wishlist


Besök hos kiropraktorn

Bra Början på denna vecka. Jobbat och slitit till tusen och igår åkte jag på värsta ryggsmärtan så det finns inte! Kunde varken sitta, stå, köra bil! Så det var bara att åka till kiroprakton idag och det såg ju lovande ut.. Trasig rygg igen och det kom ju verkligen passande! Jobb som jag inte kan göra sedan fyller jag år på fredag och ska ha folk här imorgon och fest på fredag och jag ska ta det lugnt?! Jag måste ju göra en storstäding.

Måste iaf försöka städa undan lite idag, handla, baka och göra smörgåstårtor, så jag har att stå i!

Kvällsfika


Åkte hem till farmor på lite kvälls fika och fick även mysa med en trött Rutan!
Nu ligger jag hemma i sängen i min ensamhet, för Alex mötte jag i dörren.. Så blir till att försöka somna för att orka jobbdagen imorgon! Godnatt.

Melissa Horn - Långa nätter


Myser till denna gamla goding!


Dagens middag, eller gårdagens?


Igår gjorde jag körtfärssås och spagetti och som vanligt så överriver jag och gör massor med köttfärssås för att man kan göra chili con carne på det dagen efter! Två flugor i en smäll! Men likt förbannat blev det mat över så det kastas in till karln i frysen :)

Tillbaka blick.

Den 15 Juni 2012 förlovade jag och Alex oss.

Nalles valpar blev åtta veckor och det var hårt att åka hem utan en vove.

Firade midsommar tillsammans med min underbara familj <3

I Juli lämnade jag mitt svarta hår efter ca två år.

Gräsänka och passade på att återförenas med underbara sandra efter många år. Efterfest på Maggis till halv fem och upp och jobba dagen efter! Underbart!

Drog en favorit i repris med Louise och Alex i stugan i tre dagar med alkohol, god mat och massa skratt!

Tog en dagstripp till Hofors för cruicing med pojkarna och jag bakom ratten för första gången i chevan.

Snygga förberedelser..

Många tokiga forsbybesök såklart!

Äntligen är den äckligt fula väggen i köket borta!!

Otroligt trevliga utekvällar med Lena.

Och äntligen, efter ett års väntan.. RÄTTVIK CLASSIC CAR WEEK!

En hel underbar vecka med mina favoritpojkar och det var verkligen toppen! Kunde inte ha haft en bättre semester. Mycket garv, mat, kärlek och framför allt mycket bilar!

Min sommar har varit rätt kanon trots allt. Dåligt väder och jobbart för det mesta men den blev bra till slut och det bästa är kvar..


I'm back.. i think!

Hejsan! Jag funderar på om jag ska komma tillbaka och försöka ha bloggen rullande! Ibland känner jag att det kan vara skönt att ha en blogg och skriva av sig om alllt mellan himmel och jord. Tyvärr finns det snokande människor men man får dra en gräns på det man vill att folk ska veta och ej. Annars kommer jag försöka att ha mycket bilder (vilket jag tycker är kul i en blogg)

Är man nyfiken på vad jag gör om dagarna när jag inte har uppdaterat här kan ni alltid snoka på instagram: mathildaclerkeborn