LEDIG SÖNDAG

Vissa säger att min blogg inte funkar, utan att daton hänger sig så fort dom går in på min blogg.. Är det fler dom har så?

Jag har inte skrivit nått de senaste två veckorna med har stått i annat så har inte haft orken att blogga men ska försöka att komma igång igen, få se om det blir här eller på nattstad. Jag är iallafall ledig hela denna helg vilket har varit skönt. Har haft tid för sånt jag i vanliga fall inte hinner med eller har orken till :) idag har jag städat och tvättat med allt som hör till ;)HELG I MÄNGDER

Nu är vi inne i Oktober och hösten kommer på riktigt nu. Underbart, hösten är så mysig!

Helgen har varit nice. I fredags åkte jag hem till Forsby för att överaska pappa med en påse lakrits eftersom han var sjuk. Pussade lite på Nalle och umgicks även med Lillebror framför en film i soffan. Lördagen var lugn, åkte och kollade läget i Garaget innan jag och alex rullade till Valbo en snabbis. Åkte hem och duschade och fixade mig så åkte vi till Churt street (stavning?) och sedan hem till lina för lite alkohol, trevliga människor och en helt okej kväll.

Idag har jag jobbat som alla andra söndagar i mitt liv men det var ganska skönt. Annars har jag bara legat i soffan och slappat och har nyss tryckt i mig käk. Ska hoppa in i duschen medans jag väntar på att alex ska bli klar med sitt pul och sedan drar vi oss till Forsby för att sova där.

 

.. jag dör.