♥ Mathilda tipsar


För att undvika att få slitet hår är det bra att använda anti repair shampoo och balsam. Hårinpackning minst tre gånger i veckan tycker jag lönar sig.

När du torkar håret efter att du har duschat ska du inte lägga håret mellan händerna och gnugga utan tryck bara ur håret eller ta håret längst ut och tryck ihop det uppåt (det funkar verkligen)

Sluta platta/locka och föna håret på vardagarna utan bara till speciella tillfällen och fest. Det sliter mer än vad man tror och ska man promt ska utsätta håret för värme använd värmeskydd.

Klipp håret så ofta du känner att du behöver för ddu kan aldrig klippa dig för ofta. Om du inte vill klippa mycket så klipp bara topparna, sex veckor brukar vara en bra tid att klippa sig igen.

Hårfärg finns det en uppsjö av och man vet inte riktigt vad som är bra eller inte. Jag rekomenderar att inte färga med tillexempel H&Ms egna hårfärg för du förstör håret och tappar glansen helt. Jag har hittat en hårfärg som är utmärkt, täcker till 100 % och som det är 0% amoniak i, sliter ingenting på håret och det bli som nytt!

 


Kommentarer

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback