finns tid =)
Vad det blir får ni inte veta nu, haha! spännande. Ska jag klippa av mig
allt kanske ?
vemvet.   Funderar på om jag ska ta två bussen eller om
mamma ska skjusa mig.

Jag saknar min Mathildagirl så kanske kastar förbi ett öga hos henne också!

SÅ JÄÄÄÄÄVLE NICE!


Idag är det tisdag och jag är ledig för jag skulle ju egentligen till Åsa
men hon ligger hemma sjuk så henne säger vi krya på dig!
Alexander kom hem för en stund sedan så fick jag ett par wesc hörlurar :D
Jag är väldigt glad! Tack så jääääääävle mycket <3 Tvingade i han
lite mackor så han hade nått i magen nu när han ska åka till storvik.



Min dag ser väl ut som såhär
:

*Duscha och fixa mig
*Åka ner på stan och lämna in min klocka
*Åka till louise och umgås med henne


Längre än så har jag inte kommit i min planering om man säger så.

Jo, igår åkte jag ner på stan med Mathilda och kollade lite men hittade
ingenting så vi gick till george efter många om och men, för vi var vrål
hungriga.Jag käkade sjävlklart varma mackor och Mathilda paj (=
Sedan tog vi en sväng in på h&m och kollade runt igen för man kan ju ha
missat nått, och det hade vi! :o  Mathilda hittade en gråkavaj som hon ville
ha men jag ville ha en svart och hittade en i storlek 36!
Äntligen hittade jag en soom satt skapligt :)  Men den var lite liten så jag
funderar på om jag ska vänta till det kommer in större men vill ju använda
den nu :o  Den gråa fanns inte i mathildas storlek heller utan vi hade
varandras storlekar ( onödigt)
Men hon hittade ett par skitsnygga legginges med nitar på (:   Sedan bar
det till bussen och jag åkte hem. När jag kom hem stog pappa i dörröppningen
och väntade på mig för vi skulle åka till ikea och handla fina saker ((:

Hittade alla sakerna med barbordet var ju ekfärgat! Det skulle jag ju inte ha,
jag hade för miig att det fanns i vitt men jag köpte den endå.
Det blev faktiskt skit bra :D  Tack så jävla myckte pappppi! <3


MÅNDAG MORGON


Fyfan vad trött jag var i morse
.. men jag kom iaf upp och tur var väl det (:
Klev upp när hjärtat åkte men man måste ju iaf slappa lite och kolla på
vakna med the voice. Efter det blev det att dejta garderoben och fick inte
alls till det men man kan ju lixom inte gå naken så det fick bli nåt enkelt.
Så nu har jag hela garderoben i sängen, yeeeah!
Inte nog med det så skulle jag på bussen och kom på att busskortet hade
gott ut.. Flyt idag!  Nu är jag iaf i skolan och väntar på flickorna som kommer
lite sent som vanligt på måndagar =) 

Har foto nu och jag är hungrig för jag hann inte käka eftersom jag hade fullt
upp och fixa kläder, så jag lär väl springa iväg till cafeterian inom kort  (:
Nej nu lär jag kila kisses

DAGENS HÄNDELSER

Kastar in ett snabbt inlägg. Har jobbat idag från 09,00-15,00 och det var
så jävla skitigt men det blev fint iaf. Fick till och med träffa min
efterlängtade lilla fia
så jag klagade inte =)  På vägen hem stannade vi
och handlade mat och när jag kom hem så gjorde jag en tacopizza och
en salami och brieost, det är sååå jävla gott. Det blev lite över så jag
har till matlåda på tisdag :D   Ska väl hoppa in i duschen snart
sedan skulle Alexander komma över och umgås med mig och kanske
hjälpa mig med lite frågetecken i mitt liv :)

I veckan händer detta :

* Jag ska klippa mig och sätta i löshår
* Åka till ikea och handla med pappa !  yees.
* Umgås med louise
* Göra av med lite pengar
* Självklart står FEST med på listan!

FUCK OFF

Jadu vad ska man säga om den hära dagen. Städa! Jag har städat hela
huset med mamma idag och pappa och hugo har skottat snö ifrån taket.
Sedan blev det en promenad med mamma och Nalle så jag har haft en
liten mor och dotter tid idag =) skönt faktisk!
Nu ska jag ut och ränna med bilen och se om det är nå folk som vill
leka med oss, om jag har tur så hör ronya av sig när hon har slutat :)

ÄR DET OKEJ ?


Jag har funderat på en sak..  Hur fan kan dom låta modeller se
ut som skelett? Det är ju förfan inte ens snyggt. Dom ser
sjuka ut och som om dom skulle ramla ihop när som helst.
Hur kan man låta en männsika få leva det livet, hur kan man låta
en männsika få förstöra sig så? 
Så undrar folk varför ungdomar i dagens läge är så utseendefixerad
och varför dom tar livet av sig? Det är ju sjukt! Så tillåter man att folk
ska få synas och få vara förebilder till andra männsikor när dom själva
inte är frisk.

Det är inte ens snyggt. Jag tycker det är mycket finare när man har lite
hull på kroppen och man ser ut som en männsika ska göra. Det är
en mycket bättre förebild för alla och folk skulle inte lägga ner så mycket
pengar på skönhetsoperationer. Jag tycker det är sjukt och jag fattar
inte vad fan folk tänker med !

IN THAA SCHOOL TODAAY

Idag mår jag bättre och är förmodligen på förbättringsvägen
.
Känns skönt men jag kommer tyvärr får ligga inne hela helgen
medan pojkvännen och flickorna är ute och roar sig, det känns
lite tråkigt. Men jag ska försöka att göra min helg bra endå =)
Ska försöka umgås med mamma och pappa och inte sura ner
mig allt fötr mycket. Hade sett fram imot den här helgen men nej!!

Jag vaknade klockan sex imorse och var pigg som en solstråle och
kunde inte somna om så jag kastade på tv på barnkanalen och
somande väl vid halvåtta tiden igen :) Vaknade vid tio och känade
mig skaplig så jag ringde till Mathilda och sa att jag skulle till
skolan en stund så hon skulle göra mig sällskap vilket jag blev
väldigt glad över.. Bara att när jag hade klät på mig så kännde jag
hur jag fick svårt att andas och hur jag började svettas, jag hade nog
bara lurat hjärnan att jag mådde bättre än vad jag gjorde. Men jag tog
iaf elva bussen till stan och sedan nästa till skolan..    Jag la över min
slutuppgift i grafen så jag kunde jobba med den hemma så jag blir klar
med den och kan länga ner mer tid så den blir bra lixom :D  

Kom inte hem för så länge sedan. Kastade i mig lite makaroner och
köttfärssås så jag har fått i mig några matskedar iaf. Plockat ur diskmaskinen
så pappa blir glad när han ska laga mat ikväll och självklart har jag matat nalle
med en massa köttfärsås som han knölade in i munnen väldigt snabbt.
Nu ska jag fixa grafuppgiften så jag kommer någon vart och kanske till och
med gör om den..  Yeeeeh!   Men jag får väl önska er en så jävla kul fredag och
parta och ha kul åt mig med !  kisses

Dagens Låt :




So fucking less



Jag säger god morgon för min del
. Hemma idag också och
kommer nog inte till skolan imorgon heller :/ Saknar mina tjejor
och inte nog med det så känner jag mig rastlös och stressad ?!
Jag har fan inte vart i skolan på hela veckan? snacka om att jag
ligger efter skapligt :o Funderar på om jag ska försöka ta mig till
skolan typ imorgon och hämta lite grejer. Får se hur jag mår..

Hundfan undrar varför jag ligger i sängen när jag kan leka med han ?
Egohund! Han gnäller på mig och är inge mys alls för han bara längtar
efter mamma. Kul hund.
HAHA, jag har kollat på rädda menige ryan som är den bästa filmen jag
har sett och igår kollade jag på tjenare kungen som joel kinnaman
är med i! Såå mys. Nu funderar jag på om jag kanske ska kasta på en
film och roa mig med den medans jag har alvedon i kroppen och
orkar ha ögorna öppna =)
Ha det nice kisses!

Yeeeeeh !

Grymt fin bild som ida nilsson hade lagt upp på facebook.. hm?


Nu har jag bestämt mig. Jag kommer att ändra frisyr igen!
Ni hörde rätt. nu har jag haft såhär tråkigt väldigt länge nu
så någon gång nästa vecka så kommer jag att ha en ny look.
Yeeeeh i like it !

Så sjuk man kan bli

Nu har hag knarkat alvedon så nu kan jag uppdatera hur det
ligger till i min lilla värld. Jag är svinsjuk! Igår trodde jag helt
seriöst att jag skulle döö..  Feber ont i halsen, svullen i halsen
också. Igår hade jag så ont i kroppen så jag bara låg och grinade
och rörde mig inte speciellt mycket. ussch! 

Inte sovit så bra inatt och jag är ganska trött. Just nu har jag tagit
tag i datorn så jag har fixat musik till ipoden och mobilen så den håller
sig uppdaterad =)  Jag saknar min mathilda mycket! Vill vara i skolan
men kommer nog inte gå dit förens på fredag eller nästa vecka :/
Blir väl lugnt i helgen antar jag.. blä!   nej nu börjar alvedonen gå ur
så lär kasta ifrån mig datorn en stund. Får se om jag skriver nått sedan.

schoooool

Hellu alla goá och glada!

Trött som en gris imorse men man måste ju dra sig till
skolan.. Mathilda den bögen sov ju över som vanligt som
alla andra måndagarna!
Första lektionen är ju så klart foto och det gick väl som det
gjorde. Sedan lunch och magen fick varma potatisbullar och
det var faktiskt gott (: Sedan var det ju mias lektion nu igen..
hur fan kan man förstöra en måndag på det sättet? Att
sätta in hennes lektion på en måndags eftermiddag! 
Aja, ska nog börja dra mig snart och åka hem
och ut och rasta snabeldraken och sedna blir det käk
med min älskade hjärta!  melike! <3